Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 15 éve
közelebbi fedett stadiont? Végülis elvihették volna a 19ezres észak-dakotai fargodome-ba is...Vikings-Giants moved to DetroitEz mekkroa faszság, közelebb nem találtak stadiont ami nem 500km es távolságon kívül van ? Szép lesz az a.kongó stadion b. több Giants drukker lesz mint Vikings...
The Giants and Vikings will be played at Ford Field on Monday at 7:20 p.m. ET.
az szép! 😊vandeminek
Nem tudom kitalálta ki de egy idióta voltToca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Vikings-Giants moved to DetroitEz mekkroa faszság, közelebb nem találtak stadiont ami nem 500km es távolságon kívül van ? Szép lesz az a.kongó stadion b. több Giants drukker lesz mint Vikings...
az szép! 😊vandeminek
Nem tudom kitalálta ki de egy idióta volt
több mint 15 éve
Vikings-Giants moved to Detroitrendezhették volna a rose bowlban
az szép! 😊vandeminek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Vikings-Giants moved to DetroitThe Giants and Vikings will be played at Ford Field on Monday at 7:20 p.m. ET.
az szép! 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 15 éve
League considering Detroit for NYG vs Viks gameBazzaniHülyeség vigyék inkább Green Baybe 😀
több mint 15 éve
Ez jó - Favre az ESPN szerint ma nem tudott volna játszani - már az időjárás is kisegíití az öreget:http://www.macsfootballblog.com/2010/12/favre-wouldnt-have-started-today.html
több mint 15 éve
League considering Detroit for NYG vs Viks gameBazzanimondjuk ez ötlet,ha lenne még jegy,akkor mehetnének a Lions drukkerek szurkolni a Vikes ellen
😛
több mint 15 éve
0-3al a vendégeké a meccs,mint fociban.szerintem még upgrade is a Metro Domehoz képest 😛Newmana metrodome akkora szar, hogy egy év alatt építettek két stadiont Twin Cityben hogy a Golden Gophers és a Twins is elmehessen onnan. Csak a legnagyobb biznisz Vikings szenved ott még.
De egyelőre áll a bál, mert a Giants nem vitt kinti meccsre való kellékeket. Szóval még nem biztos hogy a TCF Bank stadionban lesz. Illetve az csak 50 000res és nem mindenki fér be aki vett jegyet a meccsreharomt
😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem még upgrade is a Metro Domehoz képest 😛Newmana metrodome akkora szar, hogy egy év alatt építettek két stadiont Twin Cityben hogy a Golden Gophers és a Twins is elmehessen onnan. Csak a legnagyobb biznisz Vikings szenved ott még.
De egyelőre áll a bál, mert a Giants nem vitt kinti meccsre való kellékeket. Szóval még nem biztos hogy a TCF Bank stadionban lesz. Illetve az csak 50 000res és nem mindenki fér be aki vett jegyet a meccsre
több mint 15 éve
Minek nektek dóm??? Ez is csak flancolás, meg nagyképűsködés. 😀Csak küldött néhány fotót a megfelelő helyekre... azt az ügyet is megnyugtatóan lezárta a liga, mint mondjuk Cable testi sértését.
Kíváncsi vagyok Favre mással végeztette el a melót vagy ő maga vágott egy lyukat? 😀tüsi91
A Golden Gophersnek egyébként gyönyörű a stadionja, tavaly néztem NCAA meccsen, az öltöző mint egy ruszki milliárdos privát bordélyháza. Nem tudom, honnan kerítették rá a lóvét, de akkor nem kellene szarakodni a Vikings stadionjával se
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
na most itt lesz a meccs. Hatalmas visszaesés
több mint 15 éve
Ugyanmár, ezt is Favre intézte el, mert ma még nem tudott volna játszani, de holnapra már tökéletes állapotban lesz.Pálcaja,ráadásul a hideg,havas trágya idő az ő igazi terepe
Wisconsinban edződhetett eleget 😛
több mint 15 éve
Minek nektek dóm??? Ez is csak flancolás, meg nagyképűsködés. 😀Kíváncsi vagyok Favre mással végeztette el a melót vagy ő maga vágott egy lyukat? 😀
több mint 15 éve
Ugyanmár, ezt is Favre intézte el, mert ma még nem tudott volna játszani, de holnapra már tökéletes állapotban lesz.
több mint 15 éve
LA Vikings mehehe.beszakadt a teteje a metrodome-nak így vsz napolják a meccset és talán átviszik a Golden Gophers tavaly épített nyitott stadionjábaharomthello LA.brk
Illik a lila szín a Lakers mellé.
több mint 15 éve
beszakadt a teteje a metrodome-nak így vsz napolják a meccset és talán átviszik a Golden Gophers tavaly épített nyitott stadionjábaharomthello LA
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
beszakadt a teteje a metrodome-nak így vsz napolják a meccset és talán átviszik a Golden Gophers tavaly épített nyitott stadionjába
több mint 15 éve
Remek legalább megtudom nézni élőben. 😀
több mint 15 éve
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttokdeny79http://www.jsonline.com/blogs/sports/111734669.html
itt az van, hogy a Dome tetején levő hó miatt
több mint 15 éve
Állítólag most került áthelyezésre a meccs időpontja, a Giants nem fog odaérni, így hétfőn játszáttok