Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Futas orientalt csapat jo de ha nem csalodom iden nem voltunk benne az elso 25 be futas szempontjabol. Csak tippelek.es akkor mi lesz ha besul a futás akkor a pass is be fog ilyen qb val.fincsi lesz .iden meccsenkent hany pass kiserletunk volt? Kb.
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Source: the #Dolphins and DE Kendall Langford are talking about a contract extension. KL is in the last year of his rookie deal

több mint 13 éve
Jeff Darlington
Vernon Carey: "I'm from here. I'm born and raised here. I love the Dolphins, and I want them to do well."

több mint 13 éve
carey szerződését átrstruktúráltuk és RG-ként edz most...briareos
Akkor fogynia is kellene, persze nem sokat😊
Colombo, Carey, Incognito, Pouncey, Long
Hát nem hangzik rosszul😊DM13
Pouncey C lesz tutira.
Colombo meg a kezdőben, hát nem örülnék. remélem ez csak egy anomália h carey G-ként edz

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Akkor roszul értelmeztem,nem vagyok angol zseni
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
carey szerződését átrstruktúráltuk és RG-ként edz most...briareos
Akkor fogynia is kellene, persze nem sokat😊
Colombo, Carey, Incognito, Pouncey, Long
Hát nem hangzik rosszul😊

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
OT James Martin has been released by the DolphinsGeeri
4 év profiskodás - 1 meccs, az sem kezdőként = valahogy kíhúzzuk nélküle a szezont

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Meenyi az esély ortonra? Ha a szurkolok ennyire akarják akkor csak csak lesz annyi eszuk hogy elhozzák denverböl.Miami
Ortonnak nagyon jól feküdt a McDaniels féle támadórendszer, de a Miaminál, amelyik még mindig bizonyára egy futásorientált csapat, csak szenvedne, mert meccsenként nem lenne 35-40 passzkísérlete, amivel diktálni tudná az Offense tempóját.DoM
+ ha hinni lehet a híreknek, Orton eddig szarrá dominálja a TC-t Tebow-val szemben. Mielőtt nekem esik valamelyik vérmes Tebow fan, ezzel nem fikázni akartam, de azt lehet olvasni több helyen is, hogy hatalmas a szakadék EGYELŐRE a két QB között... Márpedig ha így van, akkor nehezen fognak megválni tőle Denverben...

Do your job
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
OT James Martin has been released by the Dolphins

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
carey szerződését átrstruktúráltuk és RG-ként edz most...

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Meenyi az esély ortonra? Ha a szurkolok ennyire akarják akkor csak csak lesz annyi eszuk hogy elhozzák denverböl.Miami
Ortonnak nagyon jól feküdt a McDaniels féle támadórendszer, de a Miaminál, amelyik még mindig bizonyára egy futásorientált csapat, csak szenvedne, mert meccsenként nem lenne 35-40 passzkísérlete, amivel diktálni tudná az Offense tempóját.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ronnieért? FA volt, nem kaptatok semmit.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Meenyi az esély ortonra? Ha a szurkolok ennyire akarják akkor csak csak lesz annyi eszuk hogy elhozzák denverböl.egy két pickért,mert ha jol tudok brownert 2 picket kaptunk.vagy tévedek?
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Ricky nem maradt még egy évet?JayB
Hát nem láttam róla hírt, sem hozzászólást itt a fórumon. Meglestem a contrackt detailst és free agent-nek van írva. Nem hiszem hogy szükségünk van rá.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ricky nem maradt még egy évet?
több mint 13 éve
Állítólag több csapattal egyetemben érdeklődés van Leonard Davis iránt (G)

több mint 13 éve
Azért megköszönöm neki tevékenykedését itt. A Philadelphiában jó helye lesz, főleg, hogy folyamatosan esélyes a SuperBowl-ra. Na még Williams sorsára nagyon kíváncsi vagyok.

Miami! Mit csinálsz, hogy ennyire nem vagy képben? Én se voltam kutya mikor kezdtem (most sem, de réghez képest)
Van már egy csomó hírforrás. Itt van a bowl.hu, a profootballmagazin.hu, stb.
Ha fórumozni van időd, akkor egy két percet rá tudsz szánni Dolphins hírekre (én se tudok még nagyon angolul, bár már járok február óta tanfolyamra)

Geri! Azért látszik, hogy csak egy évet kapott, de az Eaglesnek szüksége van minden viszonylag normál játékosra.
McCoy mögött el nyalogatózik majd 😊

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Phili adja neki rendesen, No.1 hype 😛

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Meg hát amúgy se futott volna lehet itt Ronnie, sok kérője volt, ti meg lehet nem is akartatok semmit hosszabbítani vele.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A filiben brown? Kifog futni nallunk?Miami
vajon ki... Bush és Thomas.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Daniel Thomas, Reggie Bush eddig úgy van, hogy ők.. Rövidyardos 3rd-on meg gondolom Polite mint eddig.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
A filiben brown? Kifog futni nallunk?
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
A filiben brown? Kifog futni nallunk?
több mint 13 éve
Nem akarok vészmadarkodni,de most nézegettem a sorsolást,és elsö 2 meccs otthon aztán 3 idegenben ne n jets sd houston giants dallas ,sajna ebbol lehet 1-6 vagy 2-5.valaki cafoljon mar meg ugye nem ilyen szar a helyzetunk?Miami
akkor te is vészmadár vagy mint én 😀 persze, úgy megverjük mint tavaly a lions-t.

FRISS HÍREK 😀

Eagles signed RB Ronnie Brown to a one-year contract.
Brown has lost a step going on age 30, but the former No. 2 overall pick in the draft still excels in most facets of the passing game. Last season, Brown averaged a career-low 3.67 yards per carry and petered out to the tune of 3.00 in the final eight games. Clearly, he won't threaten LeSean McCoy's workload, but Brown shouldn't have trouble beating out sixth-round pick Dion Lewis for the primary backup job. He'll be a borderline fantasy starter if McCoy goes down.

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
A csoportba a buffalot oda vissza itthon a pats,houston , wasington,denver,oakland, kansas.ezeket megnyerjuk 8-8 playoff az tvben😥