NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
viszont bízom benne gibson sok labdát kap és bepótolja amit SJ miatt vesztek 😊 Rams támadóira építettem a csapatot 😊mascheranoén Bradford-dal kezdtem Newton helyett, mondván, hogy CM-nek úgy sincs esélye a Packers ellen... (fantasy)..szóval hajrá Sam!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
viszont bízom benne gibson sok labdát kap és bepótolja amit SJ miatt vesztek 😊 Rams támadóira építettem a csapatot 😊
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Al
594
én kivettem a csapatból SJ-t, lehet nem kellett volna,mert akit a helyére raktam nullázott P.Burress 😕mascheranoÉn benn hagytam, igaz nincs helyette más 😊
több mint 13 éve
én kivettem a csapatból SJ-t, lehet nem kellett volna,mert akit a helyére raktam nullázott P.Burress 😕
több mint 13 éve
Bradford és Mikell valószínűleg játszik. SJ igaz nem edzett, de ő meg láb nélkül is a pályára lépne, úgyhogy szerintem ő is ott lesz. Homma is visszatérhet, Amendola viszont nem valószínű. Quinn-nel pedig nem tudom mi van.Szar a Giants secje is, úgyhogy most hátha beér a nagyszerű JMD offense. Ha tudunk haladni és nem megint a védelemnek kell fent lenni egész meccsen van esélyünk, de én már nem merek mondani semmit.
Manning meg azért annyira ne legyen szar, mert kell még pont a fantasyba. 😀 😐
több mint 13 éve
FBKrisz
643
Mit vartok a MNF-tol?Sajnos Tuck jatszik ha minden igaz.
Nem volt idom megnezni meg, nalunk hogy all a serultlista?
S.J, Bradford,Mikkell?
Jo lenne egy porgos meglepi W a hetfo estin.
Remelem Eli-nak hosszu kinkeserves esteje lesz.
Quinn jatszik?
'I BELIEVE'
több mint 13 éve
Érkezett Quinn Porter, futó a Cleveland PS-ből. Simán kezdő lehet hétfőn, visszahordásokat fogja csinálni várhatólag. (Nem akarják, hogy a jelenlegi backup RB tegye azt is)
több mint 13 éve
summázva: nem tudom, de a lehetőség mindig adottsajnos nem láttam. De summázva, Bradford megfingathatja a Giants D-t?Amadeus91Sziasztok! Nagyon fontos lenne tudnom, hogy, hogy áll a Pass O nálatok. Bradford egészséges?Amadeus91láthattad az eagles ellen. Bradford nem egészséges, de valószínűleg játszani fog.Fucu
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
sajnos nem láttam. De summázva, Bradford megfingathatja a Giants D-t?Sziasztok! Nagyon fontos lenne tudnom, hogy, hogy áll a Pass O nálatok. Bradford egészséges?Amadeus91láthattad az eagles ellen. Bradford nem egészséges, de valószínűleg játszani fog.Fucu
több mint 13 éve
Sziasztok! Nagyon fontos lenne tudnom, hogy, hogy áll a Pass O nálatok. Bradford egészséges?Amadeus91láthattad az eagles ellen. Bradford nem egészséges, de valószínűleg játszani fog.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
Sziasztok! Nagyon fontos lenne tudnom, hogy, hogy áll a Pass O nálatok. Bradford egészséges?
több mint 13 éve
Nünüke
558
Mi a jó büdös f*szért igazoltunk annyi elkapót ha így is 2x annyit futunk, az a rengeteg nagyszerű elkapónk pedig a pontos labdákat is elejti?Azért ne felejtsd el hogy az Eagles piszok jó passz elleni védelemmel rendelkezik.
Ez valami nagyon szánalom már megint. Megy az erőlködés, meg a hülyeség. Ugyan azt játszunk, mint tavaly, annyi a "szerencsénk", hogy itt van Cadilec Williams aki tud futni SJ kiesése után is. Nélküle már az első negyedben feladhattuk volna a mérkőzést.... Lesz itt még negatív csoportgyőztes...
Ráadásul a fél csapatunk meg is sérült...süti
Valószinü ezért nem dobáltattak annyit Sammal.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Engem még a D játéka is nagyon zavart. Ennyire nem jó az Eagles! Félek, most jön elő az, hogy inkább az O-t erősítettük a drafton, és csak később hoztunk pár embert a D-be. Így maradt az, ami tavaly is volt: gyenge elkapók, sérülékeny futó, és közepes/gyenge védelem. 😕PizsamaAzt kell mondjam, hogy de. Sőt, nagyon szarok voltunk ezen a meccsen. Ha az elkapóitok nem bénáztak volna ennyit, akkor komoly gondban lettünk volna. A DL hozta a meccset nekünk.
több mint 13 éve
FBKrisz
643
Igen, sajnos az egyetlen pozitivum, hogy Cadillac meg meg akarja mutatni, hogy van helye a ligaban.Sam nem volt tul eles, amikor jo volt, akkor jottek a droppok.
A corner ,safety blitzek viszont rendre ultek.
Nekem keves volt a Dline-tol a pressure.
Az a borzaszto, hogy az Eagles is xar napot fogott ki es igy is ennyi lett a vege.
3rd downok siralmasak. 😕
S.J utott vagott volna az biztos, de ez van. :/ Amendolat nagyon sajnalom. :mad:
'I BELIEVE'
több mint 13 éve
Nünüke
558
Èn annak jobban örültem volna hogyha az elkapóknál a mennyiség helyett (7WR,4TE) a minöségre megyünk.Az OL is nagyon vékony,és a 4 CB-böl se nagyon kéne hogy valaki megsérüljön.
De legalább a futás ment Williamsal.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 13 éve
Botrány mi szerencsétlenek vagytok a sérulésekkel :/Coach Spags presser notes; injuries - Danny Amendola Lt Dislocated Elbow over getting MRI, Surgery?? no time frame set by Training & Medical Staff; Ron Bartell Neck as fracture in two levels could need extended time off might have to make decision after CT Scan/MRI; Bradley Fletcher Toe Sprain Day/Day; SJ39 Strained Right Quad will miss this week and will be week to week; Jason Smith Sprained Left Ankle Day/Day; CJ Ah You Wrist issues will wear brace might miss upcoming Monday Night game vs. Giants; Sam Bradford Contusion or bruise right Index finger; Michael Hoomanawanui back this week ; Rodger Saffold kicked in lower leg is OK.
hát ez kész
több mint 13 éve
S.Jackson sajnáltam nagyon, hogy ennyi jutott neki a meccsből. Szerintem vele meglehetett volna a győzelem. Nem volt annyira fényes az eagles
több mint 13 éve
Ráadásul a fél csapatunk meg is sérült...sütiFBről Injury Update:
- WR Amendola has dislocated left elbow. Severity won't be determined until he has MRI. Status depends on damage.
- CB Bartell has a stinger. Not expected to be serious but he will be monitored this week as well.
- RT Smith has what's believed to be a high ankle sprain.
- QB Bradford X ray on finger was negative. He has what they believe is some nerve damage there. Bradford: "I don't see there being any way I'm not going to be on the field next Monday night." Will be evaluated further tomorrow.
- RB Jackson suffered Quad injury. He'll be evaluate further Monday morning as well.
Amendoláért nagyon nagy kár lenne, a többieké nem tűnik súlyosnak
több mint 13 éve
Engem még a D játéka is nagyon zavart. Ennyire nem jó az Eagles! Félek, most jön elő az, hogy inkább az O-t erősítettük a drafton, és csak később hoztunk pár embert a D-be. Így maradt az, ami tavaly is volt: gyenge elkapók, sérülékeny futó, és közepes/gyenge védelem. 😕
több mint 13 éve
Al
594
Hát sajnos ennyi tellett tőlünk. Nagy kár. Nem akarom egy rookie nyakába varrni a vereséget, mert nem lenne igaz, de tény, hogy Kendricks 2x is rontott könnyű elkapást 3rd downra. Valamint a 3. negyedben mikor az 1 yardosról indulhattunk 4 kisérlettel, ő volt akinek köszönhetően (false start), visszamentünk a 6 yardosra, s 4.-re mezőnygólt rúgtunk. Ekkor még 10-24 volt, ha megcsináljuk a TD-t, még más lehetett volna az eredmény. Ekkor éreztem, hogy elment a hajó.
A sérült listán meg majd elsírtam magam.
SJ , Bradford , Amendola , J Smith , Bartell , Mikell ----- még itt lehetne Lau , Josh Brown meg Spagnulo, s akkor tökéletes lenne.
Összes pozitívum, Williams játéka volt.
több mint 13 éve
Mi a jó büdös f*szért igazoltunk annyi elkapót ha így is 2x annyit futunk, az a rengeteg nagyszerű elkapónk pedig a pontos labdákat is elejti? Ez valami nagyon szánalom már megint. Megy az erőlködés, meg a hülyeség. Ugyan azt játszunk, mint tavaly, annyi a "szerencsénk", hogy itt van Cadilec Williams aki tud futni SJ kiesése után is. Nélküle már az első negyedben feladhattuk volna a mérkőzést.... Lesz itt még negatív csoportgyőztes...
Ráadásul a fél csapatunk meg is sérült...
több mint 13 éve
remélem ma alapos tollfosztás lesz és kiengedjük a kutyákat is"Kiengedjük a kutyákat" - ez de gonosz kis megjegyzés volt. De azért még belefér... 😉
http://www.youtube.com/watch?v=jF9GBR3B0LEDiamondsHead44
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nagy meccs lesz, szoros küzdelem, de az Eagles a jobb csapat...még!
több mint 13 éve
remélem ma alapos tollfosztás lesz és kiengedjük a kutyákat ishttp://www.youtube.com/watch?v=jF9GBR3B0LE
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
lehet le kéne cserélnem? 😊 Az a baj, hogy csak J.Knoxra tudnám 😊