New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Féltávnál a liga második legjobb védelme 😀
Imádom, hogy mennyire nincs ez összhanggal a valósággal, de kicsire nem adunk 😊)

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
No comment
 dailysnark.com/fans-complaining-appears-seahawks-using-deflated-footballs/
Egon
Na, akkor szerintem Bradyt csak el kéne már megint tiltani egy kicsit. Valószínű, hogy tudott erről
Wyatt
De legalábbis valószínűbb, hogy tudott róla, mint hogy nem.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
No comment
Egon
Na, akkor szerintem Bradyt csak el kéne már megint tiltani egy kicsit. Valószínű, hogy tudott erről
Wyatt
Remélem nem hajnalban cserélt telefont Brady. A helyében trollkodnék egy telefonos poszttal

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
No comment
Egon

több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
No comment

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Engem nem zavar, hogy nem játsuznk komolyabb erőt képviselő O ellen.
Mondjuk még véletlenül sem gondolom azt, hogy jó a D-nk.
Szerintem borzalmasak.

Ebből a Bills O-ból hiányzott a kezdő 2 WR, RB, a 3. WR sérült volt, a negyediket pedig idén már két csapatból is kirakták, A kezdő TE meg ugye megsérült közben. Ehhez képest Tyrod Taylor aki kb. olyan messze van Cantontól, mint Ryan egy shutdown cb-től, néha totál bolondot csinált belőlünk.
Nincs pass rush, ez az egyébként sem erős 2-3-4 corner triónkat full homállyá változtatja, azonban ami engem zavar az a két LB-nk játéka (főleg DH). Ezek nem 10 milkás szerződésért hajtanak? Mert kurvára nem látszik a pályán, hogy all-star kaliberekről van szó.
zinedine5
remélem nézted a MNF-t...
ZERO_L
Nem, csak az összefoglalót. De gondolom, arra gondolsz, hogy oda is szórtak egy pár pontot.
Kétségtelen, hogy nem rossz a Bills O. Viszont -mentségemre- McCoy és Goodwin is játszott és Woods is meggyógyult. Ez azért nem teljesen ugyanaz.
Viszont a két LB-nk játéka, azóta másnak is szemet szúrt. 😊
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Guten Morgen!

Hier ist Rob Gronkowski.
 www.youtube.com/watch?v=iebngq6jX6M&feature=youtu.be

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Engem nem zavar, hogy nem játsuznk komolyabb erőt képviselő O ellen.
Mondjuk még véletlenül sem gondolom azt, hogy jó a D-nk.
Szerintem borzalmasak.

Ebből a Bills O-ból hiányzott a kezdő 2 WR, RB, a 3. WR sérült volt, a negyediket pedig idén már két csapatból is kirakták, A kezdő TE meg ugye megsérült közben. Ehhez képest Tyrod Taylor aki kb. olyan messze van Cantontól, mint Ryan egy shutdown cb-től, néha totál bolondot csinált belőlünk.
Nincs pass rush, ez az egyébként sem erős 2-3-4 corner triónkat full homállyá változtatja, azonban ami engem zavar az a két LB-nk játéka (főleg DH). Ezek nem 10 milkás szerződésért hajtanak? Mert kurvára nem látszik a pályán, hogy all-star kaliberekről van szó.
zinedine5
remélem nézted a MNF-t...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A PUP-usokról van hírünk?

Lewist legkésőbb 17-én kell aktiválni a keretbe, ellenkező esetbe marad végleg PUP-listán. Valószínűleg csak az a kérdés, hogy aktiváljuk-e a Hawks meccs előtt vagy kap még egy hetet.

A 11. hétig kezdheti meg az edzést Vollmer és Tré'. Előbbi az első hírek szerint kihagyhatja az egész évet.
több mint 9 éve
Jaja, a miami meccs az nem kérdés, ott tuti zacsi lesz 😀

több mint 9 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Szerintem öt kérdéses meccs van: SEA, BAL, DEN, Jets elleniek, ha ebből hármat hozunk, megvan az első kiemelés.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Ja én csak simán az amúgy nem erősnek tűnő Ravens elleni meccs könnyen vételét felejtettem el jó előre. A Seahawkstól MOST egyébként annyira nem tartok. Nagyon durván le lett terhelve az a védelem mostanában, rövidebb hétről is jönnek, mi pihenőről, otthon játszunk. Persze, Wilsonék nagyon jónak fognak majd tűnni, és ha hibázgat az offense, akkor simán lehet szomorú meccs is, de egyelőre bizakodó vagyok
Wyatt
Én is így gondolom csak Demecs hozzászólását nem nagyon értettem,hogy a Hóksz most nem erős,ellenben a Ravens miatt lehet aggódni. Persze,nekünk általában nem megy a Ravens ellen,de sztem most eléggé szét vannak esve,Flacco sem élete formáját játssza finoman szólva sem. Azt gondolom,hogy bármelyik meccsnek nem elbizakodva,de egészséges önbizalommal mehetünk neki,ahol jó esélyeink vannak. Ettől még persze bmelyik meccs lehet bukta,dehát ilyen az NFL.
| És még számos ehhez hasonló remek közhelyet tudnék elpuffogtatni. |

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Ja én csak simán az amúgy nem erősnek tűnő Ravens elleni meccs könnyen vételét felejtettem el jó előre. A Seahawkstól MOST egyébként annyira nem tartok. Nagyon durván le lett terhelve az a védelem mostanában, rövidebb hétről is jönnek, mi pihenőről, otthon játszunk. Persze, Wilsonék nagyon jónak fognak majd tűnni, és ha hibázgat az offense, akkor simán lehet szomorú meccs is, de egyelőre bizakodó vagyok

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tök mindegy jobb-e vagy sem. Az ellen a védelem ellen általában nehezen szokott menni
Wyatt
Mert a Hóksz ellen igen? Sztem ott sem nagyon szoktunk gálázni.
kolok1972
A Postások ellen mindig rohadt nehéz, de december közepén nekik majd pont minket kell megverni, hogy ott legyenek a rájátszásban (meg nekünk se lenne rossz, ha nem lennének ott). Haribó mester kedvencei vagyunk a rájátszás meccs óta, amikor gyakorlatilag hülyét csinált magából.

Sok vereség a Seahawksnak se fér bele, de most vasárnap inkább belefér nekik, mint a Ravensnek az ő csoportjában.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Tök mindegy jobb-e vagy sem. Az ellen a védelem ellen általában nehezen szokott menni
Wyatt
Mert a Hóksz ellen igen? Sztem ott sem nagyon szoktunk gálázni.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
A mostani Ravens jobb csapat ,mint a Hóksz? Azért ezzel erősen vitatkoznék...

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Az azért kemény, hogy a Bills hajnalban 30 first down-t csinált a Seahawks otthonában. Futottak ellenük 162 yardot, és levegőben is odatettek 263 yardot a Legion of Boom-nak. Woods egyedül 162 yardot kapott el mellettük!!!
Ráadásul a végén meg is nyerhették volna a meccset, ha Taylor balra is néz az utolsó passznál..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Lehet, hogy az idő szépíti meg az emlékeket, de azért annyira nem vertek meg bucira bennünket tavaly Denverben😊 Persze a meccs közben voltak agyrém dolgok (főleg ugye a falnál), de egy extra ponton múlt. A tavalyi Denvertől, Denverben így ki lehet kapni. A tavalyi évnél jobban dühít az utolsó 1-2 hét töketlen támadójátéka és az alapszakaszbeli szinte megnyert Denver meccs.

Tényleg akkora mozgásterünk van, hogy 2 vereség is belefér, mert hogy az Oakland tuti kikap 2x még! A gond amit tegnap írtam meg most Kollega, hogy sok PO esélyes csapattal játszunk. És azért a Jets is tuti felszívja magát ellenünk...
több mint 9 éve
A Denver és a Baltimore meccs valóban elég izgalmasnak tűnik, bár inkább csak a második. De ezekben se az az izgi, hogy milyen kemény az ellenfél, hanem az, hogy nekik életbe vágóan fontos minden W, hogy a rájátszásba kerüljenek. De hát minden meccs izgalmas, a 49'ers-től is ugyanúgy ki lehet kapni, végtére ők meg azért harcolnak, hogy ne rúgjanak ki mindenkit jövőre (mer' sanszos, hogy sokaknak lapát leszen). Optimista jóslatom szerint maximum még két vereséget fogunk szenvedni, ami remélhetőleg elég lesz az első kiemeléshez a körbeverések miatt.

Az valóban jó kérdés, hogy mire mentünk volna tavaly a PO-ban a Broncos ellen. Elsősorban is nem kellett volna rendes felkészülés nélkül 1500m-es tengerszint feletti magasságon játszanunk. Idén már nem a tavalyi stáb készíti fel a csapatot, a tavalyiak megkapták méltó jutalmukat azért a meccsért.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A kis Gronkot megint elküldtük. Helyette leigazolt a csapat egy újabb LB-t Trevor Bates személyében. 6. körös játékos volt az idei drafton, a Colts-hoz került. Egy meccsen játszott, ott nem váltotta meg a világot. Méretei jók, a 40 yardos ideje, valamint 3-cone drillje is.

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
...
szóval ha idén nem tudjuk megszerezni az első heti pihenést, akkor az igen komoly kritika lesz a csapat felé (vagy tényleg dögvésznek kell bekövetkeznie)
ZERO_L
Valójában, ha a körülmények nem változnak, inkább már a home field, a 1st seed elvesztése is kritika lenne. Hangsúlyozom, abban az esetben, ha nem vesztünk 1-2 kulcsembernél többet, és őket se ugyanarról a posztról.
Kollega
persze, de azért a esetleges kimenetelek között van egy eshetőség, ahol mi már 2-3 héttel a vége előtt bebiztosíthatjuk a BYE-t, után meg nem nyomnánk full gázon az egészséges PO kezdetet kockáztatva, viszont a Raidersnek, aki előtt csak 1 meccsel vezetünk, alakulhatnak szerencsésen a meccseik, hogy beelőzzenek

nyilván nem lenne túl jó, de tragédiaként sem élném meg
én most a 100%-os egészséges PO kezdetéért (akár Lewis nélkül is) gondolkodás nélkül hajlandó lennék lemondani nem csak hazai pályáról, de az első hetes BYE-ról is
ZERO_L
Ezt tavaly is eljátszottuk és elszórakoztuk a1st seedet és úgy gondolom,hogy egy SB-unk bánta,mert szerintem itthon megvertük volna a Denvert. Ettől függetlenül a szezon ebben a szakaszában még nem ezzel kell foglalkozni,hanem a RS-ban hátralévő kemény meccsekkel. Nem kell messzire menni,rögtön itt a Hóksz.
kolok1972
A Hawks most nem olyan erős. Majdnem kikaptak otthon a Billstől, akiket mi taknyosra szívattunk otthon.
Inkább a denveri túra és Ravens ami aggasztó még. Szerintem a többi hozható meccs. Azon se lepődnék meg, ha az utsó 2 meccset el tudnák szórakozni a fiúk. Talán még a Jets is izgulós lesz idegenben.
De ha nem lesz komoly sérülés, akkor tuti PO és valószínűleg pihenő hét is lesz.

Kint Dallas New England SB-t várnak. 😀

több mint 9 éve
...
szóval ha idén nem tudjuk megszerezni az első heti pihenést, akkor az igen komoly kritika lesz a csapat felé (vagy tényleg dögvésznek kell bekövetkeznie)
ZERO_L
Valójában, ha a körülmények nem változnak, inkább már a home field, a 1st seed elvesztése is kritika lenne. Hangsúlyozom, abban az esetben, ha nem vesztünk 1-2 kulcsembernél többet, és őket se ugyanarról a posztról.
Kollega
persze, de azért a esetleges kimenetelek között van egy eshetőség, ahol mi már 2-3 héttel a vége előtt bebiztosíthatjuk a BYE-t, után meg nem nyomnánk full gázon az egészséges PO kezdetet kockáztatva, viszont a Raidersnek, aki előtt csak 1 meccsel vezetünk, alakulhatnak szerencsésen a meccseik, hogy beelőzzenek

én most a 100%-os egészséges PO kezdetéért (akár Lewis nélkül is) gondolkodás nélkül hajlandó lennék lemondani nem csak hazai pályáról, de az első hetes BYE-ról is
ZERO_L
Ezt tavaly is eljátszottuk és elszórakoztuk a1st seedet és úgy gondolom,hogy egy SB-unk bánta,mert szerintem itthon megvertük volna a Denvert. Ettől függetlenül a szezon ebben a szakaszában még nem ezzel kell foglalkozni,hanem a RS-ban hátralévő kemény meccsekkel. Nem kell messzire menni,rögtön itt a Hóksz.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
...
ZERO_L
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
...
ZERO_L

We are all PATRIOTS!