New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
Mivel nem zaporoznak ( ahogy vartam ) a BB mint rossz GM vitara alapot ado kijelentesek, nagyon orulok hogy nem gepeltem hosszu oldalakat rola 😊
no
Sztem mindenkinél nagy ünnepek előtti hajtás van 😊

Vagy nem akarnak vitába szállni veled, mert az egy Háború és Béke hosszúságú vita lesz, főleg ha Peterk is beszáll 😛
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 586
Mivel nem zaporoznak ( ahogy vartam ) a BB mint rossz GM vitara alapot ado kijelentesek, nagyon orulok hogy nem gepeltem hosszu oldalakat rola 😊
több mint 2 éve
Belemasztam a draftba es bar nem vegeztem, de szinte kijelenthetem hogy az en velemenyem szerint nem a draft volt a baj. Legalabbis nem az oreg hulyult bele. 2019-ig neztem mert ahogy irtam szamomra ez elkerulhetetlen volt es a csoda hogy idaig tudta huzni. Az ok amiert meg neztem a "mindenkinel mas evtol kezdodoen" rossz draftok miatt a keret allomanyabol hianyzik a minoseg "es baj lesz". Ezekkel sosem vitatkoztam, mert ez olyan mint a veretlen csapatnak mondani hogy ki fognak kapni. Elkerulhetetlen. nem akarok szamsorokat zuditani ide, gondolom 6 embert se erdekel ahogy ez a hsz sem, de ez meg elviselheto hosszusagu lesz. Ennek az elkerulhetetlensegnek az idopontja viszont fontos es ennek a resze a draft is. a fo ok viszont kovetkezmeny ami a draftra is igaz, szerencse es persze az eselyegyenloseg fenttartasara letrehozott fekek. Ezert csoda maga a hossza.

A szamitasok fo alapja a starter eevek szama es a lejatszott game mennyisege adta. Az Prob, all-pro, egyeni dijak olyan ritkan vannak jelen amibol eleg nehez adathalmazt krealni.
több mint 2 éve
Új avatar a kutya helyett 😄

Matthew99
baggio már foglalta 😀
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 232 — Invisible man
Új avatar a kutya helyett 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
mofli87 4
 m.youtube.com/watch?v=J1g6uCtMmic

Azért ez nagyon ott van 😊
több mint 2 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
és akkor egy videó is még, ha már Tedy Bruschi a narrátor 😊

www.youtube.com/watch?v=6WEExDJQXoM&ab_channel=ESPNCollegeFootball

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
Meccsajánló mára:

"The Army-Navy rivalry will hit the road this weekend. The teams will meet at Gillette Stadium, home of the New England Patriots, for their 124th all-time meeting at 3 p.m. (ET) on Saturday. ESPN’s “College GameDay” will be on-site with Patriots coach Bill Belichick as the guest picker.

The historic “America’s Game” matchup is almost always held on a neutral site, but it hasn’t traveled to New England. Patriots owner Robert Kraft bid twice before to host the iconic game, per CBS. Now, the time has come, and the matchup coincides with the 250th anniversary of the Boston Tea Party and the 225th anniversary of the USS Constitution’s first voyage.
Tickets have been sold out for months in the 65,878-capacity stadium. Both teams are 5-6 and won’t be going to a bowl.

“Ticket demand for this game is greater than any AFC Championship Game, greater than Taylor Swift, greater than anything else we’ve ever seen,” president of the Kraft Group, Jonathan Kraft, said in a story from the Boston Globe.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 408 — Ajmo Vatreni
Elég fura az a meccs utáni kézfogás Zappe és BB között.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 323
Azért megmosolyogtató ez az érvelés, hogy nem minden a draft pozíció, mert lehet bustot húzni 1/1-en is.

Igen, valóban lehet, ha az 1/1-en húzó csapat szar scouting munkát végez vagy bár jó a scouting, de rosszul fejleszti a kihúzott játékost a csapat. Ha szerintetek a Pats stábja szar scouting munkát végez/rosszul fejleszti a játékosokat akkor valóban mindegy a draft pozíció, ha viszont ennél többet láttok a csapatban, akkor célszerű azt kihúzni, akiben a legnagyobb potenciált látják. És gondolom azt nem kell ecsetelni, hogy akkor tudják biztosan ezt a játékost kihúzni, ha az övék az 1/1, de még 1/2-n is max a listád éléről viszik el a kinézett játékost, de ott a többi és így tovább.

(Nem mellesleg az 1/1-es bustok ellenére is úgy gondolom, hogy az 1/1-en a legnagyobb a beválási ráta, de hátha tud ehhez valaki egy jó statot).
Jughead
Definiáld a “beválást”. Pro bowl? HoF?
Kezdő? Kapott szerződéshosszabítást? Nem sérült le? Ha valakit elzavarnak, de másik csapatban jól játszik, az jó vagy szar draftolás?
vpi
Igen, ezek a mérőszámok a sérülések kivételével, még az All-Pro tagságokat és az egyéni díjakat venném ide.

Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Azért megmosolyogtató ez az érvelés, hogy nem minden a draft pozíció, mert lehet bustot húzni 1/1-en is.

Igen, valóban lehet, ha az 1/1-en húzó csapat szar scouting munkát végez vagy bár jó a scouting, de rosszul fejleszti a kihúzott játékost a csapat. Ha szerintetek a Pats stábja szar scouting munkát végez/rosszul fejleszti a játékosokat akkor valóban mindegy a draft pozíció, ha viszont ennél többet láttok a csapatban, akkor célszerű azt kihúzni, akiben a legnagyobb potenciált látják. És gondolom azt nem kell ecsetelni, hogy akkor tudják biztosan ezt a játékost kihúzni, ha az övék az 1/1, de még 1/2-n is max a listád éléről viszik el a kinézett játékost, de ott a többi és így tovább.

(Nem mellesleg az 1/1-es bustok ellenére is úgy gondolom, hogy az 1/1-en a legnagyobb a beválási ráta, de hátha tud ehhez valaki egy jó statot).
Jughead
Kezdő? Kapott szerződéshosszabítást? Nem sérült le? Ha valakit elzavarnak, de másik csapatban jól játszik, az jó vagy szar draftolás?
vpi
Sőt, ha belevesszük az ár/érték arányt, akkor a UDFA-k vagy hátsókörösök beválási rátája a legnagyobb.
Vagyis -leegyszerűsítve a vitát- nincs egzakt válasz erre.

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 503 — Patriot

Jughead
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 323

több mint 2 éve
...
. Simán, csak jól kell draftolni! 😛
gyeek
Na az nem megy.
zinedine5
Na igen, engem is elért a híre. 😕😛 Valamelyikőtök filozofál azon, hogy hány évnyi odüsszeia vár rátok 20 év abszolut dominancia után?
gyeek
Persze. Legalább ugyanennyi. És ez elkerülhetetlen. Nincs mit tenni. Ki kell várni a végét.
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 637 — Grady Judd fan
...
gyeek
Na az nem megy.
zinedine5
Na igen, engem is elért a híre. 😕😛 Valamelyikőtök filozofál azon, hogy hány évnyi odüsszeia vár rátok 20 év abszolut dominancia után?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
...
gyeek
Na az nem megy.
több mint 2 éve
Majd emlékezzünk meg erről a remek győzelemről pár év múlva, amikor Maye, Williams, stb. eggyel előttünk megy ki és pont valamelyikükből lett az új Mahomes/Brady... lehet ez volt a Steelers bosszúja az elmúlt 2 évtizedért.
Foldesi26
Könyörgöm semmi garancia nincs, hogy jó lesz a qb-d, ha előbbről húzol. Mahomes is 1/1... jah nem.
NB2
Basszus, kösz, ezt nem is tudtam! Nem azért fontos, hogy 1/1 legyen a csapat, mert akkor tuti, hanem azért, mert akkor csak és kizárólag rajtad múlik a sorsod. Így meg hiába gondolod, hogy megtaláltad a köv. Mahomest, és lehet igazad is van, nagy eséllyel kihúzza a Bears.

@Lúdas Solymi, de befolyásolta, messzebb kerültünk a potenciális 1/1-től.
Foldesi26
Tavaly is bejött az 1/1. Én inkább nyerek.
gordon
Mármint idén Bryce Young?
Vagy tavaly Travon Walker, DE?
És igen, 21-ben Trevor Lawrence jól nézett ki, A 20-as Burrow is jól néz ki, már ha egészséges és nem törik agyon (Tua 1/5, Herbert 1/6).
Viszont ezek szerintem a kivételek, remélhetőleg az idei class QB-it megfelelően tudják majd értékelni.
Bár talán abban reménykedhetünk, hogy azért évről-évre talán egyre kevesebb lesz a túlhájpolás és megfelelő a QB értékelése...vagy nem.

A Macik szerintem kiviszik Caleb Williamst és ha marad nekünk az 1/2, akkor jöhet Maye vagy Sanders vagy Jayden Daniels.
több mint 2 éve
Majd emlékezzünk meg erről a remek győzelemről pár év múlva, amikor Maye, Williams, stb. eggyel előttünk megy ki és pont valamelyikükből lett az új Mahomes/Brady... lehet ez volt a Steelers bosszúja az elmúlt 2 évtizedért.
Foldesi26
Könyörgöm semmi garancia nincs, hogy jó lesz a qb-d, ha előbbről húzol. Mahomes is 1/1... jah nem.
NB2
Basszus, kösz, ezt nem is tudtam! Nem azért fontos, hogy 1/1 legyen a csapat, mert akkor tuti, hanem azért, mert akkor csak és kizárólag rajtad múlik a sorsod. Így meg hiába gondolod, hogy megtaláltad a köv. Mahomest, és lehet igazad is van, nagy eséllyel kihúzza a Bears.

Foldesi26
Ezt magyarázd meg a srácoknak a Panthers témában! 😀 Ha ehhez nincs merszed, akkor ott van még a Ryan Leaf / Peyton Manning sztori is a régmúltból.

Amúgy megváltoztattam az utolsó utáni pillanatban az FK tippemet 3 pontos Steelers győzelemről 15 pontosra, hogy jól mutasson vasárnapig az eredmények közt. Részben magaménak is érzem a Patriots és Zeke sikerét emiatt. 😀
gyeek
Manning tökéletesen magyarázza, miért jobb 1/1 húzni, mint 1/2, de Elway, Aikman vagy Bradshaw is.

De nem is értem, ezen mit kell magyarázni (nem neked címezve Gyeek). Hol húzhatta volna be nagyobb eséllyel a Panthers Stroudot? 1/1-en vagy 1/2-n? 98-ban a Chargers Manninget? Ez teljesen független attól, hogy bevált-e az adott játékos. Értelemszerűen az új stábnak, vagy a mostaninak jó döntést kell hoznia, ezt nem vitatom, lehet puntert is húzni 1/1-el. De így abban kell bíznod, hogy Trubinsky után a Bears megint benézi. Én ezért nem tudok a győzelemnek örülni, és már nem is fogok érte szorítani (nagyon minden, hogy 3 vagy 4 győzelemmel zárunk év végén, és irrelevánsak gondolom a következő évek "győztes mentalitását" illetően is), főleg, ha emiatt pár év múlva mi beszélünk majd a Manning/Leaf sztoriról, mint Leaf elszenvedői.
Foldesi26
A Leaf-Manning sztory bája, hogy fej-fej mellett voltak megítélésüket tekintve, plusz az első év után a Chargers tűnt szerencsésebbnek. A történet lényege, hogy néha olyan akár véletlen nüanszok dönthetnek, hogy emiatt bánkódni a draft pozíció miatt felesleges. A Cowboys így húzta ki néhány éve Parsonst is, nálunk is ment a vita. Simán, csak jól kell draftolni! 😛

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 004 — Jó ötletnek tűnt!
Foldesi26
NB2

Foldesi26
Ezt magyarázd meg a srácoknak a Panthers témában! 😀 Ha ehhez nincs merszed, akkor ott van még a Ryan Leaf / Peyton Manning sztori is a régmúltból.

Amúgy megváltoztattam az utolsó utáni pillanatban az FK tippemet 3 pontos Steelers győzelemről 15 pontosra, hogy jól mutasson vasárnapig az eredmények közt. Részben magaménak is érzem a Patriots és Zeke sikerét emiatt. 😀
gyeek
Manning tökéletesen magyarázza, miért jobb 1/1 húzni, mint 1/2, de Elway, Aikman vagy Bradshaw is.

De nem is értem, ezen mit kell magyarázni (nem neked címezve Gyeek). Hol húzhatta volna be nagyobb eséllyel a Panthers Stroudot? 1/1-en vagy 1/2-n? 98-ban a Chargers Manninget? Ez teljesen független attól, hogy bevált-e az adott játékos. Értelemszerűen az új stábnak, vagy a mostaninak jó döntést kell hoznia, ezt nem vitatom, lehet puntert is húzni 1/1-el. De így abban kell bíznod, hogy Trubinsky után a Bears megint benézi. Én ezért nem tudok a győzelemnek örülni, és már nem is fogok érte szorítani (nagyon minden, hogy 3 vagy 4 győzelemmel zárunk év végén, és irrelevánsak gondolom a következő évek "győztes mentalitását" illetően is), főleg, ha emiatt pár év múlva mi beszélünk majd a Manning/Leaf sztoriról, mint Leaf elszenvedői.
Foldesi26
Elég csak ránk nézni, tökre megérte megnyerni azt a 2 meccset annó, nagyon culture-building volt 😀

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Foldesi26
NB2

Foldesi26

gyeek

több mint 2 éve
Foldesi26
NB2

Foldesi26

több mint 2 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Foldesi26
NB2

Foldesi26
Tavaly is bejött az 1/1. Én inkább nyerek.
több mint 2 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Foldesi26
NB2

több mint 2 éve
Foldesi26
NB2
Így van.
És ahhoz h kihúzd legelöl a jó QB-t, ahhoz kell egy olyan szakember aki fel is tudja mérni, hogy valóban jó-e vagy sem és még így is lutri.

Viszont ez meg behozza azt a másik téves elképzelést, hogy az 1/3-on túl is lehet jó QB-t húzni.
Persze, lehet, csak ahhoz is kell mák és egy olyan GM/HC/OC, tökmindegy, aki látja az adott emberben a fantáziát és azt, hogy mit tud a képességei köré építeni, ami valóban működik.
több mint 2 éve
Kiegészítem:
Tegyük fel, hogy az új GM XY lesz, egy konszenzusosan fasza GM, mindenki örül neki.
XY kit akarjon edzőnek? BB-t, mindenidők legjobb edzőjét, vagy valaki mást? Én tuti őt választanám, de nem vagyok GM.
Aki mást választana, az miért választana mást? És kit tartana jobbnak ehhez a fos Patshez BB-nél?
(Nyilván a kérdés tárgytalan, ha BB nem akar XY-al dolgozni.)

Amúgy a 32 csapatból kettőnek tudom ki a GM-je, mindkettő HC is egyben. (BB és Caroll.) Még a Jax-nél se tudom ki az, pedig nekik drukkolok évek óta. Szóval ne vigyük el a "BB a legjobb opció HC-nak" kérdést GM irányba, ha megoldható.
Őszentsége Sobri Jóska
A valaszuk itt volt, hogy nem megoldhato hogy szetvalasztod a GM es HC posztot. Persze mint velemeny.
no
32 csapatból 30-nál megoldható.
Így ez nem megalapozott vélemény.
Nincs kőbe vésve, hogy a Patsnél örökre egybeforrt.

Kiegészítem:
Tegyük fel, hogy az új GM XY lesz, egy konszenzusosan fasza GM, mindenki örül neki.
XY kit akarjon edzőnek? BB-t, mindenidők legjobb edzőjét, vagy valaki mást? Én tuti őt választanám, de nem vagyok GM.
Aki mást választana, az miért választana mást? És kit tartana jobbnak ehhez a fos Patshez BB-nél?
(Nyilván a kérdés tárgytalan, ha BB nem akar XY-al dolgozni.)

Amúgy a 32 csapatból kettőnek tudom ki a GM-je, mindkettő HC is egyben. (BB és Caroll.) Még a Jax-nél se tudom ki az, pedig nekik drukkolok évek óta. Szóval ne vigyük el a "BB a legjobb opció HC-nak" kérdést GM irányba, ha megoldható.
Őszentsége Sobri Jóska
Megfordítom a kérdésedet: más miért lenne rosszabb? Másik HC-val jövőre nem 2 győzelmünk lesz, csak 1 vagy 1 sem?
Jelenleg olyan szintre vitte ezt a csapatot, hogy elég érdekes kérdés a ki lenne jobb ennél. Az elmúlt 3 év tendenciája:
10-8
8-9
2-10
Ha a hátralevő összes meccset nyernénk, akkor is folyamatos a visszaesés. Ha a csapat teljesítményét nézzük, még markánsabb a lejtmenet.

Te a GM-eket nem ismered, én meg a fiatal edzőket. Fogalmam sincs ki lenne a jobb, de jelenleg nem látom, ki lenne a rosszabb, és főleg, hogy miért kellene, hogy rosszabb legyen. Ennél.
goboston
Egyrészt 3 év nem tendencia, pláne nem az NFL-ben.
Másrészt ha elfogadjuk, hogy BB GOAT HC, de minimum top3, akkor mindegyik fiatal edző rosszabb lenne. Pláne, hogy úgy írsz róla, mintha egy megbomlott elméjű, kivénhedt, szenilis, demens, fogalmatlan hülyéről lenne szó. Ez ugyanaz a BB, aki felépített és fenntartott egy SB-győzelmekkel teli dinasztiát, butus dolog lenne ezt elfelejteni.
Eléggé érzelemvezéreltnek tűnik az érvelésed, próbálj elvonatkoztatni a szurkolói attitűdödtől, és mondjuk úgy elképzelni a szitut, hogy pár rossz év miatt lecserélnéd Andy Reidet azzal a logikával, hogy egy fiatal az biztos jobb? Meglepne.
Őszentsége Sobri Jóska
Kettőnk közül én nálad vélek felfedezni több érzelmet ezzel kapcsolatban 😀
Én leírtam egy 3 éves eredménysort es feltettem a kérdést, hogy az ideinél mennyivel lehetne rossszabb?
Ebben hol voltak az érzelmek? És főleg hol voltak az általad felsorolt negatív jelzők BB-t illetően?
Ha a te logikádat követjük, akkor a sportban- legyen az bármilyen - ha egyszer valakiről kikiáltják, hogy a legjobb, akkor nála ezután csak rosszabbak jöhetnek. Ha így lenne, sosem dőlnének a rekordok, a világcsúcsok, stb.
Nem állítom, hogy BB után majd jobb jön. De annak sem látom a törvényszerűségét, hogy mindenképp rosszabb.
Jöhet rosszabb, de akár a következő GOAT HC is.
goboston
ahogy irtam mar akar-akar.
A legfontosabb a QB, es ha Burrow szintu lesz akkor kell majd melle egy HC aki tud nyerni. Es ebbol jelenleg nem sok van. Az egyik nalatok.

Itt van ket masfel evtizede sikeres edzo akik nevtelenek voltak mikor kineveztek oket. Azt latod hogy a Vasas vagy a ravens romma nyerte magat.

De Dungy? McCarthy? SP? Shany? McVay? Sirianni?

Viszont ha elbukik akkor se bukja el a QB-t a csapat es akkor lehet hozni a kovetkezo HC-t. Vagy lehet kezdeni azzal is es remeljuk elsore sikerul megtalalni es nem 4.-re.

Egy biztos hogy en holnap lecserelnem az oregre JH-t es Tomlin-t es DA-t is hogy az erdekelt csapataimrol legyen szo.