New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 2 éve
Mi magyarok szeretünk 2 emberben gondolkodni. 20 éve ezt csináljuk.Nem volt jobb. És a Raiders O jó volt?Miért? BoB jobb volt?De. Az lenne.Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…ez nem biztos, hogy rossz lenne nektek.
vpi
csebi
Boston
Burkus
Muszáj ebben a 2 emberben gondolkodni? Szeretnéd, ha 1-2 év múlva ez az öntelt f@sz lenne a HC?
Boston
több mint 2 éve
Nem volt jobb. És a Raiders O jó volt?Miért? BoB jobb volt?De. Az lenne.Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…ez nem biztos, hogy rossz lenne nektek.
vpi
csebi
Boston
Burkus
Muszáj ebben a 2 emberben gondolkodni? Szeretnéd, ha 1-2 év múlva ez az öntelt f@sz lenne a HC?
Do your job
több mint 2 éve
Miért? BoB jobb volt?De. Az lenne.Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…ez nem biztos, hogy rossz lenne nektek.
vpi
csebi
Boston
több mint 2 éve
De. Az lenne.Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…ez nem biztos, hogy rossz lenne nektek.
vpi
csebi
Do your job
több mint 2 éve
Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…Mindig is azt gondoltam, hogy jó OC és alkalmatlan HC, elsősorban emberi okokból. (Nate Jackson könyvében jó a leírás a hozzáállását illetően...) Ami mellette szól, hogy az ő vezetése alatt még MacJonesnak is tudott pofás éve lenni.
vpi
több mint 2 éve
Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…ez nem biztos, hogy rossz lenne nektek.
vpi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Pletykák szerint ha BB marad, jön JMD…
több mint 2 éve
Én így megtartanám, szóval remélem kirúgjátok 😀Bocs, de az itt közmegegyezés, hogy azt nem fogja engedni, mert arcvesztés 🤪Semmi hír? Nem ma reggel volt a nagy megbeszélés? Vagy még tart?Annyi újság van, hogy Belichick elvileg feladná a GM posztot ha úgy van
vpi
Wester
vpi
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Hát sietni teljesen felesleges.
több mint 2 éve
Állítólag annyi jött ki, hogy nem szabad hamarjába elsietni, hanem találkozások, beszèlgetèsek kellenek ès majd azok mentén döntenek.
több mint 2 éve
Bocs, de az itt közmegegyezés, hogy azt nem fogja engedni, mert arcvesztés 🤪Semmi hír? Nem ma reggel volt a nagy megbeszélés? Vagy még tart?Annyi újság van, hogy Belichick elvileg feladná a GM posztot ha úgy van
vpi
Wester
több mint 2 éve
Semmi hír? Nem ma reggel volt a nagy megbeszélés? Vagy még tart?Annyi újság van, hogy Belichick elvileg feladná a GM posztot ha úgy van
vpi
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Vihar előtti kurva nagy CSÖND VAN.....Jaja. Mindenki iszonyú feszülten vár. Sehol egy poszt, az USA-ban sem...
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Vihar előtti kurva nagy CSÖND VAN.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Semmi hír? Nem ma reggel volt a nagy megbeszélés? Vagy még tart?
több mint 2 éve
Már 2x megnéztem a téli szünet alattHa ma megy Belichick is, akkor a két utolsó mohikán is távozik a nagy dinasztiából. Nekünk meg marad az alsó középcsapat szint.Tom Brady salutes Matthew Slater on IG pic.twitter.com/XqaBMIi0Ha
— Zack Cox (@ZackCoxNESN) January 7, 2024
Kösz mindent, Slate! 😊
Bruschi85
Hiányozni fognak. Majd újra megnézem ma a 28-3-at.
Burkus
Draft

több mint 2 éve
Ha ma megy Belichick is, akkor a két utolsó mohikán is távozik a nagy dinasztiából. Nekünk meg marad az alsó középcsapat szint.Tom Brady salutes Matthew Slater on IG pic.twitter.com/XqaBMIi0Ha
Kösz mindent, Slate! 😊
Bruschi85
Hiányozni fognak. Majd újra megnézem ma a 28-3-at.
több mint 2 éve
Tom Brady salutes Matthew Slater on IG pic.twitter.com/XqaBMIi0Ha
Kösz mindent, Slate! 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Lennék légy a falon holnap a Kraft-BB meetingen.Benne van a lehetőségekben. Nagy sztorit zárnának közösen, Bradyvel hármasban. Az NFL legnagyobb történetét. Mondhatni, kár is lenne folytatni. Én nem hiszem azonban, hogy Kraft kiszáll, nem az a típus.
Lehet mindketten lépnek és Jonathan dönt a jövőről.
vpi
Ahogy Brady utolsó meccse is szomorú befejezése volt a történetnek (az interception Logan Ryan kezébe), ez még szomorúbb.
több mint 2 éve
Lennék légy a falon holnap a Kraft-BB meetingen.Sztem BB es Kraft is visszavonul es Jonathan veszi át a boltot. Teljes reset
Lehet mindketten lépnek és Jonathan dönt a jövőről.
vpi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lennék légy a falon holnap a Kraft-BB meetingen. Lehet mindketten lépnek és Jonathan dönt a jövőről.
több mint 2 éve
Gondolom hogy azt valaszthassunk akit csak akarunk. BárkitOffseason első feladata:Mi a töknek?
Fel kell hívni a Bearst eladó e az 1/1
ZERO_L
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Offseason első feladata:Mi a töknek?
ZERO_L
Draft

több mint 2 éve
Offseason első feladata:Remélem nem.
ZERO_L
Do your job
több mint 2 éve
Dicstelen vég,egy dicstelen szezonnak…Nem is tudom mit érzek… Azt gondolom,hogy szükség van a változásra,mégis borzasztó szomorú vagyok ha így távozik a GOAT HC.