New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Kozhely, es meg csak nem is igaz, azert nekunk az elmult evekben nem lehetett okunk a panaszra. Igaz, akkor meg bajnokok lettunk, amikor mar ott megizzadtunk 😀Btw, a legrosszabb formaju csapat fogadja a legjobb szeriaban levot. De azert nyerjunk, utana meg Denverben is (na az sajna sima lesz)

több mint 10 éve
Közhely, de igaz:AFC elődöntőben már nincs könnyű ellenfél! Nem csak a két DE a gond,hanem az is kérdés , hogy Stork mit fog tudni kezdeni Poeval,aki nagyon kemény dió lesz. Stork sajnos messze nincs abban a formában mint tavaly volt. Ennek ellenére én bizakodó vagyok! A Steelers teljesen leamortizalva megy Denverbe, jelen állás szerint nagyon könnyen lehet,hogy Denveren át vezet az út a back to backhez. Ott cáfolhat rám a csapat,hogy nincs jelentősége a home fieldnek. Én bízom Bennük!Az O-falunk lesz nekünk a kritikus matchup a D-line ellen és az a tegnapi alapján nem nekünk áll jól, pláne, ha a secondary jól levédekezi az elkapókat. 12,8 pontot kaptak az utolsó 10 alapszakasz meccsen átlagban, ez azért túől van a véletlen vagy a a "könnyű ellenfelek" kategórián. Szerintem BigBenből nem faragnak embert egy hét alatt, kizárt, hogy a válla ténylegesen rendbejöjjön, úgyhogy a Steelers sem az az ellenfél ma, aki tegnap reggel volt. A csereQB meg tegnap megmutatta, mit tud PO-ban éles helyzetben nyomás alatt.
kolok1972
Ha nyerünk, denveri utazás várható sztem és akkor fájni fog a 1st seed hiánya.
De örülnék egy ilyen Burflict ill. Adam Jones kaliberű szellemóriásnak a csapatban! 😊 Szánalmas volt, ahogy a Cincy megverte magát a gyakorlatilag dobásképtelen Rothlisberger ellen.
több mint 10 éve
Közhely, de igaz:AFC elődöntőben már nincs könnyű ellenfél! Nem csak a két DE a gond,hanem az is kérdés , hogy Stork mit fog tudni kezdeni Poeval,aki nagyon kemény dió lesz. Stork sajnos messze nincs abban a formában mint tavaly volt. Ennek ellenére én bizakodó vagyok! A Steelers teljesen leamortizalva megy Denverbe, jelen állás szerint nagyon könnyen lehet,hogy Denveren át vezet az út a back to backhez. Ott cáfolhat rám a csapat,hogy nincs jelentősége a home fieldnek. Én bízom Bennük!
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Hát nem tudom. Én nem látom, hogy a KC front sevenje rosszabb lenne 😛De legyen igazad, és jussunk tovább. Mondjuk a Steelers kb támadó nélkül megy Denverbe, az is érdekes lesz

több mint 10 éve
Háát kemény meccs volt a hajnali.. S, lehet, hogy furcsa, de Örülök, hogy nem a Bengals jön hozzánk..Az a D# front seven megölte volna Bradyt...Most egy hetünk van készülni a Chiefs-re..
Az O#-ükben valószínűleg elvesztették az egyetlen jó elkapójukat..Kelce-t csak le tudjuk védekezni.. A D# kemény, de sérültek a meghatározó DE-k...
Talán megoldjuk gyors játékokkal azt a védelmet...A mi teljes védelmünk
, meg csak 20 pont alatt tartja őket...Meglátjuk..De, hiszem, hogy meglesz!!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Nekem egyáltalán nem volt olyan eget rengető ez a Kansas..Hoyer baromságait használták ki..Olyan hatalmas nyomás pedig nem volt rajta, mint amit az eredmény mutat..A Chiefs O# pedig egyáltalán nem ilyeszt meg..Szerintem jó matchup lenne nekünk, ha ők jönnének hozzánk..egyetértés, sőt szerintem a Denver könnyebben verné őket, főleg otthon, főleg ha Maclin IR lesz
kyobalu
Kelce-t röhögve levédekezik és annyi
több mint 10 éve
Nekem egyáltalán nem volt olyan eget rengető ez a Kansas..Hoyer baromságait használták ki..Olyan hatalmas nyomás pedig nem volt rajta, mint amit az eredmény mutat..A Chiefs O# pedig egyáltalán nem ilyeszt meg..Szerintem jó matchup lenne nekünk, ha ők jönnének hozzánk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Egyébként elnézve most ezt a meccset: nagyon jó ez a KC védelem, de azért ehhez az eredményhez a HOU offense vastagon kellett ám...Ez is érthető. De én bármikor tudok örülni egy W-nek, és nem vágok eret, ha szerencsés úton nyerünk, inkább, mint keményen kiessünk 😊Ezt mondjuk megértem...ugyanakkor az SB-be néhány jó csapat testén át vezet az út...és a legnagyobb riválisok legyőzésénél nincs édesebb...Nem véletlenül nem azt írtam, hogy hajrá Bengals 😀Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Wyatt
Klaci79
Nem tudom, de én a 2014-es meccs óta nagyon tudok ám szurkolni a Chiefs ellen bármelyik meccsen (talán csak a Broncos ellen nem), és nem emlékszem olyanra mostanában, ami jó lett volna (Brady IR, Gronk fejreeséséből szerencsére nem lett baj, de milyen egy fos meccs volt, a legutóbbi meg... 😀)
Nem mondom, hogy jobb lenne a Bengalsnál, csak a Chiefst valahogy szeretném elkerülni 😀
Wyatt
Klaci79
De szerintem nyertek, és jön a Chiefs. Nem lesz pite... De hátha sikerül most összehozni valamit 😊
Wyatt
több mint 10 éve
Ez is érthető. De én bármikor tudok örülni egy W-nek, és nem vágok eret, ha szerencsés úton nyerünk, inkább, mint keményen kiessünk 😊Ezt mondjuk megértem...ugyanakkor az SB-be néhány jó csapat testén át vezet az út...és a legnagyobb riválisok legyőzésénél nincs édesebb...Nem véletlenül nem azt írtam, hogy hajrá Bengals 😀Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Wyatt
Klaci79
Nem tudom, de én a 2014-es meccs óta nagyon tudok ám szurkolni a Chiefs ellen bármelyik meccsen (talán csak a Broncos ellen nem), és nem emlékszem olyanra mostanában, ami jó lett volna (Brady IR, Gronk fejreeséséből szerencsére nem lett baj, de milyen egy fos meccs volt, a legutóbbi meg... 😀)
Nem mondom, hogy jobb lenne a Bengalsnál, csak a Chiefst valahogy szeretném elkerülni 😀
Wyatt
Klaci79
De szerintem nyertek, és jön a Chiefs. Nem lesz pite... De hátha sikerül most összehozni valamit 😊

több mint 10 éve
Ezt mondjuk megértem...ugyanakkor az SB-be néhány jó csapat testén át vezet az út...és a legnagyobb riválisok legyőzésénél nincs édesebb...Nem véletlenül nem azt írtam, hogy hajrá Bengals 😀Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 10 éve
Nem véletlenül nem azt írtam, hogy hajrá Bengals 😀Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Wyatt
Klaci79

több mint 10 éve
Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Wyatt
több mint 10 éve
Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊Sztem.... Ez a D-line sok a mi falunknak.
Wyatt
több mint 10 éve
De gonoszok vagytok 😊))))))))))))))))))))) Én azt akartam mondani, hogy számítsatok jóféle Tavon Wilson class játékosokra, igazi steal-ekre. 😊Meg a második nap előtt nézd meg a 6.-7. körbe vagy undraftednek várt safetyketMár csak azért is biztosan mert 3-4 körrel korábban kiválasztjátok majd őket nehogy más lecsapjon rájuk... ;PÉs ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
De kicsit el is kezdem nézni jobban a Rutgers-es játékosokat, hátha (inkább ne..) mi is onnan töltünk majd keretet. (:
Bazzani
tomi-tomi
Boston
Castleai01
cspeti98
Nem tudom, hogy a scouting munka az undrafted FA-eket illetően mekkora, de ha Quinn ott is tevékenykedett intenzíven, akkor azért árnyaltabb a kép, illetve jobbnak tűnik a deal.
több mint 10 éve
Meg a második nap előtt nézd meg a 6.-7. körbe vagy undraftednek várt safetyketMár csak azért is biztosan mert 3-4 körrel korábban kiválasztjátok majd őket nehogy más lecsapjon rájuk... ;PÉs ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
De kicsit el is kezdem nézni jobban a Rutgers-es játékosokat, hátha (inkább ne..) mi is onnan töltünk majd keretet. (:
Bazzani
tomi-tomi
Boston
Castleai01
több mint 10 éve
Már csak azért is biztosan mert 3-4 körrel korábban kiválasztjátok majd őket nehogy más lecsapjon rájuk... ;PÉs ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
Bazzani
tomi-tomi
Boston
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
És ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
Bazzani
tomi-tomi
Do your job
több mint 10 éve
Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
Bazzani
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
De kicsit el is kezdem nézni jobban a Rutgers-es játékosokat, hátha (inkább ne..) mi is onnan töltünk majd keretet. (:nem az iskola, hanem a korábbi HC Greg Schiano miatt draftolt onnan sok játékost a Patriots, aki Belichick egyik legjobb haverja az edzők között, de Schiano már évek óta nincs ott ugye, pár hete meg az Ohio State DC-je lett
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
Burkus
Szerkesztette: Bazzani
több mint 10 éve
Odaküldtük, hogy cutolja Megatront mi meg felszedjük vetminért 😁Azért mehet az idézett helyre Kraft is, aki ohne weiteres tudomásul vette a büntetést, ahelyett, hogy fellebbezett volna és most együtt triumfálna Bradyvel. Megijedtem, mert azt hittem, megint csináltak valami aljasságot ellenünk, amiről nem tudok.semmire vették el az első körös picket, kell ennél több?Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.Miért? Mi tettek?
Wyatt
Burkus
ZERO_L
Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )
Burkus
több mint 10 éve
Azért mehet az idézett helyre Kraft is, aki ohne weiteres tudomásul vette a büntetést, ahelyett, hogy fellebbezett volna és most együtt triumfálna Bradyvel. Megijedtem, mert azt hittem, megint csináltak valami aljasságot ellenünk, amiről nem tudok.semmire vették el az első körös picket, kell ennél több?Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.Miért? Mi tettek?
Wyatt
Burkus
ZERO_L
Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )