New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Most komolyan azt kell magyarázzam,hogy ha a Bills 16-0ra lenulláz minket,vagy éppen 41-17-re ég,akkor nem az az elsődleges prioritása,hogy még több pontot szerezzen és ez nem ugyanaz az eset mintha éles meccset játszik? Vagy azt,hogy egy szóval sem állítottam,hogy általában véve a Bills nem motivált a Pats ellen? Ne már...
kolok1972
akkor azt nem értem, hogy ha az egyik oldalon ennyire evidens a motiváció csökkenése meccs közben, akkor a meccs után miért kell azon görcsölni, hogy több mint 1,5 negyedes garbage time után éppen milyen yardokat/statokat sikerült összekaparnia az ellenfél támadóegységének és ennek tükrében lehordani a védelmet a sárga földig
ZERO_L
Zárszóként: Teljesen igazad van,a garbageben mutatottak teljesen lényegtelenek a def. megítélése szempontjából. De én nem is az ott látottak alapján mondtam azt,hogy a statisztikákkal ellentétben én ezt egy tök átlagos védelemnek ( és nem bottom 5-nek) gondolom. Az hogy ez mire elég,majd a PO eldönti. Sokak szerint még nem derült ki,hogy mire képes ez a védelem,szerintem viszont az kiderült mire nem.
kolok1972
Nem tudom, hogy hol lehet kapni olyan rózsaszín szemüveget, amin át ez a D jónak tűnik, de kérek belőle. Sokkal nyugodtabban tudnám nézni én is a meccseket. 😊 Collins eltradelése után Lombardi csinált egy médiaturnét, sokak szerint a NE kérésére. Ő nem kerülgette a témát, azt mondta, hogy Branch a legjobb védőnk, és Sheard, Ninko, Hightower és Collins is nagyon gyenge évet csinált eddig, nincs nyomás az ellenfél irányítóján, és nincs meg az a sebessége a védelemnek, ami turnovereket hozna magával. Az alapszakasz felénél tényleg ki lehet azt jelenteni, amit Kolok is megtett, miszerint ez a D legfeljebb egy átlagos szinten tud játszani. Ettől még mi vagyunk a legjobb csapat az AFC-ben. 😊
savanyubela
Nem hiszem, hogy itt bárki is rózsaszín szemüvegen keresztül látná ezt a védelmet. Legfeljebb az elvárások mások. Engem például nem a benyalt yardok zavarnak, hanem az idén egészen ergya red zone defense, mert az egyáltalán nem illik bele abba az edzői felfogásba, amit évek óta látni vélek. Remélem sikerül ezen a téren előre lépni, de nem fogok már most sopánkodni azon, hogy mi lesz majd egy Oakland ellen mondjuk.
Már számtalanszor elhangzott, hogy ez a csapat az O-ra van építve. Több mint 20 millió dollárral többet költünk rá, mint a védelemre (65 vs 45 millió). Mégis mi a habos bánatot vártok? Hogy majd a Pats O mellé villantunk egy Denver D-t? Ott 71 millió dollár megy el a védelemre, csak mondom. Ez ilyen...
Csak itt ez a CSAPAT, 7-1-es mérleggel, toronymagasan vezeti a csoportját, meggyőző győzelmeket arat, és ahelyett, hogy ennek örülnénk, gyakorlatilag arról szól a fórum, hogy majd mekkora szopás lesz a PO-ban, meg majd ha jön egy igazán jó D, akkor majd lesz nagy szopóroller.
Boston
Mert az elmúlt 10 évben ez így volt. Szerencsénkre általában főhcsoportdöntőben vagy SB-ban, de így. Tapasztalati tényből levont a következtetés. És ez így volt az idei évinél jobb védelmeknél is.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
Ha ezt a falat nem blitzeljük szét akkor meg szétdobál...
Bold: Ryan+Rowe több bünti yardot hozz össze , mint amennyit fut majd a Hawks..
gordon
nem nagyon kell spy, mert Wilson semmit nem fut. sérülései mozgását nagyon limitálják
50+yard? idéna legtöbb futott yardja 16.
Menekülni sem nagyon tud. TD meg pláne nem nagyon dobál belőlük
a Bold az elég jónak tűnik 😀 főleg h nem is készülünk nagyon futni. meg hát nem is tudunk. (majd Rawls-szal)
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Most komolyan azt kell magyarázzam,hogy ha a Bills 16-0ra lenulláz minket,vagy éppen 41-17-re ég,akkor nem az az elsődleges prioritása,hogy még több pontot szerezzen és ez nem ugyanaz az eset mintha éles meccset játszik? Vagy azt,hogy egy szóval sem állítottam,hogy általában véve a Bills nem motivált a Pats ellen? Ne már...
kolok1972
akkor azt nem értem, hogy ha az egyik oldalon ennyire evidens a motiváció csökkenése meccs közben, akkor a meccs után miért kell azon görcsölni, hogy több mint 1,5 negyedes garbage time után éppen milyen yardokat/statokat sikerült összekaparnia az ellenfél támadóegységének és ennek tükrében lehordani a védelmet a sárga földig
ZERO_L
Zárszóként: Teljesen igazad van,a garbageben mutatottak teljesen lényegtelenek a def. megítélése szempontjából. De én nem is az ott látottak alapján mondtam azt,hogy a statisztikákkal ellentétben én ezt egy tök átlagos védelemnek ( és nem bottom 5-nek) gondolom. Az hogy ez mire elég,majd a PO eldönti. Sokak szerint még nem derült ki,hogy mire képes ez a védelem,szerintem viszont az kiderült mire nem.
kolok1972
Nem tudom, hogy hol lehet kapni olyan rózsaszín szemüveget, amin át ez a D jónak tűnik, de kérek belőle. Sokkal nyugodtabban tudnám nézni én is a meccseket. 😊 Collins eltradelése után Lombardi csinált egy médiaturnét, sokak szerint a NE kérésére. Ő nem kerülgette a témát, azt mondta, hogy Branch a legjobb védőnk, és Sheard, Ninko, Hightower és Collins is nagyon gyenge évet csinált eddig, nincs nyomás az ellenfél irányítóján, és nincs meg az a sebessége a védelemnek, ami turnovereket hozna magával. Az alapszakasz felénél tényleg ki lehet azt jelenteni, amit Kolok is megtett, miszerint ez a D legfeljebb egy átlagos szinten tud játszani. Ettől még mi vagyunk a legjobb csapat az AFC-ben. 😊
savanyubela
Nem hiszem, hogy itt bárki is rózsaszín szemüvegen keresztül látná ezt a védelmet. Legfeljebb az elvárások mások. Engem például nem a benyalt yardok zavarnak, hanem az idén egészen ergya red zone defense, mert az egyáltalán nem illik bele abba az edzői felfogásba, amit évek óta látni vélek. Remélem sikerül ezen a téren előre lépni, de nem fogok már most sopánkodni azon, hogy mi lesz majd egy Oakland ellen mondjuk.
Már számtalanszor elhangzott, hogy ez a csapat az O-ra van építve. Több mint 20 millió dollárral többet költünk rá, mint a védelemre (65 vs 45 millió). Mégis mi a habos bánatot vártok? Hogy majd a Pats O mellé villantunk egy Denver D-t? Ott 71 millió dollár megy el a védelemre, csak mondom. Ez ilyen...
Csak itt ez a CSAPAT, 7-1-es mérleggel, toronymagasan vezeti a csoportját, meggyőző győzelmeket arat, és ahelyett, hogy ennek örülnénk, gyakorlatilag arról szól a fórum, hogy majd mekkora szopás lesz a PO-ban, meg majd ha jön egy igazán jó D, akkor majd lesz nagy szopóroller.
Boston
De Boston,ez miért vagy-vagy??? Olyan nincs,hogy én baromira örülök annak hogy ilyen jól állunk ÉS emellett látni vélem pl. a védelmünk gyengeségeit?(mint ahogy ezek szerint Te is látod) Az egyik kizárja a másikat? Amit pedig Te is fanyalgásnak gondolsz,az pedig részemről abszolút nem más ,mint hogy próbálom helyén kezelni ennek a mérlegnek az értékét. De ez nem jelenti sem azt hogy nem értékelném a csapat teljesítményét,sem azt hogy nem örülnék neki. Én személy szerint soha nem írtam olyat,hogy a PO szopóroller lesz,mivel nem gondolom hogy ez törvényszerűen így lesz. Mindig leírtam,hogy teljesen reális célnak gondolom a SB-t,az hogy a győzelem összejön-e az meg egy nagyon sok összetevős történet.Abban is teljesen igazad van,hogy ezt a csapatot az offensenek kell a hátán vinnie. Hogy mi a habos búbánatot várok? Azt amit Wyatt is leírt:hogy a def. legyen elég jó ahhoz ,hogy ha megakad az Off.,akkor ki tudja segíteni.Ehhez nem kell Denver D,de szerintem a miénknél jobb igen. És mivel ennek a legolcsóbb módja a draft,gondolom ezért öltünk az elmúlt 16 1.-2. körös pickünkből Solder kivételével az összes picket a def.be. Csak sajnos ez nem nagyon akar látszani.
Szerk. Közben látom Zinedine megelőzött... 😊

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Boston
Azért ez így sarkos.
Nem költünk rá annyi pénzt, viszont beleölünk egy halom picket. És nemcsak 1st-öket, hanem egy raklap második naposat is. (Más kérdés, hogy ez a Richards, Grissom, Bequette sor kb. macskát dobálni jó)
Szóval játszik ott azért egy-két komoly befektetés is.

És senki nem állítja, hogy ez egy rakás szar, csak (szerintem) nem is annyira jó, mint amit a statisztika mutat. Nincs PR, 2.Cb, és eddig a Collins-HT duó is inkább zavarta egymást a pályán. Persze ez egy jelenlegi állapot és nem tartom kizártnak, hogy majd most HT feljavul, Ninko belejön, Sheard és Ryan közelíti a tavalyit is máris jobb lehet a látvány. De JELENLEG nem az.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Szórakoztok itt mindenféle D-vel mikor lehet lesz Trumpgate is? 😊
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
kolok1972
ZERO_L
kolok1972
savanyubela

Do your job
több mint 9 éve
savanyubela New England Patriots LSU Tigers 38
kolok1972
ZERO_L
kolok1972
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meccseken belul is kepesek azert egyszerre feljavulni, de nagy param, hogy jon egy kulcsdrop, egy holding, es vege a tamadasnak, mikozben az ellenfele 7-8 percet siman halad. Aztan ha tamadasonkent van egy hiba, lehet rohanni az ellenfel utan.

Ettol meg szepen limitaljuk a lehetosegeket keves pontra, ami fontos lehet.

Pass rush es cb 2 nincs. De igazabol veszelyes tamadosor sem volt meg, neha az az erzes, hogy engedjuk a gyenge/szemelyzet nelkuli iranyitonak, hogy nyerjen, ha tud, mi meg a tobbiekre figyelunk, es az is eleg lesz. Aztan ha kicsit oda kell lepni, LB-blitzcel es kemenyebb emberfogassal azert nezett mar ez jobban is ki. Szoval egyelore meg messze nincs temetes sem.

Nem a vedelem nyeri a bajnoksagot, hanem a csapat. Ha a D annyit meg tud tenni, hogy kisegitse az O-t, amikor kell, az O meg a D-t forditva, akkor nem baj, ha nem megy mindkettonek paradesan, egyutt eleg lehet. Csak az st kapja ossze magat, foleg Gost a rugasoknal. De talan a szezon haladtaval jobb lesz, es nem csak az ujfajta ko-technikaja lesz elit, hanem emellett a rugasok technikaja is jo lesz megint

több mint 9 éve
kolok1972
ZERO_L

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
kolok1972

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...
gordon
inkább bealudnál éjjel egy tök unalmas győzelmen? 😀
winston
Inkább a horkolásomtól zengjen a ház, mint az anyázásomtól 😊
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Vannak olyan meccsek, amikor egy offense egyetlen ép driveot se tud összerakni, de azért még a legbikább védelmek ellen is szoktak TD-t szerezni.

Vegyük már tekintetbe, hogy itt HOF várományos játékosok vannak a támadó alakulatban, nem is egy. Valahol kell engedni, ez nem a Real Madrid, hogy mindenkit leigazolhassunk. Igen, vannak kompromisszumok a védelemben, de amíg engedett pontok tekintetében első helyen állnak, szerintem ezt fogadjuk el. Ez a védelem, ebben a formában és ezzel az O-val támogatva elég erős, hogy akár a döntőig is elvigyen. Az egyik legkiegyensúlyozottabb csapatunk van, és még nem is futotta ki magát teljesen.

Majd az a kérdés, hogy minden kulcsember ép marad-e és tudjuk-e ezt a formát tartani január végéig. Sok csapat már esett szét épp a szezon végére. De például a Ravens addigra szokott a legjobban összeállni, ezért tartok a meccsünktől.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...
gordon
inkább bealudnál éjjel egy tök unalmas győzelmen? 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Oszt' ebben mi a bold? 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Majd a PO-ban kiderül milyen is valójában ez a védelem....
A Hawks ellen csak azt szeretném kérni tőlük, hogy ne kelljen két szívrohamot kihordanom lábon vagy szétfejelnem a monitort, mert már előre látom Wilson menekülésből dobált TD-it és first down-jait...fut majd 50+ yardot , remélem HT folyamatosan spy ba lesz.
Ha ezt a falat nem blitzeljük szét akkor meg szétdobál...
Bold: Ryan+Rowe több bünti yardot hozz össze , mint amennyit fut majd a Hawks..
több mint 9 éve

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
A Bills csak a Ravens ellen szerzett annál kevesebb pontot, mint amennyit a mi két mérkőzésünkön. Értem én, hogy mindig muszáj fanyalogni valamin, de nem lehetne ezzel megvárni amíg mondjuk kikapunk?
Boston
Egyszer a Giants topikban olvastam erre egy igen frappáns megfogalmazást: Szerinted fanyalgás,szerintem reális értékelés. Nézőpont kérdése 😊
Tényleg nem a kötözködés kedvéért,de gondolod,hogy a Bills nagyon motivált volt a két meccsen a pontszerzésben,amikor az egyik meccsen lenulláztak minket,a másikon meg történetesen tönkrevertük őket?Ellenkező okok miatt,de egyik meccsen sem volt értelme a további erőlködésnek.
kolok1972
ne haragudj, de ez mekkora marhaság már, hogy a Bills, aki emberemlékezett óta('99) nem vert meg minket oda-vissza és azóta is csak összesen ÖT győzelmet tudnak felmutatni (17 év alatt, 34 meccsből), Rex Ryan irányításával nem motivált a Pats ellen

a meccsen nyújtott védekezésre visszatérve, igen Gillislee-nek a félidő végére majdnem 70 yard jött össze, de ezzel szemben meg Taylort (aki a szezonban 60%os pontossággal dobál) 40%-on tartottuk

félidő után meg nincs nagyon mit elemezni, mert a nyitó driveból szereztünk egy TD, így már 21 pont volt az előny, a védelem is inkább az idő ölését és a nagy játék elkerülését tűzhette ki célul, arról ne is beszéljünk, hogy a Bills második félidőbeli kezdő driveját is kivédekeztük, csak ügye az ST nagyon csúnyán benyalta az elrontott puntot

és garbage time-ban is kétszer sikerült megállítani őket 4. kísérletnél, szóval teljesen nem kapcsoltak ki (mint pl a Miami ellen)

még mindig nem érzem helyénvalónak a borzalmas jelzőt, lehoztak egy néhol egyéni hibákkal fűszerezett de összességében korrekt teljesítményt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A Bills csak a Ravens ellen szerzett annál kevesebb pontot, mint amennyit a mi két mérkőzésünkön. Értem én, hogy mindig muszáj fanyalogni valamin, de nem lehetne ezzel megvárni amíg mondjuk kikapunk?
Boston
Egyszer a Giants topikban olvastam erre egy igen frappáns megfogalmazást: Szerinted fanyalgás,szerintem reális értékelés. Nézőpont kérdése 😊
Tényleg nem a kötözködés kedvéért,de gondolod,hogy a Bills nagyon motivált volt a két meccsen a pontszerzésben,amikor az egyik meccsen lenulláztak minket,a másikon meg történetesen tönkrevertük őket?Ellenkező okok miatt,de egyik meccsen sem volt értelme a további erőlködésnek.
kolok1972
Áhhh, csöppet sem voltak motiváltak. Biztos azért nyomultak még a végén is a kétpontosra, mert ez olyan tetszetős dolog.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Boston

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 9 éve
Igen,azért ne csináljunk úgy,mint ha ez uagyanaz az off. lett volna ,mint amikor mi játszottunk velük. Shady kb uaz a Billsnek mint nekünk Gronk. Teszem hozzá,minket még a hiányában Gillislie is szarrá futott,aki azért messze nem ugyanaz a kategória.
kolok1972
tehát a futás így is, úgy is működött, ergo Goodwin jelenléte hozta volna a +100 yardot Taylornak meg Woods-nak, egy papíron jobb Def ellen?

és a meccs kimenetelét mennyire befolyásolta ez a "szarrá futás",
ezért van a gameplan, hogy ez meg mondjuk a "nulla passrush" beleférjen

tehát még egyszer, egy a harmadik negyedben eldőlt meccs után kesergünk azon, hogy Taylor mennyit yardot dobált össze meg Gillislie "szarrá futott" minket
ZERO_L
Itt nem a meccs kimeneteléről volt szó (most ne fordíts rajta,az eredeti postban Te sem erről beszéltél),hanem a mi def. teljesítményünkről,amit szerinted új megvilágításba helyezett a Bills Hóksz ellen mutatott játéka.Emiatt a második bekezdésed teljesen irreleváns,mert nem arról beszélünk,hogy a nulla passrush vagy a szarrá futás (látom "megtetszett" a kifejezés) befolyásolta-e a meccs végkimenetelét vagy sem,hanem arról hogy milyen teljesítményt nyújt a def. Mellesleg nem tudom milyen kifejezést kellett volna használni arra,hogy Gilleslie 12 carryből 85 yardot futott 7.1-es átlaggal. Ennél többet csak azért nem ,mert a folyamatos ,általában két Td-s különbségnek hála,nem futhattak többet,ez azonban a jó Off teljesítményünket dicséri,itt pedig a def.ről beszéltél Te magad is. Az első bekezdésedhez annyit,hogy hogy Shadynek a futáson kívűl volt most még 4 elkapása is most,Gilleslienek meg ellenünk 0 elkapása ,tehát az messze nem igaz,hogy Shady kiesése ellenünk tökmindegy volt,mert Gilleslie is jól futott. Ez olyan mintha azt mondanánk,hogy ha nem játszana nálunk Gronk és tegyük fel vmelyik TE elkapna uúgy 100 yardot (pl ha még itt lenne Derby),akkor azt állítanánk hogy tökmindegy hogy játszik-e Gronk,mert Derby is elkapott ugyanannyi yardot és ezzel teljesen figyelmen kívül hagynánk pl Gronk blokkolási teljesítményét ,ami mondjuk Derbynél teljesen hiányzik. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy a Billsnek messze nem csak a McCoy által futott yardok számítanak,ennél a szerepe sokkal fontosabb.
Az utolsó bekezdéshez pedig annyit,hogy senki nem azon kesergett amit írsz,hanem azon ,hogy a def. 8 meccsből másfelen nyújtott jó teljesítményt. Eddig valóban ennyi is bőven elég volt.

több mint 9 éve
Igen,azért ne csináljunk úgy,mint ha ez uagyanaz az off. lett volna ,mint amikor mi játszottunk velük. Shady kb uaz a Billsnek mint nekünk Gronk. Teszem hozzá,minket még a hiányában Gillislie is szarrá futott,aki azért messze nem ugyanaz a kategória.
kolok1972
tehát a futás így is, úgy is működött, ergo Goodwin jelenléte hozta volna a +100 yardot Taylornak meg Woods-nak, egy papíron jobb Def ellen?

és a meccs kimenetelét mennyire befolyásolta ez a "szarrá futás",
ezért van a gameplan, hogy ez meg mondjuk a "nulla passrush" beleférjen

tehát még egyszer, egy a harmadik negyedben eldőlt meccs után kesergünk azon, hogy Taylor mennyit yardot dobált össze meg Gillislie "szarrá futott" minket

több mint 9 éve
Engem nem zavar, hogy nem játsuznk komolyabb erőt képviselő O ellen.
Mondjuk még véletlenül sem gondolom azt, hogy jó a D-nk.
Szerintem borzalmasak.

Ebből a Bills O-ból hiányzott a kezdő 2 WR, RB, a 3. WR sérült volt, a negyediket pedig idén már két csapatból is kirakták, A kezdő TE meg ugye megsérült közben. Ehhez képest Tyrod Taylor aki kb. olyan messze van Cantontól, mint Ryan egy shutdown cb-től, néha totál bolondot csinált belőlünk.
Nincs pass rush, ez az egyébként sem erős 2-3-4 corner triónkat full homállyá változtatja, azonban ami engem zavar az a két LB-nk játéka (főleg DH). Ezek nem 10 milkás szerződésért hajtanak? Mert kurvára nem látszik a pályán, hogy all-star kaliberekről van szó.
zinedine5
remélem nézted a MNF-t...
ZERO_L
Nem, csak az összefoglalót. De gondolom, arra gondolsz, hogy oda is szórtak egy pár pontot.
Kétségtelen, hogy nem rossz a Bills O. Viszont -mentségemre- McCoy és Goodwin is játszott és Woods is meggyógyult. Ez azért nem teljesen ugyanaz.
Viszont a két LB-nk játéka, azóta másnak is szemet szúrt. 😊
zinedine5

Szerkesztette: kolok1972

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Féltávnál a liga második legjobb védelme 😀
Imádom, hogy mennyire nincs ez összhanggal a valósággal, de kicsire nem adunk 😊)

Wyatt
És ez még a collinsos idők statisztikája.
több mint 9 éve
Az elnökválasztás egyik visszatérő témája egész este, hogy Tom Brady tényleg támogatja-e Trumpot és rászavazott-e. Most éppen Gisele írta Twitteren, hogy ez nem igaz.