New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Remek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt nem láttam jönni. Sajnálom J-Rob-ot.Nem játszott már nálunk se jól, nem véletlenül szorította ki az UDFA Bam Knight
The Patriots have waived RB James Robinson.
— Field Yates (@FieldYates) June 12, 2023
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ezt nem láttam jönni. Sajnálom J-Rob-ot.The Patriots have waived RB James Robinson.
— Field Yates (@FieldYates) June 12, 2023
több mint 1 éve
Kész szerencse, hogy JuJu jaktenyésztő, különben......Has been lots of very interesting discussion about WRs and Man vs Zone. A look at WR play vs man and zone since 2019 pic.twitter.com/89fhSMRz40
— Jrfortgang (@throwthedamball) May 24, 2023
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Mcmilan IR ... Ez gyorsan jöttHa jól olvastam részleges Achilles szakadás....
ParadSEC
Draft
több mint 1 éve
Mcmilan IR ... Ez gyorsan jött
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Fék nyúúúzzzz!OTA-ròl van vmi hìr?Mindenki nagyon lelkes, Mac Jones igazi leader, aki nagyon komolyan veszi, BoB rendszerébe bele kell szokni, a rookie-k a kezdeti megilletődöttség után felvették a fonalat. Kihagytam valamit?
ParadSEC
vpi
Draft
több mint 1 éve
És vajon ki a ludas? Coach Judge átmentette a tavalyi formáját. Továbbra is ellenünk dolgozik.
több mint 1 éve
Ez mekkora faszság. Ágyúval verébre.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Csaltak....www.patspulpit.com/2023/5/25/23737455/why-patriots-were-stripped-two-ota-practices
We are offically back! Super Bowl here we go!!!
ZERO_L
wtf...
több mint 1 éve
Csaltak.... We are offically back! Super Bowl here we go!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Wtf, elvettek ket edzest szabalysertes miatt? Eddig ez a legsulyosabb.Mi az anyamkinjat csinaltak ezek?
több mint 1 éve
OTA-ròl van vmi hìr?Mindenki nagyon lelkes, Mac Jones igazi leader, aki nagyon komolyan veszi, BoB rendszerébe bele kell szokni, a rookie-k a kezdeti megilletődöttség után felvették a fonalat. Kihagytam valamit?
ParadSEC
több mint 1 éve
OTA-ròl van vmi hìr?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szerintem ha nagyon akart volna, akkor mInority stake-et tudott volna venni, (Pár százalékra gondolok, nem 49%-ra természetesen). Kraft is belement volna, még marketing értéke is lett volna neki. De ez már inkább biznisz, nem sport. Business szempontból a Raiders valószínűleg előnyösebb volt. Jordan sem a Bulls ownere lett, hanem a Hornetsé, stb.,Persze, ennyire nem akartam bele menni.
peterk2005 udvari bolond
Kraft imádja Bradyt és viszont, de az üzlet az üzlet és valszeg a Raidersben lehet olcsóbban tudott részesedést szerezni, ráadásul sokkal nagyobb piac, több bevételt generálhat hosszabb távon ha jól csinálják.
több mint 1 éve
Szerintem ha nagyon akart volna, akkor mInority stake-et tudott volna venni, (Pár százalékra gondolok, nem 49%-ra természetesen). Kraft is belement volna, még marketing értéke is lett volna neki. De ez már inkább biznisz, nem sport. Business szempontból a Raiders valószínűleg előnyösebb volt. Jordan sem a Bulls ownere lett, hanem a Hornetsé, stb.,
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Úgy tűnik, Tom nem Bostonban képzeli el a jövőjét:Mivel a Raiders már nem Oaklandi csapat, így sokkal nagyobb piacot tud uralni.
tom-brady-reaches-agreement-buy-ownership-stake-raiders
vpi
És ha be tudja magát vásárolni, az jó mindkét félnek, van marketingértéke.
Az kérdéses, hogy a Patriotsban tudott volna-e részesedést vásárolni vagy sem, de szerintem nem.
több mint 1 éve
Nyugika van. Tay Tay itt van és segít.Joe’s advanced stats:
— Joe Giza (@JoeGiza) May 22, 2023
The last 4 years Taylor Swift had tour stops at Gillette Stadium, the Patriots had deep playoff runs:
2011 - lost SB46
2013 - lost AFC Championship
2015 - lost AFC Championship
2018 - won SB53
több mint 1 éve
Juju akkor lett oké amikor elfogadta hogy Ő nem no.1 wr. Steelersnél nem jött be de nálunk slotba oké lehet de úgye az nem a no.1 wr helye, az még váratg náunk magára ez a posztBár JuJu nem sokat mutatott az elmúlt években, de egyrészt a Steelersnek nem nagyon volt lehetősége villogni, a Chiefsnél meg nem ő volt az első számú célpont. Persze ettől még besülhet a projekt, de várjuk ki a végét.Ez mondjuk ebben a formában nem igaz, mert nézzél advanced statokat is mellé és akkor láthatod, hogy teljesen rendben volt Juju. Bemutattuk ezt a részét is a Juju vs Meyers összehasonlításban.
Lúdas Solymi
topin
több mint 1 éve
A kiemelt mondatra reagáltam, van olyan, hogy a részvétel a fontos. Coubertin báró mondata nem hülyeség, erre írtam. Amúgy az olimpián simán lehet olyan, hogy nem aranyeséllyel mész ki.csi77Szerintem meg nem ugyanarról vitáztok, amiről a mondás szól. 😊 (Coubertin mondata - amit nem is ő mondott, hanem valami amcsi egyházi elöljáró, a névre/címre nem emlékszem - arra vonatkozott, hogy az életben a legfontosabb, hogy küzdj, akár nyersz, akár veszítesz. Így értve a mondatot nyilván igaz élsportra is - meg az élet sok más területére is -, hiszen nagyobb veszteség, ha ott sem vagy az olimpián, mintha ott vagy, és nem szerepelsz jól. És az is nagyobb bukta, ha el sem indulsz az NFL-ben - mert pl. eltiltanak vagy megszűnik a csapat - mint az, hogy elindulsz, aztán hozol egy rossz szezont. A győzni akaráshoz mindennek semmi köze.)
Az idei várakozásokról: nektek szerintem idén nem az az elsődlegesen fontos, hogy 8-9, 9-8, 12-5 de még akár 5-12 lesz is-e a szezon, hanem az, hogy Jones-ból lesz-e "ember". Ha igen, megvan az irányítótok, ami hosszú távon a legfontosabb. Ha viszont nem, akkor folytatódik a limbo a QB kereséssel, akárki is a támadó koordinator. Azért mondom ezt, mert szerintem a Jones történet nincs még megírva. Ami jó hír is, mert (szerintem) a tavalyi év hülyesége nem vágta végleg tönkre az esélyeit, ami bizony megtörténhetett volna, nem egy tehetséges fiatallal meg is történt már. Másrészt viszont a jó rookie éve sem volt több, mint egy jó rookie év. Az első kétharmada nagyon jól összejött, az utolsó harmad már kevésbé. Az idény végére látszott igazán, hogy azért a srác még nincs kész, még van mit tanulnia, tapasztalnia. Azt a fonalat kell felvenni, és idén bizonyítani, hogy tudott fejlődni. Ez most a legfontosabb (szerintem), nem a rekord.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
A kiemelt mondatra reagáltam, van olyan, hogy a részvétel a fontos. Coubertin báró mondata nem hülyeség, erre írtam. Amúgy az olimpián simán lehet olyan, hogy nem aranyeséllyel mész ki.Ha valaha élsportoltál, akkor szerinted is. Miért, te nem azért szurkolsz a Bearsnek, hogy győzzön? Hogy bejusson a PO-ba és SB-t nyerjen? Mind a 32 csapatnak ez a célja.Szerinted. Ezért drukkoltál a NE-nek. Szar lehet most neked....Mert a sportban a győzelem számít. Azt tartják nyilván, hogy ki nyerte a SB-t. Vagy a foci VB-t. Vagy Wimbledont. A döntő vesztese "csak" elvesztette a döntőt és csalódottan távozik.Preseasonban biztató jelek....jah anno Lions is biztató volt mégis 0-16 lett a vége...
Lehet minden a helyére kerül és jók leszünk....vagy a másik véglet,hogy 1/1-ek leszünk
ThundersNFL a JobbágyPreseasonban biztató jelek....jah anno Lions is biztató volt mégis 0-16 lett a vége...A két véglet között szerencsére ezernyi opció van, amik reálisabbak. Nem is értem a felvetést, közünk nem lesz az 1/1-hez, akkor sem ha Jones lesérül egész évre.
Lehet minden a helyére kerül és jók leszünk....vagy a másik véglet,hogy 1/1-ek leszünk
ThundersNFL a Jobbágy
A preseason biztató jele nem az eredménye, mert az totál lényegtelen, hogy ott mi lesz a meccs vége, hiszen nem az első csapatok tolják végig a meccseket.
Az meg hogy tisztes iparos vagy olyan QB akivel komoly tényezők lehetünk teljesen mindegy, hiszen nincs 32 olyan QB a ligában, akivel komoly tényező lehet lenni. Nem jut minden csapatnak ilyen. És arra sincs garancia, hogy a rookie class legjobbjai ilyenek lennének. Elég végignézni az elmúlt évek játékosait.
A PO környékén meg a sírás itt. Mi lenne ha lemennénk kutyába, kihúznánk/feltrade mellett választanánk egy Zach Wilsont, Darnoldot, Willist, Mayfieldet, stb..
Nem értem miért csak a végletekben lehet gondolkozni.
topin
A Billsről az maradt meg, hogy négy SB-t vesztett egymás után. Nem az, hogy négyszer egymás után bejutott a döntőbe. Az max. a statisztikusokat meg az elemzőket érdekli.
"A nem a győzelem, a részvétel a fontos" mondásnál nagyobb ostobaság a sportban nincs.
Burkus
Az élsport működik így, a sport nem feltétlen....
csi77
Hát mostanában nem számítok újabb nagy sikerekre. De nagy empátiával figyelem a csapatépítési kísérletet, bár én azokhoz tartozom, akik nem MacJonesban látják a megoldást.
Burkus
Természetesen annak drukkolok, hogy a Bears jusson PO-ba SB-ba, de realista is vagyok. A helyzetünk egy dologban mindenképp hasonló a tiétekhez, ha Fields (nálatok MJ) végre szintet lép, fasza évek következhetnek. Ha nem, azt már ismerjük évek óta.......
Nálatok annyival jobb a helyzet, hogy a keret erős, plusz, amíg BB itt van, a neve garancia a rendszerre, amit nem sok csapat sajátja. Mellesleg, volt már ilyen erős a divizió a regnálása alatt? Nem hiszem....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Miért, te úgy ülsz le a tévé elé a szezon első meccse előtt, hogy "de jó lenne idén a csoport harmadik helyét megszerezni és megelőzni a Phinst vagy a Jetset?" Hát ha igen, boldog ember vagy ha ilyen alacsony elvárásokkal beéred...Összekevered a dolgokat, mert az almanach és a liga történelem az nem ugyanaz mint egy adott csapat értékelése.Mert a sportban a győzelem számít. Azt tartják nyilván, hogy ki nyerte a SB-t. Vagy a foci VB-t. Vagy Wimbledont. A döntő vesztese "csak" elvesztette a döntőt és csalódottan távozik.Preseasonban biztató jelek....jah anno Lions is biztató volt mégis 0-16 lett a vége...
ThundersNFL a JobbágyPreseasonban biztató jelek....jah anno Lions is biztató volt mégis 0-16 lett a vége...A két véglet között szerencsére ezernyi opció van, amik reálisabbak. Nem is értem a felvetést, közünk nem lesz az 1/1-hez, akkor sem ha Jones lesérül egész évre.
ThundersNFL a Jobbágy
A preseason biztató jele nem az eredménye, mert az totál lényegtelen, hogy ott mi lesz a meccs vége, hiszen nem az első csapatok tolják végig a meccseket.
Az meg hogy tisztes iparos vagy olyan QB akivel komoly tényezők lehetünk teljesen mindegy, hiszen nincs 32 olyan QB a ligában, akivel komoly tényező lehet lenni. Nem jut minden csapatnak ilyen. És arra sincs garancia, hogy a rookie class legjobbjai ilyenek lennének. Elég végignézni az elmúlt évek játékosait.
A PO környékén meg a sírás itt. Mi lenne ha lemennénk kutyába, kihúznánk/feltrade mellett választanánk egy Zach Wilsont, Darnoldot, Willist, Mayfieldet, stb..
topin
A Billsről az maradt meg, hogy négy SB-t vesztett egymás után. Nem az, hogy négyszer egymás után bejutott a döntőbe. Az max. a statisztikusokat meg az elemzőket érdekli.
"A nem a győzelem, a részvétel a fontos" mondásnál nagyobb ostobaság a sportban nincs.
Burkus
Ugyanis szerinted most a jégkorong VB-t ha nem nyerik meg a magyarok, akkor szar minden, mert nem róluk szól majd a torna és nem írják be végül győztesnek a nevüket. Ahogy van csomó másik csapat, akinek nincs világbajnoki reménye, de mégse fogják kutyázni őket a szurkolók se, meg a szakma se.
Az itt kialakult fals nézőpontotok abból fakad, hogy 20 évig extrát, meg habot a tortára kaptatok, meg arra még koktélcseresznyét is. Aztán amikor vége van, akkor is ott marad az elvárás, mert hát csak az számít. De ez nem az a liga..majd egyszer észreveszitek, meg leszálltok a fellegekből, mert nem lesz még egy ilyen 20 évünk.
topin
Nem lesz ilyen 20 évünk, ezt mindenki tudja. Az, hogy ez húsz év volt és nem rövidebb, már önmagában törvénytelen. 😉 De nyilván azért nézek Pats meccset, hogy győzni lássam a csapatot.
több mint 1 éve
Itt all-int senki sem vár (legalábbis én nem), ez jelenleg nem is az a csapat, keret, amire lehetne hívni. Ahhoz itt túl sok a lyuk, hogy 3-4 nagy igazolással be lehetne foltozni, a nagy nevek pedig már nem jönnek hozzánk, mert sokat nem fizetünk, gyűrűt sem itt lehet már nyerni.Ezt értik, csak épp azt nehezményezik, hogy miért nem tol BB meg Kraft all-int, hogy mehessenek további SB-ért. Miért nem tradelik MJ-t és próbálják ki Zappét vagy mennek fel az első körben QB-ért, hisz az kell a nyeréshez.Összekevered a dolgokat, mert az almanach és a liga történelem az nem ugyanaz mint egy adott csapat értékelése.Mert a sportban a győzelem számít. Azt tartják nyilván, hogy ki nyerte a SB-t. Vagy a foci VB-t. Vagy Wimbledont. A döntő vesztese "csak" elvesztette a döntőt és csalódottan távozik.Preseasonban biztató jelek....jah anno Lions is biztató volt mégis 0-16 lett a vége...
ThundersNFL a Jobbágy
topin
Burkus
Ugyanis szerinted most a jégkorong VB-t ha nem nyerik meg a magyarok, akkor szar minden, mert nem róluk szól majd a torna és nem írják be végül győztesnek a nevüket. Ahogy van csomó másik csapat, akinek nincs világbajnoki reménye, de mégse fogják kutyázni őket a szurkolók se, meg a szakma se.
Az itt kialakult fals nézőpontotok abból fakad, hogy 20 évig extrát, meg habot a tortára kaptatok, meg arra még koktélcseresznyét is. Aztán amikor vége van, akkor is ott marad az elvárás, mert hát csak az számít. De ez nem az a liga..majd egyszer észreveszitek, meg leszálltok a fellegekből, mert nem lesz még egy ilyen 20 évünk.
topin
Érthető ez a hozzáállás is, csak ez jelenleg nem a Patriots meg a főedző sajátja, legalábbis most ez nem látszik.
Lúdas Solymi
Jones esetében arra vagyok kíváncsi, hogy elmúlik-e a sophomore slump és hogy az O összességében fejlődik-e annyit, hogy korrekt game manager QB legyen, hozva egy 21-24 pontot meccsenként.