New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hogan állítólag maródi..Megsérült a háta a heti gyakorlatok során. Csütörtökön és pénteken nem edzett..Tegnap látták edzés után és csak nagyon, nagyon lassan tudott sétálni. 😕

BB kicsit ködösített Lewis játéka kapcsán..Elmondása szerint fejlődése jól halad. Még nem döntötte el, hogy játszik-e a Seahawks ellen.. 😀

Gaffney visszajött a PS-ba.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
Anélkül hogy újra akarnám melegíteni a Collins sztorit( túl vagyunk rajta,azzal kell főzni ami van), az érdekelne,hogy végül is más forrás is megerősìtette ezt a locker room sztorit vagy erre csak a híresen megbízható Lombardi tweetjei voltak? Olvasott erről vki valamit?
kolok1972
Mike Reiss cikke:
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F1031%2Fr147196_1296x729_16-9.jpg
Digging deeper on what led the Patriots to trade Jamie Collins
There have been signs that the Patriots and linebacker Jamie Collins had been drifting apart for some time. Let's take a look at a few of those signs.

És a problémák állítólag itt kezdődtek:
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326158778888196?lang=hu
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326332762734593?lang=hu
 twitter.com/NEPD_Loyko/status/795326435078586368?lang=hu
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Anélkül hogy újra akarnám melegíteni a Collins sztorit( túl vagyunk rajta,azzal kell főzni ami van), az érdekelne,hogy végül is más forrás is megerősìtette ezt a locker room sztorit vagy erre csak a híresen megbízható Lombardi tweetjei voltak? Olvasott erről vki valamit?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Ha már múlt héten ki lett emelve hogy megégették Collinst... A mai meccsen : 9 tackle ebből 7 solo,1 sack,2 TFL
kolok1972
csak hogy tiszta legyen (mert ez már múltkor is felmerült), nem azért említettem meg múlt héten. mert most minden áron utálni kéne, hanem azért mert pont abban a játékelemben verték meg, amiben egyesek szerint most hatalmasat fogunk visszalépni a jelenléte nélkül

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha már múlt héten ki lett emelve hogy megégették Collinst... A mai meccsen : 9 tackle ebből 7 solo,1 sack,2 TFL
kolok1972
Jól játszott, én is főleg miatta néztem.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Gaffney el
egyre sanszosabb Lewis játéka
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk. braxa88
Sokszor áll fent szélre Edelman. Ezen kívül maximum Hogan-en tudom elképzelni. Ha ők nem, akkor pihen 😊 Klasszikus elit WR-t nálunk nem nagyon találsz.
winston
Valószínűleg Hogant feláldozzuk Sherman oldalán aztán ha hasít a dink&dunk középen Gronkal, Bennettel Carroll behozza slotba Shermant Edelmanre és így megnyílik az út a szélén Hogannek a cb3 ellen.
Meglátjuk JMD mit főz ki.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, jó. Ha senki nem teszi be, akkor vállalom. Az igazi Jon Bon Jovi! 😀
tomi-tomi
szegény hangmérnökök, pár száz órát beletoltak ebbe az énekhangba 😊
sapka
Épp azt akartam írni, hogy jéé, egész hallgathatóan tolja 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mennyivel szegényebb lenne a liga nélküle 😀

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

tomi-tomi
sapka
Ha tudnád, hogy leginkább egy gitárt hiányolt még a tuti összhatáshoz. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka

tomi-tomi

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

www.youtube.com/watch?v=YiszQmn951w

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Van egy idézetem erre:
"Mr. Hunt, this isn't mission difficult, it's mission impossible. "Difficult" should be a walk in the park for you."

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Klasszikus WR-t sem sokat 😀
Wyatt
Hogan? MItchell? Hogan általában tipikus deep receiver route-okat fut.
Burkus
Ja, és vegyük még hozzá Edelmant és Amendolát is, aztán meg is van a terebélyes WR-részleg 😀

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
Hogan? MItchell? Hogan általában tipikus deep receiver route-okat fut.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk. braxa88
Sokszor áll fent szélre Edelman. Ezen kívül maximum Hogan-en tudom elképzelni. Ha ők nem, akkor pihen 😊 Klasszikus elit WR-t nálunk nem nagyon találsz.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88
Sherman oldalt fog védeni szerinted vagy megkapja Edelman-t, man2man-be?
Gronk-ot LB fogja majd S segítséggel?
Megmondom öszintén idén még nem láttam egy meccseteket sem így kíváncsi lennék a fentiekre, köszi.
gordon
Shermant az igazán elit WRekre szokták ráállni, de egy slot WRre nem nagyon, szerintem most se ez lesz. Lane a NCB-nk, aki förtelmes volt hétfőn, nem jó matchup ez nekünk.
Gronkot valszeg az újra edzésbe áó, és valszeg játékra alkalmas Chancellor fogja majd legtöbbször. Ha emlékeztek a SBra, akkor ellene nem is nagyon volt megmozdulása aTEnek, Brady akkor válaszotta őt amikor KJ Wrigth (aki amugy kiemelkedően jó OLB), fogta, a TD is rajta volt . Szerintem most is ez lesz, legtöbbször Chancellor, néha Wright Sztem kevés csapatnak van olyan jó SSje, és mellé cover LBje mint nekünk, de hát Gronk az Gronk...
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
braxa88
Sherman oldalt fog védeni szerinted vagy megkapja Edelman-t, man2man-be?
Gronk-ot LB fogja majd S segítséggel?
Megmondom öszintén idén még nem láttam egy meccseteket sem így kíváncsi lennék a fentiekre, köszi.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...
Mert az elmúlt 10 évben ez így volt. Szerencsénkre általában főhcsoportdöntőben vagy SB-ban, de így. Tapasztalati tényből levont a következtetés. És ez így volt az idei évinél jobb védelmeknél is.
Burkus
Már csak annyit tennék ehhez hozzá, hogy tizenx év tapasztalatával azt mondom, hogy jó nagy hülye, aki így november eleje-közepe táján oda akarja adni valakinek a Lombardit (tudom, hogy Ti sem teszitek), mert az általában nem jön be.

Amiatt jelenleg tök felesleges aggódni, hogy mi lesz PO-ban, mert még nem is jutottunk be. De ha eljutunk és -az ég ne adja - aznap véletlenül kiver minket a KC, a Ravens, a Denver, vagy bárki más, azt jó lenne esetleg majd nem abból levezetni, hogy már októberben is látszott, hogy ez a védelem ide kevés lesz. Mert egy overall gyengébb védelem, lehet, hogy aznap pont meg tud fogni minket. Ezért sem szokott BB ilyenekről nyilatkozni.

Jelenleg csak az a kérdés, hogy ki fújja laposabbra a labdát vasárnap este 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
Ha ezt a falat nem blitzeljük szét akkor meg szétdobál...
Bold: Ryan+Rowe több bünti yardot hozz össze , mint amennyit fut majd a Hawks..
gordon
nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
50+yard? idéna legtöbb futott yardja 16.
Menekülni sem nagyon tud. TD meg pláne nem nagyon dobál belőlük
a Bold az elég jónak tűnik 😀 főleg h nem is készülünk nagyon futni. meg hát nem is tudunk. (majd Rawls-szal)
braxa88
Én csak azt szeretném,hogy a múlt heti meccsetek következménye ne az legyen,hogy a zebrák kompenzálnak és ezt olyan formában teszik,hogy a múlt heti után tönkretesznek egy újabb meccset és akkor ezúttal mi fogjuk folyamatosan hallgatni a Cheatriotsot. Veletek jó meccseket szoktunk játszani,remélem Shermant is meg tudjuk égetni párszor. Nem tartozom a Sherman haterek közé,de azért mi tagadás jól esne a zúzámnak.
szerk: Ja,azt azért most döntsük el előre,hogy mi engedjük le a labdákat vagy Ti nehogy kavarodás legyen?! 😊
kolok1972
Azért szép lenne ha egy 1.félidei FGnál lévő "tévedés" (Sherman hozzáért a labdához, szal nem is volt téved, max unnecessary roughness) miatt kompenzálnának. Sokkal nagyobb bírói tévedések vannak bármilyen meccsen
braxa88
Ezt Nálatok már oldalakon keresztül kivesézték ,szerintem ne menjünk bele ebbe újra.

több mint 9 éve
A Sunday Night Football hivatalos meccslabdája

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
gordon
nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
a Bold az elég jónak tűnik 😀 főleg h nem is készülünk nagyon futni. meg hát nem is tudunk. (majd Rawls-szal)
braxa88
Én csak azt szeretném,hogy a múlt heti meccsetek következménye ne az legyen,hogy a zebrák kompenzálnak és ezt olyan formában teszik,hogy a múlt heti után tönkretesznek egy újabb meccset és akkor ezúttal mi fogjuk folyamatosan hallgatni a Cheatriotsot. Veletek jó meccseket szoktunk játszani,remélem Shermant is meg tudjuk égetni párszor. Nem tartozom a Sherman haterek közé,de azért mi tagadás jól esne a zúzámnak.
szerk: Ja,azt azért most döntsük el előre,hogy mi engedjük le a labdákat vagy Ti nehogy kavarodás legyen?! 😊
kolok1972
Azért szép lenne ha egy 1.félidei FGnál lévő "tévedés" (Sherman hozzáért a labdához, szal nem is volt téved, max unnecessary roughness) miatt kompenzálnának. Sokkal nagyobb bírói tévedések vannak bármilyen meccsen
több mint 9 éve
gordon
braxa88

Szerkesztette: kolok1972