New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 2 éve
MJ mehet fel 😀Számolgathatunk, de a Jetstől nehéz lesz kikapni..akkor máris a top5ből is kiesünkFel kell köpni a levegőbe, aláállni és lefeküdni nekik. Én rühellem a tankolást, de ezen az utolsó meccsen már tényleg kár lenne virtuskodni.
Nomac
Burkus
több mint 2 éve
Számolgathatunk, de a Jetstől nehéz lesz kikapni..akkor máris a top5ből is kiesünkFel kell köpni a levegőbe, aláállni és lefeküdni nekik. Én rühellem a tankolást, de ezen az utolsó meccsen már tényleg kár lenne virtuskodni.
Nomac
több mint 2 éve
De ilyenkor miert nem az egymas elleni szamit, ha voltkozos meccs?
több mint 2 éve
Az is változott. 2. vagyunk megint 😀Az ellenfelek erőssége miattDe miért?1/2.... Huhasajnos csak 1/3
ThundersNFL a Jobbágy
Kommandó előz
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
www.tankathon.com/nfl
zinedine5
több mint 2 éve
Számolgathatunk, de a Jetstől nehéz lesz kikapni..akkor máris a top5ből is kiesünk
több mint 2 éve
Az ellenfelek erőssége miattDe miért?1/2.... Huhasajnos csak 1/3
ThundersNFL a Jobbágy
Kommandó előz
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
www.tankathon.com/nfl
Szerkesztette: zinedine5
több mint 2 éve
De miért?1/2.... Huhasajnos csak 1/3
ThundersNFL a Jobbágy
Kommandó előz
zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
1/2.... Huhasajnos csak 1/3
ThundersNFL a Jobbágy
Kommandó előz
több mint 2 éve
1/2.... Huha
Draft

több mint 2 éve
Ahogy írtam az eredménykövetőben, megnéztem volna ezt a meccset a 4 TO-nk nélkül.Ez egy vállalható vereség a 4 TO dacára. Ha a rúgó nem hagyja ki mind a két FG-t, akkor ez szoros meccs.
NB2
több mint 2 éve
Ahogy írtam az eredménykövetőben, megnéztem volna ezt a meccset a 4 TO-nk nélkül.
több mint 2 éve
Akkor ismét 1/2-n.
több mint 2 éve
Allen majdnem megoldotta nekünk...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért? Mi a szar? Miért nem próbáljuk meg?Ez nem rossz pozíció a második félidőre. Még jobb lett volna a 20:17. Nem akarja elrontani egy újabb labdavesztéssel.
Nomac
több mint 2 éve
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért? Mi a szar? Miért nem próbáljuk meg?
több mint 2 éve
98 yardos kickoff TD, majd utána sackeljük Allent és fumble, igaz nem szedjük össze...viszont Zappenek úgy néz ki vannak tökei
és 20-7-re vezet a Buffalo, hála a förtelmes O-nak és ebben most Zappe is vastagon benne van!!!
NB2
több mint 2 éve
98 yardos kickoff TD, majd utána sackeljük Allent és fumble, igaz nem szedjük össze...és 20-7-re vezet a Buffalo, hála a förtelmes O-nak és ebben most Zappe is vastagon benne van!!!
több mint 2 éve
Talán inkább két jó formában lévő csapat játszik.Bölénytiprás előtti csönd van....Nem sokat remélek a meccstől. Az NFL egyik legjobb formájában lévő csapattal játszunk, mi meg tudjuk milyenek vagyunk, ráadásul idegenben, szóval ha 20 alatt megússzuk, már boldog leszek...
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Mondhatni rangadó.
több mint 2 éve
Újra 1/3- ak vagyunk....Szép reggelre ébredtünk maradjon ez ìgy ha lehet. BB remélem nem bassza el Bills elleni győzelemmel... Jets meccs úgyis húzòs lesz ...
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Bölénytiprás előtti csönd van....Nem sokat remélek a meccstől. Az NFL egyik legjobb formájában lévő csapattal játszunk, mi meg tudjuk milyenek vagyunk, ráadásul idegenben, szóval ha 20 alatt megússzuk, már boldog leszek...
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Újra 1/3- ak vagyunk....
Draft

több mint 2 éve
Bölénytiprás előtti csönd van....
Draft

több mint 2 éve
Szerintem meg itt kezdodnek a bajok hogy ugy volt tekintve bemakoltatok MJ-t. A D-nel jatszottatok sokfelekeppen, az O-ben mar TB12 utolso evere kiurult a csapat es nem volt rest kihuzni CamN-t akitol nagyon messze allt ez. Erre mondjuk hogy kenyszer, de ez MJ-re is igaz. Az 5 alkalmasnak tartott QB kozul maradt neki az 5. Ha akarjuk bemakolta, de siman azt is mondhatjuk hogy egy maradt neki es megprobalta. Nem sikerult, de a jelek adottak. A 3. helyert az egyik legnagyobb O magus eladta a lelket latatlanban mert ok 3-t gondoltak QB-nak. Mar a 3. sem volt az. Tehat a szisztematol elterni nem gond, az a szisztema reg kiurult es az egyetlen fontos megmarado eleme meg HC posztra palyazik es tudhato volt hogy egy futtyentesre van ettol. MJ-nek semmilye nincs amivel kompenzalni tudna hogy nem jo. Igen a csapattol sem kapta meg a megfelelo tamogatast, de ez nem egyedi sot ez a norma. Lance? ZW? Bedobtak mogejuk mindent? Nem. De csak hogy ezt igazan behelyezzem LJ-rol meg iden a szerzodese elott erdemes megnezni miket irtak rola ( meg nalunk is ) es nemhogy tamogatast kapott volna.
MJ-nek sot az osszesnek a Carr/Kuzin szinten kell tolnia rogton, mert az is keves de az mar a hatar ahol a tamogatassal ki lehet maxolni vs talalok-e jobbat kerdes realis. A munkaval oda tudok jutni hogy Catrr legyen az irto gyenge.
volt a csapatnak ilyen rendszerbe huzott QB-ja amikor meg a keret es az OC is teljesen full volt. Szerencsere TB12 tovabb huzta mint realisan elvarhato volt igy nem volt ra szukseg itt.
több mint 2 éve
Nyilván 3 évben 3 OC azért sosem előny, de mivel itt BB az igazi rendszer és olyan emberek jöttek akik kvázi a filozófiába beleilletek így azért nem teljesen ugyanaz hogy 3 teljesen különböző OC foglalkozott volna vele.Hát én meg biztos voltam benne, hogy a jó kapusnak ismét szerencséje van alapon bemákoltátok - BB bemákolta - a számára tökéletes új irányítót. A "rendszer kúbét", akinek nagyon hasonlóak az erényei Bradyéhez, telibe fekszik neki az a támadó filozófia és stílus ami itt hosszú éveken keresztül sikeres volt Bradyvel. Nyilván nem az új Brady-t - ilyen kaliberű irányítót nyilván egyszer (vagy egyszer se) talál egy csapat az életben -, de egy franchise irányítót akivel lehet folytatni az utat .... sikeresen.
Illetve én már draft előtt sem voltam magasan vele, szóval ez is nézőpont kérdése hogy én vagyok negatívan elfogult vagy én látom reálisan, mert pl az első éve után képtelen voltam rá úgy tekinteni mint a köv 15év kezdő QBja... Pedig volt jó pár ilyen ember itt a fórumon, érdemes lenne visszaolvasni.ZERO_L
Ezt nagyon nem láttam jönni. Eleve azt az offense oldali teljes szakmai fejreállást se tudtam elképzelni, amit leművelt Belichick az elmúlt két évben. Nem hittem, hogy képes ekkora hibára. És persze azt se láttam, hogy Jones ennyire alkalmatlan lesz, de ez benne van. Az ember látja a játékost dobni, látja college-ben játszani, látja hogy milyen stílusban lehet jó, de az emberi oldalát nem látjuk, nem tudjuk megbecsülni. Pedig utóbbi gyakran fontosabb is mint az előbbi, mert inkább ezen múlik, hogy kiből lesz az NFL-ben cserebogár és kiből nem. Jones fejben nem bírta, és úgy látszik alkatilag sem volt alkalmas a leader szerepre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ezért igazából mindegy is a miért kérdésköre, ha jó vagy akkor túl tudsz lépni a viszontagságokon, ha nem akkor meg pont azért nem vagy elég jó.Szerintem ez ennél azért valamivel bonyolultabb.
ZERO_L
UI.:Vagy csináltunk volna AJ-ből egy Thortont.
Nem tudom le kell-e ezt írni, de azért azt nagyon gyorsan felejtsük el, hogy ha anno ledraftoljuk AJ Brownt és most elit Ofalunk lenne, akkor Meki lenne a bostoni Burrow...
(nyilván POban lennénk, de ügye nem ez a kérdés)
ZERO_L