New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
semmire vették el az első körös picket, kell ennél több?Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.Miért? Mi tettek?
Wyatt
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hogy miért nem megy el a liga a tetves jó kurva anyjába.Miért? Mi tettek?
Wyatt
több mint 10 éve
Ebner maródi..Tegnap gipszben volt a jobb karja..Még egy ember aki kiesett.kyobaluReiss szerint szalagsérülés.
"it's a ligament type issue that has his right arm in cast"
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Ennél ma már nem lesz jobb Patses videó:www.youtube.com/watch?v=O7zgH153ojM
Szerkesztette: seal
több mint 10 éve
ugyan, most is van miről beszélni! én őket néztem ki a draftra 2. körre, persze ÚGYSEM ők lesznek, és tudom, hülyeség FA előtt erről tárgyalni:www.cbssports.com/nfl/draft/players/1996273/germain-ifedi (támadófalba, OT-ként van nevezve, de játszott G-t is, nálunk meg nagyon szeretik variálni a falat.)
www.cbssports.com/nfl/draft/players/1984251/vadal-alexander (hasonló indokok)
több mint 10 éve
Na ezt mondjuk adom 😀Szerintem pedig a TB féle Coelho olyan szép volt, hogy senki nem merte elsülyeszteni 😊Holtszezon van?Pedig már csak a Bills volt alattunk 😀
Bezzeg a többiek már izgulhatnak... 😀
Demecs
Amúgy nekem is ilyen feelingem volt. Edzőváltás, kit draftoljunk, mi lesz a hétvégén. Nálunk meg kis nyugi
Wyatt
vpi
Gordon: persze, nálunk tényleg kicsit offos volt a hét a többi csapathoz képest 😊

több mint 10 éve
Mivel a sérültek állapotáról ugysem kapunk infót csak találganánk, na de hétvégén meglesz már az ellenfél..Holtszezon van?Pedig már csak a Bills volt alattunk 😀
Demecs
Amúgy nekem is ilyen feelingem volt. Edzőváltás, kit draftoljunk, mi lesz a hétvégén. Nálunk meg kis nyugi
Wyatt
több mint 10 éve
Szerintem pedig a TB féle Coelho olyan szép volt, hogy senki nem merte elsülyeszteni 😊Holtszezon van?Pedig már csak a Bills volt alattunk 😀
Demecs
Wyatt
több mint 10 éve
Holtszezon van?Pedig már csak a Bills volt alattunk 😀
Demecs

több mint 10 éve
Greg A. Bedard rohadt jó cikke, arról, hogy a Texans hogyan készült (gameplan) a Jax ellen. Valszeg soha nem lesz ilyen cikk a Patriotsról, de valszeg kb ugyanez a folyamat Foxboroughban is: www.si.com/nfl/2016/01/06/houston-texans-game-plan-nfl-playoffs
több mint 10 éve
És itt van egy kis gyöngyszem Star Wars stílusban .. Hogy hangolódjatok Ti is!!! 😉Patriots Playoff Hype:
www.youtube.com/watch?v=CqDKvc2YHW0
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ebner maródi..Tegnap gipszben volt a jobb karja..Még egy ember aki kiesett.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Tom Coelho
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Legjobb tudomásom szerint nincs ilyen szabály.Bár nem ismerem pontosan a szabályt , de mintha úgy lenne, hogy ha magasabb (OC/DC ->HC) pozíciót ajánlanak, akkor muszáj őket elengedni.Engem meglepne, ha elmennének. Ráadásul meddig szól a szerződésük nálunk?2 idei elsőkörösért bontanék velük szerződést 😀
Demecs
ParadSEC
zinedine5
Tavaly Kubiak első számú jelöltje a DC feladatra Vance Joseph volt (Bengals - defensive backs coach) és csak azért nem jött össze a dolog, mert a Bengals nem engedte el...
| Nem mintha Wade Phillips rossz választás lett volna 😊 |
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Ha valamelyikük elmegy ass. HC-nak valahova akkor egészségére, de annak miért mennének.Én sem gondolnám, hogy bármelyikük is elmenne innen ass. HC-nek, hiszen harmonikus a kapcsolatuk az Öreggel, csak a szabályok miatt írtam.
JMD szerintem nem az. Ok, volt már egyszer HC, de attól ő még a fiatal/új kategória. Szerintem másodvonalbeli mondjuk Crennel.
zinedine5
Én nem különböztetném meg azt a két kategóriát. Evidens, hogy egy olyan tapasztalt veterán, mint mondjuk Coughlin nem megy olyan helyre, ahol nem kap elég beleszólást a keretbe, fizetésekbe, stb. De neki ott van a kezén a két gyűrű. Ha megvan, annak idején, hogy küldte el Parcells Kraftot a francba, amikor felülbírálta őt a draftnál, akkor világos mire gondolok.
Ettől függetlenül bármekkora káosz van is egy csapatnál, bármilyen gyenge is a keret, NFL HC-nek lenni óriási dicsőség. Biztos lesz egy rakás ember, aki elvállalná.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ha valamelyikük elmegy ass. HC-nak valahova akkor egészségére, de annak miért mennének.Bár nem ismerem pontosan a szabályt , de mintha úgy lenne, hogy ha magasabb (OC/DC ->HC) pozíciót ajánlanak, akkor muszáj őket elengedni.Szerintem is csak akkor "kell" "fizetni" érte, ha ugyanolyan pozicióba hívják. Ezért szokták odabiggyeszteni az "assistant" megjelölést, mert azzal már magasabb.
zinedine5
JMD-nél nem játszik a Browns, szerintem ez tuti. Nála egy normálisan működő franchise lehet a befutó. Pl. a Giants, de az Eagles sem elvetendő, vagy mondjuk -amennyiben egy neki megfelelő GM kerül pocizóba- a Titans (fiatal, jó QB).Szerintem épp elég másodvonalbeli mind a kettő, hogy kipróbálja magát egy olyan csapattal, mint a Browns. Egy ilyen kalanddal még nem temetnék el a karrierjüket. Nem tudom számít-e, hogy Parcells a Brownsnál van, mint külső tanácsadó.
Ahogy írtam Patricia más helyzet, mert úgy gondolom, hogy egy Brownshoz jelenleg komoly edző nem megy (keret sem túl erős, de főleg a tulaj/GM összevisszaság miatt), ezért a Cleveland vagy új/fiatal edzőt nevez ki, vagy "másodvonalbelit".
zinedine5
Kollega
JMD szerintem nem az. Ok, volt már egyszer HC, de attól ő még a fiatal/új kategória. Szerintem másodvonalbeli mondjuk Crennel.
több mint 10 éve
Bár nem ismerem pontosan a szabályt , de mintha úgy lenne, hogy ha magasabb (OC/DC ->HC) pozíciót ajánlanak, akkor muszáj őket elengedni.Szerintem is csak akkor "kell" "fizetni" érte, ha ugyanolyan pozicióba hívják. Ezért szokták odabiggyeszteni az "assistant" megjelölést, mert azzal már magasabb.
zinedine5
JMD-nél nem játszik a Browns, szerintem ez tuti. Nála egy normálisan működő franchise lehet a befutó. Pl. a Giants, de az Eagles sem elvetendő, vagy mondjuk -amennyiben egy neki megfelelő GM kerül pocizóba- a Titans (fiatal, jó QB).Szerintem épp elég másodvonalbeli mind a kettő, hogy kipróbálja magát egy olyan csapattal, mint a Browns. Egy ilyen kalanddal még nem temetnék el a karrierjüket. Nem tudom számít-e, hogy Parcells a Brownsnál van, mint külső tanácsadó.
Ahogy írtam Patricia más helyzet, mert úgy gondolom, hogy egy Brownshoz jelenleg komoly edző nem megy (keret sem túl erős, de főleg a tulaj/GM összevisszaság miatt), ezért a Cleveland vagy új/fiatal edzőt nevez ki, vagy "másodvonalbelit".
zinedine5
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Bár nem ismerem pontosan a szabályt , de mintha úgy lenne, hogy ha magasabb (OC/DC ->HC) pozíciót ajánlanak, akkor muszáj őket elengedni.Engem meglepne, ha elmennének. Ráadásul meddig szól a szerződésük nálunk?2 idei elsőkörösért bontanék velük szerződést 😀
Demecs
ParadSEC
JMD-nél nem játszik a Browns, szerintem ez tuti. Nála egy normálisan működő franchise lehet a befutó. Pl. a Giants, de az Eagles sem elvetendő, vagy mondjuk -amennyiben egy neki megfelelő GM kerül pocizóba- a Titans (fiatal, jó QB).Ilyen szempontból egy komoly franchise van csak a giants.Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.Szerintem JMD-nek már van annyi esze, hogy nem megy bele mindenbe. Ahogy BB, ő is látta, látja, hogy mik a számára fontos feltételei a HC posztnak (Tulaj, GM, QB léte, tehetsége, szemlélete, hozzáállása stb.).
Én inkább dolgoznék egy ilyenben mint egy éppen pluszosban HCként. Ugyan ez igaz Matre is. Bár ő nem volt még HC.
Majd elmennek, ha TB vagy BB visszavonul, de lehet jobban járnak ha kivárják és akkor talán az egyik felnőhet a feladathoz.
Demecs
Patricia más tészta. Ő még akár gondolhatja is, azt hogy a bab is hús, még nem égett meg és egy olyan szerencsétlen franchise mint a Browns -akihez komoly edző már nehezen tudom elképzelni, hogy menne- megkínálhatja.
Véleményem szerint inkább Josh az érettebb HC-nak, de mondjuk az én véleményem kutyát sem érdekel ott. 😊
zinedine5
Brownsnál nincs qb. Azért könnyebb volt neki is egy hall of famer qb-val dolgoznia mint majd egy Manziellel. 😀
Engem meglepne, ha elmennének. Ráadásul meddig szól a szerződésük nálunk?
Demecs
több mint 10 éve
Káflin papa, ahogy írtátok itt...nos ő nem nyugdíjas lett? 😀Nem. Azt mondta, hogy továbbra is dolgozni akar HC-ként.
Inkább azon rimánkodjunk Payton papa ne a miamihoz menjen...
Az kemény dió lenne.
Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.
Én inkább dolgoznék egy ilyenben mint egy éppen pluszosban HCként. Ugyan ez igaz Matre is. Bár ő nem volt még HC.
Majd elmennek, ha TB vagy BB visszavonul, de lehet jobban járnak ha kivárják és akkor talán az egyik felnőhet a feladathoz.
Demecs
több mint 10 éve
2 idei elsőkörösért bontanék velük szerződést 😀Ilyen szempontból egy komoly franchise van csak a giants.Amúgy szerintem mivel Josh barátunk már égett meg HCként nem hiszem menne. Plusz egy konzistens PO csapatban OC.Szerintem JMD-nek már van annyi esze, hogy nem megy bele mindenbe. Ahogy BB, ő is látta, látja, hogy mik a számára fontos feltételei a HC posztnak (Tulaj, GM, QB léte, tehetsége, szemlélete, hozzáállása stb.).
Demecs
Patricia más tészta. Ő még akár gondolhatja is, azt hogy a bab is hús, még nem égett meg és egy olyan szerencsétlen franchise mint a Browns -akihez komoly edző már nehezen tudom elképzelni, hogy menne- megkínálhatja.
Véleményem szerint inkább Josh az érettebb HC-nak, de mondjuk az én véleményem kutyát sem érdekel ott. 😊
zinedine5
Brownsnál nincs qb. Azért könnyebb volt neki is egy hall of famer qb-val dolgoznia mint majd egy Manziellel. 😀
Engem meglepne, ha elmennének. Ráadásul meddig szól a szerződésük nálunk?
Demecs
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich