New England Patriots
Ez nagyon hiányzik az edzői repertuárjábòl.
Folyton hülyére veszik
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Mert hát kb. az az egyetlen értelme, ha Schooler nem lesz bevethető a szezon első felében, akkor spec team-be kellhet ember és abban jelenthet valamiféle minőséget a rosteren lévőkhöz képest... ami pedig elég ergya roster managmentet feltételez, hogy Boutte féle asset-et egy spec team emberre kell beváltanunk a szezon előtt, mert eddig, ezek szerint, a rosteren lévők közül, senkit nem lehetett ott használni.
Ment Boutte TexansRáadásul 28-as…Gyakorlatilag játékost cseréltünk.
Jött Reed és 7th kör
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Jött Reed és 7th kör
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Seeing all of this Murray over McCarthy in Minnesota reminded me of the 2024 draft, when some vouched for McCarthy.
— Michael Rodnick (@MJRodnick) August 12, 2026
It just goes to show the draft is about taking chances. Some work out. Some don't. Some take longer. Some don't.
🎥: @NBCSBoston pic.twitter.com/MSujBi3i5Q

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Gonzo szerződésén se tudom mi a szart tudunk ennyi ideig kotlani... adjuk oda a legmagasabb CB pénzt + 1 milla aztán mindenki menjen a dolgáraMár 33 a rekord, tehát a 33+1 az már Nick Bosa pénz. 8. legjobban fizetett EDGE.
vagy most az ügynök "DE pénzért" veri az asztalt?
ZERO_L
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
állítólag a cap növekedését várják, mert jövőre nagyobb cap emelkedést jósolnak az átlagosnál így sokkal nagyobbat lehet kaszálni majd szerződésekkel isGonzo szerződésén se tudom mi a szart tudunk ennyi ideig kotlani... adjuk oda a legmagasabb CB pénzt + 1 milla aztán mindenki menjen a dolgáraSzerintem ő is és Witherspoon is a "legjobban fizetett akar" lenni és ezért mindkettő kivár.
ZERO_L
Azt gondolom, - persze ez csak tipp -, hogy ez most nem az FO miatt van.
zinedine5
de Gonzo "nyilatkozataiból" meg nekem úgy tűnik, hogy ők meg a csapatra várnak... szerintem mindkét félnek az lenne az érdeke, ha félúton megállapodnának és nem lenne ez a hülyeség
ha Gonzo jó lesz úgy is fog kapni egy második szerződést lehet már hamarabb is mint 4 év, szóval most évi +4-5 milla az szerintem nem oszt nem szoroz, ha jó lesz és egészséges lesz a köv 3 szezonban jönni fog a második hasonlóan erős második szerződés

Gonzo szerződésén se tudom mi a szart tudunk ennyi ideig kotlani... adjuk oda a legmagasabb CB pénzt + 1 milla aztán mindenki menjen a dolgáraSzerintem ő is és Witherspoon is a "legjobban fizetett akar" lenni és ezért mindkettő kivár.
ZERO_L
Azt gondolom, - persze ez csak tipp -, hogy ez most nem az FO miatt van.

Amikor nem kellett gondolkodni, mert annyira egyértelmű volt a választás akkor jól döntöttek, de mikor kicsit agyalni kellett volna, ott jöttek a totális mellényúlások...Hát igen.
Maye kreditjeit csakis neki írjuk be, ne a GM-nek
“I’m not gonna be Tom Brady, I’m just gonna try to be Drake Maye.”
— Foxboro Forever (@_FoxboroForever) August 9, 2026
New England found their guy.
pic.twitter.com/33D730G0Om https://t.co/oAYi8Hufn9
ZERO_L
Ő egyértelmű volt, a többiek kuka. Dias idén repül majd, de ő mondjuk csak hatodik körös.
Mindenesetre egyértelmű, hogy úgy nem lehet csapatot építeni, hogy draftonként egy játékost találsz. És ebbe még BB is belebukott.
Maye kreditjeit csakis neki írjuk be, ne a GM-nek
“I’m not gonna be Tom Brady, I’m just gonna try to be Drake Maye.”
— Foxboro Forever (@_FoxboroForever) August 9, 2026
New England found their guy.
pic.twitter.com/33D730G0Om https://t.co/oAYi8Hufn9

Sources: The #Patriots have agreed to terms with their standout TE Hunter Henry on a 2-year contract extension, making it likely that he finishes his career with the Pats.Terms update: Patriots TE Hunter Henry is signing a two-year, $16 million extension worth up to $20 million and includes $14.5 million guaranteed and a $4.2 million signing bonus.
The 31-year-old, a key weapon for Drake Maye, had one year remaining on his contract. Now, locked in.
KeyG
The 31-year-old, a key weapon for Drake Maye, had one year remaining on his contract. Now, locked in.
Jelenleg ennyi elkapónk van a rosteren:
| A.J. Brown | 1 | WR | 8 |
| Romeo Doubs | 87 | WR | 5 |
| Kayshon Boutte | 9 | WR | 4 |
| Mack Hollins | 13 | WR | 10 |
| DeMario Douglas | 3 | WR | 4 |
| Kyle Williams | 18 | WR | 2 |
| Efton Chism III | 86 | WR | 2 |
| Nick DeGennaro | 23 | WR | R |
| Kyle Dixon | 83 | WR | R |
| Cameron Dorner | 88 | WR | R |
| Kobe Prentice | 19 | WR | R |
Az első kettőről nem kell beszélni, mert baromi sokba kerültek, ha nem ölnek embert akkor fix helyük van a rosteren.
Szerintem Kyle Williamsnek is ott kell lennie még egy közepes offseasonnel is. Igaz "csak" egy harmadik körös picket adtunk érte, de a jövőt tekintve nagy szükségünk lesz rá.
Boutte ára most elég magasan van (mi nyilván nem tudjuk ez mekkora), szóval lehetne érvelni, hogy "pénzé" kéne tenni, de szerintem hihetetlen nagy ostobaság lenne (ha csak nem bomlasztja az öltözőt). Abszolút szükségünk van arra, hogy ha a D#-ek Brown központú felfogásban védekeznek, akkor Bouttenak hatalmas éve legyen. Szerződése utolsó évében van, mind neki, mind a csapatnak az a célja, hogy a szezon végén a jelenleginél magasabb ázsiója legyen. Optimális helyzet az lenne ha ő a köv offseasonben megkapná a nagyszerződést valamelyik csapattól, mi pedig egy 3. körös kompenzációs picket cserébe. Ehhez az kell, hogy maximálisan kihasználjuk a Brown által generált extra figyelmet.
(egyetlen egy esetben van értelme elcserélni, ha Williams már olyan szinten lenne, hogy simán hozná azt amit tavaly Boutte, de az elmondások alapján ennek nincs realitása, Eaglesnek oda adnám egy második körért, just for fun)
Mack Hollinst szintén hülyeség lenne kihagyni/elcserélni, iszonyatosan kedvező szerződésen van, fontos pillanatokban mutatott be elkapásokat, néha még extrákat is, látszik hogy megvan a kémia Maye-jel.
Az egészsége kérdéses, de ilyen mély és erős WR sorban elfér ha őt 1-2 meccsre nem játszatjuk vagy csak max 20-25 snappen van fent.
Pop Douglas egy nagyon jó glue guy, aki Doubs érkezésével kevesebb snappet fog kapni, de tartaléknak nagyon-nagyon extra, ha kiesik valaki, akkor ne totálisan fogalmatlan embernek kelljen beállnia. Szintén szerződésért játszik, szóval lehet év közben ő cserét fog kérni és kapunk majd érte két zacskó szotyit. Én sajnálnám, szerintem egy okos szerződéssel meg lehetne tartani, de túl sokan vannak a posztján, így lehet idő előtt tőle meg fogunk válni.
Chism szintén sokat veszített Doubs érkezésével, nagyon keveset játszott tavaly, de jókat hallani róla a campből. Szintén azért ragaszkodnák hozzá, mert ha Douglasszal nem sikerül egy (csapat részéről) okos szerződést aláírni, akkor jövőre átvehetné Pop snapszámait. Megmutathatná tud-e élni a nagyobb snapszámmal és lehetőséggel.
A timelineba és a Belichick által lefektetett alapokhoz is tökéletesen passzolna, nincs pótolhatatlan ember, mert next man up...
Ez hét elkapó. Nálam alap, hogy mindegyiknek ott kell lennie az 53as rosteren és akkor esetleg egy erős camppel egy rookie (aki vélhetően inkább ST-ben lesz nagyon hasznos) foghat egy plusz roster helyet.
Szóval, én baromira nem látom, miért lenne itt nagy harc. Persze a rangsoron belül lesz és kell is, de a rosterre kerülés szerintem az első hét embernek beton biztos. Én kimondottan nem örülnék neki, ha valamelyik nem kerülne fel, szerintem kell ilyen erős és mély WR sor, jobban örülnék ha az OL sor lenne ilyen betonkemény, de hát ez van...
Szerkesztette: ZERO_L

A wild stat… France has more wins at Gillette Stadium this World Cup than the Jets do since 2011.
— Jordan Moore (@iJordanMoore) July 10, 2026
That number is 2. The Jets are 1-14.
The Jets play at Gillette once a year 💀 pic.twitter.com/1EeMmRRNhU

Barátomat szeretném szülinapjára meglepni 2 jeggyel, a viagogo-n találtam is, de fosok az ilyen netes vásárlásoktól. Valakinek tapasztlat? Azert 150-200k-ról beszélünk, nem szívesen buknám el, hiába az egyik legjobb barátom 😀
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)