New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Fk-n Dani mockjában szereplő felcsere 1/2-re Will Levisért Mac Jonest bevonva ,ehhez mit szólnátok?Kidobnám a tv-t, a laptopot, a telefont az ablakon és utána ugranék...
vhsboxer
Mondom ezt úgy, hogy nemigen lehet engem megvádolni a MacJones fanboysággal
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
Állítólag van érdeklődés iránta a csapat részéről.Fk-n Dani mockjában szereplő felcsere 1/2-re Will Levisért Mac Jonest ,bevonva ,ehhez mit szólnátok?Ez úgy nézne ki, mintha BOB még egyet rúgna a Houstonba.
vhsboxer
Willie Parker
Igazából bármit el tudok képzelni, ha BB azt mondja, hogy a csapat számára a legmegfelelőbb döntést hozta, akkor ez van.
Hogy beváli-e az meg más kérdés mint ahogy az is, hogy mennyi picket kellene ezért odaadni és van-e akkora upsideja a gyereknek.
Kicsit olyan ez mint amikor a korábbi 1/1-es FR QB Drew Bledsoe lett elcserélve vmi QB miatt, akinek volt egy jó éve.
Vagy mint a 49ers, akik ha Purdyval behúzzák a Conf döntőt/SB-t, akkor gondolkodhatnak h ki is lesz a kezdő jövőre, Mr. Irrelevant vagy az 1/3-as Trey Lance... De ezen valszeg még most is gondolkodnak.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Fk-n Dani mockjában szereplő felcsere 1/2-re Will Levisért Mac Jonest ,bevonva ,ehhez mit szólnátok?Ez úgy nézne ki, mintha BOB még egyet rúgna a Houstonba.
vhsboxer
több mint 1 éve
Blue chip player kellene. Mert abból elég nagy a hiány. OT, JSN vagy a 2 top CB egyike.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
Fel,le, vagy kitrade az első körből tétre helyre befutóra?Jó kérdés, többen pedzegetnek CB húzást, de lehet akár WR is vagy OT.
ThundersNFL a Jobbágy
Szerintem ha ott van a kiszemelt ember és úgy látják, hogy később kimenne, ahová mi nem tudnánk lecserélni, akkor kihúzzuk értékén felül.
De az is lehet, hogy felfele fogunk mozogni és agresszívabbak leszünk, hogy biztosan miénk legyen az adott személy.
Kár, hogy nem szombat hajnalban van, akkor fennmaradnék megnézni, így holnap fogom csak olvasni az anyázásokat 😊
De szerintem az első körben most olyan nagyot nem tudunk hibázni, hacsak nem csinálunk valami ordas nagy reachet, de bízom benne, hogy a korábbi draftolási hibák valóban ki lettek javítva és az elmúlt 2 év nem valami véletlen volt.
Amúgy hiába mondják, hogy sok játékos inkább 2-3. körös, valakit csak kivisznek az elsőben is.
Ez a 15. hely olyan semmilyen, a jobb játékosokról lecsúszhatsz, a "rosszabbakat" meg túlfizeted.
több mint 1 éve
Fel,le, vagy kitrade az első körből tétre helyre befutóra?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
Ha meg nem Matty P sül be OC poszton, akkor meg sima mindkét meccs meg még a Raiders elleni is, minimum. De ez a mi lett volna ha kategória.Na lehet kötni a gatyát ...Én örülök neki. Legalább nem kell vitatkozni,hogy jók vagyunk-e,mikor Zach Wilson hoz nekünk 2 W +-t szezononként,mikor nem vagyunk. Itt már teljesíteni kell,a hibák is hamarabb felszínre kerülnek és abszolút nem utolsó sorban látunk majd remélhetőleg remek csoportmeccseket.
ThundersNFL a Jobbágy
Jól van ez így.
kolok1972
több mint 1 éve
Na lehet kötni a gatyát ...Én örülök neki. Legalább nem kell vitatkozni,hogy jók vagyunk-e,mikor Zach Wilson hoz nekünk 2 W +-t szezononként,mikor nem vagyunk. Itt már teljesíteni kell,a hibák is hamarabb felszínre kerülnek és abszolút nem utolsó sorban látunk majd remélhetőleg remek csoportmeccseket.
ThundersNFL a Jobbágy
Jól van ez így.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Na lehet kötni a gatyát ...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az idei TE class kimondottan jó, és mély is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Valóban luxus pick de szerintem kell aki minőségileg is tehermentesíti Stevenson-t nem csak mennyiségileg...Szerintem is nagyon alulértékeled Robinsont. Még ha valós is lenne a félelmed mikro szinten (szerintem ha már kell valaki RB posztra, inkább egy elkapni jól tudó kellene), akkor is a nagy egészet tekintve nagyon eltörpül ez a need.
Tavaly is Harris-el felvátva nyomták amíg utóbbi le nem sérült és kényszerből kellett annyi snap-et pályán lennie...
(Jelenleg a Strong, Harris, Montgomery, Robinson négyes van mögötte erre a feladatra ami nálam erősen kérdőjeles hogy bármelyikük is képes lenne részfeladatoknál többre...)
De nyílván egy jó Edge miatt sem mennék a falnak helyette ezzel a pick-el... 😉
Castleai01
Én pl előbb húznék egy TE-t (ha már értéktelen poszton reachelni akarunk), mert 2024-re nincs értelmes szerződés alatt. Várok is majd ide húzást a középső körben.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Will Levis járt viziten nálunk...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Úgy legyen!!! 😊Valóban luxus pick de szerintem kell aki minőségileg is tehermentesíti Stevenson-t nem csak mennyiségileg...Hát szerintem Robinson (ha egészséges), akkor nem, hogy nem kérdőjeles, de még akár Stevenson-nál is jobb lehet...
Tavaly is Harris-el felvátva nyomták amíg utóbbi le nem sérült és kényszerből kellett annyi snap-et pályán lennie... (Jelenleg a Strong, Harris, Montgomery, Robinson négyes van mögötte erre a feladatra ami nálam erősen kérdőjeles hogy bármelyikük is képes lenne részfeladatoknál többre...)Castleai01
peterk2005 udvari bolond
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Valóban luxus pick de szerintem kell aki minőségileg is tehermentesíti Stevenson-t nem csak mennyiségileg...Hát szerintem Robinson (ha egészséges), akkor nem, hogy nem kérdőjeles, de még akár Stevenson-nál is jobb lehet...
Tavaly is Harris-el felvátva nyomták amíg utóbbi le nem sérült és kényszerből kellett annyi snap-et pályán lennie... (Jelenleg a Strong, Harris, Montgomery, Robinson négyes van mögötte erre a feladatra ami nálam erősen kérdőjeles hogy bármelyikük is képes lenne részfeladatoknál többre...)Castleai01
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Egyszerűen nem ér ennyit a poszt.(Maximum egy korszakos tehetség.)Ha jó a fal, akkor egy átlagosan jó futó is jó lesz, ha meg szar a fal, akkor a top futó is szenved
több mint 1 éve
Valóban luxus pick de szerintem kell aki minőségileg is tehermentesíti Stevenson-t nem csak mennyiségileg...walkthemock.com for NE via Default rankingMásodik körős RB pickkel nagyon nem lennék kibékülve... még azt is hamarabb elfogadnám ha beduplázunk OT posztra. De RB-t (amúgy is) ebbe a keretbe top100-ban iszonyatosan felesleges." class="embed">
Pick Player Pos College 1:14 Paris Johnson Jr. OT Ohio St. 2:15 Jahmyr Gibbs RB Alabama 3:13 Darius Rush CB South Carolina 4:5 Henry To'oto'o LB Alabama 4:15 Michael Wilson WR Stanford 4:33 Chandler Zavala IOL NC St. 6:7 Viliami Fehoko EDGE San Jose State 6:10 Bryce Ford-Wheaton WR West Virginia 6:15 Rashad Torrence II FS Florida 6:33 Davis Allen TE Clemson 7:28 Adam Korsak P Rutgers
Egy ilyennel ki is egyeznék... 😊
(Nincs csere, csak az eredeti pick-ek...)
(És igen, tudom hogy ez csak játék a nevekkel és BB-ék milliószor jobban értenek hozzá mielőtt valaki túlzottan komolyan venné magát...) 😉
Castleai01
Van 3 db 4 körösünk ott simán lehet választani egyet, ha nagyon akarunk.
De amúgy bőven ráér jövőre is mikor Stevenson utolsó éve lesz.
(Mondom ezt úgy hogy Gibbs játékát még szerettem is, könnyű beleszeretni, de akkor is RB, 4 évig rosteren van után 99% hogy nem marad. Ha szar azért, ha jó akkor meg azért.)
ZERO_L
Tavaly is Harris-el felvátva nyomták amíg utóbbi le nem sérült és kényszerből kellett annyi snap-et pályán lennie...
(Jelenleg a Strong, Harris, Montgomery, Robinson négyes van mögötte erre a feladatra ami nálam erősen kérdőjeles hogy bármelyikük is képes lenne részfeladatoknál többre...)
De nyílván egy jó Edge miatt sem mennék a falnak helyette ezzel a pick-el... 😉
több mint 1 éve
Pont ezt akartam írni.walkthemock.com for NE via Default rankingMásodik körős RB pickkel nagyon nem lennék kibékülve... még azt is hamarabb elfogadnám ha beduplázunk OT posztra. De RB-t (amúgy is) ebbe a keretbe top100-ban iszonyatosan felesleges." class="embed">
Pick Player Pos College 1:14 Paris Johnson Jr. OT Ohio St. 2:15 Jahmyr Gibbs RB Alabama 3:13 Darius Rush CB South Carolina 4:5 Henry To'oto'o LB Alabama 4:15 Michael Wilson WR Stanford 4:33 Chandler Zavala IOL NC St. 6:7 Viliami Fehoko EDGE San Jose State 6:10 Bryce Ford-Wheaton WR West Virginia 6:15 Rashad Torrence II FS Florida 6:33 Davis Allen TE Clemson 7:28 Adam Korsak P Rutgers
(És igen, tudom hogy ez csak játék a nevekkel és BB-ék milliószor jobban értenek hozzá mielőtt valaki túlzottan komolyan venné magát...) 😉
Castleai01
(Mondom ezt úgy hogy Gibbs játékát még szerettem is, könnyű beleszeretni, de akkor is RB, 4 évig rosteren van után 99% hogy nem marad. Ha szar azért, ha jó akkor meg azért.)
ZERO_L
több mint 1 éve
walkthemock.com for NE via Default rankingMásodik körős RB pickkel nagyon nem lennék kibékülve... még azt is hamarabb elfogadnám ha beduplázunk OT posztra. De RB-t (amúgy is) ebbe a keretbe top100-ban iszonyatosan felesleges." class="embed">
Castleai01
Szerkesztette: ZERO_L
több mint 1 éve
Egy dolgot nem akarok: lecseréljünk, főleg nem top20-n kívülre...Annyira nincs már érték az első kör végén, hogy csak valami nagy mákkal lehet legit első körös tehetséget találni.
1/14-en viszont lehetőségünk van ha nem is elit de top tehetséget választani akár OT posztra akár CB-re de még akár edge-re is és ha nagyon nagy mákunk van a WR1-et is kihúzhatjuk.
Ezt nagyon nem kéne elszalasztani.
Tavaly megtettük és “csak” egy brutál potenciálú OG-t sikerült választani, jobb nincs alapon.
több mint 1 éve
ozibozi
17 183
23 évvel ezelőtt....ilyenkor a drafton....31 csapat vissza menne az időben és megakadályozná a 6-dik kör 199-dik húzását.....😁😁😁Lehet csak 30, Szerintem mi kiegyeztünk vele 😊
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
(És igen, tudom hogy ez csak játék a nevekkel és BB-ék milliószor jobban értenek hozzá mielőtt valaki túlzottan komolyan venné magát...) 😉Szerintem ezert a triggerelesert kar, mert draftikrol nyugodtan lehet vitatkozni.
Castleai01
Az egyik oldal mondhatja azt h X jobban need mint Y, adott jatekos jobb a rendszerbe mint a masik, stb.
Ugyanugy mint a tavalyi Strange pick.
Konszenzusos board szerint reach, edzok szerint nem (Scar,BB), mas csapatok se gondoljak annak, megis le lett hurrogva.
Aztan sokszor evekkel kesobb amikor a konszenzusos C ertekelesu draftokat huzzak fel A-ra, akkor meg jon a hummoges h hat milyen ugyesek.
Ezt most nem az itteni kommentekre irom, de altalanossagban ezt latni a mediaban.
több mint 1 éve
walkthemock.com for NE via Default rankingPick | Player | Pos | College |
---|---|---|---|
1:14 | Paris Johnson Jr. | OT | Ohio St. |
2:15 | Jahmyr Gibbs | RB | Alabama |
3:13 | Darius Rush | CB | South Carolina |
4:5 | Henry To'oto'o | LB | Alabama |
4:15 | Michael Wilson | WR | Stanford |
4:33 | Chandler Zavala | IOL | NC St. |
6:7 | Viliami Fehoko | EDGE | San Jose State |
6:10 | Bryce Ford-Wheaton | WR | West Virginia |
6:15 | Rashad Torrence II | FS | Florida |
6:33 | Davis Allen | TE | Clemson |
7:28 | Adam Korsak | P | Rutgers |
több mint 1 éve
Ezek szerint megint jön a long snapper pick 🙈A letrade szerintem is meglesz.Ha lecsúszik 46-ig nem bánom, de első körben (főleg 14-re) nem örülnék neki...Zay Flowers 😉Nálam valahogy így nézne ki az álom draft. Nyilván ez már az első picknél nem fog megvalósulni és emiatt borul majd minden 😕Ha első körben WR-t hozunk (egy állítólagosan gyenge class-ból) és nem top OT-t vagy CB-et (esetleg Edge Rusher-t) én biztos hogy nem leszek boldog...
Quick four-round mock draft on a Sunday afternoon. This might be the best grade I’ve gotten from PFF. What do we think?
— Evan Lazar (@ezlazar) April 16, 2023
My gut tells me that JSN doesn’t make it past Houston at 12, but I’ll take it. #Patriots pic.twitter.com/jedrp5aShS
ZERO_L
Ezt leszámítva ez simán lehet egy Patriots draft a végén, van annyira "noname"... 😀
Castleai01
Szóval készülj..
topin
(Mondjuk jó eséllyel letrade és Brian Branch CB/S pick lesz ebből a végén...) 😛
Castleai01
kolok1972
több mint 1 éve
A letrade szerintem is meglesz.Ha lecsúszik 46-ig nem bánom, de első körben (főleg 14-re) nem örülnék neki...Zay Flowers 😉Nálam valahogy így nézne ki az álom draft. Nyilván ez már az első picknél nem fog megvalósulni és emiatt borul majd minden 😕Ha első körben WR-t hozunk (egy állítólagosan gyenge class-ból) és nem top OT-t vagy CB-et (esetleg Edge Rusher-t) én biztos hogy nem leszek boldog...
Quick four-round mock draft on a Sunday afternoon. This might be the best grade I’ve gotten from PFF. What do we think?
— Evan Lazar (@ezlazar) April 16, 2023
My gut tells me that JSN doesn’t make it past Houston at 12, but I’ll take it. #Patriots pic.twitter.com/jedrp5aShS
ZERO_L
Ezt leszámítva ez simán lehet egy Patriots draft a végén, van annyira "noname"... 😀
Castleai01
Szóval készülj..
topin
(Mondjuk jó eséllyel letrade és Brian Branch CB/S pick lesz ebből a végén...) 😛
Castleai01