New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉
#büdöskurvaéletbekitakarunkmegfizetnihanemegyprobowlertlbtbazzmeg
gordon
végülis csak 60m+ cap spacetek lesz jövőre...
kapitnono
A sokat nálunk relatív. Értsd BB szerint sokat...
Állítólag Lavonte szerződését nézegette én simán megadnám neki...
Biztos jön majd valaki aki elmagyarázza nekünk, hogy BB megint nagyot húzott...
gordon
Inkább Vonnét, az melegebb
Wyatt
Persze ilyenkor már írnak mindent..ja és igazad van a2017 3/1 jobb, mint egy 2018 3/33 mert jól draftolunk..ja nem.
A védelem új szerződésre váró 4kulcsjátékosából 2már nincs itt de fizessünk Mekkeleknek, Longnak.
Ha most bejelentik , hogy Ryan kapott egy 4év/30 millát akkor tökönszúrom magam..
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
ja mert biztos BB a hülye... jeeeez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
De amugy nem ertem.
Hogy nezhetett ki a megbeszeles/alkudozas?

BB: Mennyit kersz Jamie.
JC: Von Miller fizeteset.
BB: annyit nem kapsz,nem eleg Lavonte-é?
JC: Nem.
BB. Oké, akkor mesz a Brownshoz, szia.
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gondolom sokat kért és nem tudtunk vele megegyezni. Noy t is ezért hozhattuk. Nem tudom miért pánikoltok, next man up..😉
gordon
kapitnono
gordon
Az a szárny még nem szólalt meg a vitában. De jönni fognak, ne félj 😊
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
így valszeg 3/1, nem 3/33 vagy ilyesmi jön érte. így sem sok :/ remélem Noy nem emiatt jött, nem nagyon kéne őket egy lapon említeni.
winston
De, mert kompenzációs 3. kör jön :
Wyatt
jah, most esett le. lehet, hogy igy is 1-2 pickkel elorebb vagyunk mintha elengedjük 😀 😕
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Legalább 1 kört vagy másodikat kaptunk volna érte....rajtunk röhög a liga....
ThundersNFL
Tudom nem vigasztal semmit, de hidd el még mindig hamarabb vagyunk mi a vicc tárgya mint ti
Persze örülök collinsnak ☺️

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
gordon
kapitnono
gordon
Inkább Vonnét, az melegebb

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
BB nagyott huzott xd
több mint 9 éve
gordon
kapitnono
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
akkor az FA piacon vagy drafton a sok cetlivel, hozzunk végre egy normális franchise LT-t én azt mondom...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
De kibasztatok szegény gyerekkel.
Amadeus91
ja, teszteli majd a piacot és biztos lesz aki megadja neki a Millerhez közeli deal-t, jaj de sajnálom
ZERO_L
SB esélyes csapatból eltradelnek a 0-16-os gárdába. Én kibaszásként élném meg.
több mint 9 éve
Amadeus91
ja, teszteli majd a piacot és biztos lesz aki megadja neki a Millerhez közeli deal-t, jaj de sajnálom

több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Nem magàval a cserèvel van gond, ilyen a biznisz nincs mindenkire pènz, de basszus komolyan egy 3. Körös pick?? Ezt megkaptuk volna, ha csak szimplán lelèp tavasszal.
Bàr szemmel làtható volt, hogy Hightowerrel egyszerre a pâlyàn szenvedtek, de akkor is. Legalàbb jött volna Haden cserèbe.
FViktor93
De azzal van a gond.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 496
több mint 9 éve
így valszeg 3/1, nem 3/33 vagy ilyesmi jön érte. így sem sok :/ remélem Noy nem emiatt jött, nem nagyon kéne őket egy lapon említeni.
winston
De, mert kompenzációs 3. kör jön 😛

twitter.com/AdamSchefter/status/793134754543628288
Ez mondjuk lol

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 142 — WHO DAT!!!!
gordon

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 651
2. körös volt, most elit LB = 3.kör
Gratulálok Bill!
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Legalább 1 kört vagy másodikat kaptunk volna érte....rajtunk röhög a liga....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Azt tudom csak elképzelni, hogy tényleg a szezonban ketten egyszerre valamiért nem tudták jól tolni. Így pedig mindkettőt nem akarták megtartani. De így meg Chandler miatt bánkódom. Na mindegy, akkor marad HT és Butler. De ez a top100-as pick. Hát a faszom
Wyatt
Tavaly és azelőtt tudták? Ne már. DC hiba ha nem tudja megoldani, hogy meglegyen a helyük
több mint 9 éve
De, ha évvégéig maradt volna és nem tudjuk megadni neki , amit egy másik csapat, akkor is 3.körös comp.pick jött volna valószínűleg!?
HanSolo
De csak 2018-ban. És csak akkor, ha nincs bevásárlás cserébe FA-piacon. Mondjuk aligha lesz 😀

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
FASZKIVAAAAAN

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
több mint 9 éve
HanSolo New England Patriots 651
De, ha évvégéig maradt volna és nem tudjuk megadni neki , amit egy másik csapat, akkor is 3.körös comp.pick jött volna valószínűleg!?
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azt tudom csak elképzelni, hogy tényleg a szezonban ketten egyszerre valamiért nem tudták jól tolni. Így pedig mindkettőt nem akarták megtartani. De így meg Chandler miatt bánkódom. Na mindegy, akkor marad HT és Butler. De ez a top100-as pick. Hát a faszom
Wyatt
Hát de ez a védelem gyenge basszus! A tegnapi csere-csere-csere Bills O három passzal ment végig rajtuk, a csere RB úgy futott köztük mint a nyúl! Mi a koncepció a D tovább gyengítésében? Hacsak nem valami giga trade-t készít elő ez a lépés... (Ilyen Mingo meg van Noy osztályban, ahogy szoktuk.)