Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 15 éve
Hülyeség mért járnánk jól Ramseyvel ? Együtt van a csapattal mióta is ? 1 -2 -3 hete ? Playbookot sem vágja és nem is mobilis. Nincs 2 kezdő guardunk Pepperstől számítok 2-3 sackre. Ramseyt széjjelverik.Ramseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.Ennek legjobban a Macik örülnek, én csak reménykedem hogy egy szép karrier kezdetét láthatjuk majd.vsanyi132Nem hiszem hogy jobban örülnek Webbnek mint Ramseynek.Toca
Game managernek jó lett volna.
Mondjuk én Webbet nem láttam játszani.Bazzani
Webb szar lesz ilyenkor kezdeni de most megmutathatja mit tud. Mobilisebb így talán a falnak is könnyebb lesz. Visszatért Harvin végre azért Rice-Harvin duóval könyebb a paszjáték. AP viszont csak tegnap edzett szerintem játszani fog, de Gerhart is pályán lesz sokszor szerintem.
Ha nyerni akarunk a Dnek kell valamit mutatnia főleg a D-falnak mert múlthéten rakás kakik voltak.
Szerintem 10-14 pontos zakó várható és év végén csoport utolsóként végzünk.
több mint 15 éve
Ha Ramsey bármire jó lenne, van egy tucat csapat a ligában, ahol számítanának rá. Webb a "mi kutyánk kölyke", ez is egy szempont, és láttuk már ebben a szezonban kétszer is, hogy spread, és option játékokkal biza meg tudják a mackó védelmet etetni. Egy ideig. De én nem várok túl nagy parádét egyik csapattól se.Hát a legnagyobb hülyeség volna,ha túlvállalná magát.Ramseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.Nem szeretem az ilyen sötét lovakat. Bár nyílván nem egy Favre kaliber, csak nehogy szétdobjon minket.tüsi91
Rövid passzok,sok futás, trükkös játékok.
Meg lehet zavarni vele egy védelmet rendesen.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Hát én inkább egy könnyebb meccsen debütálnék és ha lehet nem főműsoridőben csoportrivális ellen. 😉A playbook-ot tuti jobban ismeri Webb, a preseason-ban többnyire ő volt pályán, ez szólhat mellette. Nem láttam játszani, de a csapattal van a draft óta, ismeri a társakat és ez most jól jöhet. Aztán mikor szerezzen igazi rutint egy QB mint Monday Night-on egy csoportrivális ellen 😊vsanyi132Nem szeretem az ilyen sötét lovakat. Bár nyílván nem egy Favre kaliber, csak nehogy szétdobjon minket.tüsi91Hát a legnagyobb hülyeség volna,ha túlvállalná magát.
több mint 15 éve
A playbook-ot tuti jobban ismeri Webb, a preseason-ban többnyire ő volt pályán, ez szólhat mellette. Nem láttam játszani, de a csapattal van a draft óta, ismeri a társakat és ez most jól jöhet. Aztán mikor szerezzen igazi rutint egy QB mint Monday Night-on egy csoportrivális ellen 😊Hát a legnagyobb hülyeség volna,ha túlvállalná magát.Ramseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.Nem szeretem az ilyen sötét lovakat. Bár nyílván nem egy Favre kaliber, csak nehogy szétdobjon minket.tüsi91
több mint 15 éve
Hát a legnagyobb hülyeség volna,ha túlvállalná magát.Nem szeretem az ilyen sötét lovakat. Bár nyílván nem egy Favre kaliber, csak nehogy szétdobjon minket.tüsi91Nem hiszem hogy jobban örülnek Webbnek mint Ramseynek.TocaRamseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.
Meg lehet zavarni vele egy védelmet rendesen.
több mint 15 éve
Nem szeretem az ilyen sötét lovakat. Bár nyílván nem egy Favre kaliber, csak nehogy szétdobjon minket.Ramseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.Ennek legjobban a Macik örülnek, én csak reménykedem hogy egy szép karrier kezdetét láthatjuk majd.vsanyi132Nem hiszem hogy jobban örülnek Webbnek mint Ramseynek.Toca
off: azt hogyan oldották/oldják meg hogy a 60+ ezer emberből, akinek jegye van a meccsre csak 50 ezren legyenek a stadionban. Aki hamarabb odaér bemegy, a későn érkezők megszívják?
több mint 15 éve
Ramseyvel szvsz jobban járt volna a Vikings.Nem hiszem hogy jobban örülnek Webbnek mint Ramseynek.TocaVikings will start rookie QB Webb vs. BearsJohnKerlaEnnek legjobban a Macik örülnek, én csak reménykedem hogy egy szép karrier kezdetét láthatjuk majd.vsanyi132
Mondjuk én Webbet nem láttam játszani.
több mint 15 éve
Nem hiszem hogy jobban örülnek Webbnek mint Ramseynek.Vikings will start rookie QB Webb vs. BearsJohnKerlaEnnek legjobban a Macik örülnek, én csak reménykedem hogy egy szép karrier kezdetét láthatjuk majd.vsanyi132
több mint 15 éve
Vikings will start rookie QB Webb vs. BearsJohnKerlaEnnek legjobban a Macik örülnek, én csak reménykedem hogy egy szép karrier kezdetét láthatjuk majd.
több mint 15 éve
1.Én kurvára nem örülnék az LA-nek.2.Hagyják már a rákba a kiöregeett QBkat és hozzanak valaki fiatalt akire nem 1-2 évig lehet csak számítani. Favreval mákunk volt 1 szezonra még jó volt McNabb már nem ilyen fal mögött pláne.
több mint 15 éve
Ha "Bármilyen" Lions lenne a csapatom én is sírnék elhiheted 😀 😀 Meg ne sértődj, magas labda volt 😊 Igazad lehet, én is nagyon sajnálnám ha elköltözne a csapat, de amerikai városok lévén számomra majdnem teljesen mindegy hol vannak. Azt nem szeretném hogy a csapat az identitását elveszítse, ha az kell hozzá hogy maradjon Minnesotában, akkor tényleg maradjon. Viszont jó lenne ha nem lennének stadion gondok, legyenek nézők, és így tovább.Kicsit furák vagytok.Azért elég hülyén nézne ki a viking logo nonstop 30 fokban...nem örülnék ha költöznétek,de elég érdekes ez a dome dolog tlg.anferneeNapbarnított viking harcosok igázzák le a nyugati partot, ennyi a különbség 😀 Én se örülnék a költözésnek, de ha az egyetemi csapat jobb körülmények között játszhat akkor tényleg menni kell.vsanyi132
Ok,ha felindulásból elküldi az ember a saját csapatát LA-be.
De én napokig sírnék (talán csak képletesen),ha Los Angeles Lions lenne a csapatomból.
Ja és bedobok egy új nevet a kalapba Minny QB ügyben:
Donovan McNabbBazzani
McNabb-re én is gondoltam, de nem tudom mi lesz az ára és hajlandó lenne-e idejönni. Azt sem tudom mennyire illeszkedne a keretbe, de jó játékosnak tartom, és ha jól tudom mielőtt a Redskinshez igazolt volt is róla szó hogy nálunk köt ki, akkor nem jött össze. Kíváncsian várom bepróbálkozunk-e.
több mint 15 éve
Kicsit furák vagytok.Napbarnított viking harcosok igázzák le a nyugati partot, ennyi a különbség 😀 Én se örülnék a költözésnek, de ha az egyetemi csapat jobb körülmények között játszhat akkor tényleg menni kell.vsanyi132Webb fog kezdeni szinte biztos. Los Angelessel egyetértek, de nem örülnék neki.PálcaAzért elég hülyén nézne ki a viking logo nonstop 30 fokban...nem örülnék ha költöznétek,de elég érdekes ez a dome dolog tlg.anfernee
Ok,ha felindulásból elküldi az ember a saját csapatát LA-be.
De én napokig sírnék (talán csak képletesen),ha Los Angeles Lions lenne a csapatomból.
Ja és bedobok egy új nevet a kalapba Minny QB ügyben:
Donovan McNabb
több mint 15 éve
Napbarnított viking harcosok igázzák le a nyugati partot, ennyi a különbség 😀 Én se örülnék a költözésnek, de ha az egyetemi csapat jobb körülmények között játszhat akkor tényleg menni kell.Webb fog kezdeni szinte biztos. Los Angelessel egyetértek, de nem örülnék neki.PálcaAzért elég hülyén nézne ki a viking logo nonstop 30 fokban...nem örülnék ha költöznétek,de elég érdekes ez a dome dolog tlg.anfernee
több mint 15 éve
Webb fog kezdeni szinte biztos. Los Angelessel egyetértek, de nem örülnék neki.PálcaAzért elég hülyén nézne ki a viking logo nonstop 30 fokban...nem örülnék ha költöznétek,de elég érdekes ez a dome dolog tlg.
"Do or Do not. There is no try."
több mint 15 éve
Webb fog kezdeni szinte biztos. Los Angelessel egyetértek, de nem örülnék neki.
több mint 15 éve
Úgy néz ki Webb-Ramsey duóból fog kezdeni valaki hétfőn. AP,Favre és Hutch se edzett a héten remélem azért AP játszik majd. Egyre inkább azt érzem hogy hamarosan LA Vikings leszünk amit a stadion közüli mizéria még inkább elősegít. Ha a csapat mögé nem áll a város egy kis pénzzel egy felújításhoz vagy új stadionhoz akkor lehet hogy LA fog...
több mint 15 éve
Megint beszakadt a tető. Nekem a tippem hogy az öreggel és simán nyer aa Lions. Lesz pick show... De addig még van pár loss.
több mint 15 éve
Egyre nagyobb esélyt látok arra,hogy kipicsázzuk a vikingeket az utolsó fordulóban.Mindenképpen akkor van esélyetek ha az öreg nem játszik. Ez lesz valóban pályafutása utolsó meccse, biztos vagyok benne hogy nagy lesz a bizonyítási vágy benne, hogy emlékezetessé tegye, és persze nem negatív értelemben. Azon a meccsen ha játszhat tuti odateszi magát, és a csapat is mellé áll, szóval nem lesz esélyetek 😊 :cool:
Nem is tudom mikor járunk jobban,ha játszik Favre vagy ha nem...Bazzani
több mint 15 éve
Egyre nagyobb esélyt látok arra,hogy kipicsázzuk a vikingeket az utolsó fordulóban.Nem is tudom mikor járunk jobban,ha játszik Favre vagy ha nem...
több mint 15 éve
Tarvaris Jackson IR.Mivel FA lesz, így várhatólag többet nem fog Vikes mezben pályára lépni (ez nem az én véleményem, külföldi oldalon írják)
több mint 15 éve
Szerintem meg nem a jövő évtől kellene a csodát várni. Igazából egy két olyan játékosunk van csak akik 1-2 éve van a ligában és meghatározóak. Ezt draftok alatt, vagy FA húzásokkal bőven lehet pótolni. Ezért én nem áldoznék túl nagyot jövőre irányítóra. Ha össze lehet tartani a csapat fiatalabb lejáró szerződésű játékosait, akkor kevésbé jó irányítóval is jók lehetünk egy erős védelemmel, megbízhatóan működő fallal, és meghatározó RB-kel, Wr-kel akik vannak.
Én azt mondom tartsuk meg a lejáró szerződésű meghatározó játékosainkat, rakjuk rendbe az O-linet, és a védelem lyukas posztjait, és két év múlva áldozzunk egy nagyobbat QB-re. Illetve ha kisebb áron megszerezhető valaki a drafton, akkor elcsípni ha van értelme.
Addig meg nézzük meg Webbet idén a maradék találkozón, és a jövő évi meccseken. Látok benne fantáziát, csak ne SB reményeket tápláljon senki jövőre. (Ha lesz szezon.)
több mint 15 éve
Ő hol nem volt még idén?és olyan QB-t szerezni aki nem fossa le a bokáját egy komoly ütközetben.vsanyi132meg is jött Ramsey 😛Höri
több mint 15 éve
és olyan QB-t szerezni aki nem fossa le a bokáját egy komoly ütközetben.vsanyi132meg is jött Ramsey 😛
több mint 15 éve
Tehát most elmondtad hogy nem érdemes draftolni, viszont FA piacon sincs semmi tehát akor most mivan? 😀Igen, nem a megoldást hanem a problémát vázoltam, legalábbis ahogy én látom. Kénytelenek leszünk a drafton befektetni, hogy pár év múlva esélyünk legyen az SB-re, egyelőre csak álom marad hogy odaérhetünk. Sajnos ezt a piacképes játékosaink is észre fogják venni, sőt, szerintem Farve gyengeségével ez már év elején az öltözői hangulatot is megmérgezhette, hiszen ha tudod hogy az Offense gyakorlatilag képtelen megynyerni a meccset nagyon nehéz lehet végigkűzdeni a többi csapatrésznek. Azt gondolom ez nem tudatos viselkedés, de mindenképp benne lehet a fejekben hogy a keret néhány tagjának nem lesz gyűrűje, legalábbis Vikingként egyhamar nem. Ezzel el is indulhat a csapatkeresés, pusmogás, mi meg nézzük az ilyen vereségeket mint ami a Giants ellen volt.
Ha ilyen fosul játszunk és kkapunk 3x Mallettet eltudjuk hozni drafton és ő jó lesz.
Webb meg kezdjen megnézzük hátha kisül valami kis csoda. 😀Toca
Nem temetem a csapatot, de a csoportunk nagyon kiegyenlített lesz, afféle halálcsoporttá fog válni, ott a Bears és a Packers akik egyre jobbak, sajnos már idén is, és a Lions jövőre már simán odaérhet ha ügyesen építgetik tovább a csapatot. A csoportmeccsek nagyon komolyak lesznek, erre kell készülni, és olyan QB-t szerezni aki nem fossa le a bokáját egy komoly ütközetben.