Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Miami
964
Kac kac
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Favre,egy évre jo lenne ha megserül akkor ott lenne henne favre nyeri a meccseket,es egy 8 at megnyerne ,henne meg 2 legLabb.es go p off:-P szép is lenne.Miami😂
kell nekünk is egy ilyen szurkolo a topicba! 😊
több mint 13 éve
Miami
964
Favre,egy évre jo lenne ha megserül akkor ott lenne henne favre nyeri a meccseket,es egy 8 at megnyerne ,henne meg 2 legLabb.es go p off:-P szép is lenne.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Szerintem meg késő bánat jelenleg. Kénytelenek vagyunk Henne-re építeni idén. Olyan kaliberű irányítót nem szerzünk aki egyrészt magáévá teszi a PB-t és összeszokik a csapattal. Akiknek meg menne illetve enélkül is beválnának elérhetetlenek.T.O.
Nah sign Tiki aztán Favre és kész az old boyz JT-vel karöltve... Esetleg még Mason-t is hozzuk ide bár ő még jó is lenne... Egyébb javaslat 35+ playerre? 😀Csabee13
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Szerintem meg késő bánat jelenleg. Kénytelenek vagyunk Henne-re építeni idén. Olyan kaliberű irányítót nem szerzünk aki egyrészt magáévá teszi a PB-t és összeszokik a csapattal. Akiknek meg menne illetve enélkül is beválnának elérhetetlenek.Nah sign Tiki aztán Favre és kész az old boyz JT-vel karöltve... Esetleg még Mason-t is hozzuk ide bár ő még jó is lenne... Egyébb javaslat 35+ playerre? 😀
több mint 13 éve
Ha úgyis Orton a kezdőjük, hozzuk el Tebowt.
több mint 13 éve
tiki barber munkálkodikVenturaErről lemaradtam, nem úgy volt, h a Giants-ben kezdi újra ?
több mint 13 éve
tiki barber munkálkodik
több mint 13 éve
Köszi a valaszt,kedves new englandi kagyló levesnek mondanám,egy éve nezem az nfl tavaly csak po lattam.de szerintem egy év alatt te se vágtad ki hol jatszik milyen poszton meg mit eszik reggelire.azert kérdezek mert nem tudok valamit,ez nallam van csak igy?:-P szerintem a saját forumodba kéne hozzászlogatnod.jah bocs nem igen vannak új szurkoloitok,mint pl nekünk😀. De az elsö MNF után mindenki delfin akar lenni.Miamigúúúúúúúúúgli gyorsabb
több mint 13 éve
Omar KellyI'm being told the Dolphins just signed OT Micah Kia, who played at UCLA and is from Hawaii
több mint 13 éve
Miami
964
Köszi a valaszt,kedves new englandi kagyló levesnek mondanám,egy éve nezem az nfl tavaly csak po lattam.de szerintem egy év alatt te se vágtad ki hol jatszik milyen poszton meg mit eszik reggelire.azert kérdezek mert nem tudok valamit,ez nallam van csak igy?:-P szerintem a saját forumodba kéne hozzászlogatnod.jah bocs nem igen vannak új szurkoloitok,mint pl nekünk😀. De az elsö MNF után mindenki delfin akar lenni.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Clausen kell ideDenyEgyezzetek meg az Eagles FO-val, hogy szerezzék meg nektek ócsón.
több mint 13 éve
Futas orientalt csapat jo de ha nem csalodom iden nem voltunk benne az elso 25 be futas szempontjabol. Csak tippelek.es akkor mi lesz ha besul a futás akkor a pass is be fog ilyen qb val.fincsi lesz .iden meccsenkent hany pass kiserletunk volt? Kb.MiamiMert a támadófal belseje összeomlott, enélkül pedig nincs középső futójáték. Már pedig a legtöbb fiatal irányítónak kell a futójáték, amire tudhat támaszkodni, hogy ne neki kelljen egyedül meccset nyerni. Elég megnézni a Jetset.
Nem fogok Henne mellett kampányolni, mert az ebben a topikban öngyilkosság, de
Sanchez karrierátlag: 54%-os pontosság 6.6 yard dobásonként 29 TD 33 INT
Henne karrierátlag: 61.1%-os pontosság 6.6 yard dobásonként 27 TD 33 INT
A különbség? A működő futójáték, és bizonyára nem azért annyira sikeresek vele, mert rettegne a liga Sanchez karjától. Védő koordinátor és védelem terén meg elég közel vagytok a liga elitjéhez.
Ha az angol nem is megy annyira, a linkeket ebben a chatben átnézheted: http://www.coveritlive.com/index.php?option=com_altcaster&task=siteviewaltcast&altcast_code=69e5cdbd0b&height=550&width=470
Itt olvasható az is, hogy Ortont miért nem tartják megfelelőnek a ti rendszeretekben, valamint azt, hogy Daboll bármennyire is katasztrófa volt játékhívás terén Mangini alatt a Brownsnál, képes lehet annyit finomítani a támadójátékon, hogy jobban Henne kezére játszon. Nem vitás, hogy ha idén sem lesz kiegyensúlyozott, akkor végleg leírta magát a fél liga előtt.
Ami a falban folyik - nyilván Long sérülése miatt - kicsit vicces. 1/15 mégis kicsit korai lett volna centert választani? Jobb oldalon kiemelkedő OT húzása már akkor is logikusabbnak tűnt, eggyel beljebb húzódó Carey-val javult volna a futójáték is, és lett volna egy extra ember szükség esetén az irányító után a csapat második legfontosabb posztjára (LT).
több mint 13 éve
Clausen kell ide
több mint 13 éve
The Broncos are not going to trade Kyle Orton and he will be their starting quarterback, according to ESPN's Adam Schefter.+
Elvileg Bulger visszavonul.
=
Tehát elvileg se Orton, se Bulger.
több mint 13 éve
Futas orientalt csapat jo de ha nem csalodom iden nem voltunk benne az elso 25 be futas szempontjabol. Csak tippelek.es akkor mi lesz ha besul a futás akkor a pass is be fog ilyen qb val.fincsi lesz .iden meccsenkent hany pass kiserletunk volt? Kb.MiamiKedves Miami!
Itt egy csapatstatisztika:
http://www.nfl.com/teams/miamidolphins/statistics?team=MIA
Konkrétan nem tudom azt hol lehet megnézni, de egyéni játékosnál (pl: Henne), meg lehet kukkantani az évenkénti statisztikát. Amit linkelek, az a tavalyi. Ott van az "Att." - vagyis kísérlet, és ott van a "Comp." - ami sikeres. Tehát például volt olyan meccs ahol 45 kísérlet volt.
http://www.nfl.com/player/chadhenne/252/gamelogs
Remélem orrba szájba kielégítettelek 😀
LOL! Gyönyörű válasz Krisztoforró 😀 Amúgy meg örülök, hogy legalább gyarapodunk.Azt azért vágjátok ugye, hogy amíg mindent a szájába rágtok, folyamatosan lesznek ilyen kérdései 😊Wyattcsak irigy vagy, hogy nektek nincs ilyen tudásszomjú szurkolótok 😛kristof
mert murtha és colombo szar játékosokbriareos4. éve van(vannak) hatalmon. OL edző (is) volt. Ki ő?
Ezek alapján elég sanyarú, hogy még mindig OL-el kell kílódni. Az is kellemes, hogy sorunkban 3 kezdő első körös van + a hadnagy a negyedik. Fogd a pénzt és fuss (magyarul viszik a dollárt dögivel). Nem tudom. Cseréket meg mégugysem tudom. Folyamatosan a kezdősort építjük, ezek szerint rosszul ha jerry sem vált be - amit nagyon nagyon sajnálok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt azért vágjátok ugye, hogy amíg mindent a szájába rágtok, folyamatosan lesznek ilyen kérdései 😊Wyattcsak irigy vagy, hogy nektek nincs ilyen tudásszomjú szurkolótok 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azt azért vágjátok ugye, hogy amíg mindent a szájába rágtok, folyamatosan lesznek ilyen kérdései 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Valaki leirná magyarul,hogy mért ie vagyunk bajbaMiamimert Colombo és Murtha szar 😉
több mint 13 éve
Miami
964
Valaki leirná magyarul,hogy mért ie vagyunk bajba
több mint 13 éve
Ken LaVickaOk then. Carey officially a guard now says Sparano.
jerry project nem vált be
edit:
Sparano on what happens at RT: "We have Colombo and we have Murtha."
lefordítom:
szarban vagyunk
több mint 13 éve
Kikel játszunk a preseasonban?Miamihttp://lmgtfy.com/?q=Miami+Dolphins+2011+preseason