New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 2 éve
1/2 állunk jelenleg?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A pókeren kívül semmi nem póker, de van, aki mondjuk nem úgy dönt, hogy hasraüt, vagy az érzéseire hallgat, esetleg az alapján, hogy mi minek látszik, hanem analizál, formalizál, modellez, vagy bármi egyéb, számára elfogadott metodika alapján.Ez baromira nincs így. Mert az élet legtöbb területe nem póker. A pókerben így van, mert az nem szerencsejáték, hanem matematika, és ott a döntés adott pillanatban helyes vagy helytelen függetlenül az utána következő eredménytől, mert a matek miatt a helyes döntés hozni fogja hosszú távon az elvárt eredményt, még ha adott pillanatban bukót is eredményezett. De az élet nem ilyen döntésekből áll. Nem egy pakliból játszol, nincs örök érvényű matekod. Ezért nem lehet matekkal igazolni pl. egy Juju-Meyers cserét, mert lehet a statok, a matek kidobja, hogy jó döntés, de valójában szar, mert ahogy leírta itt más is, nem cseréled le azt a wr-t, akivel a legjobb a kémiája a qb-dnak. Ezért volt már faszság az aprót kérő Amendola elengedése is Brady idejében, oltári nagy faszság, mindegy mit mondott a matek.Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogyan és milyen alapon érvel.Sőt, tök lényegtelen.
Én topin véleményét azért fogadom sokszor el, mert a mondanivalója mellé tesz kontextust, statokat és adatokat, így az amit mond, a véleménye érthető és logikus. Függetlenül attól h úgy lesz-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Topin pókeres, így 100 vak mélységig mindien bersenyen be fogja tenni preflop allinra egy játékos ellen a KK-t, pedig nem fog mindig nyerni vele, de ettől még a döntés helyes döntés, és ezer leosztásból kb. 700-t meg is fog nyerni.
De ha ez a move a WSOP main event döntő asztal heads-up fázisában történik egy AA ellen, akkor utólag rossz döntésnek tűnhet, vagy ha egy JJ ellen történik, és jön a set a bubiknak, holott mindkét esetben 70 százalékban helyes döntést hozott.
Egy döntés megítélésénel a döntés után történtek irrelevánsak.
Őszentsége Sobri Jóska
Van az a mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mert az eredmény bizony minősíti a döntést. Hosszabb távon mindenképpen. És itt évek óta tartó vergődésről és negatív tendenciáról beszélünk. Amihez sorozatos rossz döntések vezettek. Amik már adott pillanatban is szarnak látszottak.
goboston
Én se hiszek a mindent analitikával magyarázó döntnökökben, se a végtelen statisztikai mutatókban, én is jobban bízok egy tágabb megközelítésben, de nem is állástfoglaltam egy metodika mellett, csupán azt magyaráztam, hogy ha valakinek ilyen a szemlélete, akkor miért eképp értékel egy helyzetet.
És miért ne értékelhetne így?
Mert utólag a 20% jön be? Zágson.
Nem attól rossz egy döntés, hogy utána mi történik, hanem attól, ha a döntés meghozatalakor rendelkezésre álló infók alapján rossz, vagy lehetett volna sokkal jobban is dönteni.
Ezt nem cáfolod azzal, amit írsz.
és ha Te lennél BB, akkor belemennél abba minden szó nélkül, hogy lényegében lefokozzanak egy "csak edző" pozícióba 20+ év "tejhatalom" után? csodálatos öltözői hangulat lenne, illetve ki lenne az a GM aki így odamenne...szerintem nem sok.Szerintem is maradjon BB a GM és a HC, ebben nincs köztünk vita.
bogjosi
Hisz erre utalt a kérdésem is: ugyan ki kéne a hatszoros SB-győztes HC helyére, akivel jobbak lennének a Pats esélyei?
több mint 2 éve
Ez baromira nincs így. Mert az élet legtöbb területe nem póker. A pókerben így van, mert az nem szerencsejáték, hanem matematika, és ott a döntés adott pillanatban helyes vagy helytelen függetlenül az utána következő eredménytől, mert a matek miatt a helyes döntés hozni fogja hosszú távon az elvárt eredményt, még ha adott pillanatban bukót is eredményezett. De az élet nem ilyen döntésekből áll. Nem egy pakliból játszol, nincs örök érvényű matekod. Ezért nem lehet matekkal igazolni pl. egy Juju-Meyers cserét, mert lehet a statok, a matek kidobja, hogy jó döntés, de valójában szar, mert ahogy leírta itt más is, nem cseréled le azt a wr-t, akivel a legjobb a kémiája a qb-dnak. Ezért volt már faszság az aprót kérő Amendola elengedése is Brady idejében, oltári nagy faszság, mindegy mit mondott a matek.Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogyan és milyen alapon érvel.Sőt, tök lényegtelen.
Én topin véleményét azért fogadom sokszor el, mert a mondanivalója mellé tesz kontextust, statokat és adatokat, így az amit mond, a véleménye érthető és logikus. Függetlenül attól h úgy lesz-e vagy sem.
Lúdas Solymi
Topin pókeres, így 100 vak mélységig mindien bersenyen be fogja tenni preflop allinra egy játékos ellen a KK-t, pedig nem fog mindig nyerni vele, de ettől még a döntés helyes döntés, és ezer leosztásból kb. 700-t meg is fog nyerni.
De ha ez a move a WSOP main event döntő asztal heads-up fázisában történik egy AA ellen, akkor utólag rossz döntésnek tűnhet, vagy ha egy JJ ellen történik, és jön a set a bubiknak, holott mindkét esetben 70 százalékban helyes döntést hozott.
Egy döntés megítélésénel a döntés után történtek irrelevánsak.
Őszentsége Sobri Jóska
Van az a mondás, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mert az eredmény bizony minősíti a döntést. Hosszabb távon mindenképpen. És itt évek óta tartó vergődésről és negatív tendenciáról beszélünk. Amihez sorozatos rossz döntések vezettek. Amik már adott pillanatban is szarnak látszottak.
több mint 2 éve
és ha Te lennél BB, akkor belemennél abba minden szó nélkül, hogy lényegében lefokozzanak egy "csak edző" pozícióba 20+ év "tejhatalom" után? csodálatos öltözői hangulat lenne, illetve ki lenne az a GM aki így odamenne...szerintem nem sok.És ha te lennél az új vezetés, akkor azzal kezdenél, hogy kibaszod a hatszoros SB-győztes GOAT edződet, remélve, hogy találsz jobbat? Öööö, kire is gondolsz?Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.Nem, mert a lehetséges kimenetel nem két bites. Nem csak superbowl vagy semmi lehet az eredmény, hanem a kettő között még több szint is. Ami függhet attól, hogy ki milyen utat választ. Azt gondolom, hogy minden esetben az aktuális helyzetnek kell meghatároznia, hogy a reset és az építgetés közül melyiket választják. Ha a reset a logikusabb / értelmesebb választás akkor azt, ha a másik, akkor azt.
Őszentsége Sobri Jóska
Namost a jelenlegi Patriots mindenben a végletekig Belichick kéznyomát viseli. Hiszen húsz évig volt itt, rendkívül erős személyiség, valószínűleg az utolsó tollat is úgy teszik le az asztalra, ahogy ő azt kialakította. Ha ő távozik, akkor azzal ez a rendszer is távozni fog. Az új vezetés számára valószínűleg egyszerűbb és logikusabb lesz nyomni egy resetet, és nulláról kialakítani a saját rendszerüket - beleértve a rostert is - mint a Belichick képére alakított rostert és szakmai vezetési gyakorlatot toldozni-foltozni. Vagy nem. Ezt az új vezetésnek kell majd eldöntenie.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
És ha te lennél az új vezetés, akkor azzal kezdenél, hogy kibaszod a hatszoros SB-győztes GOAT edződet, remélve, hogy találsz jobbat? Öööö, kire is gondolsz?Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.Nem, mert a lehetséges kimenetel nem két bites. Nem csak superbowl vagy semmi lehet az eredmény, hanem a kettő között még több szint is. Ami függhet attól, hogy ki milyen utat választ. Azt gondolom, hogy minden esetben az aktuális helyzetnek kell meghatároznia, hogy a reset és az építgetés közül melyiket választják. Ha a reset a logikusabb / értelmesebb választás akkor azt, ha a másik, akkor azt.
Őszentsége Sobri Jóska
Namost a jelenlegi Patriots mindenben a végletekig Belichick kéznyomát viseli. Hiszen húsz évig volt itt, rendkívül erős személyiség, valószínűleg az utolsó tollat is úgy teszik le az asztalra, ahogy ő azt kialakította. Ha ő távozik, akkor azzal ez a rendszer is távozni fog. Az új vezetés számára valószínűleg egyszerűbb és logikusabb lesz nyomni egy resetet, és nulláról kialakítani a saját rendszerüket - beleértve a rostert is - mint a Belichick képére alakított rostert és szakmai vezetési gyakorlatot toldozni-foltozni. Vagy nem. Ezt az új vezetésnek kell majd eldöntenie.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.Nem, mert a lehetséges kimenetel nem két bites. Nem csak superbowl vagy semmi lehet az eredmény, hanem a kettő között még több szint is. Ami függhet attól, hogy ki milyen utat választ. Azt gondolom, hogy minden esetben az aktuális helyzetnek kell meghatároznia, hogy a reset és az építgetés közül melyiket választják. Ha a reset a logikusabb / értelmesebb választás akkor azt, ha a másik, akkor azt.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kb. egyetértunk. Csak ahogy írtam is már, szerintem itt keret leépítés folyik és nem építkezés. És ez a GM sara, aki nálunk ugye a HC is. Ezért reset.Én reset párti vagyok.Ezer éve nézel NFL-t.
zinedine5
Hányszor jött be a reset aktuálisan szar, szétesett csapatoknál, és hányszor a mák, hogy bevált a hátul húzott irányító, vagy szép alapos munkával helyükre kerültek a puzzledarabok?
Én már jóideje azon a véleményen vagyok, hogy ezzel az egymeccses PO-rendszerű lebonyolítással az egész liga egy nagy rulett, ahol az tud nyerni a SB-t, akinek van egy kurva jó QB-ja, nem sérülnek le kulcsemberek, és van jópár olcsó, jó évet futó rookie vagy másodéves, esetleg máshol besült, de tehetséges, és jól rendszerbeillesztett FA.
Helmut írt régebben a felprogramozásról, de ahogy egy Trabantot tunningolhatsz napestig, egy Mustang lenyomja, ha nem kap defektet, úgy a sok hasonlóan képességes csapatból (azért mindig van 10-12 a 32-ből), az fog nyerni, amelyiknek jobban jön ki a lépés, van egy zseni irányítója, és nem hagyja el a szerencse. Nem csak a mák dönt, de aki peches az baszhatja.
Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Nem fog, de ez az irány totál csőd. Ebből szerintem ennyi elég voltTehát Qb és OL egyszerre nem megy, de FO, HC, OC, DC(?), full edzői stáb és kb 10 talent menni fog.Nem fogjuk tudni megoldani. Én reset párti vagyok.Oké, de az év elején nem az volt a verdikt hogy liga alja a WR sor?Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kellNem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
Sajnos ide jutottunk. Legyen minél jobb a draft pick.
Megint leírom BOB kurva nagy csalódás.
zinedine5
Lehet h Troy Brown jó játékos volt, de nem látom, hogy mint edző mit alkotna.
Lúdas Solymi
zinedine5
Vagy most az az elvárás, hogy Troy építsen “szarból” várat tapasztalatlan edzőként?
Én még mindig a QB és OL poztokba ölném a sok lóvét és a draft tőkét, aztán ha ez okés jöhet a WR room upgradelése.
Mindent egy offseason alatt úgy sem fogunk megoldani, lehet a QB és OL poblémát sem fogjuk egyszerre.
ZERO_L
zinedine5
Miből gondolod, hogy nem hülyék érkeznek, mondjuk 6 HC 8 év alatt?
vpi
több mint 2 éve
Én reset párti vagyok.Ezer éve nézel NFL-t.
zinedine5
Hányszor jött be a reset aktuálisan szar, szétesett csapatoknál, és hányszor a mák, hogy bevált a hátul húzott irányító, vagy szép alapos munkával helyükre kerültek a puzzledarabok?
Én már jóideje azon a véleményen vagyok, hogy ezzel az egymeccses PO-rendszerű lebonyolítással az egész liga egy nagy rulett, ahol az tud nyerni a SB-t, akinek van egy kurva jó QB-ja, nem sérülnek le kulcsemberek, és van jópár olcsó, jó évet futó rookie vagy másodéves, esetleg máshol besült, de tehetséges, és jól rendszerbeillesztett FA.
Helmut írt régebben a felprogramozásról, de ahogy egy Trabantot tunningolhatsz napestig, egy Mustang lenyomja, ha nem kap defektet, úgy a sok hasonlóan képességes csapatból (azért mindig van 10-12 a 32-ből), az fog nyerni, amelyiknek jobban jön ki a lépés, van egy zseni irányítója, és nem hagyja el a szerencse. Nem csak a mák dönt, de aki peches az baszhatja.
Vagyis summázva ugyanolyan jó lehet a reset is, mint az építgetés, egyikse ultimate megoldas, de ha nem jön egy Brady, Wilson, Mahomes, Hurst, akkor egymindegy melyik úton indul el egy franchise.
több mint 2 éve
Tehát Qb és OL egyszerre nem megy, de FO, HC, OC, DC(?), full edzői stáb és kb 10 talent menni fog.Nem fogjuk tudni megoldani. Én reset párti vagyok.Oké, de az év elején nem az volt a verdikt hogy liga alja a WR sor?Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kellNem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Vagy most az az elvárás, hogy Troy építsen “szarból” várat tapasztalatlan edzőként?
Én még mindig a QB és OL poztokba ölném a sok lóvét és a draft tőkét, aztán ha ez okés jöhet a WR room upgradelése.
Mindent egy offseason alatt úgy sem fogunk megoldani, lehet a QB és OL poblémát sem fogjuk egyszerre.
ZERO_L
zinedine5
Miből gondolod, hogy nem hülyék érkeznek, mondjuk 6 HC 8 év alatt?
több mint 2 éve
Nem fogjuk tudni megoldani. Én reset párti vagyok.Oké, de az év elején nem az volt a verdikt hogy liga alja a WR sor?Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kellNem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
ZERO_L
több mint 2 éve
Thornton uresre jatssza magat, Zappe meg is dobja a hosszut, erre elmegy a labda a balfasz ket keze kozott. Ilyen inseges idokben ez nem fer bele.
több mint 2 éve
Én máshogy emlékszem. A Colts ellen is meg a múlt héten is dobott olyat ami nem pattant még sehol, csak jött a nyomás ő meg borzasztó döntést hozott.Eléggé elkeserítő ennyire üresnek látni a stadiont basszus....támadóink teljesítményére az utolsó három meccsen már lassan szavak nincsenek. 2 Szar QB közül azért Zappe legalább nem az ellenfélhez dobálta a labdát, inkább nézem őt mint JonestAzért neki is volt két-három olyan dobása, ami MJ-nek INT lett.
manuszka86
Megpattanó labdával nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Lúdas Solymi
Zappe sem jobb, csak ő bevállalja a sacket.
Persze más a helyzetük. Mac első körös aki érzi, hogy neki kellene meccset nyerni, Zappe még nem akarja elveszíteni.
De szerintem ezzel a klubbal jelenleg nem ők ketten a legnagyobb gond.
több mint 2 éve
Oké, de az év elején nem az volt a verdikt hogy liga alja a WR sor?Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kellNem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Eléggé elkeserítő ennyire üresnek látni a stadiont basszus....támadóink teljesítményére az utolsó három meccsen már lassan szavak nincsenek. 2 Szar QB közül azért Zappe legalább nem az ellenfélhez dobálta a labdát, inkább nézem őt mint JonestAzért neki is volt két-három olyan dobása, ami MJ-nek INT lett.
manuszka86
Megpattanó labdával nem nagyon tudsz mit kezdeni.
több mint 2 éve
Jó lesz az 20-20 nak is 😀Tudtam,hogy Brady után gatya lesz....de ennyire....A 10 évnyi dinasztia után érkezhet 10 év masszív szopás.
ThundersNFL a Jobbágy
akdestroyer
több mint 2 éve
Tudtam,hogy Brady után gatya lesz....de ennyire....A 10 évnyi dinasztia után érkezhet 10 év masszív szopás.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Eléggé elkeserítő ennyire üresnek látni a stadiont basszus....támadóink teljesítményére az utolsó három meccsen már lassan szavak nincsenek. 2 Szar QB közül azért Zappe legalább nem az ellenfélhez dobálta a labdát, inkább nézem őt mint Jonest
több mint 2 éve
FloresR
357
Kirúgni mindenkit falembert hozni top3-as pickkel és adni egy utolsó utáni esélyt Jonesnak
több mint 2 éve
Hogy úgy mondjam ,lényeges előrelépést nem vélek felfedezni…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Nulla pont saját pályán, az első drive-ot kivéve esély nélkül a pontszerzésre... Elképesztő mélységekbe jutottunk.Tudtam,hogy Brady után gatya lesz....de ennyire....
Burkus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Persze. A wr-eink teljesítményét látva, neki mindenképpen mennie kellNem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Ezt:És abban Sobrinak igaza van,hogy értelmetlen hivokkel hitről vitázni,csak topin lehetetlenné tette a “nem hivok” véleményének megjelenítését.Bárki bármit ideírhat, tényszerűen nem igaz, hogy lehetetlenné lehetne tenni akárkinek is a véleménynyilvánítást.
kolok1972
Más topicban nekem is volt topinnal több hsz.-ből álló véleménykülönbségem, mindenki leírta a magáét, konszenzus se lett belőle, aztán jött más téma.
Nem is értem mit jelent az, hogy lehetetlenné tenni a vélemény megjelenítését.
Őszentsége Sobri Jóska
“Az meg nehogy már az Ő hibájuk legyen,hogy nem volt kedvük nap mint nap elviselni,hogy nem is olyan burkoltan sötét barmozzak őket.”
Választani kellett hogy kifejted a véleményed,ami nem egyezik feltétlen azzal amit topin gondolt,cserébe el kell viselned hogy sértegetnek ,vagy nem jössz ide. Kifejtetted 1x,2x,50x, 51.-re nem… Mert elvileg kikapcsolódni jársz ide,nem arrogáns beképzeltektől sértegetéseket lenyelni…Ilyen egyszerű.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Nem feltétlenül BoB vagy csak BoB, hanem a háttérszemélyzet, akik edzik a játékosokat.Mondanám hogy szünetben jöhet a szokásos QB csere, de nem nagyon látom mégis mitől változna itt bármi is, de nem is kell. Még 5,5 meccs és jöhet az offseason.Így.
ZERO_L
zinedine5