New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Pont egy hátsó körre taksált center kellett?
Rohadtul utálhatjuk az idei classt🤨

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
4 Pick tuti mozgunk valamerre belőle

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
Ajánlom McClendon Curtist, a Chattanooga guardját 😀
több mint 1 éve
3. napon már tényleg ezerrel BPAzni kell szóval itt már nagyon nehéz okosnak lenni.

Dawand Jonesszal nem tudom mi lehet hogy mindenkinél ennyit csúszik, de itt a negyedik kör elején már ki kéne húzni még ha van 1-2 red flag vele kapcsolatban.

TE-nél talán Kuntz az akit vinnék, WR-ben már nincs nagy liblingem, CB poszton én ezt a Trice gyereket nagyon megnézném (Ringo nagyon nem kell), de nyilván DB sorban elegen vagyunk szóval tényleg inkább OL-be kéne húzni, teszem azt Andrews utódját is meg lehetne találni a 4. körben mondjuk Mypler személyében.

Eddig túl sok panaszunk nem lehet, engem nem zavar a D heavy draft, ha OL-lel nem lesz para év közben

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
White nekem megfelel, posztra egyértelműen rendben van, viszont Mapu azért korainak tűnik. Értem, hogy Dugger bejött, de több ezekből a hülyeség mint nem.
Csodálkozom, hogy nem jöttünk fel a harmadikba még valakiért.
Plusz jöhetne az O-ba is valaki lassan.
Tackle, WR, RB-t még mindenképp várnék itt a harmadik nap elejétől.
zinedine5
Főleg így szakadt mellizommal.

Do your job
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 024
White nekem megfelel, posztra egyértelműen rendben van, viszont Mapu azért korainak tűnik. Értem, hogy Dugger bejött, de több ezekből a hülyeség mint nem.
zinedine5
Nekem is ez volt az egyetlen hiányérzetem,de elfogadom,hogy BB-ék így lattak.
kolok1972
Az is lehet, hogy a kinézett prospecteket elvitték.
Én egy OT-t vagy blokkoló TE-t vártam volna, WR mellett, de ahogy mások és máshol is írták, kell az Edge, mert hosszú távon az se megoldott, aztán jó ha van még egy ember Uche meg Judon mellett, főleg ha a futást fogni tudja, mert azzal meg tudunk szenvedni.
több mint 1 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
zinedine5
Nekem is ez volt az egyetlen hiányérzetem,de elfogadom,hogy BB-ék így lattak.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Mapu nekem olyan Dugger 2.0....remélem nem kötünk gyorsan a lábára utilaput
ThundersNFL a Jobbágy
Nekem is azonnal ez ugrott be. Reméljük tudnak együtt játszani a pályán és akkor erős duonk lehet a pálya közepén.

White-ban meg BB megtalálta az igazi lelki társát, fontos dolgok ezek az életben 😅

több mint 1 éve
Seabass picit megváltozott 😊

több mint 1 éve
Mapu nekem olyan Dugger 2.0....remélem nem kötünk gyorsan a lábára utilaput

Draft

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
több mint 1 éve
Brutál atléta, de rutintalan és igazából meg kell tanítani pass rush technikákra

ZERO_L
Az is lehet h Branchet akartuk huzni S posztra, csak elottunk elhappolta a Lions.
Bar egy jo Edge player sose art, legalabb lesz rotacio es kell Judon melle/moge.

A 3. korben megjott az S is.
Erdekes h tobbet nem mozogtunk fel, ugy latszik vagy elfogytak az szamunkra ertekelheto jatekosok vagy nem er annyit a tobbi.
Gondolom a maradek pickbol gyartunk majd a jovo evre is par hatso korost.
több mint 1 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Marte Mapu ismeretlen ismerős! Szokásos BB pick? Remélem beválik ez a tackle gyáros 😀
Jó lenne most már az O-ba húzogatni a D-így megvan dekáraParadSEC

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Marte Mapu ismeretlen ismerős! Szokásos BB pick? Remélem beválik ez a tackle gyáros 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Brutál atléta, de rutintalan és igazából meg kell tanítani pass rush technikákra

több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
végül edge lett :/

kevésbé örülök, de nem atom reach, úgy néz ki akkor TE+WR még annyira sem need amennyire mi gondoljuk
ZERO_L
szerintem ő jó lesz, van bele meló, de jó lesz!
több mint 1 éve
végül edge lett :/

kevésbé örülök, de nem atom reach, úgy néz ki akkor TE+WR még annyira sem need amennyire mi gondoljuk

több mint 1 éve
Második napra kicsit tisztult a kép… a nagy OT need aggályomat nem osztja a stáb, szóval igazából az történt, ami várható volt, komoly hiányposzt nélkül beültünk a draftra és szépen addig vártunk a végsőkig, amíg a fontos BPA listán már tényleg csak 1-2 játékos maradt.
Sajnos nem mindig jön ki ennyire a lépés, de tegnap 10/10-es napot zártunk.

Pletykák szerint fel akartunk menni az első kör végére. Ügye ilyenkor azt nehéz kitalálni, hogy az érték volt irreális és/vagy kivitték a kiszemeltünket. Ha az utóbbi nem valósult meg akkor akár számíthatunk egy kis felcserére itt a második körben, viszont nem látom kiért lenne érdemes, nagy csúszó csak Porter Jr, de két top3-4 CB pospectet húzni a drafton elég erős lenne 😀 és Mayer sem az a „must have” kihagyhatatlan TE prospect.

Értékén a második körben szerintem a WR-TE-Edge esetleg OT posztra lehetne húzni. Szeretném is, ha csak ide erősítenénk, az esetleges RB meg DT vagy LB pickeket hagyjuk a negyedik körre. Még talán Branchet safteyként el lehet hozni a második kör elején, ha nagyon tetszik nekünk, én nem ragaszkodom hozzá, de amúgy ezt a saftey classt bottal nem piszkálnám meg.

WR picket valamiért most nem érzem prioritásnak (nem volt csúszás, nincs nagyon kihagyhatatlan játékos) és szerintem majd max a negyedik körben jön valaki. Nagyon sok az egy kaptafára épülő prospect, akár 3 kör végén is lehet találni valakit, aki mélyít kicsit az elkapó állományon.

OT picknél érzem azt, hogy az ilyen biztonsági választás, ha tényleg a komolyabb kiszemeltjeink kimennek és nem tudunk letradelni. Dawand Jones nem biztos, hogy bent lesz mire mi jövünk, reachelni meg annyira nem éri meg. (esetleg kiválasztjuk Mauchot aztán Onwenuval majd eldöntik ki játszik tackleben és ki guardként?)

TE-ek közül viszont bőven van érték és kétlem, hogy elindulna egy run a második kör elején. Ezért is az a tippem, hogy szerintem kivisszük Washingtont mert szerepkörre hiányposztra jön és úgy számolunk vele, az elkapó skilljeit felerősítjük (elég nagy ha) és így kapunk majd egy lightos Gronkot, de mindenképp egy komplett TE-det.

Harmadik körre most így semmi tippem nincs, de az első 3-4 választásban számomra megnyugtató lenne egy OT pick, mert egyszerűen nem látom a mostani állapotban hogy a francba fog működni ezt a támadófal.

Illetve nem lenne hülyeség jövőévi draftra is kicsit szerezni pár muníciót mert idén úgy érzem, hogy a megszokottnál is nagyobb a lutri a 3-4-5. kör közötti tehetségeknél melyik válik be és melyik nem.

több mint 1 éve
Megy a konteo gyár...

Mint amikor az új film trailerét kielemzik frameről framere 🤣

ZERO_L
Nagyon adnám 2. körben.
Boston
Azt amúgy meg tudja mondani valaki, hogy a tavalyi pickek miért vannak ott?
Nem festették le a falat vagy mi? 😀
Lúdas Solymi
Tippre, figyelembe veszik, hogy kik lehetnek azok a hátsó vagy középső körösök tavalyról, akikről még nem született itélet és a nyakukra ne hozzanak ugyanolyat. Talán. De ez nagyon tipp.
több mint 1 éve
Megy a konteo gyár...

ZERO_L
Nagyon adnám 2. körben.
Boston
Azt amúgy meg tudja mondani valaki, hogy a tavalyi pickek miért vannak ott?
Nem festették le a falat vagy mi? 😀
több mint 1 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Megy a konteo gyár...

ZERO_L
Nagyon adnám 2. körben.

Do your job
több mint 1 éve
Megy a konteo gyár...

több mint 1 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mai napra mi lenne az menü ami nem feküdné meg a gyomrunkat?
ThundersNFL a Jobbágy
Will Levis? 😊 Sok volt a pletyka...
több mint 1 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Blue chip player kellene. Mert abból elég nagy a hiány. OT, JSN vagy a 2 top CB egyike, WR, DE.
zinedine5
több mint 1 éve

Draft