New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
1/2 állunk jelenleg?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 995 — #NoStress
Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogyan és milyen alapon érvel.
Én topin véleményét azért fogadom sokszor el, mert a mondanivalója mellé tesz kontextust, statokat és adatokat, így az amit mond, a véleménye érthető és logikus. Függetlenül attól h úgy lesz-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Sőt, tök lényegtelen.
Topin pókeres, így 100 vak mélységig mindien bersenyen be fogja tenni preflop allinra egy játékos ellen a KK-t, pedig nem fog mindig nyerni vele, de ettől még a döntés helyes döntés, és ezer leosztásból kb. 700-t meg is fog nyerni.
De ha ez a move a WSOP main event döntő asztal heads-up fázisában történik egy AA ellen, akkor utólag rossz döntésnek tűnhet, vagy ha egy JJ ellen történik, és jön a set a bubiknak, holott mindkét esetben 70 százalékban helyes döntést hozott.
Egy döntés megítélésénel a döntés után történtek irrelevánsak.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez baromira nincs így. Mert az élet legtöbb területe nem póker. A pókerben így van, mert az nem szerencsejáték, hanem matematika, és ott a döntés adott pillanatban helyes vagy helytelen függetlenül az utána következő eredménytől, mert a matek miatt a helyes döntés hozni fogja hosszú távon az elvárt eredményt, még ha adott pillanatban bukót is eredményezett. De az élet nem ilyen döntésekből áll. Nem egy pakliból játszol, nincs örök érvényű matekod. Ezért nem lehet matekkal igazolni pl. egy Juju-Meyers cserét, mert lehet a statok, a matek kidobja, hogy jó döntés, de valójában szar, mert ahogy leírta itt más is, nem cseréled le azt a wr-t, akivel a legjobb a kémiája a qb-dnak. Ezért volt már faszság az aprót kérő Amendola elengedése is Brady idejében, oltári nagy faszság, mindegy mit mondott a matek.
Van az a mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mert az eredmény bizony minősíti a döntést. Hosszabb távon mindenképpen. És itt évek óta tartó vergődésről és negatív tendenciáról beszélünk. Amihez sorozatos rossz döntések vezettek. Amik már adott pillanatban is szarnak látszottak.
goboston
A pókeren kívül semmi nem póker, de van, aki mondjuk nem úgy dönt, hogy hasraüt, vagy az érzéseire hallgat, esetleg az alapján, hogy mi minek látszik, hanem analizál, formalizál, modellez, vagy bármi egyéb, számára elfogadott metodika alapján.
Én se hiszek a mindent analitikával magyarázó döntnökökben, se a végtelen statisztikai mutatókban, én is jobban bízok egy tágabb megközelítésben, de nem is állástfoglaltam egy metodika mellett, csupán azt magyaráztam, hogy ha valakinek ilyen a szemlélete, akkor miért eképp értékel egy helyzetet.
És miért ne értékelhetne így?
Mert utólag a 20% jön be? Zágson.
Nem attól rossz egy döntés, hogy utána mi történik, hanem attól, ha a döntés meghozatalakor rendelkezésre álló infók alapján rossz, vagy lehetett volna sokkal jobban is dönteni.
Ezt nem cáfolod azzal, amit írsz.

és ha Te lennél BB, akkor belemennél abba minden szó nélkül, hogy lényegében lefokozzanak egy "csak edző" pozícióba 20+ év "tejhatalom" után? csodálatos öltözői hangulat lenne, illetve ki lenne az a GM aki így odamenne...szerintem nem sok.
bogjosi
Szerintem is maradjon BB a GM és a HC, ebben nincs köztünk vita.
Hisz erre utalt a kérdésem is: ugyan ki kéne a hatszoros SB-győztes HC helyére, akivel jobbak lennének a Pats esélyei?

több mint 2 éve
goboston New England Patriots 221
Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogyan és milyen alapon érvel.
Én topin véleményét azért fogadom sokszor el, mert a mondanivalója mellé tesz kontextust, statokat és adatokat, így az amit mond, a véleménye érthető és logikus. Függetlenül attól h úgy lesz-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Sőt, tök lényegtelen.
Topin pókeres, így 100 vak mélységig mindien bersenyen be fogja tenni preflop allinra egy játékos ellen a KK-t, pedig nem fog mindig nyerni vele, de ettől még a döntés helyes döntés, és ezer leosztásból kb. 700-t meg is fog nyerni.
De ha ez a move a WSOP main event döntő asztal heads-up fázisában történik egy AA ellen, akkor utólag rossz döntésnek tűnhet, vagy ha egy JJ ellen történik, és jön a set a bubiknak, holott mindkét esetben 70 százalékban helyes döntést hozott.
Egy döntés megítélésénel a döntés után történtek irrelevánsak.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez baromira nincs így. Mert az élet legtöbb területe nem póker. A pókerben így van, mert az nem szerencsejáték, hanem matematika, és ott a döntés adott pillanatban helyes vagy helytelen függetlenül az utána következő eredménytől, mert a matek miatt a helyes döntés hozni fogja hosszú távon az elvárt eredményt, még ha adott pillanatban bukót is eredményezett. De az élet nem ilyen döntésekből áll. Nem egy pakliból játszol, nincs örök érvényű matekod. Ezért nem lehet matekkal igazolni pl. egy Juju-Meyers cserét, mert lehet a statok, a matek kidobja, hogy jó döntés, de valójában szar, mert ahogy leírta itt más is, nem cseréled le azt a wr-t, akivel a legjobb a kémiája a qb-dnak. Ezért volt már faszság az aprót kérő Amendola elengedése is Brady idejében, oltári nagy faszság, mindegy mit mondott a matek.
Van az a mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mert az eredmény bizony minősíti a döntést. Hosszabb távon mindenképpen. És itt évek óta tartó vergődésről és negatív tendenciáról beszélünk. Amihez sorozatos rossz döntések vezettek. Amik már adott pillanatban is szarnak látszottak.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 014
Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem, mert a lehetséges kimenetel nem két bites. Nem csak superbowl vagy semmi lehet az eredmény, hanem a kettő között még több szint is. Ami függhet attól, hogy ki milyen utat választ. Azt gondolom, hogy minden esetben az aktuális helyzetnek kell meghatároznia, hogy a reset és az építgetés közül melyiket választják. Ha a reset a logikusabb / értelmesebb választás akkor azt, ha a másik, akkor azt.

Namost a jelenlegi Patriots mindenben a végletekig Belichick kéznyomát viseli. Hiszen húsz évig volt itt, rendkívül erős személyiség, valószínűleg az utolsó tollat is úgy teszik le az asztalra, ahogy ő azt kialakította. Ha ő távozik, akkor azzal ez a rendszer is távozni fog. Az új vezetés számára valószínűleg egyszerűbb és logikusabb lesz nyomni egy resetet, és nulláról kialakítani a saját rendszerüket - beleértve a rostert is - mint a Belichick képére alakított rostert és szakmai vezetési gyakorlatot toldozni-foltozni. Vagy nem. Ezt az új vezetésnek kell majd eldöntenie.
peterk2005 udvari bolond
És ha te lennél az új vezetés, akkor azzal kezdenél, hogy kibaszod a hatszoros SB-győztes GOAT edződet, remélve, hogy találsz jobbat? Öööö, kire is gondolsz?
Őszentsége Sobri Jóska
és ha Te lennél BB, akkor belemennél abba minden szó nélkül, hogy lényegében lefokozzanak egy "csak edző" pozícióba 20+ év "tejhatalom" után? csodálatos öltözői hangulat lenne, illetve ki lenne az a GM aki így odamenne...szerintem nem sok.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem, mert a lehetséges kimenetel nem két bites. Nem csak superbowl vagy semmi lehet az eredmény, hanem a kettő között még több szint is. Ami függhet attól, hogy ki milyen utat választ. Azt gondolom, hogy minden esetben az aktuális helyzetnek kell meghatároznia, hogy a reset és az építgetés közül melyiket választják. Ha a reset a logikusabb / értelmesebb választás akkor azt, ha a másik, akkor azt.

Namost a jelenlegi Patriots mindenben a végletekig Belichick kéznyomát viseli. Hiszen húsz évig volt itt, rendkívül erős személyiség, valószínűleg az utolsó tollat is úgy teszik le az asztalra, ahogy ő azt kialakította. Ha ő távozik, akkor azzal ez a rendszer is távozni fog. Az új vezetés számára valószínűleg egyszerűbb és logikusabb lesz nyomni egy resetet, és nulláról kialakítani a saját rendszerüket - beleértve a rostert is - mint a Belichick képére alakított rostert és szakmai vezetési gyakorlatot toldozni-foltozni. Vagy nem. Ezt az új vezetésnek kell majd eldöntenie.
peterk2005 udvari bolond
És ha te lennél az új vezetés, akkor azzal kezdenél, hogy kibaszod a hatszoros SB-győztes GOAT edződet, remélve, hogy találsz jobbat? Öööö, kire is gondolsz?

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 535 — The only discipline that lasts, is self discipline
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 408 — Ajmo Vatreni
Én reset párti vagyok.
zinedine5
Ezer éve nézel NFL-t.
Hányszor jött be a reset aktuálisan szar, szétesett csapatoknál, és hányszor a mák, hogy bevált a hátul húzott irányító, vagy szép alapos munkával helyükre kerültek a puzzledarabok?
Én már jóideje azon a véleményen vagyok, hogy ezzel az egymeccses PO-rendszerű lebonyolítással az egész liga egy nagy rulett, ahol az tud nyerni a SB-t, akinek van egy kurva jó QB-ja, nem sérülnek le kulcsemberek, és van jópár olcsó, jó évet futó rookie vagy másodéves, esetleg máshol besült, de tehetséges, és jól rendszerbeillesztett FA.

Helmut írt régebben a felprogramozásról, de ahogy egy Trabantot tunningolhatsz napestig, egy Mustang lenyomja, ha nem kap defektet, úgy a sok hasonlóan képességes csapatból (azért mindig van 10-12 a 32-ből), az fog nyerni, amelyiknek jobban jön ki a lépés, van egy zseni irányítója, és nem hagyja el a szerencse. Nem csak a mák dönt, de aki peches az baszhatja.
Őszentsége Sobri Jóska
Kb. egyetértunk. Csak ahogy írtam is már, szerintem itt keret leépítés folyik és nem építkezés. És ez a GM sara, aki nálunk ugye a HC is. Ezért reset.
több mint 2 éve
Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.
ZERO_L
Így.

Sajnos ide jutottunk. Legyen minél jobb a draft pick.

Megint leírom BOB kurva nagy csalódás.
zinedine5
Nem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.
Lehet h Troy Brown jó játékos volt, de nem látom, hogy mint edző mit alkotna.
Lúdas Solymi
Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kell
zinedine5
Oké, de az év elején nem az volt a verdikt hogy liga alja a WR sor?
Vagy most az az elvárás, hogy Troy építsen “szarból” várat tapasztalatlan edzőként?

Én még mindig a QB és OL poztokba ölném a sok lóvét és a draft tőkét, aztán ha ez okés jöhet a WR room upgradelése.

Mindent egy offseason alatt úgy sem fogunk megoldani, lehet a QB és OL poblémát sem fogjuk egyszerre.
ZERO_L
Nem fogjuk tudni megoldani. Én reset párti vagyok.
zinedine5
Tehát Qb és OL egyszerre nem megy, de FO, HC, OC, DC(?), full edzői stáb és kb 10 talent menni fog.
Miből gondolod, hogy nem hülyék érkeznek, mondjuk 6 HC 8 év alatt?
vpi
Nem fog, de ez az irány totál csőd. Ebből szerintem ennyi elég volt
több mint 2 éve
Én reset párti vagyok.
zinedine5
Ezer éve nézel NFL-t.
Hányszor jött be a reset aktuálisan szar, szétesett csapatoknál, és hányszor a mák, hogy bevált a hátul húzott irányító, vagy szép alapos munkával helyükre kerültek a puzzledarabok?
Én már jóideje azon a véleményen vagyok, hogy ezzel az egymeccses PO-rendszerű lebonyolítással az egész liga egy nagy rulett, ahol az tud nyerni a SB-t, akinek van egy kurva jó QB-ja, nem sérülnek le kulcsemberek, és van jópár olcsó, jó évet futó rookie vagy másodéves, esetleg máshol besült, de tehetséges, és jól rendszerbeillesztett FA.

Helmut írt régebben a felprogramozásról, de ahogy egy Trabantot tunningolhatsz napestig, egy Mustang lenyomja, ha nem kap defektet, úgy a sok hasonlóan képességes csapatból (azért mindig van 10-12 a 32-ből), az fog nyerni, amelyiknek jobban jön ki a lépés, van egy zseni irányítója, és nem hagyja el a szerencse. Nem csak a mák dönt, de aki peches az baszhatja.

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 503 — Patriot
Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.
ZERO_L
Így.

zinedine5
Nem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.
Lúdas Solymi
zinedine5
Vagy most az az elvárás, hogy Troy építsen “szarból” várat tapasztalatlan edzőként?

Én még mindig a QB és OL poztokba ölném a sok lóvét és a draft tőkét, aztán ha ez okés jöhet a WR room upgradelése.

Mindent egy offseason alatt úgy sem fogunk megoldani, lehet a QB és OL poblémát sem fogjuk egyszerre.
ZERO_L
zinedine5
Tehát Qb és OL egyszerre nem megy, de FO, HC, OC, DC(?), full edzői stáb és kb 10 talent menni fog.
Miből gondolod, hogy nem hülyék érkeznek, mondjuk 6 HC 8 év alatt?
több mint 2 éve
ZERO_L
Így.

zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5

ZERO_L
több mint 2 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Thornton uresre jatssza magat, Zappe meg is dobja a hosszut, erre elmegy a labda a balfasz ket keze kozott. Ilyen inseges idokben ez nem fer bele.
több mint 2 éve
Eléggé elkeserítő ennyire üresnek látni a stadiont basszus....támadóink teljesítményére az utolsó három meccsen már lassan szavak nincsenek. 2 Szar QB közül azért Zappe legalább nem az ellenfélhez dobálta a labdát, inkább nézem őt mint Jonest
manuszka86
Azért neki is volt két-három olyan dobása, ami MJ-nek INT lett.
Megpattanó labdával nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Lúdas Solymi
Én máshogy emlékszem. A Colts ellen is meg a múlt héten is dobott olyat ami nem pattant még sehol, csak jött a nyomás ő meg borzasztó döntést hozott.

Zappe sem jobb, csak ő bevállalja a sacket.

Persze más a helyzetük. Mac első körös aki érzi, hogy neki kellene meccset nyerni, Zappe még nem akarja elveszíteni.

De szerintem ezzel a klubbal jelenleg nem ők ketten a legnagyobb gond.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
ZERO_L
Így.

zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
Eléggé elkeserítő ennyire üresnek látni a stadiont basszus....támadóink teljesítményére az utolsó három meccsen már lassan szavak nincsenek. 2 Szar QB közül azért Zappe legalább nem az ellenfélhez dobálta a labdát, inkább nézem őt mint Jonest
manuszka86
Azért neki is volt két-három olyan dobása, ami MJ-nek INT lett.
Megpattanó labdával nem nagyon tudsz mit kezdeni.
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Tudtam,hogy Brady után gatya lesz....de ennyire....
ThundersNFL a Jobbágy
A 10 évnyi dinasztia után érkezhet 10 év masszív szopás.

akdestroyer
Jó lesz az 20-20 nak is 😀
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 901
ThundersNFL a Jobbágy
A 10 évnyi dinasztia után érkezhet 10 év masszív szopás.

több mint 2 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan

több mint 2 éve
FloresR 357
Kirúgni mindenkit falembert hozni top3-as pickkel és adni egy utolsó utáni esélyt Jonesnak
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Hogy úgy mondjam ,lényeges előrelépést nem vélek felfedezni…

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nulla pont saját pályán, az első drive-ot kivéve esély nélkül a pontszerzésre... Elképesztő mélységekbe jutottunk.
Burkus

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nulla pont saját pályán, az első drive-ot kivéve esély nélkül a pontszerzésre... Elképesztő mélységekbe jutottunk.

Szerkesztette: Burkus
több mint 2 éve
ZERO_L
Így.

zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
És abban Sobrinak igaza van,hogy értelmetlen hivokkel hitről vitázni,csak topin lehetetlenné tette a “nem hivok” véleményének megjelenítését.
kolok1972
Bárki bármit ideírhat, tényszerűen nem igaz, hogy lehetetlenné lehetne tenni akárkinek is a véleménynyilvánítást.
Más topicban nekem is volt topinnal több hsz.-ből álló véleménykülönbségem, mindenki leírta a magáét, konszenzus se lett belőle, aztán jött más téma.
Nem is értem mit jelent az, hogy lehetetlenné tenni a vélemény megjelenítését.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt:
“Az meg nehogy már az Ő hibájuk legyen,hogy nem volt kedvük nap mint nap elviselni,hogy nem is olyan burkoltan sötét barmozzak őket.”
Választani kellett hogy kifejted a véleményed,ami nem egyezik feltétlen azzal amit topin gondolt,cserébe el kell viselned hogy sértegetnek ,vagy nem jössz ide. Kifejtetted 1x,2x,50x, 51.-re nem… Mert elvileg kikapcsolódni jársz ide,nem arrogáns beképzeltektől sértegetéseket lenyelni…Ilyen egyszerű.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
ZERO_L
Így.

zinedine5