Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 15 éve
Én becsülöm az öreget, de az edzőink takarodjanak el. Mi a retekért kellett játszatni ? Nem 100%-os ,amúgyis szar formában van ,futkosni nem tud, pass prot szar, jövőre nem ő lesz a QBnk. Miért nem lehet Webbnek egy rendes meccset adni hogy érezze a bizalmat ? Éjszaka végig szenvedtem ezt a meccset de minek...Webb én látnék benne fényt szerintem AP mellé egy ilyen QB elég lenne csak hát nem érzi a bizalmat és kicsit meglepetten játszott. Amelett Toby 4.8 as átlaggal futott ennek ellenére 2.félidőben Webbnek kellett folyamatosan passzolni gratulálok, ki kell mondanom Bevell takarodj.
Védelem teljesen szétesve fejben. Winfielden,Greenwayen és Asher Allenen (aki szerintem szépen fejlődik) senki nem hajtott... Secondary rossz vicc ha Cutlernek volt 1,5 mpnél többje már 2-3 mes szabad emberek voltak... Megmondom őszintén én Fraziert is elküldeném év végén. Nem tudja fejben összeszedni a játékosokat, elvileg DC is de egész évben szétvan esve a D-falunk a secondaryről nem is merek szólni. Ráadásul 50 éves a csapat és nem hajtanak ami számomra megbocsáthatatlan.
Utolsó 2 meccsen Webbnek kéne játszania hogy megnézzük mit tud érdemes-e esetleg vele szórakozni vagy QBt kell szerezni ? Mondjuk teljesen mindegy mert a trottyos fog játszani mert az összes edzőnk egy puhapöcsü fasz aki nem látja hogy semmit nem használ a csapatnak már kb.2-3 hónapja...
Kéne jövőre egy edző aki rendbebassza a csapatot mert ha semmi nem fog változni megint utolsók leszünk a csoportban.
Jah és a sporik meg elmehetnek a jó büdös f***ba megint közük nem volt a meccshez összevisszafújtak mindkét csapatnak. Kedvencem Edwardsnak neki löki K.Will Cutlert erre rushing on passert kap Ray 😀 😀 😀 😀
több mint 15 éve
Én becsülöm az öreget, hogy felállt, várható volt, hogy az első nagyobb ütésig bírja. De ezzel a vállsérüléssel amúgy sem tudott volna lehjátsznai egy meccset szerintem.Amit nem értek, hogy milyen gameplant találtak ki szegény Webbnek. Nincs passzvédelemünk, nem futunk, csak passzoljon? Rendben, hogy az elején megetták a play actiont, de ha egyáltalán nem futunk akkor elég súlytalanná válik a fake. Amikor látszott, hogy elment a mérkőzés, akkor felesleges volt a passzokat mértéktelenül eröltetni, várható volt, hogy ez nem sok jóval kecsegtet.
Na mindegy, ezen is túl vagyunk. Sajnos a csapat teljesen szétesett a szezonra. Sok jóval nem is kell számolni.
Remélem az építkezés jól fog sikerülni.
több mint 15 éve
A Vikingsnél megerősítették, Favre kezd 😀 😀tenorxÖsszeistörték 1,5 negyedig kellett imádkoznom Peppersnek erre jött egy rookie.
több mint 15 éve
A Vikingsnél megerősítették, Favre kezd 😀 😀
több mint 15 éve
az a kérdés hogy ezt a klónját össze lehet-e majd törni... szerintem annyinál tartunk kb mint amennyi a mezszáma 😂Már bocs de Favreot nem tudnád összetörni, unbreakable 😀. Nah jó van egy ember de ő most nem játszik.Tocamég lehet én is megnézem 😊 majd meglepődtök amikor WR-ként áll fel, és fut blockolni 😀 😂gamerkrutoljára járna futballmérkőzésen... 😉davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Már bocs de Favreot nem tudnád összetörni, unbreakable 😀. Nah jó van egy ember de ő most nem játszik.utoljára járna futballmérkőzésen... 😉davemayerHülye vagy? 😀még lehet én is megnézem 😊 majd meglepődtök amikor WR-ként áll fel, és fut blockolni 😀 😂gamerkr
Olyan ömlengést kapunk megint Ricsitől,hogy csak na.
Favre az elpusztíthatatlan, Favre a hős, Favre a minden.
Majd a 6. INTnél visszábvesz.Bazzani
több mint 15 éve
utoljára járna futballmérkőzésen... 😉még lehet én is megnézem 😊 majd meglepődtök amikor WR-ként áll fel, és fut blockolni 😀 😂gamerkrÉn meg tuti alszok akkor inkább...TocaHülye vagy? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
még lehet én is megnézem 😊 majd meglepődtök amikor WR-ként áll fel, és fut blockolni 😀 😂Hülye vagy? 😀Az elpusztíthatatlan terminátor visszatér.Én meg tuti alszok akkor inkább...Toca
Komolyan felkelek megnézni,pedig 5re megyek dolgozni.Bazzani
több mint 15 éve
Hülye vagy? 😀Én meg tuti alszok akkor inkább...TocaNo comment:Az elpusztíthatatlan terminátor visszatér.
Breaking news: Sources who request anonymity say there is a "very good chance" that #4 starts tonight....Pálca
Majd a 6. INTnél visszábvesz.
több mint 15 éve
Én meg tuti alszok akkor inkább...No comment:Az elpusztíthatatlan terminátor visszatér.
Breaking news: Sources who request anonymity say there is a "very good chance" that #4 starts tonight....Pálca
több mint 15 éve
Vikings to Sign QB Rhett Bomar Off Giants' Practice SquadŐ elvileg ügyes gyerek csak elkúrta az egyetemi éveit a Soonersnél.
DE
The Vikings have not announced the move, which has been confirmed by Giants head coach Tom Coughlin.deny79
több mint 15 éve
No comment:Az elpusztíthatatlan terminátor visszatér.
Komolyan felkelek megnézni,pedig 5re megyek dolgozni.
több mint 15 éve
Vikings to Sign QB Rhett Bomar Off Giants' Practice SquadDE
The Vikings have not announced the move, which has been confirmed by Giants head coach Tom Coughlin.
több mint 15 éve
No comment:Breaking news: Sources who request anonymity say there is a "very good chance" that #4 starts tonight....
több mint 15 éve
Ma befut a WEBB járat... 😊Ki derül mi lapul a hálóban. :cool:
Biztos megnézem a meccset, remélem jól debütál a srác. Nagyon nehéz dolog lesz, de lássuk mit tud a srác.
Egyébként nem kérdés, hogy melyik qb-nka kell kezdeni. Eg yolyan QB aki éppen csak megérkezett a csapathoz a hand-offon kívül mást nem nagyon tud adni.
Ez egy presztízs csata, mindegy mi a helyzet a két csapattal, mindenki győzni akar.
GO VIKES!
több mint 15 éve
Jah és bedobok egy nevet jövőre még QB posztra. Orton szerintem a mi futójátékunk és elkapó gárdánk mellé kellemes lenne mondjuk egy fal is kéne. 😀Orton....szó se lehet róla, ellenzem :cool:
Ha már erre barangolnak a mackók ők is véleményezhetik hisz ott már volt 😀Toca
A macikat természetesen úgy fogadjuk ahogy illik, éles bárdokkal és vérben forgó szemekkel... 😉 Ezen a meccsen nem számít az eddigi szezon, csak a presztízs. Nem szabad elfelejteni hogy többen a jövő évi szerződésükért is játszanak, és általában a játékospiaci megítélés miatt oda kell tegyék magukat, főleg az ilyen rangadókon.
Harcra fel, ma győzni kell!
GO VIKINGS GO GO GO 😉
több mint 15 éve
Steve Hutchinson IRKicsoda???
RJ Archer, QB ment helyére aktív rosterre a PS-bőldeny79
Egyre jobb ez a Vikings.
Remélem ellenünk ő irányít. 😀
több mint 15 éve
Steve Hutchinson IRRJ Archer, QB ment helyére aktív rosterre a PS-ből
több mint 15 éve
Tavaly egészen hasonló helyzetben jöttetek a Soldierre és kaptatok ki, szóval a jó példa ott lehet előttetek, ráadásul elég közeli példa.tüsi91Hát ha Webb annyira jó lesz mint Aromahosszúleírhatatlan nevü WR-etek aki több yardot csinált azon az egy meccsen mint a tavalyi év hátralévő részében vagy mint idén 😀 akkor van esélyünk. Az a helyzet hogy 2 kezdő guardunk nélkül é ilyen szar védelemmel nem tudom mikor rendelkeztünk utoljára.
Dehátha végre találunk egy rendes QB-t 635.próbálkozásra
Jah és bedobok egy nevet jövőre még QB posztra. Orton szerintem a mi futójátékunk és elkapó gárdánk mellé kellemes lenne mondjuk egy fal is kéne. 😀
Ha már erre barangolnak a mackók ők is véleményezhetik hisz ott már volt 😀
több mint 15 éve
Tavaly egészen hasonló helyzetben jöttetek a Soldierre és kaptatok ki, szóval a jó példa ott lehet előttetek, ráadásul elég közeli példa.
több mint 15 éve
Herrera 4 hete IRen van már leírtuk 20x 😀Mutatóujjamat le se veszem az NFL ütőeréről, figyelmem soha nem lankad 😀
Toca
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Herrera 4 hete IRen van már leírtuk 20x 😀Az 50 éves évforduló alkalmából: http://www.vikings.com/50/news/50-greatest-vikings.htmlPálcaAllen meg Hutchinson mit keres ezen a listán? Nem képességeik alapján nem férnek fel. De jövőre lesz a Bears 100 éves, ha például Peppers, meg Ruben Brown felkerül valami listára, megeszem a kalapom. Bár általában elég rövid egy NFL karrier, szóval 3-4 év elég ahhoz, hogy egy csapatnál akár korszakos játékosnak minősítsenek.
Herrera és Hutch se fog játszani? Ez már biztos?füligjimmy
Hutch meg tuti out.
Érdekes a lista kétségkívül a tavalyi szezon miatt vannak fent Hutcék valószínűleg.
több mint 15 éve
Az 50 éves évforduló alkalmából: http://www.vikings.com/50/news/50-greatest-vikings.htmlPálcaAllen meg Hutchinson mit keres ezen a listán? Nem képességeik alapján nem férnek fel. De jövőre lesz a Bears 100 éves, ha például Peppers, meg Ruben Brown felkerül valami listára, megeszem a kalapom. Bár általában elég rövid egy NFL karrier, szóval 3-4 év elég ahhoz, hogy egy csapatnál akár korszakos játékosnak minősítsenek.
Herrera és Hutch se fog játszani? Ez már biztos?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Micsoda hitehagyott egy Viking horda ez! :o :o Nehogy már a Bears ellen feltartott kézzel menjünk ki! És ne gyertek itt nekem azzal, hogy a realitás, meg a forma, meg a sérülések, meg mittudomén! Ha így működne a sport, már régen nem nézné senki. Egyébként meg aki éppen a pályán van, az a VIKES! GO VIKINGS!!! Le kell nyomni a medvéket, már csak az önbecsülés miatt is. 😉 Ha kell egy kis plussz motiváció valakinek, javaslom a tippmixet: több, mint háromszoros pénzt fizet a Vikes győzelemre. Szerintem ennyire nem reménytelen, egy patront megér...
több mint 15 éve
Az 50 éves évforduló alkalmából: http://www.vikings.com/50/news/50-greatest-vikings.html