New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
fuzovelkifele.com/2023/04/a-varhatonal-ennyivel-szereztek-tobb-vagy-kevesebb-erteket-a-csapatok/Majd az idő eldönti,hogy ez a draftclass,hogy szerepelt....Höri igaz ő csak Höri Mapu teljesen jó helyen kelt el....
Vitaindítónak.
A worst valuesban a 3-4-5. korben is első ötben vagyunk,a 4.-ben két játékosunk is a listán.
Nyilván tisztában vagyok vele,hogy ezeket fenntartásokkal kell kezelni,de azért hasonló érzéseim vannak nekem is.
Összeségében a 27. értékelést kaptunk.
kolok1972
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
fuzovelkifele.com/2023/04/a-varhatonal-ennyivel-szereztek-tobb-vagy-kevesebb-erteket-a-csapatok/Vitaindítónak.
A worst valuesban a 3-4-5. korben is első ötben vagyunk,a 4.-ben két játékosunk is a listán.
Nyilván tisztában vagyok vele,hogy ezeket fenntartásokkal kell kezelni,de azért hasonló érzéseim vannak nekem is.
Összeségében a 27. értékelést kaptunk.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Wishen rendelt BB egy LamartLouisville QB Malik Cunningham is signing with New England as a UDFA
— PFF College (@PFF_College) April 29, 2023
🔵 Most career missed tackles forced by a QB in the PFF era (144) pic.twitter.com/eIaohwh1wU
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
Az uj punterunk fotoja nagyon tetszik, remelem bevalik a csapatnal 😊
több mint 1 éve
Most Bill draftol vagy a kutya?
Draft
több mint 1 éve
De már Duglak lehet az új Edelman?Igaz ő nem volt kúbé
Draft
több mint 1 éve
Nagyon jók ezek a draft szoba bejátszások, mindenkinél 10 ember bent ül, nálunk BB és egy tv. 🤣Ott a kutya is...
opiumzorR
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 1 éve
Nagyon jók ezek a draft szoba bejátszások, mindenkinél 10 ember bent ül, nálunk BB és egy tv. 🤣Meglátszik.
opiumzorR
több mint 1 éve
Punter is jött beszaras
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
opiumzorR
28
Nagyon jók ezek a draft szoba bejátszások, mindenkinél 10 ember bent ül, nálunk BB és egy tv. 🤣
több mint 1 éve
Hú én ezt a Boutte gyereket de nem bírtam 🤦♂️Mondjuk 6. körben már tök mind1
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Na csak jött wr, balhés de tehetséges. Meglátjuk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
A 3 Center/Guard pick sokat elmond mit gondolnak BB-ék a mostani fal belsejének jelenéről és jövőéről...(Tény hogy nem volt tavaly minőségi csere mögöttük mikor sérülés/gyenge teljesítmény volt de ez nekem akkor is kicsit túlreagálásnak tűnik...)
4. körös (felcsere után) Kicker meg ha nem lesz instant kezdő akkor ez egy (két?) kidobott pick volt...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Még egy guard. Nehezen hiszem, hogy ez komolyÉn azt hittem innen tradeltünk...erősítjük a fal belsejét 🤦
zinedine5
Draft
több mint 1 éve
Még egy guard. Nehezen hiszem, hogy ez komoly
több mint 1 éve
Ezt a tradet sem értem. Egy negyedikért kapunk egy 5-öt meg egy hatot (majdnem 7). De minek? Mi szükség van erre? Akit akar BB, úgyis behúzza két körrel előbb, a rosterre meg úgysem fér fel ennyi újonc.
több mint 1 éve
Foldesi26
317
Ilyenkor mindig megmosolyogtató, h egy hopkinsert persze sajnálják a gmek a harmadik-negyedik kör(öket) 😊
több mint 1 éve
Azért tradeltünk az első körben, hogy utána a 4. körben az azért kapott plusz picket is beáldozva választhassunk egy rugót. OK
több mint 1 éve
Eddig bírta Belichick a kötöttségeket. Most eljött a hülyeségek ideje.Inkább itt mint az első körben
zinedine5
Draft
több mint 1 éve
Eddig bírta Belichick a kötöttségeket. Most eljött a hülyeségek ideje.
több mint 1 éve
opiumzorR
28
És megkezdtük az offense draftot, jött egy guard isIgen, ő is udfa voltPont egy hátsó körre taksált center kellett?Amerikai adásban azt mondták, hogy Andrews 2.0 a srác
Rohadtul utálhatjuk az idei classt🤨
ZERO_L
opiumzorR
ZERO_L
több mint 1 éve
Guard, Center, Kicker mi kell még? 😀
több mint 1 éve
Igen, ő is udfa voltPont egy hátsó körre taksált center kellett?Amerikai adásban azt mondták, hogy Andrews 2.0 a srác
ZERO_L
opiumzorR
több mint 1 éve
opiumzorR
28
Pont egy hátsó körre taksált center kellett?Amerikai adásban azt mondták, hogy Andrews 2.0 a srác
ZERO_L
több mint 1 éve
opiumzorR
28
És egy kicker meghúzzuk a váratlanokat! 🤣