New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ilyenkor jöhetne az Öreg varázslata és találhatna vmi kincset érő cb-t akit mindenki lesajnál aztán SB-t nyer nekünk! 😀 tudom ismerős a story de hátha duplázunk 😉Ja és Colemant nem szeretném ha játszana a PO-ban. Ennyit karácsonyra 😀Ez jogos, csak akkor ki, ha nem ő? rövid a névsor sajnos.
ParadSEC
winston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
A mi védelmünkben egy olyan méretekkel rendelkező CB akkora zászlómágnes lenne, hogy csak na. Amúgy is kap minden meccsen a secondary legalább egy érthetetlen büntetést.Azt, hogy kell-e egy posztra igazolni, szerintem nem lehet a cap szemszögéből nézni. Ha egy játékos komoly upgradet jelent, arra előkaparják a pénzt. Így előkaparnák egy olyan CB-re is, akire tényleg szükség van. De ha jobban megnézzük, ez a társaság sok szempontból jobban teljesít mint a Revis, DRC páros, sokkal-sokkal több pénzért. De ha továbbra is a sapka szempontjából nézzük, például lehet, hogy egy T-re, vagy G-ra szorítanának pénzt, ha felbukkanna egy jó, bármilyen szűkös is a helyzet. (Mondjuk a falembereket aztán végképp draftolni szoktuk, de a példa kedvéért. Ott ugyanis azért elférne egy kis erősítés.)
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hogy ki mennyit ér kb innentől derül ki. Ugyanis PO-ban vagyunk 😊viszont DT-t meg levette a pályáról, pedig ő is elég nagy darab
Nekem amúgy annyi bajom van Ryannal, hogy kicsi😊 Fizikalitással nem mindig sikerül kivédekezni az elkapást, vasárnap is Marshallnak ment a laszti 3.10-re ott Ryan már csak kapálózhatott.
NB2
az én részemről ez már bőven több mint amire számítottam, főleg hogy év elején szinte mindenki azon a véleményen volt, hogy ő egy Arrington 2.0 (=szélen használhatatlan)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hogy ki mennyit ér kb innentől derül ki. Ugyanis PO-ban vagyunk 😊Nekem amúgy annyi bajom van Ryannal, hogy kicsi😊 Fizikalitással nem mindig sikerül kivédekezni az elkapást, vasárnap is Marshallnak ment a laszti 3.10-re ott Ryan már csak kapálózhatott.
több mint 10 éve
Én nem értek egyet azokkal a véleményekkel, hogy kellene ide valami nagy, neves CB, mert van már nekünk egy. Echte saját nevelésű, igazi undrafted. Igazából az egész sec-től várnék egy kicsivel többet. Ahogy írtam, mondjuk még 4-5 INT-t szezononként.főleg azért, mert az utóbbi években nagyon elszálltak a CB-k fizetései, nekünk meg bőven elég lesz Jones,HT,Collins szerződését valahogy beilleszteni a sapkába
Kollega

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mondjuk Harmon eddig nagyon jó volt, amikor beszállt, szarabb meccsem meg DMC-nek is van, én őt nem húznám le. Ryan dettó. Most kétszer is elég szépen megéltek ellene, de ettől még a szezon során több mint pozitív a játéka. Ha ilyeneket húzunk 2-3. körben, én nem fogok panaszkodni 😛Ryant én sem húzom le. Viszont a Butler - Ryan duó CB1-CB2-nek azért szerintem nem elég. vagy éppenséggel elég, de akkor meg kellene egy mostaninál erősebb 3, vagy safety vonalon kellene még egy valaki, mélységben be tud segíteni. Már DMC-n kívül, vagy helyette, ha megsérül.
Remélem, Richards is kifut valami hasonlót, hogy aztán megint az öregnek legyen igaza
Wyatt
Én nem értek egyet azokkal a véleményekkel, hogy kellene ide valami nagy, neves CB, mert van már nekünk egy. Echte saját nevelésű, igazi undrafted. Igazából az egész sec-től várnék egy kicsivel többet. Ahogy írtam, mondjuk még 4-5 INT-t szezononként.
Amióta NFL-t nézek, szerintem még sohasem volt ennyire fizikális front 7-ünk, élmény nézni, ahogy aprítanak.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Számomra is az OT poszt tűnik a leginkább problémásnak. Solder sérülésből jön vissza. Vollmer a szerződése utolsó évébe lép, nem fiatal már és bőven voltak sérülései (friss hírek a mostaniról?), Cannon majd 5 millióval terheli a jövő évet, ehhez képest... Aztán a PS-ből visszahozott Fleming, meg a maradék.
több mint 10 éve
Majd húzunk megint long snappert. 😊Én is OT-ben reménykedem elsősorban. Tavaly sem értettem miért dőltek hátra sokan a 4. körös G draftoltakkal a zsebben, bár nem rosszak annyira, de szerintem most áldozni kell majd rá, hogy tényleg minőség jöjjön. az az 1. körös nagyon fog hiányozni emiatt.nem tudom pontosan, hol tartanak solder és vollmer szerződései, de emlékeim szerint legalább vollmer már nagyon a vége felé van, és mindig legalább egy évvel korábban ruházunk be OT-ra, minthogy lelépne az előző, szóval szerintem is érik egy komoly OT draft. szintén egyetértek a futó kérdésben is, elkapó futónk van, viszont futó futó remélem jön draftról. védelembe én csak depthet húznék (hacsak nincs nagy csúszó), DE, DT, LB, CB, sorrend kb tökmindegy. wr-t csak FA-ról, egész jó lesz a felhozatal a mi általunk keresett másholmaxátlagosdenálunkhasznoslesz kategóriában.Nagyon meglepődnék ha az első két választás valamelyikével megint DB-t húznánk én sokkal nagyobb problémának tartom az OT kérdést, és a draft közepén nem ártana egy komolyabb RB-t is behúzni és lassan jöhetne egy DE is (Ninko sem lesz itt örökre)RB-ben nem tudom, mennyire gondoljuk át majd a dolgokat, de szerintem Lewiszal meg mondjuk White-tal azért elkarmolunk passzban, igaz, én nem sajnálnám, ha lenne valaki, akivel futni is lehet 😀
ZERO_L
Az OT-kérdés most nagy igazából, de amikor a 6-7. embereket kell bevetni, akkor az lenne a csoda, ha nem így lenne... Ettől függetlenül persze jöhet egy jóféle OT, mert valaki mindig kihal a Solder, Vollmer kettősből, és Cannon is többet sérült, mint nem. DE-ben azért Sheard is ott van, és minden évben húzunk egy rakatot, most pl a 3. és a 4. körben is jött, nem lenne baj, ha valakit ki tudnánk már nevelni belőlük. Amúgy még van néhány meccsünk a draftig 😊
Wyatt
triangle
Futó tényleg jó lenne, de szerintem várhatunk még arra bőven, hogy hozzánk jöjjön a következő Gurley. Közepes meg van elég FA-n is, meg hátsóbb körökben, de sokkal jobb futójáték attól szerintem nem lesz.
winston
több mint 10 éve
Én is OT-ben reménykedem elsősorban. Tavaly sem értettem miért dőltek hátra sokan a 4. körös G draftoltakkal a zsebben, bár nem rosszak annyira, de szerintem most áldozni kell majd rá, hogy tényleg minőség jöjjön. az az 1. körös nagyon fog hiányozni emiatt.nem tudom pontosan, hol tartanak solder és vollmer szerződései, de emlékeim szerint legalább vollmer már nagyon a vége felé van, és mindig legalább egy évvel korábban ruházunk be OT-ra, minthogy lelépne az előző, szóval szerintem is érik egy komoly OT draft. szintén egyetértek a futó kérdésben is, elkapó futónk van, viszont futó futó remélem jön draftról. védelembe én csak depthet húznék (hacsak nincs nagy csúszó), DE, DT, LB, CB, sorrend kb tökmindegy. wr-t csak FA-ról, egész jó lesz a felhozatal a mi általunk keresett másholmaxátlagosdenálunkhasznoslesz kategóriában.Nagyon meglepődnék ha az első két választás valamelyikével megint DB-t húznánk én sokkal nagyobb problémának tartom az OT kérdést, és a draft közepén nem ártana egy komolyabb RB-t is behúzni és lassan jöhetne egy DE is (Ninko sem lesz itt örökre)RB-ben nem tudom, mennyire gondoljuk át majd a dolgokat, de szerintem Lewiszal meg mondjuk White-tal azért elkarmolunk passzban, igaz, én nem sajnálnám, ha lenne valaki, akivel futni is lehet 😀
ZERO_L
Az OT-kérdés most nagy igazából, de amikor a 6-7. embereket kell bevetni, akkor az lenne a csoda, ha nem így lenne... Ettől függetlenül persze jöhet egy jóféle OT, mert valaki mindig kihal a Solder, Vollmer kettősből, és Cannon is többet sérült, mint nem. DE-ben azért Sheard is ott van, és minden évben húzunk egy rakatot, most pl a 3. és a 4. körben is jött, nem lenne baj, ha valakit ki tudnánk már nevelni belőlük. Amúgy még van néhány meccsünk a draftig 😊
Wyatt
triangle
Futó tényleg jó lenne, de szerintem várhatunk még arra bőven, hogy hozzánk jöjjön a következő Gurley. Közepes meg van elég FA-n is, meg hátsóbb körökben, de sokkal jobb futójáték attól szerintem nem lesz.
több mint 10 éve
Feltrade az smafú?😊butler pro-bowl szezont tol (és nem a szurkolók tolták be, hanem a játékosok/edzők, azaz a "szakma" szavazatai). ryant év elején a padról kezdtük felépíteni, és egyöntetű vélemény, hogy a szezon második felében már legalább butler szintjén tolja, ha nem még jobban (1-1 off meccse revisnek is van, ld. még: hopkins). 3-4. opció johnson és coleman, akik pl jóval előrébb tartanak, mint mondjuk butler tavaly ilyenkor (igen, engedtek néha nagy elkapást, de pl egyiknek sem volt 100-150y-os wr-je, nem ment el meccs egyiken sem). jövőre ők is csak jobbak lesznek. szóval én összességében elégedett vagyok a cb állománnyal, isten ments, hogy 1. körben azt húzzunk. depthnek jöhet +1 ember draftról, de remélem max 3. körtől. nem is beszélve arról, hogy nálunk van a liga legjobb safety-párosa/hármasa..Na, abban biztos vagyok, hogy az 1. körben nem jön CB : D
triangle
Wyatt
Btw a jelenlegi 53as keret 90%ának van szerződése jövőre is tehát nagy gond nincs. HT és Collins is contract évet fut 2016ban és valószínűleg mindkettővel tárgyalni fogunk a hosszabbításról tavasszal és ismerve BB-t a kedvezőbb tárgyalási pozíció miatt az első választásunkkal LB-t fogunk hozni.Főleg akkor ha Mayo-t elküldjük.
Terveztem, hogy az alapszakasz végén írok a rosterről egy összefoglalót vitaindítónak😊
több mint 10 éve
[/quote]Na, abban biztos vagyok, hogy az 1. körben nem jön CB : D[/quote]De semmi se 😛
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
triangle
1 283
nem tudom pontosan, hol tartanak solder és vollmer szerződései, de emlékeim szerint legalább vollmer már nagyon a vége felé van, és mindig legalább egy évvel korábban ruházunk be OT-ra, minthogy lelépne az előző, szóval szerintem is érik egy komoly OT draft. szintén egyetértek a futó kérdésben is, elkapó futónk van, viszont futó futó remélem jön draftról. védelembe én csak depthet húznék (hacsak nincs nagy csúszó), DE, DT, LB, CB, sorrend kb tökmindegy. wr-t csak FA-ról, egész jó lesz a felhozatal a mi általunk keresett másholmaxátlagosdenálunkhasznoslesz kategóriában.Nagyon meglepődnék ha az első két választás valamelyikével megint DB-t húznánk én sokkal nagyobb problémának tartom az OT kérdést, és a draft közepén nem ártana egy komolyabb RB-t is behúzni és lassan jöhetne egy DE is (Ninko sem lesz itt örökre)RB-ben nem tudom, mennyire gondoljuk át majd a dolgokat, de szerintem Lewiszal meg mondjuk White-tal azért elkarmolunk passzban, igaz, én nem sajnálnám, ha lenne valaki, akivel futni is lehet 😀
ZERO_L
Wyatt
több mint 10 éve
Nagyon meglepődnék ha az első két választás valamelyikével megint DB-t húznánk én sokkal nagyobb problémának tartom az OT kérdést, és a draft közepén nem ártana egy komolyabb RB-t is behúzni és lassan jöhetne egy DE is (Ninko sem lesz itt örökre)RB-ben nem tudom, mennyire gondoljuk át majd a dolgokat, de szerintem Lewiszal meg mondjuk White-tal azért elkarmolunk passzban, igaz, én nem sajnálnám, ha lenne valaki, akivel futni is lehet 😀
ZERO_L

több mint 10 éve
butler pro-bowl szezont tol (és nem a szurkolók tolták be, hanem a játékosok/edzők, azaz a "szakma" szavazatai). ryant év elején a padról kezdtük felépíteni, és egyöntetű vélemény, hogy a szezon második felében már legalább butler szintjén tolja, ha nem még jobban (1-1 off meccse revisnek is van, ld. még: hopkins). 3-4. opció johnson és coleman, akik pl jóval előrébb tartanak, mint mondjuk butler tavaly ilyenkor (igen, engedtek néha nagy elkapást, de pl egyiknek sem volt 100-150y-os wr-je, nem ment el meccs egyiken sem). jövőre ők is csak jobbak lesznek. szóval én összességében elégedett vagyok a cb állománnyal, isten ments, hogy 1. körben azt húzzunk. depthnek jöhet +1 ember draftról, de remélem max 3. körtől. nem is beszélve arról, hogy nálunk van a liga legjobb safety-párosa/hármasa..Na, abban biztos vagyok, hogy az 1. körben nem jön CB : D
triangle

több mint 10 éve
Nagyon meglepődnék ha az első két választás valamelyikével megint DB-t húznánk én sokkal nagyobb problémának tartom az OT kérdést, és a draft közepén nem ártana egy komolyabb RB-t is behúzni és lassan jöhetne egy DE is (Ninko sem lesz itt örökre)

több mint 10 éve
triangle
1 283
butler pro-bowl szezont tol (és nem a szurkolók tolták be, hanem a játékosok/edzők, azaz a "szakma" szavazatai). ryant év elején a padról kezdtük felépíteni, és egyöntetű vélemény, hogy a szezon második felében már legalább butler szintjén tolja, ha nem még jobban (1-1 off meccse revisnek is van, ld. még: hopkins). 3-4. opció johnson és coleman, akik pl jóval előrébb tartanak, mint mondjuk butler tavaly ilyenkor (igen, engedtek néha nagy elkapást, de pl egyiknek sem volt 100-150y-os wr-je, nem ment el meccs egyiken sem). jövőre ők is csak jobbak lesznek. szóval én összességében elégedett vagyok a cb állománnyal, isten ments, hogy 1. körben azt húzzunk. depthnek jöhet +1 ember draftról, de remélem max 3. körtől. nem is beszélve arról, hogy nálunk van a liga legjobb safety-párosa/hármasa..
több mint 10 éve
Mondjuk Harmon eddig nagyon jó volt, amikor beszállt, szarabb meccsem meg DMC-nek is van, én őt nem húznám le. Ryan dettó. Most kétszer is elég szépen megéltek ellene, de ettől még a szezon során több mint pozitív a játéka. Ha ilyeneket húzunk 2-3. körben, én nem fogok panaszkodni 😛Remélem, Richards is kifut valami hasonlót, hogy aztán megint az öregnek legyen igaza

több mint 10 éve
Ja és Colemant nem szeretném ha játszana a PO-ban. Ennyit karácsonyra 😀Ez jogos, csak akkor ki, ha nem ő? rövid a névsor sajnos.
ParadSEC
több mint 10 éve
Attól félek, hogy drafton próbáljuk majd megoldani. 2-3 kör CB-S, imádlak.Nem hiszem, hogy mi ráúszunk nagyobb nevű (dárgább) CB-re a piacon. Nem nagyon lesz hely a sapi alatt, ha Chandler Jones, Collins és Magastorony szerződéseit szeretnénk rendbe tenni. Márpedig ezeknek kell elsőbbséget élvezniük.Az lenne itt a nagy kérdés, hogy Butler - Ryan duóban lát-e még fejlődési lehetőséget a stáb. Szerintem keresik a költséghatékony módját, hogyan lehetne erősíteni a hátsó alakzatot. Amit például Harmon előadott a pályán vasárnap, az talán a kölyök ligában elegendő. Kicsit keveslem a megszerzett passzokat is. A pass rushra nem igazán lehet panasz, elvárható lenne még plusz egy 4-5 interception a D-től.
Boston
Kollega
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy mi ráúszunk nagyobb nevű (dárgább) CB-re a piacon. Nem nagyon lesz hely a sapi alatt, ha Chandler Jones, Collins és Magastorony szerződéseit szeretnénk rendbe tenni. Márpedig ezeknek kell elsőbbséget élvezniük.Az lenne itt a nagy kérdés, hogy Butler - Ryan duóban lát-e még fejlődési lehetőséget a stáb. Szerintem keresik a költséghatékony módját, hogyan lehetne erősíteni a hátsó alakzatot. Amit például Harmon előadott a pályán vasárnap, az talán a kölyök ligában elegendő. Kicsit keveslem a megszerzett passzokat is. A pass rushra nem igazán lehet panasz, elvárható lenne még plusz egy 4-5 interception a D-től.
Boston
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy mi ráúszunk nagyobb nevű (dárgább) CB-re a piacon. Nem nagyon lesz hely a sapi alatt, ha Chandler Jones, Collins és Magastorony szerződéseit szeretnénk rendbe tenni. Márpedig ezeknek kell elsőbbséget élvezniük.
Do your job
több mint 10 éve
Jövőre szeretnék egy olyan Cb-t a csapatba aki legalább 6-3 magas és fel tudja venni fizikalitásban a versenyt a giga Wr-ekkel szemben. Nagyon kiszolgáltatottnak érzem a Sec-et magas elkapókkal szemben. Ja és Colemant nem szeretném ha játszana a PO-ban. Ennyit karácsonyra 😀Sean Smith FA lesz
ParadSEC
több mint 10 éve
Jövőre szeretnék egy olyan Cb-t a csapatba aki legalább 6-3 magas és fel tudja venni fizikalitásban a versenyt a giga Wr-ekkel szemben. Nagyon kiszolgáltatottnak érzem a Sec-et magas elkapókkal szemben. Ja és Colemant nem szeretném ha játszana a PO-ban. Ennyit karácsonyra 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Aki még él és mozog a csapatban tuti odateszi magát. Tudják mi múlik rajta. Ez a miami szétesőben van és egy olyan játékkal mint a jets ellen volt nyerhető.Verhető a Fins, de az ilyen csapatoknál pont az a veszélyes, hogy mindenki (játékosok, edzők) bizonyítani akar, hogy rájuk az új szezonban is lehet számítani. Ha nem az aktuális csapatban, akár máshol.
Keresik az új edzőt, Tannehillben egyre kevesebben hisznek. Nekik a minél jobb draft hely kellene legyen most már qa cél.
Jó lenne ha mindkét csapat félgőzzel játszana és így is nyerhető lenne.
Demecs