New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Lassan már a labdás fiúkért is bejelentkezik valaki 😊
 twitter.com/AdamSchefter/status/684118620000120832

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Dolphins request permission to speak with Josh McDaniels, Matt Patricia.

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4789458/dolphins-request-permission-to-speak-with-josh-mcdaniels-matt-patricia
April Wine
Az komoly, hogy még a tegnapi sem vette el a kedvük, pedig még ez benne volt a pakliban 😀
Wyatt
Hogy megmondtam előre, hogy Patricianak is kinéz pár interjú.

Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.
Kollega
Valahol volt egy top 10-es lista, mindketten bent voltak a top 7-ben, elég alap volt, hogy fogják őket keresni 😊
Wyatt
Nem láttam a listát, magamtól vagyok ilyen okos. 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

espn.go.com/blog/new-england-patriots/post/_/id/4789458/dolphins-request-permission-to-speak-with-josh-mcdaniels-matt-patricia
April Wine
Az komoly, hogy még a tegnapi sem vette el a kedvük, pedig még ez benne volt a pakliban 😀
Wyatt

Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.
Kollega
Valahol volt egy top 10-es lista, mindketten bent voltak a top 7-ben, elég alap volt, hogy fogják őket keresni 😊

több mint 10 éve

April Wine
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az offense-t azért bántjuk már hetek óta, mert amit csinálnak igen egyhangú és nem igazán látványos. Leginkább ahhoz képest, ami az első pár meccsen volt. Ahogy én látom: ahogy estek ki az emberek, elsősorban a falból, de Edelman és Lewis kiesése is nagyon fontos elem, úgy lett egyre szűkebb a playbook. Elég sok olyan play van, amit hosszú hetek óta nem próbáltunk. Ez azután az utolsó két fordulóban lett annyira látványos, hogy a magam fajta önjelölt "szakértők" is gondolkodóba estek.

Ezért azt gondolom, hogy nem elsősorban a sérült játékosok visszatérése hozhat változást a rájátszásban, hanem az, ha ismét kinyitjuk a variációkat. Nem hiszem el, hogy Scott Chandlert nem vonjuk be jobban a passzjátékba. Hogy nem csinálunk Gronk - Chandler variációkat. Hogy LaFell nem kap több labdát, hogy Whiteot nem használjuk többet passzolásra. Ahogy széjjel passzoltuk a második félidőben a Ravenst tavaly, az lesz idén is szerintem.
Kollega
Milyen sikeres volt a 4 TE-es felállás, ami átment futásból elkapásba! Amióta Hómanó elment, hasonlót sem csinált a csapat.
több mint 10 éve

April Wine

több mint 10 éve
Az offense-t azért bántjuk már hetek óta, mert amit csinálnak igen egyhangú és nem igazán látványos. Leginkább ahhoz képest, ami az első pár meccsen volt. Ahogy én látom: ahogy estek ki az emberek, elsősorban a falból, de Edelman és Lewis kiesése is nagyon fontos elem, úgy lett egyre szűkebb a playbook. Elég sok olyan play van, amit hosszú hetek óta nem próbáltunk. Ez azután az utolsó két fordulóban lett annyira látványos, hogy a magam fajta önjelölt "szakértők" is gondolkodóba estek.

Ezért azt gondolom, hogy nem elsősorban a sérült játékosok visszatérése hozhat változást a rájátszásban, hanem az, ha ismét kinyitjuk a variációkat. Nem hiszem el, hogy Scott Chandlert nem vonjuk be jobban a passzjátékba. Hogy nem csinálunk Gronk - Chandler variációkat. Hogy LaFell nem kap több labdát, hogy Whiteot nem használjuk többet passzolásra. Ahogy széjjel passzoltuk a második félidőben a Ravenst tavaly, az lesz idén is szerintem.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256

több mint 10 éve
mondjuk pont ezen a két meccsen (ravens-hawks), egy kb PS szintű játékost sikerült megvernie párszor
inkább abból él, hogy a védelemnek rá már nem marad minőségi embere Gronk-Minitron és néha Dola levédekezése miatt
ZERO_L
Mondjuk harmadik opciónak egész jó valóban, elsőnek nem. De ez valóban nem újdonság 😊
Bár, ha Dolát is rendesen bevonjuk, akkor úgyis csak a negyedik lesz. Ott meg nem marad ellene már túl jó emberke (vagy ha ráállítják, akkor a másik háromból lesz valakinek jobb)

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
mondjuk pont ezen a két meccsen (ravens-hawks), egy kb PS szintű játékost sikerült megvernie párszor
inkább abból él, hogy a védelemnek rá már nem marad minőségi embere Gronk-Minitron és néha Dola levédekezése miatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Nem hiszem JoJo elfelejtett volna játszani. Tavaly jó célpontja volt Bradynek.
Elég megnézni a sb-t meg a ravens elleni meccset.
Simán ennyit hoztak ki. Reméljük két hét múlva minden olyan lesz mint Deion Lewis nélkül.
Kíváncsi leszek Jacksonra éles meccsen, plusz a JE Dola White és a két torony TE játékára majd.
A fal nem kell beton legyen, hisz ha a picik elszakadnak, akkor 2 mp elég a játékokhoz.

2 hét múlva tök más focit fogunk látni.
Aztán megint Sherman képére rakhatjuk, hogy a picsába győztek le minket arcot.
😀

több mint 10 éve
úgy hogy nincs Minitron+Chandler+Dola és csak Gronkot használjuk, úgy tényleg csak ennyit tudunk (Jets meccs alapján, a tegnapit felesleges komolyan venni)
ZERO_L
akkor a többi WR mi a ráknak van rosteren?
NB2
Hát nem tudom, de JoJo NFL szinten közepesnél kicsit jobb elkapó, Martin középszer alatti, Harper pedig PS, most ügye nem tőlük várjuk, hogy Cromatie-Revis-Grimes ellen alkossanak maradandót...

nyilván, ha élethalál harc lett volna ez a két meccs, akkor ki tudtak volna találni vmit az edzők (ezért sem értem ezt az outcoaching-gal való dobálózást), de már két hete meg volt a BYE, így ha van is rájuk írva játék a playbookban, akkor sem kellett feleslegesen eljátszani ezeket

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
az még jobb kérdés hogy miért verettétek ilyen fal mögött?
davemayer
Hogy szokja Brady ezt is.
Meg kell becsülni az ilyen éles gyakorlási lehetőségeket.
Sobri Jóska
Szerintem csak szítani akarták benne a tüzet. Jobban lobogjon benne a nyerési vágy
ParadSEC
Miért? Kiégett?
Sobri Jóska
Sosenem mondanék, írnék ilyet neked. A dene se akarja a poklot magára szabadítani 😉
ParadSEC
Mostanában nem figyelem égésügyileg.
Hátha te jobban látod. 😉

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
davemayer
Sobri Jóska
Szerintem csak szítani akarták benne a tüzet. Jobban lobogjon benne a nyerési vágy
ParadSEC
Miért? Kiégett?
Sobri Jóska
Sosenem mondanék, írnék ilyet neked. A dene se akarja a poklot magára szabadítani 😉

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
úgy hogy nincs Minitron+Chandler+Dola és csak Gronkot használjuk, úgy tényleg csak ennyit tudunk (Jets meccs alapján, a tegnapit felesleges komolyan venni)
ZERO_L
akkor a többi WR mi a ráknak van rosteren?
több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
MRI vizsgálat alapján Brady bokaszalag húzódást szenvedet (nincs törés, nincs szakadás), de rendbe jön a következő meccsre.
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy a formával probléma lenne a Div roundra.
undisputedly
Isten bizony már várom a PO kört, mert nagyon kíváncsi vagyok kinek lesz igaza. Altatás vs. sajnos ennyire leültünk és a sérülések miatt a csapat játéka ennyire hektikussá vált.
NB2

viszont a PO-ban már teljesen más lesz a felállás, egy dolog nem fog változni az az Ofal, ráadásul a leendő ellenfeleink (kvázi mindenki az AFC rájátszásában) mind erős font7-nel rendelkezik (szerencsére mi is), így számomra inkább az lesz a kérdés, hogy az Ofalunk kibírja-e a nyomást, tudnak-e azon a napon legalább egy közepes teljesítményt nyújtani, mert ha ez nincs meg, akkor lehet egészséges az egész IR brigád, akkor se lesz sok esélyünk

több mint 10 éve
Mondjuk Brady személye miatt legalább azt nem tehette meg a Dolphins, hogy 11 ember menjen a futóra. Nem mintha így olyan marha hatékony lett volna a történet

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Szerintem Brady be volt avatva, hogy mi lesz a gameplan...Ettől még igaz amit írtam, ő nyerni akar és ha az a gameplan, hogy 90%-ban futás legyen, akkor sem fog leülni a kispadra, hogy márpedig ő passzolni szeretne és ha nincs passz, akkor nem játszik.

Ami pedig a falat illeti, "teljesen mindegy" hogy meg tudja e most védeni vagy sem, nekik játékidő kell, hogy valamennyire összeszokjanak. És a PO-ban Bradyt kell majd megvédeni, nem Garoppolot, tehát számukra minden egyes play akár futásról van szó, akár passzjátékról nekik aranyat ér, még akkor is, ha közben Bradyt agyonütik közben.
ervinator
Ebben nem értünk egyet, de van ilyen.
Szerintem erre alkalmas Jimmy is.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
davemayer
Sobri Jóska
ParadSEC
Miért? Kiégett?

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Arra a 23 passzkísérletre (134 yard) ő is jó lett volna. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is lett volna. Neki legalább lett volna kedve játszani.
zinedine5
És akkor legyen egy teljesen hideg Brady a PO-ra? Ahogy írtam korábban, ezt szerintem Brady sem vállalta volna be. Ő nyerni akar és segíteni a csapatot. Még ha erősen game manager üzemmódban is toltuk a két meccset, a Jets ellen is és akár a Miami ellen is lehetett volna nyerni, attól függetlenül, hogy minél hamarabb véget akartunk a meccseknek vetni.

A másik el nem hanyagolható szempont, hogy ennek a vegyes falnak sem mindegy hogy 2 meccsig Garoppolot kell védeniük és hozzászokni az ő stílusához vagy Bradyt.
ervinator
Hát legkésőbb a 2. negyed elején 9-1-es run/pass aránynál szerintem neki is feltűnt, hogy mi folyik itt. Gondolom jól bemelegedett és felkészült ezen a meccsen a PO-ra.

Ha az a fal valóban szignifikáns eredményt tudna elérni bárki megvédésében akkor lehetne igazad, de látva a tegnapi játékukat...Bradyt sem tudták megvédeni.

(És most csak a tegnapi meccsről beszélek, mert a Jets meccs ehhez képest világszínvonalú Pats játékot hozott.)
zinedine5
Szerintem Brady be volt avatva, hogy mi lesz a gameplan...Ettől még igaz amit írtam, ő nyerni akar és ha az a gameplan, hogy 90%-ban futás legyen, akkor sem fog leülni a kispadra, hogy márpedig ő passzolni szeretne és ha nincs passz, akkor nem játszik.

Ami pedig a falat illeti, "teljesen mindegy" hogy meg tudja e most védeni vagy sem, nekik játékidő kell, hogy valamennyire összeszokjanak. És a PO-ban Bradyt kell majd megvédeni, nem Garoppolot, tehát számukra minden egyes play akár futásról van szó, akár passzjátékról nekik aranyat ér, még akkor is, ha közben Bradyt agyonütik közben.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
undisputedly
Isten bizony már várom a PO kört, mert nagyon kíváncsi vagyok kinek lesz igaza. Altatás vs. sajnos ennyire leültünk és a sérülések miatt a csapat játéka ennyire hektikussá vált.
NB2
Én is. Akkor majd gyorsan kiderül, hogy mi a helyzet azzal, amiről mi itt órákat vitázunk. Az O fal problémája tűnik nekem most a legnagyobbnak, bzw. megoldhatatlannak, figyelembe véve a rendelkezésre álló emberanyagot. A passzjáték kreativitásához meglesz az emberanyag (remélhetőleg), futni meg eddig sem tudtunk... Közel sem olyan reménytelen a szitu, mint volt pld. 2013-ban a Broncos ellen. Mondjuk egy esetleges SB-ban pld. a Seattle ellen ezzel az O-fallal felállni - hát az meleg lesz.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
undisputedly
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintem az öreg megpróbálta kigolyózni a Steelerst, látva, hogy a Jets még Edelman nélkül, hazai pályán is csak szenvedve képes megverni őket. Rexy meg beleköpött Bill levesébe, és egy veszélyesebb, PO tapasztalattal bíró csapatot terelt be az utolsó helyen.

Az utolsó forduló nyilván arra volt hivatott,hogy ne kelljen éles playeket hívni, mondjuk amikor Suh sackelte TB-t, akkor gondolom megállt az ütő egy másodpercre az öregben.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Arra a 23 passzkísérletre (134 yard) ő is jó lett volna. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is lett volna. Neki legalább lett volna kedve játszani.
zinedine5
És akkor legyen egy teljesen hideg Brady a PO-ra? Ahogy írtam korábban, ezt szerintem Brady sem vállalta volna be. Ő nyerni akar és segíteni a csapatot. Még ha erősen game manager üzemmódban is toltuk a két meccset, a Jets ellen is és akár a Miami ellen is lehetett volna nyerni, attól függetlenül, hogy minél hamarabb véget akartunk a meccseknek vetni.

A másik el nem hanyagolható szempont, hogy ennek a vegyes falnak sem mindegy hogy 2 meccsig Garoppolot kell védeniük és hozzászokni az ő stílusához vagy Bradyt.
ervinator
Hát legkésőbb a 2. negyed elején 9-1-es run/pass aránynál szerintem neki is feltűnt, hogy mi folyik itt. Gondolom jól bemelegedett és felkészült ezen a meccsen a PO-ra.

Ha az a fal valóban szignifikáns eredményt tudna elérni bárki megvédésében akkor lehetne igazad, de látva a tegnapi játékukat...Bradyt sem tudták megvédeni.

(És most csak a tegnapi meccsről beszélek, mert a Jets meccs ehhez képest világszínvonalú Pats játékot hozott.)