New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Dehogynem tudod 😊Igen Wyatt,ha ez egy ezerrel pörgő csapat lenne,akkor nagyon nagyot dobna pár visszatérő. Mint mondjuk ha a Steelersbe visszajonne Bell! De én ma itt egy szetesett csapatot láttam és amíg a múlt héten lehetett azzal takarózni, hogy a Jets PO csapat (nem lett az) es majd a kovit megnyerjuk,addig ezt a Miamit azert illett volna verni. Egy abszolút nem fényes D-line atomjaira bontotta a falunkat és ennél csak keményebb vedelmekkel fogunk játszani
Más kérdés, bejön-e. Szerintem nagyon megváltozik majd a meccseink képe. Ha nem is a szezon eleji simázások, de azért bőven jó esélyek lesznek itt 😊
A nagyobb baj, hogy Ryan nagyon beragadt pár hete, és ott nincs olyan opciónk, hogy lecseréljük kicsit, mert konkrétan nincs kire
Wyatt
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
triangle
1 283
szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Text from someone close to the team: "We only had 37-38 players who were full-go today" #Patriotsnyilván nem jó, hogy nem csúcsformában megyünk a po-ba, nekem is jobban tetszene. de ez van, idén meg vagyunk verve a sérülésekkel.
több mint 10 éve
Sztyopa
315
Csak arra tudok gondoni, hogy az Öreg Denver- Steelers meccset akar. Viszont visszatérők ide vagy oda, durván formán kívül leszünk 2 hét mulva...
Why so serious?
több mint 10 éve
Dehogynem tudod 😊Más kérdés, bejön-e. Szerintem nagyon megváltozik majd a meccseink képe. Ha nem is a szezon eleji simázások, de azért bőven jó esélyek lesznek itt 😊
A nagyobb baj, hogy Ryan nagyon beragadt pár hete, és ott nincs olyan opciónk, hogy lecseréljük kicsit, mert konkrétan nincs kire

több mint 10 éve
Ez értékelhetetlen és a Patriotshoz teljesen méltatlan meccs volt,amiben vastagon benne van az edzői kar is. Pocsék gameplan és olyan enervalt lélektelen játék ,amit nem magyarazhat a sok sérült. A Colts a 3. számú QB-VAL verte ezt a Miamit. Azt nem tudom,hogy néhányan mitől várnak valamilyen varazsutesre,hogy minden megoldodik,amikor ez nem több fikcional.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Utolsó 6 meccsből 4 zakó. Ezt azért nehéz a sérültekre kenni. JMD-t elég rendesen outcoach-olják..azért ez közel sem igaz... nem az O#-en mentek el a meccsek már ahol számított, ez az utolsó 2 meccs pont nem ebbe a kategóriába tartozik
gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Legalább a Phins fanoknak lesz mire eldobni a nyulat 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Utolsó 6 meccsből 4 zakó. Ezt azért nehéz a sérültekre kenni. JMD-t elég rendesen outcoach-olják..12–4, nem 4–12 úgy, hogy már csak Brady úgy ahogy, aki van a kezdők közül. Én a Jets ellenit nem értettem, hogy mennyi trükköt toltunk bele 😀
gordon

több mint 10 éve
Utolsó 6 meccsből 4 zakó. Ezt azért nehéz a sérültekre kenni. JMD-t elég rendesen outcoach-olják..
több mint 10 éve
Egyetértek. Garappolonak kellett volna kezdeni, Gronk és Amendola nélkül. Egyébként ezzel az OL-al semeddig nem jutunk. Ilyen szar falat még soha nem láttam Pats csapatnál.de akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
NB2
LordTamas
de így nem lehet játszani, basszus nem igaz, hogy az utsó meccsre Danny, Minitron nem tudott volna játszani, ezt a Miamit röhögve verni kellett volna
hogy mész így be a PO-ra totál formán kívüli csapattal???
per pillanat én nem vagyok nagyon bizakodó
(egy hete még benne volt, hogy a Denver nem lesz PO-ban, erre ma meg lehet 1sd seed lesz)
NB2
több mint 10 éve
Annyira mindegy igazából. Annak semmi értelme nem lenne, ha Edelman megsérülne. Ha mindenki játszhat a nem IR-esek közül, akkor igazából mindegy, hol vagyunk, ha minden meccsen meghal valaki, akkor meg azért mindegyde akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
NB2
LordTamas
de így nem lehet játszani, basszus nem igaz, hogy az utsó meccsre Danny, Minitron nem tudott volna játszani, ezt a Miamit röhögve verni kellett volna
(egy hete még benne volt, hogy a Denver nem lesz PO-ban, erre ma meg lehet 1sd seed lesz)
NB2

több mint 10 éve
ha egy kicsit tökösebbek a játékvezetők, akkor az első félidő végén leléptetik a csapatot komolytalan játékra hivatkozvaNekem csak az a bajom, hogy fogalmam sincs, mi volt ma a terv.WyattMinél kevesebb playt megmutatni a playbookból, ennyi alibi futást nagyon régen láttam pats meccsen 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
de akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
NB2
LordTamas
több mint 10 éve
Szégyelljék magukat mind.
több mint 10 éve
Nekem csak az a bajom, hogy fogalmam sincs, mi volt ma a terv. Mert ennek így ebben a formában semmi értelme nem volt. A legelején feladtuk az egészet, aztán meg csak törettük Bradyt – ilyen körülmények mellett – kurva feleslegesen. De legalább végre vége van ennek a szar PS-nek, jöhet lassan a szezon, aztán ott nem baj, ha megpróbálunk nyerni is végre, mert az elmúlt hetekben ez nem igen volt meg. Ennek a meccsnek a végignézéséhez azért elég nagy kitartás kellett, ilyen vacak ritkán van

több mint 10 éve
A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
NB2
több mint 10 éve
A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
több mint 10 éve
Patriots starting OL in warmups: LT Fleming, LG Kline, C Stork, RG Jackson, RT Cannon
több mint 10 éve
Incsi aktívak: DE Jones, DT Siliga, OT Vollmer, LB Freeny, LB Hightower, CB Coleman, WR Edelman
több mint 10 éve
Ez a nem semmi:Hááát.... A D nyeri a bajnokságot.
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/31/pro-top-10-nfl-secondaries-this-season-2/
A pff szerint a mi sec-ünk a legjobb a ligában.
LordTamas
Mindenestre egy jó alap arra, hogy a felépült sérültekkel 11 év után végre címvédés legyen 😊
több mint 10 éve
Ez a nem semmi:www.profootballfocus.com/blog/2015/12/31/pro-top-10-nfl-secondaries-this-season-2/
A pff szerint a mi sec-ünk a legjobb a ligában.
több mint 10 éve
szerintetek JMD elmegy valahova HC-nak? Remélem nem.Nem csak őt de valószínűleg Patriciát is fogják hívogatni interjúzni. Szerintem őt nehezebb lenne pótolni.
winston
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
szerintetek JMD elmegy valahova HC-nak? Remélem nem.