New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.
Burkus
Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
NB2
Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?
Burkus
Suhtól nem tartok mert annyira motivált mostanában mint egy édességel megtömött gyerek az ebédnél. Plussz új GM nem akarják a draft helyüket elb...ni rivalizálás ide vagy oda!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.
Burkus
Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
NB2
Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 510 — Patriot
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.
vpi
Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.
Gogo
Szerintem. Szerinted nem. De múlt héten Broncos drukkerek drukkoltak nekünk, mert nem bíztak abban, hogy hétfőn önerőből meg lesz nekik a PO a Bengals ellen, úgyhogy nem olyan eszeveszett gondolat, hogy nem jön össze nekik a főcsoport döntő.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Inkább nézzétek meg, ahogy minden idők legjobb BC Eagles QB-je dropkicket rúg a Dolphins ellen épp 10 éve:
 www.patriots.com/galleries/2015/12/31/memorable-moments-patriots-dolphins-presented-empower#374751

Van még ott pár legendás kép.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁

http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun
Külön öröm, hogy mind az ötöt ebben kapta 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.
vpi
Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
Burkus
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun
Egy oldalon keresztül volt csak róla szó itt kb 😊 Még az ellenfél kapusa is patses sisakban volt, képeket is találsz itt, ha visszakeresel 😊

több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908

több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 510 — Patriot
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani mondanám, hogy fülest kaptunk Miamiból, hogy ők nem törik össze magukat holnap😊
Nem lesz egyszerű meccs, pedig én is azt gondoltam múlt héten, hogy ha összejön a jets, összejön, ha nem majd simán nyerünk Miamiben. Hát azért ennyi hiányzóval nem lesz egyszerű...
NB2

A Denver minket és a Cincyt is OT győzte le, úgyhogy örülnék, ha a hazai pálya nyújtotta többlet nem mellettük szólna, ez pont eldöntheti a SB-a jutást. (Ha minden optimálisan megy, egy Minitronnal és Dolával leszünk többek O oldalon, ami nagy előny, de az O-fal még gyengébb lesz, mint az alapszakasz meccs alatt volt).

Mindemellett el tudom fogadni, ha a vezetés alárendeli a keret egészségügyi rendbetételét a first seednek.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
Ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani mondanám, hogy fülest kaptunk Miamiból, hogy ők nem törik össze magukat holnap😊
Nem lesz egyszerű meccs, pedig én is azt gondoltam múlt héten, hogy ha összejön a jets, összejön, ha nem majd simán nyerünk Miamiben. Hát azért ennyi hiányzóval nem lesz egyszerű...
több mint 10 éve
Nekem már hetek óta PS hangulatom van 😀 Valahogy menjenek le ezek a meccsek végre (lehetőleg sérülés nélkül), aztán kezdődjön a szezon
Elvileg mindent bedobunk azért, hogy a miénk legyen a hazai pálya végig. Hát, nem számítok szép meccsre most sem, de talán most a Dolphins nem lesz annyira jó, hogy a Jets elleni (amúgy nem túl magas) teljesítményhez hasonló játékkal ne legyen esély nyerni

több mint 10 éve
Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.
Nem beszélve a gondolom többi nem teljesen egészséges playerröl. (DMC, Chung, Amendola, Chandler, stb.)
zinedine5
Feladtuk a home field advantage-et?
Burkus
nélkülük is van esély nyerni simán. jobb, ha pihennek.
winston
Vagy így gondolják, vagy úgy, hogy fontosabb a kipihent, egészséges keret, mint a hazai pálya a Denver ellen.
zinedine5
Na erre mondaná Belichick, hogy azt a döntést hoztam, ami az adott helyzetben a legjobb volt a szervezetnek...
Sőt nem csak mondaná, hanem fogja is mondani 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Jules, Jones, HT, Vollmer (Freeny, Coleman) sem játszanak holnap. Még Ninko is leül és teljesen preseason hangulatom lesz.
Nem beszélve a gondolom többi nem teljesen egészséges playerröl. (DMC, Chung, Amendola, Chandler, stb.)
zinedine5
Burkus
winston
Vagy így gondolják, vagy úgy, hogy fontosabb a kipihent, egészséges keret, mint a hazai pálya a Denver ellen.
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
zinedine5
Michael Giardi szerint Chandler Jones és Ninkovich is Foxborough-ban volt tegnap reggel.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
zinedine5
Burkus
több mint 10 éve
zinedine5
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem lett csúnya:
 pbs.twimg.com/media/CXqGAcqWYAAj8rr.jpg

(helyi srác ez az oka)
ZERO_L
Legalább egy massachusettsi örült a meccs végén 😕
Jó lenne, ha idén már több hazai vereséget nem látna a Razor!
Kollega
De szép győzelem is volt 😉
több mint 10 éve
nem lett csúnya:
 pbs.twimg.com/media/CXqGAcqWYAAj8rr.jpg

(helyi srác ez az oka)
ZERO_L
Legalább egy massachusettsi örült a meccs végén 😕
Jó lenne, ha idén már több hazai vereséget nem látna a Razor!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)

Bruins kapusa Rask ebben a szép sisakban fog védeni

twitter.com/NHLBruins/status/682618600901992452
ZERO_L
Brady pedig „cserébe” így lép pályára vasárnap 😀
 www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1042312195809930/?type=3
Wyatt
A lepkés kesztyűt remélem odaadja LaFellnek.
April Wine
Lepkézik ő sajna e nélkül is. Amúgy poén, mert a Montreal kapusa is bradys sisakban véd ma a Gillette-ben 😊
Wyatt
nem lett csúnya:

(helyi srác ez az oka)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

ZERO_L
 www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1042312195809930/?type=3
Wyatt
April Wine
Lepkézik ő sajna e nélkül is. Amúgy poén, mert a Montreal kapusa is bradys sisakban véd ma a Gillette-ben 😊

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256

ZERO_L
Wyatt
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát... Ahogy a fal játszik előtte mostanában, lehet hogy nem is hülyeség.

Do your job