New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Muhha!

https://64.media.tumblr.com/ec12d5a366412a94b36f481023698efc/tumblr_ngc5qt9Kuu1tnx0qco1_640.jpg
the blitz for six: Image
| sports | mostly football | ct |

több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Milyen kegyetlen? a sors. Szerintem már februárban is beszéltem erről. Tudjuk ki szerezte meg a végső INT-et. De ki szerelte Lynchet az 1 yardoson? Nem igazán beszél róla senki és már persze nincs is a csapatnál.
NB2
Hightower csinálta meg a tackle-t, Ayers "csak" azt akadályozta meg hogy Lynch benyújtsa a gólvonalon túlra, de értem mit mondasz... 😊
És azért emlékszünk rá... 😉
Castleai01
Ajánlom olvasásra. Jó 😊

www.theplayerstribune.com/akeem-ayers-rams-super-bowl-patriots/
több mint 10 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
PFF Grades for the season.

O:  gyazo.com/04769f07b0c3ca1c5f18eb897d2bcf18

D:  gyazo.com/996961503d53d9347f7d0e2afb6efd42

ST:  gyazo.com/760e400d8199bc7094c8fcc3045c8ad8
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Hoztunk egy CB-t (Troy Hill), TE Asante Cleveland helyett.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ahogy most nézem a döntőt, úgy érzem, hogy Lewis kiesésével borzasztóan hiányzik egy olyan RB a támadósorunkból, aki a checkdown passzokat begyűjti. Ezen a poszton a mostani keret egyik tagja sem tud megfelelni.
Kollega
Azért White elég jól játszik, igaz hogy nem egy Lewis, de Vereen szintjét hozza.
cspeti98
Ha a számokat nézem igazad van. Valahogy mégsem érzem, hogy ő lenne a megbízható utolsó lehetőség, akinek odadobhatja Brady a labdát. Meg kellene nézni a statisztikákat, de nekem úgy tűnik lényegesen kevesebb vertikális játékkal próbálkozunk mostanában.
Persze simán lehet, hogy csak az Edelmannak dobott screenek hiányoznak a szememnek. Az ő szerepkörét meg sem próbáljuk betölteni.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Ahogy most nézem a döntőt, úgy érzem, hogy Lewis kiesésével borzasztóan hiányzik egy olyan RB a támadósorunkból, aki a checkdown passzokat begyűjti. Ezen a poszton a mostani keret egyik tagja sem tud megfelelni.
Kollega
Azért White elég jól játszik, igaz hogy nem egy Lewis, de Vereen szintjét hozza.

több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Milyen kegyetlen? a sors. Szerintem már februárban is beszéltem erről. Tudjuk ki szerezte meg a végső INT-et. De ki szerelte Lynchet az 1 yardoson? Nem igazán beszél róla senki és már persze nincs is a csapatnál.
NB2
Hightower csinálta meg a tackle-t, Ayers "csak" azt akadályozta meg hogy Lynch benyújtsa a gólvonalon túlra, de értem mit mondasz... 😊
És azért emlékszünk rá... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Vegignezve most is szaladgált a hideg a hátamon.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem hát, Lewist ilyen szinten nem lehet pótolni, de valami mankót csak bedobunk helyette...

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Összes Kedves Pats Drukker Társamnak itt Kívánok Boldog Karácsonyt!

több mint 10 éve
A Jets ellenire össznépi lesz a munkatársaimmal.
Remélem, nem adjuk le a meccset 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
"baráti" időpontban fél5-kor lesz ma a sport2-n az SB ismétlése😊
karácsonyi vacsi mellé tökéletes😊
több mint 10 éve
Collins és Chandler Jones meddig van még nálunk papíron?
Nekem ők a kedvenceim DMC mellett a védelemből, de vele "most" hosszabbítottunk.
Minitron
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/
gordon
wow! Karaj egy link, köszönöm!

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nekem ők a kedvenceim DMC mellett a védelemből, de vele "most" hosszabbítottunk.
Minitron
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/
több mint 10 éve

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nagy szerződést BB nem ad CB-nek. (Revis se volt kivétel.) Szvsz szíve szerint már idén hosszabbított volna vele; nyáron biztos meg lesz kínálva egy erős közepes szerződéssel. Viszonylag kevesebb garantálttal, sok opcióval, ösztönzővel; Gronk szerződésének szerkezetére fog hajazni. Jó helyzetben van a Pats, két évig kontrollálja Butler sorsát, azt meg a játékos (ügynöke) is tudja, hogy két év alatt bármi rossz is megtörténhet.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A lényeg, hogy adjunk neki dellát szépen. Bár nekem az is jó, ha még két évig szotyi, és utána hosszabbít csak, de bánat sem tudja, akkor lehet, hogy már neki is 14 milla kellene lassan 😀

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nem lehet hosszabbítani két év után, legalább három évet profiskodni kell.
Höri
UDFA esetében kettő.
gabtsi
Igen, úgy lehetne egy mondatban leírni, hogy újonc szerződésének utolsó éve előtt nem lehet játékossal hosszabbítani.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hicks jól tolja, maradjon is így (:

több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Remélem nem kiabálom el, det néhány mellényúlás mellett, Akiem Hicks-szel az Öreg azért idén is markolt egy igen szépet szezon közben.

Do your job
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
UDFA esetében kettő.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Valaki tudna segíteni? Malcolm Butlerrel meddig van szerződésünk?
Rule
jövőre itt van még 600 ezerért, 2017-ben RFA
Höri
köszi az infót, akkor ha jól sejtem potenciálisan az idei offseasonben elkezdődnek a felek között a tárgyalások egy long term contractről, kivéve ha Butler teljesítménye visszaesik a PO-ra, mert akkor az értéke is jelentősen csökkenni fog és már nem lesz annyira fontos RFA státusz előtt megállapodni.
Rule
nem lehet hosszabbítani két év után, legalább három évet profiskodni kell.

több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Valaki tudna segíteni? Malcolm Butlerrel meddig van szerződésünk?
Rule
jövőre itt van még 600 ezerért, 2017-ben RFA
Höri
köszi az infót, akkor ha jól sejtem potenciálisan az idei offseasonben elkezdődnek a felek között a tárgyalások egy long term contractről, kivéve ha Butler teljesítménye visszaesik a PO-ra, mert akkor az értéke is jelentősen csökkenni fog és már nem lesz annyira fontos RFA státusz előtt megállapodni.