New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Persze ilyenkor már írnak mindent..ja és igazad van a2017 3/1 jobb, mint egy 2018 3/33 mert jól draftolunk..ja nem.Inkább Vonnét, az melegebbA sokat nálunk relatív. Értsd BB szerint sokat...Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
#büdöskurvaéletbekitakarunkmegfizetnihanemegyprobowlertlbtbazzmeg
gordon
kapitnono
Állítólag Lavonte szerződését nézegette én simán megadnám neki...
Biztos jön majd valaki aki elmagyarázza nekünk, hogy BB megint nagyot húzott...
gordon
Wyatt
A védelem új szerződésre váró 4kulcsjátékosából 2már nincs itt de fizessünk Mekkeleknek, Longnak.
Ha most bejelentik , hogy Ryan kapott egy 4év/30 millát akkor tökönszúrom magam..
több mint 9 éve
ja mert biztos BB a hülye... jeeeez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
De amugy nem ertem.Hogy nezhetett ki a megbeszeles/alkudozas?
BB: Mennyit kersz Jamie.
JC: Von Miller fizeteset.
BB: annyit nem kapsz,nem eleg Lavonte-é?
JC: Nem.
BB. Oké, akkor mesz a Brownshoz, szia.
több mint 9 éve
Az a szárny még nem szólalt meg a vitában. De jönni fognak, ne félj 😊A sokat nálunk relatív. Értsd BB szerint sokat...Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
gordon
kapitnono
gordon
több mint 9 éve
jah, most esett le. lehet, hogy igy is 1-2 pickkel elorebb vagyunk mintha elengedjük 😀 😕így valszeg 3/1, nem 3/33 vagy ilyesmi jön érte. így sem sok :/ remélem Noy nem emiatt jött, nem nagyon kéne őket egy lapon említeni.De, mert kompenzációs 3. kör jön :
winston
Wyatt
több mint 9 éve
Legalább 1 kört vagy másodikat kaptunk volna érte....rajtunk röhög a liga....Tudom nem vigasztal semmit, de hidd el még mindig hamarabb vagyunk mi a vicc tárgya mint ti
ThundersNFL
Persze örülök collinsnak ☺️
több mint 9 éve
Inkább Vonnét, az melegebbA sokat nálunk relatív. Értsd BB szerint sokat...Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
gordon
kapitnono
gordon

több mint 9 éve
BB nagyott huzott xd
több mint 9 éve
A sokat nálunk relatív. Értsd BB szerint sokat...Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
gordon
kapitnono
több mint 9 éve
akkor az FA piacon vagy drafton a sok cetlivel, hozzunk végre egy normális franchise LT-t én azt mondom...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
SB esélyes csapatból eltradelnek a 0-16-os gárdába. Én kibaszásként élném meg.De kibasztatok szegény gyerekkel.ja, teszteli majd a piacot és biztos lesz aki megadja neki a Millerhez közeli deal-t, jaj de sajnálom
Amadeus91
ZERO_L
több mint 9 éve
De kibasztatok szegény gyerekkel.ja, teszteli majd a piacot és biztos lesz aki megadja neki a Millerhez közeli deal-t, jaj de sajnálom
Amadeus91

több mint 9 éve
Nem magàval a cserèvel van gond, ilyen a biznisz nincs mindenkire pènz, de basszus komolyan egy 3. Körös pick?? Ezt megkaptuk volna, ha csak szimplán lelèp tavasszal.De azzal van a gond.
Bàr szemmel làtható volt, hogy Hightowerrel egyszerre a pâlyàn szenvedtek, de akkor is. Legalàbb jött volna Haden cserèbe.
FViktor93
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
De kibasztatok szegény gyerekkel.
több mint 9 éve
így valszeg 3/1, nem 3/33 vagy ilyesmi jön érte. így sem sok :/ remélem Noy nem emiatt jött, nem nagyon kéne őket egy lapon említeni.De, mert kompenzációs 3. kör jön 😛
winston
twitter.com/AdamSchefter/status/793134754543628288
Ez mondjuk lol

több mint 9 éve
Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
gordon

több mint 9 éve
így valszeg 3/1, nem 3/33 vagy ilyesmi jön érte. így sem sok :/ remélem Noy nem emiatt jött, nem nagyon kéne őket egy lapon említeni.
több mint 9 éve
Legalább 1 kört vagy másodikat kaptunk volna érte....rajtunk röhög a liga....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Azt tudom csak elképzelni, hogy tényleg a szezonban ketten egyszerre valamiért nem tudták jól tolni. Így pedig mindkettőt nem akarták megtartani. De így meg Chandler miatt bánkódom. Na mindegy, akkor marad HT és Butler. De ez a top100-as pick. Hát a faszomTavaly és azelőtt tudták? Ne már. DC hiba ha nem tudja megoldani, hogy meglegyen a helyük
Wyatt
több mint 9 éve
De, ha évvégéig maradt volna és nem tudjuk megadni neki , amit egy másik csapat, akkor is 3.körös comp.pick jött volna valószínűleg!?De csak 2018-ban. És csak akkor, ha nincs bevásárlás cserébe FA-piacon. Mondjuk aligha lesz 😀
HanSolo

több mint 9 éve
FASZKIVAAAAAN
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉#büdöskurvaéletbekitakarunkmegfizetnihanemegyprobowlertlbtbazzmeg
több mint 9 éve
De, ha évvégéig maradt volna és nem tudjuk megadni neki , amit egy másik csapat, akkor is 3.körös comp.pick jött volna valószínűleg!?
több mint 9 éve
Azt tudom csak elképzelni, hogy tényleg a szezonban ketten egyszerre valamiért nem tudták jól tolni. Így pedig mindkettőt nem akarták megtartani. De így meg Chandler miatt bánkódom. Na mindegy, akkor marad HT és Butler. De ez a top100-as pick. Hát a faszomHát de ez a védelem gyenge basszus! A tegnapi csere-csere-csere Bills O három passzal ment végig rajtuk, a csere RB úgy futott köztük mint a nyúl! Mi a koncepció a D tovább gyengítésében? Hacsak nem valami giga trade-t készít elő ez a lépés... (Ilyen Mingo meg van Noy osztályban, ahogy szoktuk.)
Wyatt