New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Valaki tudna segíteni? Malcolm Butlerrel meddig van szerződésünk?jövőre itt van még 600 ezerért, 2017-ben RFA
Rule
több mint 10 éve
Valaki tudna segíteni? Malcolm Butlerrel meddig van szerződésünk?
több mint 10 éve
Reméljük idén se tudnak elmenni rá, mert sokkal fontosabb meccsre készülnek 😊Nagyjából ül a választás, ha HT nem lett volna ennyiszer sérült őt még hiányolnám.
twitter.com/MikeReiss/status/679467472647548928
ZERO_L
Butler vazze, hozza azt a szintet amit Revis csak 14millával kevesebbért 😊 jó igaz, hogy egy jóval erősebb front7 mögött de ettől most tekintsünk el.😊
több mint 10 éve
Reméljük idén se tudnak elmenni rá, mert sokkal fontosabb meccsre készülnek 😊twitter.com/MikeReiss/status/679467472647548928

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Az még egy szép történet lenne ha SJ SBt nyerne. Meg is érdemelné. Gurleyt utána nem lenne nehéz idehozni 😛
több mint 10 éve
Ha valakinek nem lenne programja január elsejére, akkor magyar idő szerint este hétkor Montreal Canadiens - Boston Bruins jégkorong mérkőzés. Mindannyiunk kedvenc stadionjában, a Razorban játsszák a '16-os Winter Classicot.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Olvasom az oldal Twitterüzenetei között, hogy "A Rams korábbi futója, a 39 éves Steven Jackson a New England Patriotshoz szerződött."Ezen viccelődtek itt a fiatalok tegnap, egyikük ugyanis benézte. Ez egyfajta insider humor.
Jackson 32 éves, a 39 az a mezszáma... 😊
Tizenkettes
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Olvasom az oldal Twitterüzenetei között, hogy "A Rams korábbi futója, a 39 éves Steven Jackson a New England Patriotshoz szerződött."Jackson 32 éves, a 39 az a mezszáma... 😊
több mint 10 éve
24-én 16:30-tól a sport tv a Seattle elleni Super Bowlt is megismétliÉn abban bízom, h februárban ismétli a sport tv a tavalyi SB-t. Ugyanazon csapatok részvételével, ugyanolyan végkimenetellel. Nem bánom, ha kicsit szerkesztenek az adás apróbb részletein (új dátum, új év, sőt, esetleg még a vesztes csapat is változhat...), de a végén uaz a csapat örüljön😛😛
baggio
több mint 10 éve
Hát igen. Az a projekt kb azon a szinten van mintha Maroneyval próbálkoznánk újra.Még el sem kezdtük...Igen kétévest.SJ 1 evet irt ala.Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
Blount cut lesz?
Ket ilyen futo nem kell a csapatba.
Demecs
zinedine5
A Ball projektet elengedtük már ?
gordon
Studi
több mint 10 éve
Leeresztettünk...Még el sem kezdtük...Igen kétévest.SJ 1 evet irt ala.Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
Blount cut lesz?
Demecs
zinedine5
gordon
Studi

több mint 10 éve
Juppí 😊24-én 16:30-tól a sport tv a Seattle elleni Super Bowlt is megismétliweek16Akkor most örülés?
Szombat Esti Futball
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
Vasárnap Délutáni Futball
New York Jets - New England Patriots
Höri
Wyatt
baggio

több mint 10 éve
Még el sem kezdtük...Igen kétévest.SJ 1 evet irt ala.Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
Blount cut lesz?
Demecs
zinedine5
gordon
több mint 10 éve
Igen kétévest.SJ 1 evet irt ala.Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
Blount cut lesz?
Demecs
zinedine5
több mint 10 éve
24-én 16:30-tól a sport tv a Seattle elleni Super Bowlt is megismétliweek16Akkor most örülés?
Szombat Esti Futball
Höri
Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
SJ 1 evet irt ala.Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
Blount cut lesz?
Demecs
több mint 10 éve
jövőre lehet hozzátenni még egyet 😊twitter.com/AdamSchefter/status/679074034085208064

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Érzek kisebb kárörvendést a broncossal kapcsolatban, de ha mi itt korházválogatottazunk, azért ők is megszenvednek a sérülésekkel.Sőt! Ha a Steelers + Chiefs + Jets nyeri a hátralévő két meccsét (amiből a egyedül a Jets-Pats tűnik véleményesnek) és a Denver kikap a Bengalstól (ami szintén sanszos), akkor a Kansas csoportelső, Jets + Steelers WC, a denveriek meg fotelből nézik a rájátszást...ha jövő héten megint kikap a Broncos és nyer a Chiefs, olyankor a csoporton belül a 2 egymás elleni meccs számít? (magyarán a Broncos menne wc körre?)Az nekik ugyanolyan, de a divízió mérlege a Chiefsnek jobb, így a Broncos menne WC körbe
NB2
ervinator
realanta
több mint 10 éve
week16Akkor most örülés?
Szombat Esti Futball
Höri

több mint 10 éve
De S-Jax tényleg 39 éves, a twitterboxban is ott figyelAzt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjábanszerintem nem sok, aszonták, hogy már 39 éves
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
több mint 10 éve
bakker én meg azt hittem, hogy a monogram melletti szám a születési éve...
több mint 10 éve
Szegény Watt mit szóljon 99 évesen? Kerettel még csak csak sikerül neki játszani, de anélkül esélye sincs.Romo még csak 9 éves...Azt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjábanszerintem nem sok, aszonták, hogy már 39 éves
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
Eddig is csodáltam Gronk-ot, de hogy 87 évesen képes erre, nem is értem őt miért nem említik MVP cím várományosaként
ZERO_L
több mint 10 éve
Ez is egy megfejtés! 😀Romo még csak 9 éves...Azt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjábanszerintem nem sok, aszonták, hogy már 39 éves
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
Eddig is csodáltam Gronk-ot, de hogy 87 évesen képes erre, nem is értem őt miért nem említik MVP cím várományosaként
ZERO_L
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Romo még csak 9 éves...Azt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjábanszerintem nem sok, aszonták, hogy már 39 éves
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
Szerkesztette: ZERO_L