New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
és 16 közte megint😊
NB2
De idegenben lőtt góllal mi jutunk tovább 😉
Boston
Akkor ezert gorcsoltek a ketpontossal is. Mondjuk tavaly is nagyon mokoltak minusz 30nal, aztan Ricsi is elhitte, hogy szoros volt, pedig dehogy

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Ki a jobb Rowe v. Ryan?😀
Vagy kérdezzem úgy melyik a kevésbé rosszabb?😀
NB2
Ryan már rég hozza Cannon szintjét, és Rowe nagyon gyorsan felért hozzájuk!
Studi
Én Cannont innen kiszedném, és Soldert írnám a helyére.
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Ki a jobb Rowe v. Ryan?😀
NB2
Ryan már rég hozza Cannon szintjét, és Rowe nagyon gyorsan felért hozzájuk!
több mint 9 éve
batyu New England Patriots 630
Ki a jobb Rowe v. Ryan?😀
NB2
hát, lehet nem 2. CB kell, hanem egy 3. CB akit nem büntetnek szénné😊

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
és 16 közte megint😊
NB2
De idegenben lőtt góllal mi jutunk tovább 😉

Do your job
több mint 9 éve
és 16 közte megint😊
több mint 9 éve
Jo izgi es szoros meccs volt. Majdnem mint a Mexikoi Nagydij. De nem bantam 😊 A fal lehetett volna tan kicsit jobb, White meg elkapjatta volna 😊
Lement a szezon fele es meg nincs interceptionunk. Seahawks kicsit godorben, de van egy plusz het meg addig

több mint 9 éve
Ki a jobb Rowe v. Ryan?😀
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
meccsről röviden:

Brady egy kib*szott ISTEN

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kommentatorok csak szerintem nezik kicsit egyoldaluan a meccset? El nem hiszem mondjuk azt sem, hogy az 500 oras TT-passznal nem volt OL emberke rossz helyen, bezzeg Cannonra bedobjak. Na mondjuk utana Hightowerre elmaradt egy.

De legalabb igy hosszabb TD-passz lett 😊

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ugyis csak ketto kap labdat 😀
Wyatt
Már mindhárom kapott. Az első drive-ban😊
több mint 9 éve
O elfelejtettem. Remelem, Zizou irasa is eleg most 😀

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 412 — Ajmo Vatreni
Ilyenkor szíjat kéne hasítani a hátukból ilyen első drivenál. Gyakorlatilag nincs egészséges játékosuk az O-ban, a csere cseréje játszik, de hülyét csinálnak a D-ből.

És tudom, hogy csak az első drive de szét tud b@szni az ideg ilyenkor

Szerkesztette: zinedine5
több mint 9 éve
Ugyis csak ketto kap labdat 😀

több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Jól látom, hogy 3 WR van az aktív keretben? Szeretünk veszélyesen élni 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A játékosaink PFF osztályzatai 7 meccs után.
 imgur.com/a/SnZQs
savanyubela
Felemelő gondolat, hogy Masont kifejezetten az elit futásblokkolása miatt tartjuk... 😀
Blount pass prot-ben jobb, mint White?
Gyulus
Abban jobb passzjateknal, hogy ha o fent van, minden vedelem futast var, aztan konnyiti Tommy dolgat ha megis passzol 😀 amugy en probalnam meg tobbet bevonni ot is, azert el-el tudja kapni a lasztit
Wyatt
Majd a PO-ban😉
több mint 9 éve
 imgur.com/a/SnZQs
savanyubela
Felemelő gondolat, hogy Masont kifejezetten az elit futásblokkolása miatt tartjuk... 😀
Gyulus
Abban jobb passzjateknal, hogy ha o fent van, minden vedelem futast var, aztan konnyiti Tommy dolgat ha megis passzol 😀 amugy en probalnam meg tobbet bevonni ot is, azert el-el tudja kapni a lasztit

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000727966/article/vince-lombardi-vs-bill-belichick-should-title-trophy-be-renamed

Amúgy teljesen jogos felvetés, valószínűleg minden idők legjobb HC-a. A két botrány miatt nincs szerintem realitása, sem most, sem a jövőben.
Burkus
Előbb-utóbb csak a szépre emlékezünk. Lombardi is legalább akkora pain in the ass volt életében, mint BB 😀 Úgyhogy mondjuk 30 év múlva simán el tudok képzelni egy Belichick GM of the Year trophy-t. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 imgur.com/a/SnZQs
savanyubela
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Egyrészt nem Levy hiánya miatt lett kezdő. Alapból kezdőnek szánták ( Van Noy - Whitehead - Levy lett volna a kezdő) csak bizonyos Bostic kijátszotta az edzőtáborban meg a pre meccseken. Az most legyen a mi bajunk, hogy egy Bostic kaliberű játékos ki tud játszani bárkit is
Bazzani
Tehát a tőlünk már kiszorult Bostic kiszorította őt, jó előjelek 😊 Bomba nőből nekünk már itt van Gisele, emiatt kár volt 😀
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Tisztelve Bazza véleményét, szerintem nem rossz játékos egyáltalán (sőt!!), csak a Lions poszton kívül játszatta. (Illetve nem is játszatta, négy év alatt alig lépett pályára, idén is csak Levy hiánya miatt lett kezdő.)

6/200 környékéről hátramenni 7/220 környékére nagyjából egy félvakért is megéri. Nekik nem kellett (Bazza is megnyugodhat, ez a csere azt is jelentheti, hogy Levy végre játszani fog.), hozzánk pedig megérkezett a szegény ember Chandler Jones-a. Vagy az ő évjáratából választva Khalil Mack light.
tomi-tomi
Huhh DuplaTomi, most nagyon nem vagyunk egy véleményen haver! (:

Egyrészt nem Levy hiánya miatt lett kezdő. Alapból kezdőnek szánták ( Van Noy - Whitehead - Levy lett volna a kezdő) csak bizonyos Bostic kijátszotta az edzőtáborban meg a pre meccseken. Az most legyen a mi bajunk, hogy egy Bostic kaliberű játékos ki tud játszani bárkit is de azért ez gondolom nektek is sokat elmond.
Ezután jött Bostic és Levy sérülése, ezáltal lett kezdő.
Coverben az egyik legrosszabb játékos akit valaha láttam. Pedig elhiheted voltak itt nagy homályok nálunk. A futójátékoknál néha odaér a kupac tetejére.
DE-nek szerintem alkalmatlan, próbálgatták nálunk is nem igazán nagy eredménnyel.
Blitzelő LB-ként voltak kisebb eredményei, de ott is inkább csak zavart keltett mint sackelt.
Ettől persze még lehet nálatok jó, csak egyelőre ezt nem jelzi semmi előre.

Kiszedtem pár idézetet twitterről róla (kiszedtem az ezerből párat):

-Kyle Van Noy getting murdered in coverage
-Here's your weekly reminder that Kyle Van Noy is the worst player in the NFL
-Things we already knew... Kyle Van Noy is not good at football
-Kyle Van Noy is freaking terrible
-Just heard a great line, Kyle Van Noy is having a career day...time to change your career.

Amúgy nem Levy hanem Josh Bynes tért vissza, miatta engedtük el. Levynek még kell minimum pár hét.

Viszont a neje bomba:

Szerkesztette: Bazzani

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/azjxoowb4pyujneyetxr
Vince Lombardi vs. Bill Belichick: Should title trophy be renamed?
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Amúgy teljesen jogos felvetés, valószínűleg minden idők legjobb HC-a. A két botrány miatt nincs szerintem realitása, sem most, sem a jövőben.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
 twitter.com/RapSheet/status/791686614518992900

első jó hír
izgatott max akkor leszek, ha a pályán is hozza a tavaly év elei formáját

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szigorúan véve a mém persze nem igaz, mert a Pats szurkolók is látnak elég interceptiont: vasárnap Butler is bemutatott egyet 😊

Másik oldalról nem akkora az öröm, ha van helyette fumbli 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Arról se feledkezzünk meg, hogy 7 fordulót követően egyedül a Patriots irányítói (pedig nem csak Brady játszott ugye) nem dobtak interceptiont 😊
 www.instagram.com/p/BMAUZsggLFi/?taken-by=tomfckinbrady
Wyatt
Csak nem a rájátszásra tartalékolnak?
empty taxi

Ha bejutunk, akkor is maximum egy paraszthajszállal leszünk jobb, mint a Chargers.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉