New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért elég nehéz nemet mondani, ha az embert 3-4 milló dollár/év fizetéssel kínálgatják. Biztosan nem keres rosszul egy OC/DC se, de annyit azért biztos nem.Persze, csak ha megégsz utána meg fele annyit se kapsz más poszton mint eddig. Szerintem.
Kollega
Én mondjuk a brownshoz tuti nem mennék. Pláne ha nem szólhatsz bele a keretbe...
több mint 10 éve
Ilyen szempontból egy komoly franchise van csak a giants.Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.Szerintem JMD-nek már van annyi esze, hogy nem megy bele mindenbe. Ahogy BB, ő is látta, látja, hogy mik a számára fontos feltételei a HC posztnak (Tulaj, GM, QB léte, tehetsége, szemlélete, hozzáállása stb.).
Én inkább dolgoznék egy ilyenben mint egy éppen pluszosban HCként. Ugyan ez igaz Matre is. Bár ő nem volt még HC.
Majd elmennek, ha TB vagy BB visszavonul, de lehet jobban járnak ha kivárják és akkor talán az egyik felnőhet a feladathoz.
Demecs
Patricia más tészta. Ő még akár gondolhatja is, azt hogy a bab is hús, még nem égett meg és egy olyan szerencsétlen franchise mint a Browns -akihez komoly edző már nehezen tudom elképzelni, hogy menne- megkínálhatja.
Véleményem szerint inkább Josh az érettebb HC-nak, de mondjuk az én véleményem kutyát sem érdekel ott. 😊
zinedine5
Brownsnál nincs qb. Azért könnyebb volt neki is egy hall of famer qb-val dolgoznia mint majd egy Manziellel. 😀
Engem meglepne, ha elmennének. Ráadásul meddig szól a szerződésük nálunk?
több mint 10 éve
Azért elég nehéz nemet mondani, ha az embert 3-4 milló dollár/év fizetéssel kínálgatják. Biztosan nem keres rosszul egy OC/DC se, de annyit azért biztos nem.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.Szerintem JMD-nek már van annyi esze, hogy nem megy bele mindenbe. Ahogy BB, ő is látta, látja, hogy mik a számára fontos feltételei a HC posztnak (Tulaj, GM, QB léte, tehetsége, szemlélete, hozzáállása stb.).
Én inkább dolgoznék egy ilyenben mint egy éppen pluszosban HCként. Ugyan ez igaz Matre is. Bár ő nem volt még HC.
Majd elmennek, ha TB vagy BB visszavonul, de lehet jobban járnak ha kivárják és akkor talán az egyik felnőhet a feladathoz.
Demecs
Patricia más tészta. Ő még akár gondolhatja is, azt hogy a bab is hús, még nem égett meg és egy olyan szerencsétlen franchise mint a Browns -akihez komoly edző már nehezen tudom elképzelni, hogy menne- megkínálhatja.
Véleményem szerint inkább Josh az érettebb HC-nak, de mondjuk az én véleményem kutyát sem érdekel ott. 😊
több mint 10 éve
Tegnap az öltözőben látták Bradyt, aki egyáltalán nem sántított. Azonban Dola térdén jeges zacskó volt, úgyhogy az ő lába még nincs rendben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Valahogy Matt-et nem bírom elképzelni HC-ként.
több mint 10 éve
Káflin papa, ahogy írtátok itt...nos ő nem nyugdíjas lett? 😀Inkább azon rimánkodjunk Payton papa ne a miamihoz menjen...
Az kemény dió lenne.
Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.
több mint 10 éve
Nyilván szezon végén amikor lehet, nem ilyenkor...nflhu.blog.hu/2016/01/05/logan_mankins_fontolgatja_a_visszavonulast?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshareIsten ments! Végre megtudtam, hogy ő az oka az egésznek 😀
Cukorkáért a falba?
Demecs
Előtte bajnokok voltunk a 2001-es, 2003-as és 2004-es idényben is, draftoltuk, kilenc év szünet, elcseréltük, rögvest megint bajnokok lettünk 😀
Nem tudom, most amúgy lehet-e szerződtetni ha egyáltalán kivágja a Buccaneers, de játékban visszaesést nem hozna az tuti 😊 De amúgy sincs rá esély, szóval teljesen mindegy 😊
Wyatt
Mondjuk a fél liga küzd a O fallal. 😀
több mint 10 éve
JMD házon belüli utódja már megvan, Dabollra várnának az OC feladatok.A fél edzői manageri stábot hívják állás interjúzni.Ez ilyen ha sikeres a csapat.. A seahawks edzői gárdáját is vitték tavaly. Ha Pat menne én elgondolkodnék Vrabel idehozatalán.
Nem lenne jó, ha elmenne mindenki egyszerre.
OC, DC, scouting...stb
Demecs
gordon
Egyébként kb. csak a Giantshoz menne el, esetleg Philly... a többi állásra kétlem, h rámozdulna.
Patriciánál ilyen kvalitású házon belüli utód nincs. Anno Pepper Johnsonnal "küzdtek meg", ő azonban tovaállt, most a Jets dline edző.
Őt mondjuk idén kétlem, h elvesztenénk... elmegy pár interjúra, beletanul, kicsi az esély hogy bárhol is a szőrös kis hobbitunkra esne a választás. Ahhoz komoly hype kellene (Austinnal tavaly az is kevés volt), nehezen lehet eladni a médiának, szurkolóknak.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Pont ezt írtam én is, de azért ez csak vicc kategóriába fér be. De pontosan az emeli az ázsióját a Delfineknél, hogy jobban ismer minket, mint más. Már azon az apróságon túl persze, hogy van két gyűrűje 😊Nekem az jutott eszembe inkább, hogy milyen mókás lenne, ha BB felkérné a NE stábba... Végülis együtt voltak Bill Parcells alatt a SB győztes Giantsnél.Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.Csak aztán nehogy Káflin papa végül Miamiban kössön ki. Aztán keserítheti az életünket évente (legalább) kétszer....
Kollega
Boston
Burkus
Valahol olvastam, hogy Mike már túl van a sérelmeken és ma már sokkal megértőbb. Nagyon is sanszos, hogy egyszer még dolgoznak együtt az Öreggel. De szerintem egy DC állás neki még sok lenne. Azt nem tudom, hogy a stábon belül valaki megugorja-e a szintet, ha Patricia lelépne.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem az jutott eszembe inkább, hogy milyen mókás lenne, ha BB felkérné a NE stábba... Végülis együtt voltak Bill Parcells alatt a SB győztes Giantsnél.Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.Csak aztán nehogy Káflin papa végül Miamiban kössön ki. Aztán keserítheti az életünket évente (legalább) kétszer....
Kollega
Boston
több mint 10 éve
nem volt éppen rózsás a helyzet kettőjük között mikor el lett küldve...A fél edzői manageri stábot hívják állás interjúzni.Ez ilyen ha sikeres a csapat.. A seahawks edzői gárdáját is vitték tavaly. Ha Pat menne én elgondolkodnék Vrabel idehozatalán.
OC, DC, scouting...stb
Demecs
gordon
persze már azt mondják, hogy felhívja BB-t és ő tanácsokkal látja el meg minden happy, de nem lepődnék meg, ha ez csak a PR szöveg lenne

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A fél edzői manageri stábot hívják állás interjúzni.Ez ilyen ha sikeres a csapat.. A seahawks edzői gárdáját is vitték tavaly. Ha Pat menne én elgondolkodnék Vrabel idehozatalán.
OC, DC, scouting...stb
Demecs
több mint 10 éve
Pont ezt kérdeztem pár napja. Mert én úgy emlékszem, hogy akit az utolsó meccs után raknak ki, az már nem szerződhet le ebben a szezonban. Olyan játékost már nem igazolhatunk, tegnap rúgtak ki. Pontosabban igazolhatunk, de csak future contract-tal, a következő szezonra.nflhu.blog.hu/2016/01/05/logan_mankins_fontolgatja_a_visszavonulast?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshareIsten ments! Végre megtudtam, hogy ő az oka az egésznek 😀
Cukorkáért a falba?
Demecs
Előtte bajnokok voltunk a 2001-es, 2003-as és 2004-es idényben is, draftoltuk, kilenc év szünet, elcseréltük, rögvest megint bajnokok lettünk 😀
Nem tudom, most amúgy lehet-e szerződtetni ha egyáltalán kivágja a Buccaneers, de játékban visszaesést nem hozna az tuti 😊 De amúgy sincs rá esély, szóval teljesen mindegy 😊
Wyatt
Vagy tévedek. Ezért kérdeztem.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
nflhu.blog.hu/2016/01/05/logan_mankins_fontolgatja_a_visszavonulast?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshareIsten ments! Végre megtudtam, hogy ő az oka az egésznek 😀
Cukorkáért a falba?
Demecs

több mint 10 éve
legalább hamar megtalálnánk az ellenszerét, mert 4 év alatt sikerül elfelejteni mit tud az ellenfél aztán a meccsnapon meg hüledezünk, hogy Eli normális QB-nak néz ki 😊Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.Csak aztán nehogy Káflin papa végül Miamiban kössön ki. Aztán keserítheti az életünket évente (legalább) kétszer....
Kollega
Boston
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Másrészről meg ha JMD-t elviszik, legalább BB idehozhatja helyette régi barátját OC-nak, az egyetlent, aki meg bírta szívatni SB-ban (kétszer is, hogy a fene belé). Oké, ez csak vicc volt, még ha gyenge is.Csak aztán nehogy Káflin papa végül Miamiban kössön ki. Aztán keserítheti az életünket évente (legalább) kétszer....
Kollega
Do your job
több mint 10 éve
nflhu.blog.hu/2016/01/05/logan_mankins_fontolgatja_a_visszavonulast?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshareCukorkáért a falba?
több mint 10 éve
Miért lennének? Nem értem. 😊 (btw már nem)Lassan már a labdás fiúkért is bejelentkezik valaki 😊Ők nincsenek eltiltva az NFL környékéről is? 😀
ZERO_L
somoskovig
Ők is nagy értékek, teli labdás zsákkal a kezükben is tudnak vizelni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A Browns is interjúztatná Patriciát.
több mint 10 éve
Lassan már a labdás fiúkért is bejelentkezik valaki 😊Ők nincsenek eltiltva az NFL környékéről is? 😀
ZERO_L
több mint 10 éve
A fél edzői manageri stábot hívják állás interjúzni. Nem lenne jó, ha elmenne mindenki egyszerre.
OC, DC, scouting...stb
több mint 10 éve
pár meccsel ezelőtt megint volt, csak azt hiszem Boldennel. Ok, ő nem TE, de ugyanúgy kimozogva felálltak.Az offense-t azért bántjuk már hetek óta, mert amit csinálnak igen egyhangú és nem igazán látványos. Leginkább ahhoz képest, ami az első pár meccsen volt. Ahogy én látom: ahogy estek ki az emberek, elsősorban a falból, de Edelman és Lewis kiesése is nagyon fontos elem, úgy lett egyre szűkebb a playbook. Elég sok olyan play van, amit hosszú hetek óta nem próbáltunk. Ez azután az utolsó két fordulóban lett annyira látványos, hogy a magam fajta önjelölt "szakértők" is gondolkodóba estek.Milyen sikeres volt a 4 TE-es felállás, ami átment futásból elkapásba! Amióta Hómanó elment, hasonlót sem csinált a csapat.
Ezért azt gondolom, hogy nem elsősorban a sérült játékosok visszatérése hozhat változást a rájátszásban, hanem az, ha ismét kinyitjuk a variációkat. Nem hiszem el, hogy Scott Chandlert nem vonjuk be jobban a passzjátékba. Hogy nem csinálunk Gronk - Chandler variációkat. Hogy LaFell nem kap több labdát, hogy Whiteot nem használjuk többet passzolásra. Ahogy széjjel passzoltuk a második félidőben a Ravenst tavaly, az lesz idén is szerintem.
Kollega
Burkus
több mint 10 éve
Ez a statisztika se valami biztató:És ez se: az utolsó 3 SB-ból 2-t elvesztettünk, vagyis csak 33.3%-ban nyertük meg.
Offense is 5-of-24 on 3rd down last 2 games.
Gogo
De szerencsére pont ugyanannyi a relevanciája a következő meccseken, mint a te statodnak. 😉
több mint 10 éve
Ez a statisztika se valami biztató:Offense is 5-of-24 on 3rd down last 2 games.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."