New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Suhtól nem tartok mert annyira motivált mostanában mint egy édességel megtömött gyerek az ebédnél. Plussz új GM nem akarják a draft helyüket elb...ni rivalizálás ide vagy oda!Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
NB2
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
NB2
több mint 10 éve
Szerintem. Szerinted nem. De múlt héten Broncos drukkerek drukkoltak nekünk, mert nem bíztak abban, hogy hétfőn önerőből meg lesz nekik a PO a Bengals ellen, úgyhogy nem olyan eszeveszett gondolat, hogy nem jön össze nekik a főcsoport döntő.Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.
vpi
Gogo
több mint 10 éve
Inkább nézzétek meg, ahogy minden idők legjobb BC Eagles QB-je dropkicket rúg a Dolphins ellen épp 10 éve:www.patriots.com/galleries/2015/12/31/memorable-moments-patriots-dolphins-presented-empower#374751
Van még ott pár legendás kép.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁Külön öröm, hogy mind az ötöt ebben kapta 😕
http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.
vpi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁Egy oldalon keresztül volt csak róla szó itt kb 😊 Még az ellenfél kapusa is patses sisakban volt, képeket is találsz itt, ha visszakeresel 😊
http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun

több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
több mint 10 éve
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.
több mint 10 éve
Ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani mondanám, hogy fülest kaptunk Miamiból, hogy ők nem törik össze magukat holnap😊Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.
Nem lesz egyszerű meccs, pedig én is azt gondoltam múlt héten, hogy ha összejön a jets, összejön, ha nem majd simán nyerünk Miamiben. Hát azért ennyi hiányzóval nem lesz egyszerű...
NB2
A Denver minket és a Cincyt is OT győzte le, úgyhogy örülnék, ha a hazai pálya nyújtotta többlet nem mellettük szólna, ez pont eldöntheti a SB-a jutást. (Ha minden optimálisan megy, egy Minitronnal és Dolával leszünk többek O oldalon, ami nagy előny, de az O-fal még gyengébb lesz, mint az alapszakasz meccs alatt volt).
Mindemellett el tudom fogadni, ha a vezetés alárendeli a keret egészségügyi rendbetételét a first seednek.
több mint 10 éve
Ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani mondanám, hogy fülest kaptunk Miamiból, hogy ők nem törik össze magukat holnap😊Nem lesz egyszerű meccs, pedig én is azt gondoltam múlt héten, hogy ha összejön a jets, összejön, ha nem majd simán nyerünk Miamiben. Hát azért ennyi hiányzóval nem lesz egyszerű...
több mint 10 éve
Nekem már hetek óta PS hangulatom van 😀 Valahogy menjenek le ezek a meccsek végre (lehetőleg sérülés nélkül), aztán kezdődjön a szezonElvileg mindent bedobunk azért, hogy a miénk legyen a hazai pálya végig. Hát, nem számítok szép meccsre most sem, de talán most a Dolphins nem lesz annyira jó, hogy a Jets elleni (amúgy nem túl magas) teljesítményhez hasonló játékkal ne legyen esély nyerni

több mint 10 éve
Na erre mondaná Belichick, hogy azt a döntést hoztam, ami az adott helyzetben a legjobb volt a szervezetnek...Vagy így gondolják, vagy úgy, hogy fontosabb a kipihent, egészséges keret, mint a hazai pálya a Denver ellen.nélkülük is van esély nyerni simán. jobb, ha pihennek.Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.Feladtuk a home field advantage-et?
Nem beszélve a gondolom többi nem teljesen egészséges playerröl. (DMC, Chung, Amendola, Chandler, stb.)
zinedine5
Burkus
winston
zinedine5
Sőt nem csak mondaná, hanem fogja is mondani 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Vagy így gondolják, vagy úgy, hogy fontosabb a kipihent, egészséges keret, mint a hazai pálya a Denver ellen.nélkülük is van esély nyerni simán. jobb, ha pihennek.Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.Feladtuk a home field advantage-et?
Nem beszélve a gondolom többi nem teljesen egészséges playerröl. (DMC, Chung, Amendola, Chandler, stb.)
zinedine5
Burkus
winston
több mint 10 éve
Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.Michael Giardi szerint Chandler Jones és Ninkovich is Foxborough-ban volt tegnap reggel.
zinedine5
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
nélkülük is van esély nyerni simán. jobb, ha pihennek.Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.Feladtuk a home field advantage-et?
zinedine5
Burkus
több mint 10 éve
Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.Feladtuk a home field advantage-et?
zinedine5
több mint 10 éve
Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz. Nem beszélve a gondolom többi nem teljesen egészséges playerröl. (DMC, Chung, Amendola, Chandler, stb.)
több mint 10 éve
De szép győzelem is volt 😉nem lett csúnya:Legalább egy massachusettsi örült a meccs végén 😕
pbs.twimg.com/media/CXqGAcqWYAAj8rr.jpg
(helyi srác ez az oka)
ZERO_L
Jó lenne, ha idén már több hazai vereséget nem látna a Razor!
Kollega
több mint 10 éve
nem lett csúnya:Legalább egy massachusettsi örült a meccs végén 😕
pbs.twimg.com/media/CXqGAcqWYAAj8rr.jpg
(helyi srác ez az oka)
ZERO_L
Jó lenne, ha idén már több hazai vereséget nem látna a Razor!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
nem lett csúnya:Lepkézik ő sajna e nélkül is. Amúgy poén, mert a Montreal kapusa is bradys sisakban véd ma a Gillette-ben 😊A lepkés kesztyűt remélem odaadja LaFellnek.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Brady pedig „cserébe” így lép pályára vasárnap 😀
Bruins kapusa Rask ebben a szép sisakban fog védeni
twitter.com/NHLBruins/status/682618600901992452
ZERO_L
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1042312195809930/?type=3
Wyatt
April Wine
Wyatt
(helyi srác ez az oka)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Lepkézik ő sajna e nélkül is. Amúgy poén, mert a Montreal kapusa is bradys sisakban véd ma a Gillette-ben 😊A lepkés kesztyűt remélem odaadja LaFellnek.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Brady pedig „cserébe” így lép pályára vasárnap 😀
ZERO_L
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1042312195809930/?type=3
Wyatt
April Wine

több mint 10 éve
A lepkés kesztyűt remélem odaadja LaFellnek.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Brady pedig „cserébe” így lép pályára vasárnap 😀
ZERO_L
Wyatt
több mint 10 éve
Hát... Ahogy a fal játszik előtte mostanában, lehet hogy nem is hülyeség.
Do your job