New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Aki még él és mozog a csapatban tuti odateszi magát. Tudják mi múlik rajta. Ez a miami szétesőben van és egy olyan játékkal mint a jets ellen volt nyerhető. Keresik az új edzőt, Tannehillben egyre kevesebben hisznek. Nekik a minél jobb draft hely kellene legyen most már qa cél.
Jó lenne ha mindkét csapat félgőzzel játszana és így is nyerhető lenne.
több mint 10 éve
Csak halkan mondom, ha a bengals a no1 seed, Szmöre eddigi alakitását végig nézve a PO-ban, akkor is miénk végig a hazai pálya....
több mint 10 éve
Had kérdezzek egy szakmai jellegűt kivételesen 😉Az utolsó forduló után milyen lehetőség van még a keret változtatására? Jól emlékszem, hogy olyan játékost nem igazolhatunk, akinek az utolsó fordulóban volt csapata? Vagy teljesen rosszul emlékszem?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Elengedtük Józsit. Ki érti ezt?😊
több mint 10 éve
Ráadásul Miamiban mindig jól megy. Pláne az utolsó fordulóban 😀De remélem, most azért összejön a siker tartalékosan is 😊

több mint 10 éve
Bengals-Ravens, Broncos-ChargersHát csoport meccs ide, csoport meccs oda, azért ezek inkább 1-esek, szóval valszeg nyerni kell Miamiban😊
(azt mondjuk nem vágom, hogy a Broncos meccs miért nem 7-kor lesz jövő vasárnap)
több mint 10 éve
triangle
1 283
miamiban ha kikapnánk, akkor az kéne a home fieldhez, hogy a mai győztes egy hét múlva kikapjon.
több mint 10 éve
Akkor,most kinek szurkolunk hajnalban? Mi a jobb nekünk? Vagy mivel,ha verjük a Miamit , úgyis megvan a 1. seed ezért mindegy?Ha Miamiban nyerünk mindegy mit csinálnak a többiek!
kolok1972
több mint 10 éve
Akkor,most kinek szurkolunk hajnalban? Mi a jobb nekünk? Vagy mivel,ha verjük a Miamit , úgyis megvan a 1. seed ezért mindegy?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Egyébként pedig Respect BB-nek amiért Thompkins sérülésekor odament bíztatni..látszik, hogy mégis csak van szíve😃
több mint 10 éve
Akkor összefoglalva, ha mindenki tud játszani akkor nem nagyon van ellenfelünk. 😊 Na jó, ezt szeptemberben már megírta minden szakújságíró, pedig akkor még a védelem mellett jó sok kérdőjel volt. Azért szinte biztos vagyok benne, hogy néhányan az O lineból sérülten játszanak így is.Tegnap ez ellen a nagyon motivált és nagyon pörgő csapat ellen, egyetlen vállrándítással visszajöttünk a meccsbe. Pedig az egyetlen motiváció az lehetett, hogy nehogy már kikapjunk NJ-ben. És akkor jön a rájátszás, amit vér komolyan fognak venni. Itt van egy rakás olyan játékos, aki már szagolt puskaport. Itt lesz remélhetőleg egy másik rakás, aki meggyógyul addigra. Nem is baj, ha van most esetleg egy kis formahanyatlás.
Vasárnap, kellemes 25 fokban legyártjuk a kötelező halkonzervet, két héttel később pedig bemutatjuk, hogy amit eddig revenge mode-nak hittek, az csak kedélyes kis "walk in the park" volt ahhoz képes ami akkor jön majd.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Zidane kellőképpen összefoglalta a tegnapi meccset..Reméljük, hogy Vollmer helyrejön és Kline is kipiheni magát a következő 3 hétben..A PO menetelés 80%-ban a fal állapotán fog múlni, valamint Julian és Dola ficánkolási képességén..
Úgy gondolom, hogy amennyiben szeptemberben-októberben 2,5 másodpercig meg tudta védeni a Vollmer-Mason-Andrews-Tre-Cannon féle fal Bradyt, akkor erre képes lesz a PO-ban is..Azért egy 90%-os JE11, Dola duó, Gronkkal, White-al, Jojo-val kiegészülve, megtámogatva Steven Jacksona-al és Iosefa-val nem lehet nagyon rossz..
Ninko és HT pihenjen a következő 3 hétben, jöjjenek rendbe..Tud harapni ez a D-line nagyon, ha kell, be is bizonyították az elmúlt hetekben...DMC és Chung visszajövetelével pedig lényegesen stabilabb lesz a secondary..No Panic!!!
Húzzuk be a Miami meccset és mindenki jöjjön rendbe az első PO meccsre..
Ott meg harapni fogunk úgyis, bárki jön szembe.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Azt azért látni kell, hogy egy már biztosan bye-os csapat a két kezdő elkapója, safety-je, OT-je, kezdő G-je, két "kezdő" futója nélkül játszott idegenben, egy 110%-on pörgő PO-ba igyekvő, nekünk eleve nem túl jó matchup Jets ellen.És ezen a meccsen nem kis szerencsével (természetesen nem lekicsinyítve a játékukat, ami alapján simán PO csapat) nyert az ellenfél.
több mint 10 éve
Hát ha olyan zakót kapnánk mint tegnap a Sajtfejűek, jobban is járnánk...Akkor ha bejutunk a SB-ba és a Cards jön szembe max visszalépünk... 😁Szezon elején mindenki Pats - Packers SB-t várt. Hát ahogy bohócot csinál belőlük a Cards, nemigen látom ennek a realitását. (A jelen állapotok alapján a jelenlegi kerettel, a sérültek nélkül a mienket sem.)Elképzelni én is el tudom. De nem szeretném a mostani O-fallal kitenni Bradyt annak a rettenetnek, amit Rodgers éppen elszenved. Ilyet, hogy két strip sack fumble TD, nem is láttam még.
Burkus
Burkus
gordon
több mint 10 éve
nagyon egyszerű, TB piros, no contact mezt húz magára a döntőben, így meg már nem gond, ha az O fal gyengélkedik
több mint 10 éve
Akkor ha bejutunk a SB-ba és a Cards jön szembe max visszalépünk... 😁Szezon elején mindenki Pats - Packers SB-t várt. Hát ahogy bohócot csinál belőlük a Cards, nemigen látom ennek a realitását. (A jelen állapotok alapján a jelenlegi kerettel, a sérültek nélkül a mienket sem.)Elképzelni én is el tudom. De nem szeretném a mostani O-fallal kitenni Bradyt annak a rettenetnek, amit Rodgers éppen elszenved. Ilyet, hogy két strip sack fumble TD, nem is láttam még.
Burkus
Burkus
több mint 10 éve
Akkor ha jól emlékszem csak térfelet választottunk, így a denvernek átengedve a választás jogát, hogy rugni, vagy visszahordani szeretnének.Azon gondolkodom, hogy amikor a Denver ellen 2 évvel ezelött OT-ztunk, akkor a választásnál (,amikor szintén rugást választottunk) mi dönthettük el, hogy merre rugunk?Itt van a konkrét eset, meg még néhány a múltból:
zinedine5
quirkyresearch.blogspot.hu/2006/07/nfl-games-in-which-winner-of-coin-toss.html
Bruschi85
több mint 10 éve
Szezon elején mindenki Pats - Packers SB-t várt. Hát ahogy bohócot csinál belőlük a Cards, nemigen látom ennek a realitását. (A jelen állapotok alapján a jelenlegi kerettel, a sérültek nélkül a mienket sem.)Elképzelni én is el tudom. De nem szeretném a mostani O-fallal kitenni Bradyt annak a rettenetnek, amit Rodgers éppen elszenved. Ilyet, hogy két strip sack fumble TD, nem is láttam még.
Burkus
több mint 10 éve
En magunkat siman el tudom kepzelni, a tuloldalrol meg johet akar a Panthers, oket csipazom 😊

több mint 10 éve
Szezon elején mindenki Pats - Packers SB-t várt. Hát ahogy bohócot csinál belőlük a Cards, nemigen látom ennek a realitását. (A jelen állapotok alapján a jelenlegi kerettel, a sérültek nélkül a mienket sem.)
több mint 10 éve
Azon gondolkodom, hogy amikor a Denver ellen 2 évvel ezelött OT-ztunk, akkor a választásnál (,amikor szintén rugást választottunk) mi dönthettük el, hogy merre rugunk?Itt van a konkrét eset, meg még néhány a múltból:
zinedine5
quirkyresearch.blogspot.hu/2006/07/nfl-games-in-which-winner-of-coin-toss.html

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Most őszintén, miért ne választhattuk a rúgást? A 2. félidei teljesítmény alapján simán benne volt, hogy fogjuk őket és utána egy FG-val nyerjük a meccset. ÉN is így döntöttem volna.
több mint 10 éve
triangle
1 283
Azon gondolkodom, hogy amikor a Denver ellen 2 évvel ezelött OT-ztunk, akkor a választásnál (,amikor szintén rugást választottunk) mi dönthettük el, hogy merre rugunk?én arra emlékszem, hogy BB azért (is) választott rúgást, mert a denvernek széllel szembe kellett támadnia. nem tudom pontosan a szabályt, de szerintem az irány adott (talán térfélcsere második félidő után?)
zinedine5
szerk.: pont most olvasom twitteren, hogy akkor irányt választottunk, utána a denver pedig kérte a labdát
Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
triangle
1 283
én nem tudom, ki mitől fél, de én egészséges elkapósorral egyik afc csapattól sem fosok. nyilván adott nap ki lehet kapni bárkitől, meg messze van az O és a D tökéletestől, de szerintem mindenki ellen mi vagyunk egyelőre a favoritok. lehet, hogy csak kicsúszott eredmény volt, de wattot pl nagyon szépen leszedte cannon (nem volt végig double team). na de csapjuk meg a miamit jövő héten, aztán előre az ötödikért😊Hát visszaolvashatsz, a pesszimizmus távol áll tőlem. De ha a mai falra azt mondjátok hogy szar volt, furán venné ki magát, ha azt válaszolnám, hogy a 7. héten meg voltak. Szóval a liga legjobb védőjétől nem félünk, de mindenki mástól igen?..semmit nem tudott csinálni😀Texans-on kívül bármelyik csapat apró darabokra tudja szedniTexans Clowneyval és Wattal... 😊
ZERO_L
vpi
de hát valakinek örök pesszimistának is kell lenni, nemigaz? 😊
triangle
vpi
több mint 10 éve
ami mondjuk jobban izgat, hogy ninko eléggé bicegett az öltözőben. viszont: According to a source, Sebastian Vollmer is "hopeful it's a sprain" but will know more after tests tomorrow.Úgy legyen. Bár éppen talán DMC-nek van sprain sérülése 4-6 hetes gyógytartammal? Tavaly szerencsénk volt, mert Mayo kivételével nem volt fontos sérültünk, idén meg nincs, lassan minden bluechip sérült Brady kivételével.
#fingerscrossed
triangle