New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Ebben az esetben először 😕Illetve Mac JonesHa nem lesz fala, akkor nem nagyon fog kiderülni. Eddig meg nem annak a játékosnak tűnik,aki majd lábon megoldja a fal hiányosságait. Azt sem hiszem, hogy a tavalyi szezon után önbizalommal túl jól állna.Én nem mondom, hogy nem lesz igazatok, de legalább várjuk már meg az a rohadt meccset 😊Most én is egyetértek veled. Várjuk meg a meccset.
NB2
A szezonban pedig derüljön ki, hogy Mac opció franchise qb-nak vagy sem.
zinedine5
Amit az előszezonban láttunk a faltól, az mindenre okot ad, csak bizakodásra nem. A 11 OL player a rosteren, az utolsó pillanatban tradelt, máshol nem kellő falemberek megszerzése azt igazolja, hogy az edzői kar is ezt látja. Aztán ebből a harmatgyenge falból a reménybeli kezdő RT is kiesik. Hát ennek alapján MacJonesnak nem nagyon lesz ideje megmutatni a képességeit.
De én is érdeklődve várom a meccset. A remény hal meg utoljára
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Illetve Mac JonesHa nem lesz fala, akkor nem nagyon fog kiderülni. Eddig meg nem annak a játékosnak tűnik,aki majd lábon megoldja a fal hiányosságait. Azt sem hiszem, hogy a tavalyi szezon után önbizalommal túl jól állna.Én nem mondom, hogy nem lesz igazatok, de legalább várjuk már meg az a rohadt meccset 😊Most én is egyetértek veled. Várjuk meg a meccset.
NB2
zinedine5
Amit az előszezonban láttunk a faltól, az mindenre okot ad, csak bizakodásra nem. A 11 OL player a rosteren, az utolsó pillanatban tradelt, máshol nem kellő falemberek megszerzése azt igazolja, hogy az edzői kar is ezt látja. Aztán ebből a harmatgyenge falból a reménybeli kezdő RT is kiesik. Hát ennek alapján MacJonesnak nem nagyon lesz ideje megmutatni a képességeit.
De én is érdeklődve várom a meccset. A remény hal meg utoljára
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha nem lesz fala, akkor nem nagyon fog kiderülni. Eddig meg nem annak a játékosnak tűnik,aki majd lábon megoldja a fal hiányosságait. Azt sem hiszem, hogy a tavalyi szezon után önbizalommal túl jól állna.Én nem mondom, hogy nem lesz igazatok, de legalább várjuk már meg az a rohadt meccset 😊Most én is egyetértek veled. Várjuk meg a meccset.
NB2
zinedine5
De én is érdeklődve várom a meccset. A remény hal meg utoljára.
több mint 1 éve
Én nem mondom, hogy nem lesz igazatok, de legalább várjuk már meg az a rohadt meccset 😊Most én is egyetértek veled. Várjuk meg a meccset.
NB2
több mint 1 éve
Én nem mondom, hogy nem lesz igazatok, de legalább várjuk már meg az a rohadt meccset 😊
több mint 1 éve
Annyira sz.r ez az egész, tavaly a coach-ok miatt volt elveszve az Offense, most a játékos minőség miatt leszünk ugyanott az O-val, mint múlt évben. Jò kis sz.pòrollerre ültünk fel pedig 2 évvel ezelőtt nem ìgy nézett ez ki Brady után
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ha pedig az egész szezont sikerül, akkor burokban született. Ezzel a fallal kb. a szezon közepén IR.Mivel Reiff IR-en ki lesz a jobb oldali tackle?😁😁😁 Ha ezt a meccset túléli MacJ akkor szerencsés csillag alatt született. Nagyon sok a rossz Òmen a szezonnyitò meccshez közelìtve..
Ha Anderson akkor írja meg Mac a végrendelétét
ThundersNFL a Jobbágy
ParadSEC
több mint 1 éve
Mivel Reiff IR-en ki lesz a jobb oldali tackle?😁😁😁 Ha ezt a meccset túléli MacJ akkor szerencsés csillag alatt született. Nagyon sok a rossz Òmen a szezonnyitò meccshez közelìtve..
Ha Anderson akkor írja meg Mac a végrendelétét
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Mivel Reiff IR-en ki lesz a jobb oldali tackle?Ha Anderson akkor írja meg Mac a végrendelétét
Draft
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk
230
Az első injury report:LIMITED PARTICIPATION
OT Trent Brown - Illness
CB Jack Jones - Hamstring
OL Mike Onwenu - Ankle
WR DeVante Parker - Knee
G Cole Strange - Knee
Persze, a limited besorolás semmi relevánsat nem jelent, ettől még simán 100%-os lehet a három kezdő OL, de ez a riport nem halványítja a kérdőjelet a kezdő fal felett a Phily elleni meccset illetően...
Viszont ezek szerint Calvin Andreson 100%-os, ami viszont nagyon jó hír.
több mint 1 éve
twitter.com/Boston_Diehards/status/1698726552916107278?t=-5B_Lvh77z5s-RaACcCkNw&s=19Uhh.
több mint 1 éve
Az világos,csak a szövegből ( Harrisel kiegészülve lehet rotalni rendesen) úgy tűnt mintha rosteren lenne,de egyelőre ez nincs így,azért nem értettem,hogy mire írod.Kevin Harris ott csücsül a PS-ben, de lehet akár Montgomery is, habár őt meg WR-nek írják.Hát pedig én éppen azon agyalok, hogy megtegyem-e a Pats a heti meglepi győztesnek egy kis pénzzel. 😊
(Nem azt mondom, hogy a Pats az esélyes, mert nyilván nem. De idény eleje van, ilyenkor a jó csapatoknál is még csikoroknak a csapágyak. Nem véletlenül volt az a mondás amikor sorra játszottátok a superbowlokat, hogy az idény novemberben indul. Mert addig a jó csapatok teljesítménye is hullámzik, még nem teljesen állt össze. És nem csak nálatok, de Phillyben is koordinátor csere volt. Ott ráadásul mindkettő.)
peterk2005 udvari bolondHarris? Lemaradtam valamiről?Érdekes lesz akkor.Jelenleg nem tudjuk, ugye új vèdőkordinátor is van. Tavaly elèg sebezhető volt. Sok függ a belső falon a Carter ès Davis pároson. Vasárnap kiderül.A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Lúdas Solymi
dande2
Bár a falunk nem stabil jelenleg, de számítok arra, hogy túlsúlyban lesz a futás, ha Stevenson és Zeke teljesen terhelhető, mert Harris-szel kiegészülve lehet rotálni rendesen.
Esetleg összehozható egy olyan meccs mint tavaly a Bills elleni első, de mindenféleképpen jó lenne a pálya szélén tartani az Eagles offenset, mert ha a védelmünk jó lesz, akkor a punterünkben is bízhatunk, hogy nem lesz rövid pályája az Eaglesnek.
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Kevin Harris ott csücsül a PS-ben, de lehet akár Montgomery is, habár őt meg WR-nek írják.Hát pedig én éppen azon agyalok, hogy megtegyem-e a Pats a heti meglepi győztesnek egy kis pénzzel. 😊
(Nem azt mondom, hogy a Pats az esélyes, mert nyilván nem. De idény eleje van, ilyenkor a jó csapatoknál is még csikoroknak a csapágyak. Nem véletlenül volt az a mondás amikor sorra játszottátok a superbowlokat, hogy az idény novemberben indul. Mert addig a jó csapatok teljesítménye is hullámzik, még nem teljesen állt össze. És nem csak nálatok, de Phillyben is koordinátor csere volt. Ott ráadásul mindkettő.)
peterk2005 udvari bolondHarris? Lemaradtam valamiről?Érdekes lesz akkor.Jelenleg nem tudjuk, ugye új vèdőkordinátor is van. Tavaly elèg sebezhető volt. Sok függ a belső falon a Carter ès Davis pároson. Vasárnap kiderül.A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Lúdas Solymi
dande2
Bár a falunk nem stabil jelenleg, de számítok arra, hogy túlsúlyban lesz a futás, ha Stevenson és Zeke teljesen terhelhető, mert Harris-szel kiegészülve lehet rotálni rendesen.
Esetleg összehozható egy olyan meccs mint tavaly a Bills elleni első, de mindenféleképpen jó lenne a pálya szélén tartani az Eagles offenset, mert ha a védelmünk jó lesz, akkor a punterünkben is bízhatunk, hogy nem lesz rövid pályája az Eaglesnek.
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
Hát pedig én éppen azon agyalok, hogy megtegyem-e a Pats a heti meglepi győztesnek egy kis pénzzel. 😊
peterk2005 udvari bolond
Harris? Lemaradtam valamiről?Érdekes lesz akkor.Jelenleg nem tudjuk, ugye új vèdőkordinátor is van. Tavaly elèg sebezhető volt. Sok függ a belső falon a Carter ès Davis pároson. Vasárnap kiderül.A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Lúdas Solymi
dande2
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Érdekes lesz akkor.Jelenleg nem tudjuk, ugye új vèdőkordinátor is van. Tavaly elèg sebezhető volt. Sok függ a belső falon a Carter ès Davis pároson. Vasárnap kiderül.A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Lúdas Solymi
dande2
több mint 1 éve
Jelenleg nem tudjuk, ugye új vèdőkordinátor is van. Tavaly elèg sebezhető volt. Sok függ a belső falon a Carter ès Davis pároson. Vasárnap kiderül.A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂Mennyire jó az Eagles futás elleni védelme?
dande2
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
A tavalyi egyik Skins meccs jó pèlda előttetek 🙂 illetve van esèly a rozsdás kezdèsre az Otól. Végső esetben beáll Brady 🙂
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk
230
Én most úgy nézek erre a meccsre, hogy lesz mondjuk kb. 60 offense play, abból mondjuk 34 passz hívás, 26 futás. A 34 passz hívás normál meccsen (tehát nem egy Phily ellen) mondjuk az egyszerűség kedvéért, fele-fele arányban 17 olyan play, ahol kell 2,5-3 másodperc a passzig, míg 17 olyan hívás, ahol ennél kevesebb idő kell a passzhoz (screen, checkdown, quick slant, stb.). No már most szerintem BoB nem fog itt "normál" meccs forgatókönyvével kiállni erre a meccsre, mivel ha behív 17 ilyen play-t, ő is tudja, hogy abból kb. 10-12 pressure lesz (sack, QB hit és sok throw away), és mondjuk kb. 5-7 alkalommal lesz az, amikor a fal tud ennyi ideig tartani. Hiszen nyilván Phily fala sem félistenekből áll, és a Pats OL sem teljesen kutyaütők, tehát simán lehet, hogy ebből az 5-7 alkalomból még akár egy-két 20+ yardos passz össze is jöhetne, de ez bőven átlag alatti sikerességi ráta, ezt így nem hiszem, hogy BoB bevállalná. Éppen ezért azt várom, hogy kb. 10 olyan passz hívás lesz, amikor hosszabb időt kell várni a passzig, mivel BoB is tudja, nagy valószínűséggel ebből a 10-ből is 6-7-szer oda fognak érni Mac Jonses-hoz. De nyilván kellenek ezek is, hiszen ezzel lehet az offense többi elemét jól működtetni (pl. az RPO play-eket, a futójátékokat), hogy a Phily secondary-nek ezzel számolnia kell. Illetve nagyon meg lennék lepődve, ha BoB-nak nem lenne annyira széles a repertoárja, hogy be tudjon hívni 20 olyan passz play-t egy meccsen, amihez nem kell Mac Jones 2,5-3 másodpercig tartogatnia a labdát, és a playbook-unk eleve nem lenne tele ilyen play-ekkel.Hosszabb távon abszolút adom és ez is az elvárás, hogy rendszer szinten tudja kompenzálni Meki limitáltságát és OL nem éppen elit mivoltát.Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Én BoB-t nem írnám le ennyire, hogy fejjel-a-falnak és csakazértis jelleggel megpróbál a Phily Front7 fölé kerekedni és teljesen sematikus play-hívásokkal tálcán kínálja fel az OL-t könnyű esti vacsorának. Megelőlegezett optimizmussal vagyok most iránta, szerintem ki fog tudni tenni jó pár olyan drive-ot screen-ekel, chcek down pass RB-nek, no huddle, hurry up playekkel, reverse futásokkal, amelyekkel néhány drive-ban ki lehet iktatni az Eagles front 7-ét. Nincs illúzióm afelől, hogy biztos lesz 3&out több is a meccsen, meg néhány fejvakarós play hívás, de én érzek benne annyi rutint, hogy tisztában van a mi gyengeségeinkkel és a Phily erősségeivel, hogy azért tudjuk pár drive-ban rendesen haladni (nyilván nem mindben). Plusz, Rakétaemberrel szemben, benne érzem a half time adjustment-et, hogy ha az első félidő nem is annyira sikerült volna jól, akkor a második félidőre képes lehet kitalálni új és működőképes dolgokat. Szóval szoros meccset sejtek, szerintem egy labdabirtokláson belüli lesz a különbség a két csapat között. Lehet, hogy nem nyerünk, de szerintem nem valószínű, hogy nagy vereséget szenvednénk el.
Kis túlzással a mi erősségünket (ha lesz ilyen) az összeszokottság és a rendszer adja majd. Phily meg felpakolja az első körös front7-jét és talentből simán megoldják majd a gyenge/közepes OL-ek ellen.
Mondanám hogy valami gusztustalan, nézhetetlen futásorientált támadásokkal, sokat nálunk tartva a labdát lehet esélyünk az upsetre, de egyszerűen ez a szedett-vedett Ofalunkban semennyire nem bízom. Elevenen megeszik Mekit vacsorára… Szóval én arra számítok az eagles annyira bedarál minket, hogy a harmadik negyedben már minden játékmegszakításnál a Brady highlightokat fogják nyomni a tvben.
ZERO_L
FuckYoElonMusk
Ebben a párharcban viszont olyan szakadékot látok, amit szerintem coachinggal nem lehet kompenzálni. Főleg úgy hogy jelenleg azt sem tudjuk ki fog játszani és azok hányszor gyakoroltak együtt.
Remélem tévedek és előlép az underdog patriots, de most szerintem túl sok faktor van ellenünk.
ZERO_L
több mint 1 éve
Hosszabb távon abszolút adom és ez is az elvárás, hogy rendszer szinten tudja kompenzálni Meki limitáltságát és OL nem éppen elit mivoltát.Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Én BoB-t nem írnám le ennyire, hogy fejjel-a-falnak és csakazértis jelleggel megpróbál a Phily Front7 fölé kerekedni és teljesen sematikus play-hívásokkal tálcán kínálja fel az OL-t könnyű esti vacsorának. Megelőlegezett optimizmussal vagyok most iránta, szerintem ki fog tudni tenni jó pár olyan drive-ot screen-ekel, chcek down pass RB-nek, no huddle, hurry up playekkel, reverse futásokkal, amelyekkel néhány drive-ban ki lehet iktatni az Eagles front 7-ét. Nincs illúzióm afelől, hogy biztos lesz 3&out több is a meccsen, meg néhány fejvakarós play hívás, de én érzek benne annyi rutint, hogy tisztában van a mi gyengeségeinkkel és a Phily erősségeivel, hogy azért tudjuk pár drive-ban rendesen haladni (nyilván nem mindben). Plusz, Rakétaemberrel szemben, benne érzem a half time adjustment-et, hogy ha az első félidő nem is annyira sikerült volna jól, akkor a második félidőre képes lehet kitalálni új és működőképes dolgokat. Szóval szoros meccset sejtek, szerintem egy labdabirtokláson belüli lesz a különbség a két csapat között. Lehet, hogy nem nyerünk, de szerintem nem valószínű, hogy nagy vereséget szenvednénk el.
Kis túlzással a mi erősségünket (ha lesz ilyen) az összeszokottság és a rendszer adja majd. Phily meg felpakolja az első körös front7-jét és talentből simán megoldják majd a gyenge/közepes OL-ek ellen.
Mondanám hogy valami gusztustalan, nézhetetlen futásorientált támadásokkal, sokat nálunk tartva a labdát lehet esélyünk az upsetre, de egyszerűen ez a szedett-vedett Ofalunkban semennyire nem bízom. Elevenen megeszik Mekit vacsorára… Szóval én arra számítok az eagles annyira bedarál minket, hogy a harmadik negyedben már minden játékmegszakításnál a Brady highlightokat fogják nyomni a tvben.
ZERO_L
FuckYoElonMusk
Ebben a párharcban viszont olyan szakadékot látok, amit szerintem coachinggal nem lehet kompenzálni. Főleg úgy hogy jelenleg azt sem tudjuk ki fog játszani és azok hányszor gyakoroltak együtt.
Remélem tévedek és előlép az underdog patriots, de most szerintem túl sok faktor van ellenünk.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Az Ofal lesz az alfája és omegája a meccsnek! Álmos könyv szerint nem jó előjel hogy a kezdő O falunk max. 1 hetet gyakorolt egymással. Bob játékhívási biztos hogy állatilak és működnének is de ha nem tart a fal legalább 3 mp ig akkor tök mindegy lesz a playhívás!Ez olyan topinos volt🙂Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Én BoB-t nem írnám le ennyire, hogy fejjel-a-falnak és csakazértis jelleggel megpróbál a Phily Front7 fölé kerekedni és teljesen sematikus play-hívásokkal tálcán kínálja fel az OL-t könnyű esti vacsorának. Megelőlegezett optimizmussal vagyok most iránta, szerintem ki fog tudni tenni jó pár olyan drive-ot screen-ekel, chcek down pass RB-nek, no huddle, hurry up playekkel, reverse futásokkal, amelyekkel néhány drive-ban ki lehet iktatni az Eagles front 7-ét. Nincs illúzióm afelől, hogy biztos lesz 3&out több is a meccsen, meg néhány fejvakarós play hívás, de én érzek benne annyi rutint, hogy tisztában van a mi gyengeségeinkkel és a Phily erősségeivel, hogy azért tudjuk pár drive-ban rendesen haladni (nyilván nem mindben). Plusz, Rakétaemberrel szemben, benne érzem a half time adjustment-et, hogy ha az első félidő nem is annyira sikerült volna jól, akkor a második félidőre képes lehet kitalálni új és működőképes dolgokat. Szóval szoros meccset sejtek, szerintem egy labdabirtokláson belüli lesz a különbség a két csapat között. Lehet, hogy nem nyerünk, de szerintem nem valószínű, hogy nagy vereséget szenvednénk el.
ZERO_L
FuckYoElonMusk
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ez olyan topinos volt🙂Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Én BoB-t nem írnám le ennyire, hogy fejjel-a-falnak és csakazértis jelleggel megpróbál a Phily Front7 fölé kerekedni és teljesen sematikus play-hívásokkal tálcán kínálja fel az OL-t könnyű esti vacsorának. Megelőlegezett optimizmussal vagyok most iránta, szerintem ki fog tudni tenni jó pár olyan drive-ot screen-ekel, chcek down pass RB-nek, no huddle, hurry up playekkel, reverse futásokkal, amelyekkel néhány drive-ban ki lehet iktatni az Eagles front 7-ét. Nincs illúzióm afelől, hogy biztos lesz 3&out több is a meccsen, meg néhány fejvakarós play hívás, de én érzek benne annyi rutint, hogy tisztában van a mi gyengeségeinkkel és a Phily erősségeivel, hogy azért tudjuk pár drive-ban rendesen haladni (nyilván nem mindben). Plusz, Rakétaemberrel szemben, benne érzem a half time adjustment-et, hogy ha az első félidő nem is annyira sikerült volna jól, akkor a második félidőre képes lehet kitalálni új és működőképes dolgokat. Szóval szoros meccset sejtek, szerintem egy labdabirtokláson belüli lesz a különbség a két csapat között. Lehet, hogy nem nyerünk, de szerintem nem valószínű, hogy nagy vereséget szenvednénk el.
ZERO_L
FuckYoElonMusk
Draft
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk
230
Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Én BoB-t nem írnám le ennyire, hogy fejjel-a-falnak és csakazértis jelleggel megpróbál a Phily Front7 fölé kerekedni és teljesen sematikus play-hívásokkal tálcán kínálja fel az OL-t könnyű esti vacsorának. Megelőlegezett optimizmussal vagyok most iránta, szerintem ki fog tudni tenni jó pár olyan drive-ot screen-ekel, chcek down pass RB-nek, no huddle, hurry up playekkel, reverse futásokkal, amelyekkel néhány drive-ban ki lehet iktatni az Eagles front 7-ét. Nincs illúzióm afelől, hogy biztos lesz 3&out több is a meccsen, meg néhány fejvakarós play hívás, de én érzek benne annyi rutint, hogy tisztában van a mi gyengeségeinkkel és a Phily erősségeivel, hogy azért tudjuk pár drive-ban rendesen haladni (nyilván nem mindben). Plusz, Rakétaemberrel szemben, benne érzem a half time adjustment-et, hogy ha az első félidő nem is annyira sikerült volna jól, akkor a második félidőre képes lehet kitalálni új és működőképes dolgokat. Szóval szoros meccset sejtek, szerintem egy labdabirtokláson belüli lesz a különbség a két csapat között. Lehet, hogy nem nyerünk, de szerintem nem valószínű, hogy nagy vereséget szenvednénk el.
ZERO_L
több mint 1 éve
Jah csak más szint mikor a phily 80% pörög meg más az amikor mi…Kis túlzással a mi erősségünket (ha lesz ilyen) az összeszokottság és a rendszer adja majd. Phily meg felpakolja az első körös front7-jét és talentből simán megoldják majd a gyenge/közepes OL-ek ellen.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Hát pedig én éppen azon agyalok, hogy megtegyem-e a Pats a heti meglepi győztesnek egy kis pénzzel. 😊(Nem azt mondom, hogy a Pats az esélyes, mert nyilván nem. De idény eleje van, ilyenkor a jó csapatoknál is még csikoroknak a csapágyak. Nem véletlenül volt az a mondás amikor sorra játszottátok a superbowlokat, hogy az idény novemberben indul. Mert addig a jó csapatok teljesítménye is hullámzik, még nem teljesen állt össze. És nem csak nálatok, de Phillyben is koordinátor csere volt. Ott ráadásul mindkettő.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)