New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Arra a 23 passzkísérletre (134 yard) ő is jó lett volna. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is lett volna. Neki legalább lett volna kedve játszani.
zinedine5
És akkor legyen egy teljesen hideg Brady a PO-ra? Ahogy írtam korábban, ezt szerintem Brady sem vállalta volna be. Ő nyerni akar és segíteni a csapatot. Még ha erősen game manager üzemmódban is toltuk a két meccset, a Jets ellen is és akár a Miami ellen is lehetett volna nyerni, attól függetlenül, hogy minél hamarabb véget akartunk a meccseknek vetni.

A másik el nem hanyagolható szempont, hogy ennek a vegyes falnak sem mindegy hogy 2 meccsig Garoppolot kell védeniük és hozzászokni az ő stílusához vagy Bradyt.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
az még jobb kérdés hogy miért verettétek ilyen fal mögött?
davemayer
Hogy szokja Brady ezt is.
Meg kell becsülni az ilyen éles gyakorlási lehetőségeket.
Sobri Jóska
Szerintem csak szítani akarták benne a tüzet. Jobban lobogjon benne a nyerési vágy

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
az még jobb kérdés hogy miért verettétek ilyen fal mögött?
davemayer
Hogy szokja Brady ezt is.
Meg kell becsülni az ilyen éles gyakorlási lehetőségeket.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Másrészt viszont az, hogy Brady karrierjének legkevesebb passzkísérletes első félidejét láttuk az nem lehet véletlen, meg matchup, meg mittudomén mit hazudozik nekünk és a médiának BB. Ezt így rajzolták fel meccs előtt és látszott, hogy ha a fene fenét esik is ez lesz. Mert azt nagyon nehezemre esik elhinni, hogy se JMD, se BB nem látta, hogy nem megy a futás. Ennek a meccsnek a kimenetele nem érdekelte őket. Le akarták tudni és kész.
zinedine5
Pontosan, kár ebből a meccsből bármiféle következtetést levonni. Az első 18(?) játékból volt 16 futás és 2 passz futónak. 25 percig nem ért labdához se elkapó, se tight end.

A Broncos meccs óta sérülés menedzselés folyik, főleg támadóoldalon. White-on kívül nincs olyan épkézláb skilljátékos, aki a TC óta a csapatnál lenne. Tegnap éppen az kezdett LT-ben, aki nem élte meg az 53-at szeptemberben.

Mindennél fontosabb volt a pihenőhét (ne feledjük, a Pats a 4. héten volt bye week-en!), a 1st seed nem. Ha összejön, nagyon jó, ha nem, nem. Gronkowski kartöréses évében erőltették a minél hamarabbi visszatérését, éppen egy Dolphins elleni meccsen tört el újra a keze. Szerintem akkor voltak barmok, nem most. B@szhatnánk az első kiemelést, ha mondjuk, Julian (és/vagy Hightower) tegnap rásérül.
tomi-tomi
Csak ugye akkor meg miért játszik Brady?
zinedine5
gondolom azért, mert akkor a hét nagy részében Jimmynek kellett volna edzenie Martinékkal, amire semmi szükségünk, sokkal inkább arra hogy az első csapat főleg Brady-Martin/JoJo kapcsolatot és egyéb játékelemeket gyakorolják

a játékhívás és a játék képe pont Brady megvédése miatt volt olyan amilyen, a Vernon féle idiótáktól meg lehetetlen megvédeni a játékosodat
(a Suh eset meg inkább a falember hibája volt)
ZERO_L
Ellentmondás van abban amit írsz.
Minek kellett volna velük edzenie? A snap átadása megy anélkül is, hogy LaFell és Jimmy egyáltalán egy városban lennének.
zinedine5
Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy nulla edzéssel felküldik a pályára a játékosokat, lesz ami lesz alapon (vagy futást hívnak minden egyes playben), annak még annyi értelme sem lett volna mint a tegnapinak.
ZERO_L
Nem, de nem is gondolom, hogy Jimmy nem gyakorolt egyszer sem Martinnal, Chandlerrel, Harperrel, White-tal, Boldennel. Arra a 23 passzkísérletre (134 yard) ő is jó lett volna. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is lett volna. Neki legalább lett volna kedve játszani.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A védelmet annyiban védeném, hogy minden támadást nem lehet kivédekezni. Ahhoz, hogy jó legyen a védelem kell az O teljesítménye is. Ha 2-3 percenként vissza kell gyere előbb utóbb becumizol 2-3 nagy játékot.
NB2
A védelemről nem szóltam szándékosan, szerintem folyamatosan hozzák magukat, még ha a futás elleni védekezés és a secondaryben Ryan teljesítménye nagyot is esett. Johnson viszont jól illeszkedett be és Mayo is egyre jobban játszik.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Másrészt viszont az, hogy Brady karrierjének legkevesebb passzkísérletes első félidejét láttuk az nem lehet véletlen, meg matchup, meg mittudomén mit hazudozik nekünk és a médiának BB. Ezt így rajzolták fel meccs előtt és látszott, hogy ha a fene fenét esik is ez lesz. Mert azt nagyon nehezemre esik elhinni, hogy se JMD, se BB nem látta, hogy nem megy a futás. Ennek a meccsnek a kimenetele nem érdekelte őket. Le akarták tudni és kész.
zinedine5
Pontosan, kár ebből a meccsből bármiféle következtetést levonni. Az első 18(?) játékból volt 16 futás és 2 passz futónak. 25 percig nem ért labdához se elkapó, se tight end.

A Broncos meccs óta sérülés menedzselés folyik, főleg támadóoldalon. White-on kívül nincs olyan épkézláb skilljátékos, aki a TC óta a csapatnál lenne. Tegnap éppen az kezdett LT-ben, aki nem élte meg az 53-at szeptemberben.

Mindennél fontosabb volt a pihenőhét (ne feledjük, a Pats a 4. héten volt bye week-en!), a 1st seed nem. Ha összejön, nagyon jó, ha nem, nem. Gronkowski kartöréses évében erőltették a minél hamarabbi visszatérését, éppen egy Dolphins elleni meccsen tört el újra a keze. Szerintem akkor voltak barmok, nem most. B@szhatnánk az első kiemelést, ha mondjuk, Julian (és/vagy Hightower) tegnap rásérül.
tomi-tomi
zinedine5
gondolom azért, mert akkor a hét nagy részében Jimmynek kellett volna edzenie Martinékkal, amire semmi szükségünk, sokkal inkább arra hogy az első csapat főleg Brady-Martin/JoJo kapcsolatot és egyéb játékelemeket gyakorolják

a játékhívás és a játék képe pont Brady megvédése miatt volt olyan amilyen, a Vernon féle idiótáktól meg lehetetlen megvédeni a játékosodat
ZERO_L
Minek kellett volna velük edzenie? A snap átadása megy anélkül is, hogy LaFell és Jimmy egyáltalán egy városban lennének.
zinedine5
Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy nulla edzéssel felküldik a pályára a játékosokat, lesz ami lesz alapon (vagy futást hívnak minden egyes playben), annak még annyi értelme sem lett volna mint a tegnapinak.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Weskho New England Patriots 46
Egy biztos. Nem sokat fog érni a leendő ellenfelünknek az utolsó akár 6 meccsünk levideózása is.
Nagyon optimistán nézve elaltattunk mindenkit, hogy szarok vagyunk és még készülni sem tudnak belőlünk.
több mint 10 éve
zinedine5

tomi-tomi
zinedine5

ZERO_L
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
zinedine5
Nem tudom. Lehet, hogy szerinte túl sok lenne neki három hét kihagyás. (Tavaly is lenyomott egy félidőt.) Az első félidőben most nem kellett szinte semmit csinálnia - az külön pech, hogy Suh akkor ugrott rá a lábára. Lehet, hogy LaFell és Martin miatt - ne Jimmy-vel építsék a kapcsolatot PO előtt. Lehet, hogy BB szerint egészséges játékos korlátozás nélkül játsszon.

Nekem az egész meccs arról szólt, hogy semmi lényegest nem akartak elárulni a PO ellenfélnek. Jackson formába hozása (első félidő) és LaFell, Martin hosszú játékok próbálgatása (2. félidő), szituációtól, eredménytől, mindentől függetlenül ez történt, ez volt a terv, ennyi volt a cél. Az ettől eltérő játékokat a védelem teljes kizsigerelésének megakadályozása miatt hívták.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
zinedine5

tomi-tomi
zinedine5
az még jobb kérdés hogy miért verettétek ilyen fal mögött? tegnap én azt láttam hogy feltettetek mindenkit akit lehetett (ha nem is mindig) és a playcall-lal akartatok "pihentetni", elég érdekesen nézett ki...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
zinedine5

tomi-tomi
zinedine5

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
zinedine5

tomi-tomi
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
zinedine5

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
...
Ami miatt aggódok az az O#..
Mert értem én, hogy annyi sérült, meg szalmabálákból áll már a fal, meg ecetera, ecetera..DE tegnap este egy Volmerral és Juliannal voltunk kevesebbek, s több, mint siralmas volt, amit mutattunk..
Lehet bármire fogni, de szerintem egyszerűen ennyire szarok vagyunk jelenleg..S valami miatt nem hiszem, hogy egyszerre minden megváltozik egy csapásra, mert két ember visszajön..
JMD az elmúlt hat hetet elszúrta rendesen...
Formahanyatlást láttunk az elmúlt hetekben, nem feladott meccseket..
...
kyobalu
Egyrészt az előző meccseket látva hajlamos vagyok én is azt gondolni, hogy jelenleg enni van a csapatban.

zinedine5
Igen az látszott, hogy alapon futtatni akarjuk az órát, s a futásblokkokat gyakorolni, minél kevésbé kockáztatni passzjátékban Gronkot és Dolát..De több, mint szánalmasra sikeredett..Akkor inkább játszatták volna cserecsapatot.. Gerappát Harperrel, Martinnal, White-al. Bolden-al.. Talán jobb lett volna a teljesítmény is, mivel a Miami nem rá készült, meg talán a szurkolók, s főleg a játékosok szájíze is..Mert így nagyon csúnya lett..S lehet, hogy a legjobb játékosunk bokája, térde sérült meg, s ő sem lesz 100%-os az év legfontosabb meccsén..
Habár Brady tegnap el akarta oszlatni a pánik hangulatot..Azt mondta, hogy NYUGI..Az elmúlt 16 meccset el kell felejteni, mert most jön az igazi foci..2 hét múlva derül ki, hogy ki milyen formában van..
Lehet, hogy ő többet tud mint mi.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
A jövő évi meccsek...

NEW ENGLAND PATRIOTS
Home: New York Jets, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, St. Louis Rams, Seattle Seahawks, Houston Texans
Away: New York Jets, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers, Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, Denver Broncos

Lesz jó pár igazi rangadó. 😀

több mint 10 éve
...
Mert értem én, hogy annyi sérült, meg szalmabálákból áll már a fal, meg ecetera, ecetera..DE tegnap este egy Volmerral és Juliannal voltunk kevesebbek, s több, mint siralmas volt, amit mutattunk..
Lehet bármire fogni, de szerintem egyszerűen ennyire szarok vagyunk jelenleg..S valami miatt nem hiszem, hogy egyszerre minden megváltozik egy csapásra, mert két ember visszajön..
JMD az elmúlt hat hetet elszúrta rendesen...
...
kyobalu
Egyrészt az előző meccseket látva hajlamos vagyok én is azt gondolni, hogy jelenleg enni van a csapatban.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
A védelmet annyiban védeném, hogy minden támadást nem lehet kivédekezni. Ahhoz, hogy jó legyen a védelem kell az O teljesítménye is. Ha 2-3 percenként vissza kell gyere előbb utóbb becumizol 2-3 nagy játékot.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Már korábban is írtam, hogy a PO menetelés főleg az O# fal állapotától és JE11 és Dola "ficánkolási" képességein fog múlni..
Véleményem alapján a D# oda fogja magát tenni. A front7 CHJ és HT visszajövetelével durvább lesz, s valószínűleg Ninko, DMC és Chung is regenerálódik 2 héten belül valamennyire..Szerintem a kiegészült, teljes védelem mindenkit 20-25 pont alatt tud tartani..
JMD az elmúlt hat hetet elszúrta rendesen..Ott coachingolták át ahol akarták..
Nem Edelman és az egészséges Dola visszajövetelére kellene várni mindenkinek, hanem a rendelkezésre álló társaságra kellene gyors, rövid passzos, szélső futásos játékokat tervezni..Lehet, hogy középszerűnek tűnik Martin, Jojo, Harper, White, vagy Bolden..De nem hiszem, hogy ne lehetne rájuk tervezni 2-4 másodperces játékokat..Még akkor is, ha sokan azt mondják, hogy az Edelman-Dola látványos passzjáték csak az időzítésen múlik..
Egyszerűen ennyire beszürkült az O#..
Elfáradtak testben és lélekben..
Csak remélni tudom, hogy a következő két hétben mindenki regenerálódik annyira, hogy fel tudjanak pörögni, s Vollmer és Julian annyi lökést adjon a többieknek, hogy meg tudjuk ugrani az első meccset..
Utána meg bármi jöhet..
De az elmúlt hetek teljesítménye, és a csapat által mutatott kép alapján reálisan nem várom magunkat a döntőbe..
DE én örülnék a legjobban, ha megcáfolnának és rittyentenének egy pöpec PO menetelést.. 😉
kyobalu
Ha valaki űzött versenyszerűen csapatsportot magasabb szinten - én kosaraztam így hat évet - akkor nyilván tisztában van azzal, hogy motiváció, a lendület az nem egy "kapcsolóval üzembe hozható" vagy parancsszóra működő dolog. Én sem látom, hogy mitől következne be az kb. 100 %-os mentális formajavulás két hét alatt, ami a sikerhez kellene, jóllehet a jelen állás szerint szerencsénk van (nem hiszek a BB-re vonatkozó összeesküvés-elméletben), a Steelerst/Denvert elkerüljük az AFC döntőig, a Texans, illetve a Chiefs a két leginkább verhető csapat nekünk. Nyilván lesz jobb gameplan a tegnapi minimaldesignhoz képest, több játék Dolára, Gronkra, White-ra, remélem, Edelmanre, de hogy mitől jönnének ki ebből a tompa állapotból a fiúk egy varázsütésre nem tudom. A trend rossz, meccsről-meccsre egyre rosszabbak voltak. Az utolsó 6 meccsből 4-et vesztettünk el és hiába nyertük meg az előző 10-et, ha mostani formát menti át a csapat a PO-ra.

Kivételes pechünk van a sérüléseket illetően - remélem, csak ennyi az ok és nem a hibás fizikai felkészülés - és a Miami elleni első meccs befejezése óta nem érzem a játékon a motivációt sem. Azon töprengtem tegnap este, hogy mennyire szerepel az okok között az O-játék egysíkú volta, a futás gyakorlati feladása már a szezonkezdet óta. (Én Blountot akkor sem tartottam megoldásnak és még most sem értem/tudom elképzelni, hogy milyen súlyos függelemsértés lehetett az az ok, hogy Gray ebbe a corpsba nem fért be.) Ha megáll a passz - és tegnap megint megállt - nincs alternatív megoldás.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Már a Jets meccs után is akartam írni, de most megint időszerű.

Én nem kongatnám a vészharangot, még akkor sem, hogyha ez az utolsó 2 meccs valóban nem a látványról szólt.

Jets meccs előtt szinte mindenki egyetértett abban, hogy minél inkább el kellene kerülni a további sérüléseket. Ennek kb megfelelően állítottuk össze a gameplant az O részéről, hogy valahogy éljük túl a meccset. Sokan felvetették azt is, hogyha alapból ilyen tervvel szálltunk harcba, akkor miért nem Garoppolo játszott. Nos azért, mert nem hiszem, hogy Brady belement volna abba, hogy 2 meccset is pihenjen rájátszás előtt. Teljesen más úgy nekimenni egy meccsnek, hogy tudod hogy te játszol, de azért próbálj olyan meccset lemenedzselni, amivel csökkenteni lehet az esetleges sérülés kockázatát vagy alapból kispadon csücsülsz.

Ugyanez volt a Miami ellen is. Első félidőben folyamatos futások, még akkor is, amikor már a Miami is passzra számított, mi akkor is futottunk. Ez két okból is hasznos volt, kevesebb a sérülés esélye a kulcsjátékosoknál, illetve a fal picit gyakorolja éles helyzetekben a futásblokkolást.

Ami a passzjátékot illeti. Mivel Gronkot érthető okokból nem erőltettük egész meccsen, mint ahogyan Amendolát sem, Edelman pedig hiányzik, így a gyors rövidpasszos játékunk megszűnt létezni. Ez pedig meg is ölte a támadójátékunkat. Akár tetszik, akár nem a mi offensünk erre épül, ha ezt kiesik, akkor akadozik a gépezet. 3 (4) kulcsjátékosunk van hozzá Edelman, Amendola, Gronk (Lewis/White), ebből gyakorlatilag egyiket sem erőltettük.

Rájátszásban visszatér Edelman és újra elővehetjük Dolát és Gronkot illetve ott lesz White is, ez azért elég nagy változás mostani állapothoz képest 😊

Ami a védelmet illeti, az inkább ad aggodalomra okot, még ha a kapott pontokban ez annyira nem is látszik. Ryan nem épp élete formájában játszik, de DMC se volt túl meggyőző most, igaz DMC sérülése lehet közrejátszik.

Ami pedig a 1st seedet illeti, nem szereztük meg, na és? Denvernek is el kell jutnia oda és csak akkor fog számítani. Másfelől meg kicsit örülök, hogy nem a Steelers ellen kell kezdenünk. Nem mintha a Chiefs adott esetben sokkal jobb lenne (vagy a Bengals), de én nyugodtabban készülnék ellenük, mint a Steelers ellen. Őket ráérünk az AFC döntőben elverni, hazai pályán 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Már korábban is írtam, hogy a PO menetelés főleg az O# fal állapotától és JE11 és Dola "ficánkolási" képességein fog múlni..
Véleményem alapján a D# oda fogja magát tenni. A front7 CHJ és HT visszajövetelével durvább lesz, s valószínűleg Ninko, DMC és Chung is regenerálódik 2 héten belül valamennyire..Szerintem a kiegészült, teljes védelem mindenkit 20-25 pont alatt tud tartani..
JMD az elmúlt hat hetet elszúrta rendesen..Ott coachingolták át ahol akarták..
Nem Edelman és az egészséges Dola visszajövetelére kellene várni mindenkinek, hanem a rendelkezésre álló társaságra kellene gyors, rövid passzos, szélső futásos játékokat tervezni..Lehet, hogy középszerűnek tűnik Martin, Jojo, Harper, White, vagy Bolden..De nem hiszem, hogy ne lehetne rájuk tervezni 2-4 másodperces játékokat..Még akkor is, ha sokan azt mondják, hogy az Edelman-Dola látványos passzjáték csak az időzítésen múlik..
Egyszerűen ennyire beszürkült az O#..
Elfáradtak testben és lélekben..
Csak remélni tudom, hogy a következő két hétben mindenki regenerálódik annyira, hogy fel tudjanak pörögni, s Vollmer és Julian annyi lökést adjon a többieknek, hogy meg tudjuk ugrani az első meccset..
Utána meg bármi jöhet..
De az elmúlt hetek teljesítménye, és a csapat által mutatott kép alapján reálisan nem várom magunkat a döntőbe..
DE én örülnék a legjobban, ha megcáfolnának és rittyentenének egy pöpec PO menetelést.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ma Bradyben sem láttam azt a tüzet, ami egyébként benne szokott lenni.
Burkus
Lehet, hogy kiégett?
Sobri Jóska
akkor remélem megint hamar égőt cserélnek benne, mint tavaly.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
én már hetek óta vártam a regular season végét, mert számítottam rá, hogy szenvedés lesz, amolyan legyünk már túl rajta sérülés nélkül attitűddel. tegnap mondjuk tudtam volna örülni egy tüzes meccsnek garoppoloval a zsebben, de végülis nem azért vannak, hogy nekem a kedvemre tegyenek.
izgatottam várom a PO-t, nem tudom elképzelni, hogy ugyan azt lássuk, amit az utóbbi hetekben láttunk.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Rajottem! Mivel BB Sith mester,ezt direkt így akarta. Ettől függetlenül még a tegnapi meccs egy okadek volt,dehat ez az Erő sötét oldala...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Szerintem szimplán csak rontani akartuk a Jets és a Phins draft pozícióját. XD

Do your job
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Steelers sehogyan jöhet hozzánk max az AFC döntőben a 6th seedje miatt.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018