New England Patriots

75 feliratkozó

11 hónapja
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 329 — Patriots fan
Beszarás alakul az 1/1

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni

Ez is remek döntés volt.. Érdemes volt le tradelni a 37.re
kolok1972
Én hatalmas McConkey fan vagyok.
DE
Szerintem egy normális stábban Polk meg Baker is lehetnek majd jó játékosok.
DE
Ez a csere akkor is döbbenet. Mit keresel az új irányítódnak? Elsősorban egy biztonsági opciót aki kb mindig szabadon van, aki remek route runner, aki gyors.
Ott volt a szemük előtt Ladd.
Bazzani
New Englandben nem szeretik a fehér slot WR-eket. 😀
somoskovig
Nem csoda, nincs hagyománya nálunk..
Más: Az elmúlt két szezonban összesen 2(!!) W a Giletteben… Azért az kemény!
kolok1972
Le fog menni két teljes szezon, hogy nem érünk el 30 pontot. Vannak azért még finomságok.

Egyébként azon gondolkoztam, hogy a közelmúltban vol-e olyan, hogy egy ilyen szinten katasztrófa (nemcsak számszerű eredmény,hanem a játék képe alapján) első szezon után egy HC bevált? Talán Campbell,bár nem tudom, hogy az elején mennyire volt tragikus a Lions?
11 hónapja
kolok1972 New England Patriots 3 028 — Pats fan

kolok1972
DE
DE
Ez a csere akkor is döbbenet. Mit keresel az új irányítódnak? Elsősorban egy biztonsági opciót aki kb mindig szabadon van, aki remek route runner, aki gyors.
Bazzani
somoskovig
Nem csoda, nincs hagyománya nálunk..
Más: Az elmúlt két szezonban összesen 2(!!) W a Giletteben… Azért az kemény!

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

kolok1972
DE
DE
Bazzani
somoskovig
Csak akkor ha UDFA a Dolphinsból vagy QB volt és átképeztük😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ez kínkeserves volt.
Én alapvetően nem vagyok híve a gyors edzőcserének, de ez sajnos értelmetlen. Tegnap közvetítés alatt megütötte a fülemet amikor arról beszéltek, hogy a középszar Chargershez milyen kultúrát hozott Harbough. Hát ránk sok mindent lehetett mondani, de kultúra volt. Most? Én értem, hogy szar a keret meg lack of talent, de ez elfogadhatatlan. Egy kurva pillanatig nem volt esélyünk. Nem a vereség a baj, hanem.az ahogy veszítesz.

Keresni kell egy GM-et és szabad kezet adni neki.

UI: Abban mi a ráció, hogy egyszer neki mentünk a negyediknek saját térfelén, máskor pedig nem?
zinedine5
Pont itt a gond. Mayo a meggondolatlan nyilatkozataival es nem konzekvens döntéseivel szetbomlasztja a szervezeti kultúrát is. Pedig kb az egyetlen értékünk volt az elmúlt két évben. Attól felek ,ha még egy évet marad ,akkor lenullazza amit BB 20 év alatt felépített. Ha senki nem akar maradni,(lsd White es Pop kiszolasat) es az a kevés talentum is távozni kar a csapatból,akkor kénytelenek leszünk csillio pénzért középszerű játékosokat hozni. Es előbb utóbb Maye türelme is elfogy (jogosan).
Gondolom Caserio mozdíthatatlan,pedig Ő lenne az ideális jelöltem.

11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
Ez kínkeserves volt.
Én alapvetően nem vagyok híve a gyors edzőcserének, de ez sajnos értelmetlen. Tegnap közvetítés alatt megütötte a fülemet amikor arról beszéltek, hogy a középszar Chargershez milyen kultúrát hozott Harbough. Hát ránk sok mindent lehetett mondani, de kultúra volt. Most? Én értem, hogy szar a keret meg lack of talent, de ez elfogadhatatlan. Egy kurva pillanatig nem volt esélyünk. Nem a vereség a baj, hanem.az ahogy veszítesz.

Keresni kell egy GM-et és szabad kezet adni neki.

UI: Abban mi a ráció, hogy egyszer neki mentünk a negyediknek saját térfelén, máskor pedig nem?
11 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM

kolok1972
DE
DE
Bazzani

11 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley

kolok1972
DE
DE

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Darkest Hour.....vagy valami ilyesmi....

Draft

11 hónapja

11 hónapja
GM,HC,OC,DC csere?

Draft

11 hónapja
Pl ezért sem szabad még egy évet adni ennek a staffnak ( és lehet tudni,hogy messze nem ő az egyetlen,aki ezt érzi ):
 x.com/nesportsfellow/status/1873124756792447028?s=46&t=x0jOJbeQMuOJkQa9BxOIjw&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3OK-usDTllHaQf_3oRy7FdGTnbzWi4vE5M7ldvR6ndzMHUBa8E0wCSx_Q_aem_yhuO_pb-qO4E-12y_RuvOg&mx=2

11 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nálam Saban lenne a nyerő, kizártnak tartom hogy ne akarna visszatérni edzősködni egy év pihenő után...
Castleai01
egyszer már leégette magát nfl-ben.

Mondjuk ha azután h kijelenti Miami HC-ként h nem megy bamába, majd elmegy majd onnan visszamegy a new englandhez, a büdös életben nem törli le magáról a satan becenevet.

11 hónapja
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Nálam Saban lenne a nyerő, kizártnak tartom hogy ne akarna visszatérni edzősködni egy év pihenő után...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com
Most írjam le amit már kb 5x leírtam? 😊 Ugyanazok a problémák hetek óta.
Huh az a Vrabel-JMD páros nagyon tetszene 😊

Kraft úr ébresztő!!!
11 hónapja
Ha ezt a stábot megtartják itt akkor az a világ csodája lesz.
Bazzani
Nyílván lesz nézelődés de nem hiszem hogy tolongani fognak a csodaedzők hogy ide jöhessenek...
Már a szezon előtt tudtuk hogy borzasztó gyenge a keret, ami most kiderült csak az hogy Mayo és csapata nem képes szarból várat építeni...
Addig nem érdemes bárkit is elküldeni amíg nincs megoldva a pótlása...
Castleai01
Ezzel nem feltétlen ertek egyet. Úgy néz ki van fr QB,ami a legfontosabb kirako,top 2 draft cetli es top 3 capspace. Szerintem meg pont hogy ideális felállás. Fr QB-t nem kell keresned,egy jó drafttal es FA tevékenységgel lerakhatod a jövő csapatának alapjait,de nem lesz elvárás veled szemben az első évben. Mi kell még? Pont a mai ellenfelüknél látszott hogy egy kompetens edző mit tudott már az első évben kihozni az 5-12-es Chargersbol. Haribo vajon mit látott a Chargersben? Gondolom ugyanezeket…
Ja,meg egy sidenote: nem csak hogy nem képes szarbol várat építeni,de sajnos azt sem tudja kihozni belőlük ami bennük van! Épp ez a baj…
kolok1972
Nálam ebben a keretben ennyi volt és nem több sajnos...
Abban egyetértünk hogy nem tűnik úgy hogy Mayo-ék felnőttek a feladathoz és nem sírnék utánuk ha lapátra kerülnek de csak akkor ha van MINŐSÉGI pótlás...
(Egy Harbaugh nálam az lett volna már idén is, ha ilyen kategória jön akkor okés... De ide én tapasztalt, rutinos, máshol már bevált HC-t hoznék csak... Ha ilyen nincs akkor várnék Mayo-val amíg végül lesz...)
Castleai01
Nem is feltétlen mérlegre gondoltam,hanem egyes játékosok meg azt sem tudják hozni alatta amit a képességeik alapján tudnának.
En egy Vrabel-JMD parosra most gondolkodás nélkül lecserelném Mayot.
Btw ,ahogy a közvetítésben is kiírtak,az utolsó draftunk is elég cefetul néz ki eddig….

11 hónapja
Bazzani
Nyílván lesz nézelődés de nem hiszem hogy tolongani fognak a csodaedzők hogy ide jöhessenek...
Már a szezon előtt tudtuk hogy borzasztó gyenge a keret, ami most kiderült csak az hogy Mayo és csapata nem képes szarból várat építeni...
Castleai01
Ezzel nem feltétlen ertek egyet. Úgy néz ki van fr QB,ami a legfontosabb kirako,top 2 draft cetli es top 3 capspace. Szerintem meg pont hogy ideális felállás. Fr QB-t nem kell keresned,egy jó drafttal es FA tevékenységgel lerakhatod a jövő csapatának alapjait,de nem lesz elvárás veled szemben az első évben. Mi kell még? Pont a mai ellenfelüknél látszott hogy egy kompetens edző mit tudott már az első évben kihozni az 5-12-es Chargersbol. Haribo vajon mit látott a Chargersben? Gondolom ugyanezeket…
Ja,meg egy sidenote: nem csak hogy nem képes szarbol várat építeni,de sajnos azt sem tudja kihozni belőlük ami bennük van! Épp ez a baj…
kolok1972
Nálam ebben a keretben ennyi volt és nem több sajnos...
Abban egyetértünk hogy nem tűnik úgy hogy Mayo-ék felnőttek a feladathoz és nem sírnék utánuk ha lapátra kerülnek de csak akkor ha van MINŐSÉGI pótlás...
(Egy Harbaugh nálam az lett volna már idén is, ha ilyen kategória jön akkor okés... De ide én tapasztalt, rutinos, máshol már bevált HC-t hoznék csak... Ha ilyen nincs akkor várnék Mayo-val amíg végül lesz...)

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Bazzani
Castleai01

11 hónapja
Bazzani

11 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley

11 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
És én még kedves feleségemnek újságolom nagyban, végre tévés meccsünk lesz, na bazze erre ezt a gyönyörteljes teljesítményt😂
Baszni ki innen mindenkit mint macskát szarni kb….Kraft papa növesztett tököm ehhez?🙂

Szerkesztette: manuszka86

11 hónapja
Azért ha Kraftot nem gondolkodtatjak el a mai meccsen és a stadionban látottak, akkor az Ő felelőssége sem kerülhető meg.

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
Mindenkit kirúgni! GM,HC és akinek ehhez az évhez köze volt.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com
azért Maye leszokhatna erről, hogy saját maga hülyesége miatt teszi magát (és szerintem a meccset is) off-ra
2. meccs ahol kidől (jó most még nem hivatalos, de úgy néz ki, hogy nem jön vissza)
11 hónapja
Brown concussion protokollban van,úgy látszik Strange debütál az új posztján.