New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kozhely, es meg csak nem is igaz, azert nekunk az elmult evekben nem lehetett okunk a panaszra. Igaz, akkor meg bajnokok lettunk, amikor mar ott megizzadtunk 😀
Btw, a legrosszabb formaju csapat fogadja a legjobb szeriaban levot. De azert nyerjunk, utana meg Denverben is (na az sajna sima lesz)

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Közhely, de igaz:AFC elődöntőben már nincs könnyű ellenfél! Nem csak a két DE a gond,hanem az is kérdés , hogy Stork mit fog tudni kezdeni Poeval,aki nagyon kemény dió lesz. Stork sajnos messze nincs abban a formában mint tavaly volt. Ennek ellenére én bizakodó vagyok! A Steelers teljesen leamortizalva megy Denverbe, jelen állás szerint nagyon könnyen lehet,hogy Denveren át vezet az út a back to backhez. Ott cáfolhat rám a csapat,hogy nincs jelentősége a home fieldnek. Én bízom Bennük!
kolok1972
Az O-falunk lesz nekünk a kritikus matchup a D-line ellen és az a tegnapi alapján nem nekünk áll jól, pláne, ha a secondary jól levédekezi az elkapókat. 12,8 pontot kaptak az utolsó 10 alapszakasz meccsen átlagban, ez azért túől van a véletlen vagy a a "könnyű ellenfelek" kategórián. Szerintem BigBenből nem faragnak embert egy hét alatt, kizárt, hogy a válla ténylegesen rendbejöjjön, úgyhogy a Steelers sem az az ellenfél ma, aki tegnap reggel volt. A csereQB meg tegnap megmutatta, mit tud PO-ban éles helyzetben nyomás alatt.

Ha nyerünk, denveri utazás várható sztem és akkor fájni fog a 1st seed hiánya.

De örülnék egy ilyen Burflict ill. Adam Jones kaliberű szellemóriásnak a csapatban! 😊 Szánalmas volt, ahogy a Cincy megverte magát a gyakorlatilag dobásképtelen Rothlisberger ellen.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Melyik DE-re gondoltok?

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Közhely, de igaz:AFC elődöntőben már nincs könnyű ellenfél! Nem csak a két DE a gond,hanem az is kérdés , hogy Stork mit fog tudni kezdeni Poeval,aki nagyon kemény dió lesz. Stork sajnos messze nincs abban a formában mint tavaly volt. Ennek ellenére én bizakodó vagyok! A Steelers teljesen leamortizalva megy Denverbe, jelen állás szerint nagyon könnyen lehet,hogy Denveren át vezet az út a back to backhez. Ott cáfolhat rám a csapat,hogy nincs jelentősége a home fieldnek. Én bízom Bennük!

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Hát nem tudom. Én nem látom, hogy a KC front sevenje rosszabb lenne 😛
De legyen igazad, és jussunk tovább. Mondjuk a Steelers kb támadó nélkül megy Denverbe, az is érdekes lesz

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Háát kemény meccs volt a hajnali.. S, lehet, hogy furcsa, de Örülök, hogy nem a Bengals jön hozzánk..Az a D# front seven megölte volna Bradyt...
Most egy hetünk van készülni a Chiefs-re..
Az O#-ükben valószínűleg elvesztették az egyetlen jó elkapójukat..Kelce-t csak le tudjuk védekezni.. A D# kemény, de sérültek a meghatározó DE-k...
Talán megoldjuk gyors játékokkal azt a védelmet...A mi teljes védelmünk
, meg csak 20 pont alatt tartja őket...Meglátjuk..De, hiszem, hogy meglesz!!! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
Nekem egyáltalán nem volt olyan eget rengető ez a Kansas..Hoyer baromságait használták ki..Olyan hatalmas nyomás pedig nem volt rajta, mint amit az eredmény mutat..A Chiefs O# pedig egyáltalán nem ilyeszt meg..Szerintem jó matchup lenne nekünk, ha ők jönnének hozzánk..
kyobalu
egyetértés, sőt szerintem a Denver könnyebben verné őket, főleg otthon, főleg ha Maclin IR lesz
Kelce-t röhögve levédekezik és annyi
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nekem egyáltalán nem volt olyan eget rengető ez a Kansas..Hoyer baromságait használták ki..Olyan hatalmas nyomás pedig nem volt rajta, mint amit az eredmény mutat..A Chiefs O# pedig egyáltalán nem ilyeszt meg..Szerintem jó matchup lenne nekünk, ha ők jönnének hozzánk..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Na, akkor kapjon most ki a Steelers? 😊
Wyatt
vigyázz mit kívánsz, mert ez a Bengals DL sem éppen gyenge
Klaci79
Nem véletlenül nem azt írtam, hogy hajrá Bengals 😀
Nem tudom, de én a 2014-es meccs óta nagyon tudok ám szurkolni a Chiefs ellen bármelyik meccsen (talán csak a Broncos ellen nem), és nem emlékszem olyanra mostanában, ami jó lett volna (Brady IR, Gronk fejreeséséből szerencsére nem lett baj, de milyen egy fos meccs volt, a legutóbbi meg... 😀)
Nem mondom, hogy jobb lenne a Bengalsnál, csak a Chiefst valahogy szeretném elkerülni 😀
Wyatt
Ezt mondjuk megértem...ugyanakkor az SB-be néhány jó csapat testén át vezet az út...és a legnagyobb riválisok legyőzésénél nincs édesebb...
Klaci79
Ez is érthető. De én bármikor tudok örülni egy W-nek, és nem vágok eret, ha szerencsés úton nyerünk, inkább, mint keményen kiessünk 😊
De szerintem nyertek, és jön a Chiefs. Nem lesz pite... De hátha sikerül most összehozni valamit 😊
Wyatt
Egyébként elnézve most ezt a meccset: nagyon jó ez a KC védelem, de azért ehhez az eredményhez a HOU offense vastagon kellett ám...
több mint 10 éve
Wyatt
Klaci79
Nem tudom, de én a 2014-es meccs óta nagyon tudok ám szurkolni a Chiefs ellen bármelyik meccsen (talán csak a Broncos ellen nem), és nem emlékszem olyanra mostanában, ami jó lett volna (Brady IR, Gronk fejreeséséből szerencsére nem lett baj, de milyen egy fos meccs volt, a legutóbbi meg... 😀)
Nem mondom, hogy jobb lenne a Bengalsnál, csak a Chiefst valahogy szeretném elkerülni 😀
Wyatt
Ezt mondjuk megértem...ugyanakkor az SB-be néhány jó csapat testén át vezet az út...és a legnagyobb riválisok legyőzésénél nincs édesebb...
Klaci79
Ez is érthető. De én bármikor tudok örülni egy W-nek, és nem vágok eret, ha szerencsés úton nyerünk, inkább, mint keményen kiessünk 😊
De szerintem nyertek, és jön a Chiefs. Nem lesz pite... De hátha sikerül most összehozni valamit 😊

több mint 10 éve
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 10 éve
Wyatt
Klaci79

több mint 10 éve
Wyatt
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
Sztem.... Ez a D-line sok a mi falunknak.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )
Burkus
Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
De kicsit el is kezdem nézni jobban a Rutgers-es játékosokat, hátha (inkább ne..) mi is onnan töltünk majd keretet. (:
Bazzani
Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.
tomi-tomi
És ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.
Boston
Már csak azért is biztosan mert 3-4 körrel korábban kiválasztjátok majd őket nehogy más lecsapjon rájuk... ;P
Castleai01
Meg a második nap előtt nézd meg a 6.-7. körbe vagy undraftednek várt safetyket
cspeti98
De gonoszok vagytok 😊))))))))))))))))))))) Én azt akartam mondani, hogy számítsatok jóféle Tavon Wilson class játékosokra, igazi steal-ekre. 😊

Nem tudom, hogy a scouting munka az undrafted FA-eket illetően mekkora, de ha Quinn ott is tevékenykedett intenzíven, akkor azért árnyaltabb a kép, illetve jobbnak tűnik a deal.
több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Bob Quinn a Detroitnál. Remek... Neki nyilván komoly előrelépés és szakmai siker, sok szerencsét és eredményt neki, de már megint a mi staffunk gyengül. (Mondjuk ha a wr vagy a cb scouting eredményeket vették alapul, akkor nem értem a kinevezést. 😊 )
Burkus
Pont azon agyaltam én is, hogy mi alapján választották őt, bár ha jól tudom akkor 2012 óta neki kevésbé feladata a draft mint az FA piac.
De kicsit el is kezdem nézni jobban a Rutgers-es játékosokat, hátha (inkább ne..) mi is onnan töltünk majd keretet. (:
Bazzani
Inkább a 3 cone drill eredményeket böngésszed! 7 másodperc alattiak jó eséllyel Lions húzások lesznek, főleg ha egyéb eredményeik nem olyan jók.
tomi-tomi
És ha még sérülékeny is, akkor már szinte biztosan megtaláltátok az embereteket.
Boston
Már csak azért is biztosan mert 3-4 körrel korábban kiválasztjátok majd őket nehogy más lecsapjon rájuk... ;P
Castleai01
Meg a második nap előtt nézd meg a 6.-7. körbe vagy undraftednek várt safetyket

több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Burkus
Bazzani
tomi-tomi
Boston

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Burkus
Bazzani
tomi-tomi

Do your job
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Burkus
Bazzani

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Bazzani
nem az iskola, hanem a korábbi HC Greg Schiano miatt draftolt onnan sok játékost a Patriots, aki Belichick egyik legjobb haverja az edzők között, de Schiano már évek óta nincs ott ugye, pár hete meg az Ohio State DC-je lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja nem, csak engem szopatnak folyton 😊

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Burkus

Szerkesztette: Bazzani

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.
Wyatt
Miért? Mi tettek?
Burkus
semmire vették el az első körös picket, kell ennél több?
ZERO_L
Azért mehet az idézett helyre Kraft is, aki ohne weiteres tudomásul vette a büntetést, ahelyett, hogy fellebbezett volna és most együtt triumfálna Bradyvel. Megijedtem, mert azt hittem, megint csináltak valami aljasságot ellenünk, amiről nem tudok.

Burkus
Odaküldtük, hogy cutolja Megatront mi meg felszedjük vetminért 😁
több mint 10 éve
Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.
Wyatt
Miért? Mi tettek?
Burkus
semmire vették el az első körös picket, kell ennél több?
ZERO_L
Azért mehet az idézett helyre Kraft is, aki ohne weiteres tudomásul vette a büntetést, ahelyett, hogy fellebbezett volna és most együtt triumfálna Bradyvel. Megijedtem, mert azt hittem, megint csináltak valami aljasságot ellenünk, amiről nem tudok.