New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem magàval a cserèvel van gond, ilyen a biznisz nincs mindenkire pènz, de basszus komolyan egy 3. Körös pick?? Ezt megkaptuk volna, ha csak szimplán lelèp tavasszal. Bàr szemmel làtható volt, hogy Hightowerrel egyszerre a pâlyàn szenvedtek, de akkor is. Legalàbb jött volna Haden cserèbe.
Szerkesztette: FViktor93
több mint 9 éve
Mit vétett ez a szerencsétlen? Már bocsánat, hogy így fogalmazok.Biztos tegnap három percet késett az ebédlőből....
dande
több mint 9 éve
Azt tudom csak elképzelni, hogy tényleg a szezonban ketten egyszerre valamiért nem tudták jól tolni. Így pedig mindkettőt nem akarták megtartani. De így meg Chandler miatt bánkódom. Na mindegy, akkor marad HT és Butler. De ez a top100-as pick. Hát a faszom

több mint 9 éve
Világos az eset: Belichick szerint túl erős a védelem, túl hatékonyak a LB blitzek, még a végén gyűrűt nyernénk 😕
több mint 9 éve
Ez most komoly? Nem tudom elhinni.... A CHJ, Collins,DHT trióból pont DHT-t sikerül megtartanunk??? Ez nálam a WTF kategória .... Collins sztem messze a legértékesebb volt ebből a trióból,az ellenérték pedig nevetséges egyenesen.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Haden/Joe Thomas jöhetne, de gondolom akkor ebben a dealben benne lett volna valamelyik. Majd jön drafton ST only DB a pickért 😊
több mint 9 éve
Èrtem èn, hogy Roberts jól tolja, de azèrt na.
több mint 9 éve
Mit vétett ez a szerencsétlen? Már bocsánat, hogy így fogalmazok.
több mint 9 éve
Hidegzuhany bréking:ezek szerint Hightower kapja majd a nagy szerződést (?) 3. kör, keveslem 😕
twitter.com/AdamSchefter/status/793127510758293504
WTF?
Gogo
több mint 9 éve
Hidegzuhany bréking:twitter.com/AdamSchefter/status/793127510758293504
WTF?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Ehh... Tök mindegy melyik csapat, hány sérült, úgy mégis hányszor volt ilyen könnyű dolgunk Rexy csapata ellen? Nem játszhat mindenki jól, de tegnap azért impresszív teljesítményt mutatott a csapat.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Engem nem zavar, hogy nem játsuznk komolyabb erőt képviselő O ellen.Teljesen igazad van a D-t illetően, a ST folyamatos hibái pedig nagy meglepetést jelentenek nekem, mert Belichick a ST megszállottja.
Mondjuk még véletlenül sem gondolom azt, hogy jó a D-nk.
Szerintem borzalmasak.
Ebből a Bills O-ból hiányzott a kezdő 2 WR, RB, a 3. WR sérült volt, a negyediket pedig idén már két csapatból is kirakták, A kezdő TE meg ugye megsérült közben. Ehhez képest Tyrod Taylor aki kb. olyan messze van Cantontól, mint Ryan egy shutdown cb-től, néha totál bolondot csinált belőlünk.
Nincs pass rush, ez az egyébként sem erős 2-3-4 corner triónkat full homállyá változtatja, azonban ami engem zavar az a két LB-nk játéka (főleg DH). Ezek nem 10 milkás szerződésért hajtanak? Mert kurvára nem látszik a pályán, hogy all-star kaliberekről van szó.
Jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy ha betlizik az O, akkor majd a D, meg az ST (nagy ötlet, hogy senkivel sem támadjuk a puntert) majd kihúzza őket a szarból.
Azt sem gondolom, hogy a Hawks, Broncos duó ellen egyértelműen kiderül, hogy mit tudnak, mert az a két O sem domborít különösen. Ami engem nem zavar, mert nekem nem fog különösebben fájni, ha ilyen ellenfelek ellen szerezzük meg a 1st seedet.
zinedine5
Az O-nek lesz komoly teszt a következő két meccs, mert két jó D vár rájuk, különösen a Broncosé. Ha az O-fal azt hozza mint tegnap, Brady nem biztos, hogy eljut a PO-ig (5 sack és 9 QB hit volt csak tegnap).
Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
Engem nem zavar, hogy nem játsuznk komolyabb erőt képviselő O ellen.Mondjuk még véletlenül sem gondolom azt, hogy jó a D-nk.
Szerintem borzalmasak.
Ebből a Bills O-ból hiányzott a kezdő 2 WR, RB, a 3. WR sérült volt, a negyediket pedig idén már két csapatból is kirakták, A kezdő TE meg ugye megsérült közben. Ehhez képest Tyrod Taylor aki kb. olyan messze van Cantontól, mint Ryan egy shutdown cb-től, néha totál bolondot csinált belőlünk.
Nincs pass rush, ez az egyébként sem erős 2-3-4 corner triónkat full homállyá változtatja, azonban ami engem zavar az a két LB-nk játéka (főleg DH). Ezek nem 10 milkás szerződésért hajtanak? Mert kurvára nem látszik a pályán, hogy all-star kaliberekről van szó.
Jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy ha betlizik az O, akkor majd a D, meg az ST (nagy ötlet, hogy senkivel sem támadjuk a puntert) majd kihúzza őket a szarból.
Azt sem gondolom, hogy a Hawks, Broncos duó ellen egyértelműen kiderül, hogy mit tudnak, mert az a két O sem domborít különösen. Ami engem nem zavar, mert nekem nem fog különösebben fájni, ha ilyen ellenfelek ellen szerezzük meg a 1st seedet.
több mint 9 éve
Ezert is orultem volna, ha van BB, legalabb a D tesztelve lett volna. NA de majd a ket jo D ellen Bradyek.A védelem így is tesztelve van minden meccsen mindegy ki dobálgat..
Wyatt
Rowe vazze, nincs szabályos megmozdulása.
Iszonyat konzervatív D playbook megy az első félidőkben..csak ne nyeljünk be nagy játékot alapon. Látszott , ha megyünk TT-re gyakorlatilag a túlélésért szaladt. Biztos megvan az oka, hogy ezt így csináljuk
Btw csak nekem hiányoznak a labdaszerzések? Értem én, hogy hajlik de nem törik, meg RZ-ben felkeményedés de 2011 ben ez mellett elég sok labdát szereztünk
több mint 9 éve
Ezert is orultem volna, ha van BB, legalabb a D tesztelve lett volna. NA de majd a ket jo D ellen Bradyek.

több mint 9 éve
Lehet, hogy fura lesz amit mondok, de szeretnék már egy komplett ellenfelet látni!Engem egy picit idegesít, hogy TB játszott egy 0-8 browns-szal, és egy BR nélküli Pitt-el és egy wr nélküli Buffaloval. Talán a Cincy volt a legkomplettebb csapat, de ők idén annyira nem erősek. Talán a SEA és a Denver meccs okoz majd fejtőrést, főleg az O-nak.
több mint 9 éve
Elso csapatmegbeszeles: White fiam, mi volt az a drop?BB: Tommy, hogyhogy 70 szazalek alatt?

több mint 9 éve
Pff:Az azért szép lesz, amikor MVP lesz a szezon háromnegyedével...
Brady 90-es QB grade!!!
136,9-es QB rating!!!
Messze a legjobb irányító a ligában!!!! 🐐
Miért gondolom azt, hogy GOD ennek nem örül?😎💪🎃
kyobalu
több mint 9 éve
Pff:Brady 90-es QB grade!!!
136,9-es QB rating!!!
Messze a legjobb irányító a ligában!!!! 🐐
Miért gondolom azt, hogy GOD ennek nem örül?😎💪🎃
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
na ezek után jövő héten visszanézem, de emlékeim szerint a végén kissé feszült voltam
több mint 9 éve
Nem tudom. en egy pillanatig nem izgultam akkor sem. Amugy Lambo elmehet mar a pekbe 😛

több mint 9 éve
minusz harmincnál nem is, de azért a vége kezdett melegedni...Akkor ezert gorcsoltek a ketpontossal is. Mondjuk tavaly is nagyon mokoltak minusz 30nal, aztan Ricsi is elhitte, hogy szoros volt, pedig dehogyés 16 közte megint😊De idegenben lőtt góllal mi jutunk tovább 😉
NB2
Boston
Wyatt