NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 709
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Több rajongói fórumon, oldalon csak ennyit jegyeznek meg az emberek (ez mindent elmond): - - - - - C L U T C H T E D D Y - - - - -
SKOL VIKINGS, SKOL ! ! ! GOOO MINNESOTA ! ! !
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
Gyerekek, jó meccset nyomattunk, így a 2. héten! Érdemes volt felkelni ... Arizona azért hozta a yardokat - a VIKINGS Defense nem tökéletes - Lindley olykor-olykor szépen megindította a labdát, bár a legfontosabb pillanatban rontott, de a szerencse melléjük állt mégis, avagy a véletlen. Cassel munkája kiegyensúlyozott volt, de szerintem nincs meg benne az a több, amiért érdemes lenne vele felállni az alapszakaszban. Teddy jól csapatta a halftime-tól, szerintem még látszódik, hogy szokja a környezetet - de ez természetes. A stadion dübörgött a 'TEDDY, TEDDY' üvöltésektől - mindenki tőle várja a megváltást. Várják is! S ma megmutatta Teddy, hogy nem hiába várják. Walsh nem volt jó - hibán hiba.
A vége igazán izgalmas volt - azt hittem, hogy ... Sok pontos, szép meccs volt ... Nice job! Talán érdemes megnézni ismétlésről is ... 😊 Minnesotaban boldogok lehetnek az emberek ma ...
több mint 10 éve
Azt olvastam,hogy TB a 1st OL-el is kap par snappet.Nekem ez az LB sor akkor is karcsu....jovore csak LBt kene draftolni....
több mint 10 éve
A. Peterson nézőpontja:pbs.twimg.com/tweet_video/BvLfuaWIQAA0sL6.mp4
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Elhiszem. 😊Teddy fog ma kezdeni ?Miért ne lenne? 😀
Arizonában mi a helyzet ? Nem olyan rosszul indították az előszezont, van okunk félni ?Zoli
Ez nem a 3 évvel ezelőtti Cards bro. 😀silent7939
Szerintem az első héten elég jól nyomtátok (bár csak részleteket láttam) ! Sok sikert ma estére... SKOL VIKINGS! 😀
több mint 10 éve
Teddy fog ma kezdeni ?Miért ne lenne? 😀
Arizonában mi a helyzet ? Nem olyan rosszul indították az előszezont, van okunk félni ?Zoli
Ez nem a 3 évvel ezelőtti Cards bro. 😀
több mint 10 éve
Teddy fog ma kezdeni ?Cassel lesz az első csapattal továbbra is.
Előszezonban maximum egy dologtól félek, hogy valaki megsérül 😀
Futás megfogására leszek kíváncsi.
több mint 10 éve
Teddy fog ma kezdeni ? Arizonában mi a helyzet ? Nem olyan rosszul indították az előszezont, van okunk félni ?
több mint 10 éve
Nincs mit.Vikings Liga?(magyar)ZoliZoltánOda jelentkeztem, akkor marad az, köszi.spiczi
Remelem ma Teddy mutat valamit! :-p
több mint 10 éve
hajnali fél három és lesz majd link
több mint 10 éve
Ma játszunk a Cardinals-szal és pontosan mikor (hajnali 2-kor)? Valahol majd nyomon lehet követni a meccset? Tudtok majd linkelni? ... SKOL !
több mint 10 éve
Vikings Liga?(magyar)ZoliZoltánOda jelentkeztem, akkor marad az, köszi.
több mint 10 éve
Vikings Liga?(magyar)
több mint 10 éve
OFFMa eszembe jutott, hogy játszani kellene a szezonban a Fantasyvel, de most amikor benéztem a bowl.hu-s részlegre, úgy láttam hogy csak pár nappal ezelőttig lehetett jelentkezni. Röviden: ezen a fórumon már ****hatom ezt a témát, vagy van még valami szabad liga?
több mint 10 éve
Na ez az,hogy Teddyt a második sor nem hozta túl könnyű helyzetbe....sőt.
több mint 10 éve
Mint várható volt AP nem játszik a Cardinals ellen sem, és valószínűleg az előszezon további meccsein sem. Nincs is értelme őt futtatni ezeken a találkozókon. Menjen csak Asiata és McKinnon minnél többször. Persze így nyilván gyengébb a kezdő O, de ezzel itt még nincs nagy gond.Cassel viszi az első teamet, és Bridgewater a másodikat. Mondjuk remélem a második csapat O-line többet tud letenni most az asztalra, mert előző meccsen használhatatlanok voltak, és így az 5-ös sem azt hozhatja amit esetleg tud..
több mint 10 éve
Ez az,hogy eddig jobbara a backupokkal jatszott.Nnem veletlenul cserek(persze van minosegi is jopar...de ertitek)Meg tenyleg ott van meg AD is.:-p
Jo lesz az! 8-)
több mint 10 éve
Remelem kap a kezdok mogott is par driveot mert akkpr lehetne igazan latni mit tud.Meg hat az a plussz amit AP jelent majd csak az elso heten jelentkezik 😊
több mint 10 éve
Ez még nagyon az eleje....1-2 meccs és beindul a srác! :p
több mint 10 éve
Ez a Joseph eset...hat...hihetetlen! :-/Meglátjuk. Engem egyelőre nem győzött meg. Remélem kövi meccseken majd a 1st unit mögött megteszi.
meccsrol meg annyit,hogy (csak statokat lattam) ,PS...mindenhol alig dobaltak a kezdo qbk...ugy ertem,Briddzsirol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni...mert O a jovonk!ugy ertem.
McKinnontol tobbet vartam volna.ZoliZoltán
több mint 10 éve
Ez a Joseph eset...hat...hihetetlen! :-/meccsrol meg annyit,hogy (csak statokat lattam) ,PS...mindenhol alig dobaltak a kezdo qbk...ugy ertem,Briddzsirol nem kell nagy kovetkezteteseket levonni...mert O a jovonk!ugy ertem.
McKinnontol tobbet vartam volna.
több mint 10 éve
Engem az lepett meg nagyon, hogy a második sor O-line-ja milyen használhatatlan volt. Sem futást nem tudtak nyitni, sem passzt védeni. Mindig összeomlottak szinte egyből. Az a csapatrész mint egység nullát tett le. Szegény Teddy meg McKinnon nagyon szenvedett miattuk. Mindketten játszottak az első fal mögött is, és sokkal többet tudtak hozni. Persze ezen nem múlik semmi, mivel talán mint 5-ös egység nem kell nekik élesben szerepelni sose, de nevek alapján nem tűnt olyan rossznak ez az egység.
Ponder előtt is szar volt a fal egyébként, de egyértelmű hogy nálunk már nem számolnak vele.
Nem baj, hogy előszezonban Teddy nem rohangált, Felesleges kockáztatni itt. Megpróbált a zsebből kimozogva célpontokat találni, most többször nem jött ez össze, akár a saját hibája kár dropp miatt. Ez érett dolog agyilag, ki fogják vele ezt javíttatni, élesben pedig megfutja szerintem ha kell azt a pár yardot.
több mint 10 éve
Nah most volt időm megnézni.Igazából jobb is, hogy áttudtam tekergetni a gyengébb részeket. 😀
Paulus tök jól összefoglalta a dolgokat, én kicsit egyénekre szabva mondok véleményt.
Kezdő O:
Cassel egyértelmű kezdő QB eddig. Jól érezte Pattersont (neki nagy éve lesz!). Rohadtul fekszik neki Norv playbookja szerintem. Rudit is szépen megtalálta.
Teddy: Nem volt jó. Rengeteg rookie mistaket csinált. Mondjuk az első csapat mellett ő se volt rossz, de nem igazán voltak pontosak a passzai sokszor. Mondjuk Simpson 2-t droppolt. Nem igazán érezte a zsebet, mondjuk nem is volt a 2.OL mellett... Nem értettem mért nem futott többet (értem én hogy preseason), de kétszer contact nélkül futhatta volna meg a FD-t
Asiata-McKinnon mindketten jól futottak. Előző előtt volt mindig fal mondjuk. McKinnon nekem nagyon tetszett.
Kezdő D:
Sokkal több blitz lesz mint eddig (nem nehéz 😀 ). D-Line egész jól nyom emellett is. Captain szépen védekezett 1on1ben többször is, illetve a futást is egész jól fogta.
Egy szép Smith blitzet lehet talán még kiemelni ennyi idő alatt.
Többiek:
Ponder: katasztrófa
Thielen: remekül vitte vissza a puntokat. Volt egy szép elkapása. Cover teamben is ő ért oda szépen egyszer a returnerre. Nagyon hajtott, sok oldalú. Tetszik!
Coleman: volt egy intje, mondjuk a WR balfaszsága volt, de jól coverrezett többször ezen felül is.
Audie Cole: mégha 2.sor ellen is, de végre egy jól szerelő LB. Remekül ért oda többször is. Coverben is volt 1 szép játéka
Mauti - Hodges : mindkettőnek voltak szép odaérései. Jól szereltek. Hodges szépen blitzelt, blockot egy FG-t.
Cox: nagyon jól védekezett 1on1-ben is. Illetve jól szerelt mikor kellett.
Mike Zimmer: Nem az edző 😀. Végén nagyon hajtott, kétlem hogy lesz roster helye de üde színfolt volt 😀
Meccs jelenete: Zimmer egy igazán szép tacket pakolt oda.
Meccs felismerése: Mikor rájövök, hogy a 69-es ben nem Allen rohangál.
több mint 10 éve
Linval Josephet meglőtték tegnap meccs után egy minnesotai night clubban. Ha minden igaz a vádliját találták el. Mielőbbi gyógyulást neki.PaulusIgen a vádliján találta el a golyó, de elvileg nem súlyos a sérülés, már a jövő héten visszatérhet a csapathoz, de csak a hét második felében.