New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hogan állítólag maródi..Megsérült a háta a heti gyakorlatok során. Csütörtökön és pénteken nem edzett..Tegnap látták edzés után és csak nagyon, nagyon lassan tudott sétálni. 😕BB kicsit ködösített Lewis játéka kapcsán..Elmondása szerint fejlődése jól halad. Még nem döntötte el, hogy játszik-e a Seahawks ellen.. 😀
Gaffney visszajött a PS-ba.. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Anélkül hogy újra akarnám melegíteni a Collins sztorit( túl vagyunk rajta,azzal kell főzni ami van), az érdekelne,hogy végül is más forrás is megerősìtette ezt a locker room sztorit vagy erre csak a híresen megbízható Lombardi tweetjei voltak? Olvasott erről vki valamit?Mike Reiss cikke:
kolok1972
És a problémák állítólag itt kezdődtek:
twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326158778888196?lang=hu
twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326332762734593?lang=hu
twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326435078586368?lang=hu
több mint 9 éve
Anélkül hogy újra akarnám melegíteni a Collins sztorit( túl vagyunk rajta,azzal kell főzni ami van), az érdekelne,hogy végül is más forrás is megerősìtette ezt a locker room sztorit vagy erre csak a híresen megbízható Lombardi tweetjei voltak? Olvasott erről vki valamit?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Ha már múlt héten ki lett emelve hogy megégették Collinst... A mai meccsen : 9 tackle ebből 7 solo,1 sack,2 TFLcsak hogy tiszta legyen (mert ez már múltkor is felmerült), nem azért említettem meg múlt héten. mert most minden áron utálni kéne, hanem azért mert pont abban a játékelemben verték meg, amiben egyesek szerint most hatalmasat fogunk visszalépni a jelenléte nélkül
kolok1972

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ha már múlt héten ki lett emelve hogy megégették Collinst... A mai meccsen : 9 tackle ebből 7 solo,1 sack,2 TFLJól játszott, én is főleg miatta néztem.
kolok1972
több mint 9 éve
Ha már múlt héten ki lett emelve hogy megégették Collinst... A mai meccsen : 9 tackle ebből 7 solo,1 sack,2 TFL
több mint 9 éve
Valószínűleg Hogant feláldozzuk Sherman oldalán aztán ha hasít a dink&dunk középen Gronkal, Bennettel Carroll behozza slotba Shermant Edelmanre és így megnyílik az út a szélén Hogannek a cb3 ellen.Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk. braxa88Sokszor áll fent szélre Edelman. Ezen kívül maximum Hogan-en tudom elképzelni. Ha ők nem, akkor pihen 😊 Klasszikus elit WR-t nálunk nem nagyon találsz.
winston
Meglátjuk JMD mit főz ki.
több mint 9 éve
Épp azt akartam írni, hogy jéé, egész hallgathatóan tolja 😀Na, jó. Ha senki nem teszi be, akkor vállalom. Az igazi Jon Bon Jovi! 😀szegény hangmérnökök, pár száz órát beletoltak ebbe az énekhangba 😊
tomi-tomi
sapka

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ha tudnád, hogy leginkább egy gitárt hiányolt még a tuti összhatáshoz. 😀Na, jó. Ha senki nem teszi be, akkor vállalom. Az igazi Jon Bon Jovi! 😀szegény hangmérnökök, pár száz órát beletoltak ebbe az énekhangba 😊
tomi-tomi
sapka
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Na, jó. Ha senki nem teszi be, akkor vállalom. Az igazi Jon Bon Jovi! 😀szegény hangmérnökök, pár száz órát beletoltak ebbe az énekhangba 😊
tomi-tomi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Na, jó. Ha senki nem teszi be, akkor vállalom. Az igazi Jon Bon Jovi! 😀www.youtube.com/watch?v=YiszQmn951w
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Van egy idézetem erre:"Mr. Hunt, this isn't mission difficult, it's mission impossible. "Difficult" should be a walk in the park for you."
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ja, és vegyük még hozzá Edelmant és Amendolát is, aztán meg is van a terebélyes WR-részleg 😀Klasszikus WR-t sem sokat 😀Hogan? MItchell? Hogan általában tipikus deep receiver route-okat fut.
Wyatt
Burkus

több mint 9 éve
Klasszikus WR-t sem sokat 😀Hogan? MItchell? Hogan általában tipikus deep receiver route-okat fut.
Wyatt
több mint 9 éve
Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk. braxa88Sokszor áll fent szélre Edelman. Ezen kívül maximum Hogan-en tudom elképzelni. Ha ők nem, akkor pihen 😊 Klasszikus elit WR-t nálunk nem nagyon találsz.
több mint 9 éve
Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk.braxa88Sherman oldalt fog védeni szerinted vagy megkapja Edelman-t, man2man-be?
Gronk-ot LB fogja majd S segítséggel?
Megmondom öszintén idén még nem láttam egy meccseteket sem így kíváncsi lennék a fentiekre, köszi.
gordon
Gronkot valszeg az újra edzésbe áó, és valszeg játékra alkalmas Chancellor fogja majd legtöbbször. Ha emlékeztek a SBra, akkor ellene nem is nagyon volt megmozdulása aTEnek, Brady akkor válaszotta őt amikor KJ Wrigth (aki amugy kiemelkedően jó OLB), fogta, a TD is rajta volt . Szerintem most is ez lesz, legtöbbször Chancellor, néha Wright Sztem kevés csapatnak van olyan jó SSje, és mellé cover LBje mint nekünk, de hát Gronk az Gronk...
több mint 9 éve
braxa88Sherman oldalt fog védeni szerinted vagy megkapja Edelman-t, man2man-be?
Gronk-ot LB fogja majd S segítséggel?
Megmondom öszintén idén még nem láttam egy meccseteket sem így kíváncsi lennék a fentiekre, köszi.
több mint 9 éve
...Már csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy tizenx év tapasztalatával azt mondom, hogy jó nagy hülye, aki így november eleje-közepe táján oda akarja adni valakinek a Lombardit (tudom, hogy Ti sem teszitek), mert az általában nem jön be.
Mert az elmúlt 10 évben ez így volt. Szerencsénkre általában főhcsoportdöntőben vagy SB-ban, de így. Tapasztalati tényből levont a következtetés. És ez így volt az idei évinél jobb védelmeknél is.
Burkus
Amiatt jelenleg tök felesleges aggódni, hogy mi lesz PO-ban, mert még nem is jutottunk be. De ha eljutunk és -az ég ne adja - aznap véletlenül kiver minket a KC, a Ravens, a Denver, vagy bárki más, azt jó lenne esetleg majd nem abból levezetni, hogy már októberben is látszott, hogy ez a védelem ide kevés lesz. Mert egy overall gyengébb védelem, lehet, hogy aznap pont meg tud fogni minket. Ezért sem szokott BB ilyenekről nyilatkozni.
Jelenleg csak az a kérdés, hogy ki fújja laposabbra a labdát vasárnap este 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ezt Nálatok már oldalakon keresztül kivesézték ,szerintem ne menjünk bele ebbe újra.Azért szép lenne ha egy 1.félidei FGnál lévő "tévedés" (Sherman hozzáért a labdához, szal nem is volt téved, max unnecessary roughness) miatt kompenzálnának. Sokkal nagyobb bírói tévedések vannak bármilyen meccsenÉn csak azt szeretném,hogy a múlt heti meccsetek következménye ne az legyen,hogy a zebrák kompenzálnak és ezt olyan formában teszik,hogy a múlt heti után tönkretesznek egy újabb meccset és akkor ezúttal mi fogjuk folyamatosan hallgatni a Cheatriotsot. Veletek jó meccseket szoktunk játszani,remélem Shermant is meg tudjuk égetni párszor. Nem tartozom a Sherman haterek közé,de azért mi tagadás jól esne a zúzámnak.Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
Ha ezt a falat nem blitzeljük szét akkor meg szétdobál...
Bold: Ryan+Rowe több bünti yardot hozz össze , mint amennyit fut majd a Hawks..
gordon
50+yard? idéna legtöbb futott yardja 16.
Menekülni sem nagyon tud. TD meg pláne nem nagyon dobál belőlük
a Bold az elég jónak tűnik 😀 főleg h nem is készülünk nagyon futni. meg hát nem is tudunk. (majd Rawls-szal)
braxa88
szerk: Ja,azt azért most döntsük el előre,hogy mi engedjük le a labdákat vagy Ti nehogy kavarodás legyen?! 😊
kolok1972
braxa88
több mint 9 éve
Azért szép lenne ha egy 1.félidei FGnál lévő "tévedés" (Sherman hozzáért a labdához, szal nem is volt téved, max unnecessary roughness) miatt kompenzálnának. Sokkal nagyobb bírói tévedések vannak bármilyen meccsenÉn csak azt szeretném,hogy a múlt heti meccsetek következménye ne az legyen,hogy a zebrák kompenzálnak és ezt olyan formában teszik,hogy a múlt heti után tönkretesznek egy újabb meccset és akkor ezúttal mi fogjuk folyamatosan hallgatni a Cheatriotsot. Veletek jó meccseket szoktunk játszani,remélem Shermant is meg tudjuk égetni párszor. Nem tartozom a Sherman haterek közé,de azért mi tagadás jól esne a zúzámnak.Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
gordon
a Bold az elég jónak tűnik 😀 főleg h nem is készülünk nagyon futni. meg hát nem is tudunk. (majd Rawls-szal)
braxa88
szerk: Ja,azt azért most döntsük el előre,hogy mi engedjük le a labdákat vagy Ti nehogy kavarodás legyen?! 😊
kolok1972
több mint 9 éve
Én csak azt szeretném,hogy a múlt heti meccsetek következménye ne az legyen,hogy a zebrák kompenzálnak és ezt olyan formában teszik,hogy a múlt heti után tönkretesznek egy újabb meccset és akkor ezúttal mi fogjuk folyamatosan hallgatni a Cheatriotsot. Veletek jó meccseket szoktunk játszani,remélem Shermant is meg tudjuk égetni párszor. Nem tartozom a Sherman haterek közé,de azért mi tagadás jól esne a zúzámnak.Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
gordon
braxa88
Szerkesztette: kolok1972