New England Patriots
Ez esetben viszont ne itt oszd az észt, vagy indolkolj itt is!Már egy ideje nem ez a kommunikációs tere a magyar fanbase többségének.Hol? Én nem látom.Már megindokoltam, advanced statokkal..A döntés 50% felett pozitív várható értékkel bír, de minél közelebb van hozzá, annál nagyobb lesz a szórása. Minél közelebb van a 100%-hoz vagy a nullához, annál kisebb szórással bír a jó/rossz besorolást tekintve.Ja, csak a pókeres hasonlataidhoz nem ártana megindokolni, hogy a Parker hosszabbítás miért bír 50% feletti pozitív várható értékkel. Ha ezt megindoklod, állítom, pókerre se lesz szükség, hogy meggyzőzd a kétkedőket. 😊
A pókerben 50% feletti döntések hozója nyerő játékos lesz és jó döntéseknek bizonyulnak a lépései, akkor is ha éppen az adott partiban veszít.
A döntés akkor rossz, ha a várható értéke negatív. Ha pedig pozitív, akkor jó.
topin
peterk2005 udvari bolond
topin
peterk2005 udvari bolond
topin
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Már egy ideje nem ez a kommunikációs tere a magyar fanbase többségének.Hol? Én nem látom.Már megindokoltam, advanced statokkal..A döntés 50% felett pozitív várható értékkel bír, de minél közelebb van hozzá, annál nagyobb lesz a szórása. Minél közelebb van a 100%-hoz vagy a nullához, annál kisebb szórással bír a jó/rossz besorolást tekintve.Ja, csak a pókeres hasonlataidhoz nem ártana megindokolni, hogy a Parker hosszabbítás miért bír 50% feletti pozitív várható értékkel. Ha ezt megindoklod, állítom, pókerre se lesz szükség, hogy meggyzőzd a kétkedőket. 😊
A pókerben 50% feletti döntések hozója nyerő játékos lesz és jó döntéseknek bizonyulnak a lépései, akkor is ha éppen az adott partiban veszít.
topin
peterk2005 udvari bolond
topin
peterk2005 udvari bolond
Hol? Én nem látom.Már megindokoltam, advanced statokkal..A döntés 50% felett pozitív várható értékkel bír, de minél közelebb van hozzá, annál nagyobb lesz a szórása. Minél közelebb van a 100%-hoz vagy a nullához, annál kisebb szórással bír a jó/rossz besorolást tekintve.Ja, csak a pókeres hasonlataidhoz nem ártana megindokolni, hogy a Parker hosszabbítás miért bír 50% feletti pozitív várható értékkel. Ha ezt megindoklod, állítom, pókerre se lesz szükség, hogy meggyzőzd a kétkedőket. 😊
topin
peterk2005 udvari bolond
topin
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Már megindokoltam, advanced statokkal..A döntés 50% felett pozitív várható értékkel bír, de minél közelebb van hozzá, annál nagyobb lesz a szórása. Minél közelebb van a 100%-hoz vagy a nullához, annál kisebb szórással bír a jó/rossz besorolást tekintve.Ja, csak a pókeres hasonlataidhoz nem ártana megindokolni, hogy a Parker hosszabbítás miért bír 50% feletti pozitív várható értékkel. Ha ezt megindoklod, állítom, pókerre se lesz szükség, hogy meggyzőzd a kétkedőket. 😊
topin
peterk2005 udvari bolond
A döntés 50% felett pozitív várható értékkel bír, de minél közelebb van hozzá, annál nagyobb lesz a szórása. Minél közelebb van a 100%-hoz vagy a nullához, annál kisebb szórással bír a jó/rossz besorolást tekintve.Nem lenne sokkal egyszerűbb tíz pókerező meg fekete-fehérező post helyett pár mondatban leírni, hogy szerinted a Parker hosszabbítás miért bír 50% feletti pozitív várható értékkel? Tedd már meg, és állítom, nem lesz se pókerre, se advanced statozásra, se fekete-fehérezésre szükség. 😊
topin
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egy döntést mindenképp minõsít, hogy sikeres avagy nem. Ez a döntés lényege. Amennyiben feltesszük, hogy minden döntés jó, amit meg tudunk magyarázni miért lehetett volna sikeres. Onnantól minden döntés jó. Akkor viszont nincs is döntés, mert minden végeredmény kedvezõ.Nagyon egyszerű példát hozok:
Sztem ez hibás így.
A döntési folyamat lehet jó. És a döntés attól lehet rossz.
ulpianus
Ász párod van preflop, allin megy az ellenfeled. Megadod, mert nálad van a legjobb lap, ami nem lesz 100%-os, de ez a legjobb döntés.
Majd kikapsz a parti végére.
A döntésed volt jó, hogy megadtad, nem a döntési folyamatod. És a végeredménytől függetlenül jó döntést hoztál. És ezt kell meghoznod legközelebb is, mindegy hogy a végeredmény rossz lett.
Sztem ez hibás így.
A döntési folyamat lehet jó. És a döntés attól lehet rossz.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
Már megtettük, összefoglaltuk olyan terjedelemben amennyit ez a hosszabbítás ért. (nem lett belőle cikk, csak a chatben került elő a tömör advanced statos lényeg Peti által, ami amúgy twitteren is elérhető volt bárkinek, mert beat writtertől származik).Esetleg röviden összefoglalhattad volna, hogy szted ez miért jóbés fontos deal ahelyett, hogy nem is annyira finoman megint lehülyéznél másokat. Ráadásul most még a hangnemre sem lehetett panaszod.Hát, majd ha nem a saját fejed után mész, hanem elkezded használni az advanced statokat, akkor kapsz kontextust és eredményt. Addig meg marad ez a folytonos értetlenkedés..Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
Miért most? Miért egyáltalán?
31 rec 539 yard 3 TD
Remélem az edzések alapján kurva jó éve lesz, mert ez így eléggé fura a tavalyi teljesítménye alapján.
zinedine5
topin
zinedine5
topin
Agholor is kurva jó volt szted, csak nem volt az.
Boston
De itt azért sikerült nem érteni az okot..
Agholor felütés meg csak a szokásos... Utólag is érthető a döntés mögötti érvrendszer. Igaz, ehhez rendszerekben is kellene tudni gondolkozni. Aztán hogy nem vált be, hát van ilyen, fura hogy még mindig itt tartotok..
lesz ezer döntés a patsnél amiből több száz nem azt az eredményt hozza amit reméltek tőle, de a döntés pillanatában attól még nagyobb várható értékkel bír, mint ami kijön belőle. persze a 100 vs 0, fekete-fehér világban élőknek ez érthetetlen.
Esetleg röviden összefoglalhattad volna, hogy szted ez miért jóbés fontos deal ahelyett, hogy nem is annyira finoman megint lehülyéznél másokat. Ráadásul most még a hangnemre sem lehetett panaszod.Hát, majd ha nem a saját fejed után mész, hanem elkezded használni az advanced statokat, akkor kapsz kontextust és eredményt. Addig meg marad ez a folytonos értetlenkedés..Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
Remélem az edzések alapján kurva jó éve lesz, mert ez így eléggé fura a tavalyi teljesítménye alapján.
zinedine5
topin
zinedine5
topin
Agholor is kurva jó volt szted, csak nem volt az.
Do your job
nem igazán releváns advanced statokhoz ez a böfi, de egészségedre.jaja Patricia meg jó leszHát, majd ha nem a saját fejed után mész, hanem elkezded használni az advanced statokat, akkor kapsz kontextust és eredményt. Addig meg marad ez a folytonos értetlenkedés..Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
zinedine5
topin
zinedine5
topin
köszi
zinedine5
Amúgy meg pre döntési helyzetben nincs 100 vs 0 %, akkor sem, ha ezt nem vagy képes megérteni.
puszika
jaja Patricia meg jó leszHát, majd ha nem a saját fejed után mész, hanem elkezded használni az advanced statokat, akkor kapsz kontextust és eredményt. Addig meg marad ez a folytonos értetlenkedés..Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
zinedine5
topin
zinedine5
topin
köszi
Hát, majd ha nem a saját fejed után mész, hanem elkezded használni az advanced statokat, akkor kapsz kontextust és eredményt. Addig meg marad ez a folytonos értetlenkedés..Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
zinedine5
topin
zinedine5
Szerintem nem tett le semmi olyat az asztalra, ami alapján ez érthető lenne, de ha szerinted igen, akkor ok.Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
zinedine5
topin
Na ezt most nem értem.Ezért nem kontextus nélküli box score statokat kell nézegetni..
31 rec 539 yard 3 TD
zinedine5
DeVante Parker marad még egy ideig Bostonban.Na ezt most nem értem.
Sources: The #Patriots & WR DeVante Parker reached an agreement on a 3-year new contract worth up to $33M. The deal, done by Parker’s long-time agent and owner of Management One Jimmy Gould, also includes $14M in guarantees and per-game roster bonuses. Parker finds a home in NE. pic.twitter.com/0aEUVhZedU
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 28, 2023
iktriad
31 rec 539 yard 3 TD
Sources: The #Patriots & WR DeVante Parker reached an agreement on a 3-year new contract worth up to $33M. The deal, done by Parker’s long-time agent and owner of Management One Jimmy Gould, also includes $14M in guarantees and per-game roster bonuses. Parker finds a home in NE. pic.twitter.com/0aEUVhZedU
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 28, 2023
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
De gondolom ez a sok "hercehurca" nem elég menő egy ilyen "gengszternek"... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Jack Jones miért lett ekkora BALFASZJÓSKA?Lett?
ThundersNFL a Jobbágy
Jack Jones is incredibly talented, but none of that will matter if he can't get his life together.
— Mark Daniels (@ByMarkDaniels) June 17, 2023
- Kicked out of USC for academics
- Arrested at a Panda Express for commercial burglary
- Suspended from Arizona State in 2020
- Suspended for 2 games from Patriots in 2022
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
www.google.com/amp/s/www.espn.com/nfl/story/_/id/37866959/patriots-jack-jones-arrested-airport-weapons-charges%3fplatform=ampIsmét jó példa egy tehetséges de rohadtúl agyhalott emberre aki elbassza a lehetőségét. Csak gratulálni tudok, viszont legalább ha kibassza BB akkor nem lesz sok dead money
Remek
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich