New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha nyer a Steelers, megy Denverbe.Wild Card körben:Nem, a Chiefs, Bengals, Steelers 3asból valamelyik.
Steelers-Bengals
Texans-Chiefs- ennek a meccsnek a győztese jön a Foxboroughba?
GhostLead
xrace77
A Patriotshoz meg, a Texans, Chiefs, Bengals 3-asból vmelyik.
több mint 10 éve
Wild Card körben:Steelers-Bengals
Texans-Chiefs- ennek a meccsnek a győztese jön a Foxboroughba?
több mint 10 éve
nem is érdemeltük volna meg, bár a Denver mindent megtettés ha belegondolok, hogy a Denver meccset is hogy sikerült elszúrni...
tényleg folyamatosan saját magunkat lőjük lábon (kb már 6 forduló óta)
több mint 10 éve
Azért a Broncos-támadók is mindent megtesznek a WC-ért. Kár, hogy a védelem meg az ellenkezőjéért

több mint 10 éve
Ma Bradyben sem láttam azt a tüzet, ami egyébként benne szokott lenni.Lehet, hogy kiégett?
Burkus
több mint 10 éve
triangle
1 283
aki szeretne izgulni brady bokája miatt, az ne olvassa el:|
To @Patriots nation:|
Don't freak out if Brady is seen in a boot.
By video, ankle sprain fine for divisional round.David J. Chao, MD
(nem, én sem örülök, hogy összetörettük egy ilyen meccsen)
Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Fasza ha Brady is megsérült
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
lebicegett (vagy rájött a szapora xD )akkor TB interjú végéről készült vine-t ne nézzétek meg, mert még spontán csoportok szerveződnének, hogy meglincseljétek az edzőket 😊Mi volt?
ZERO_L
kolok1972

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
akkor TB interjú végéről készült vine-t ne nézzétek meg, mert még spontán csoportok szerveződnének, hogy meglincseljétek az edzőket 😊Mi volt?
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Abban a brutális konteóban reménykedjünk, hogy BB nem akart a Steelers-szel játszani, ezért direkt kaptunk ki. (Persze ez nem magyarázza TB játszatását.)Sajnos szerintem -és Occam szerint is- azért játszunk szarul, mert jelenleg szarok vagyunk.
több mint 10 éve
akkor TB interjú végéről készült vine-t ne nézzétek meg, mert még spontán csoportok szerveződnének, hogy meglincseljétek az edzőket 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Sztem ezt a az edzői stáb elég rendesen elkurta. Egy teljes félidőt szórakoztunk futassal, ami az egész szezonban nem ment,másrészt ahhoz minek TB? 5 passzkísérlet volt az egész első félidőben!!!! Akkor már húztunk volna tokoset és váratlant és jatszattuk volna Gerappat, aki még mobilisabb is es az ellenfel sem ra keszult.Aztán a második félidőben még dobatjuk ezeket a hosszukat amiből egy sem jött be! Mi volt a terv ezzel? Mi a tokomet akartunk?
több mint 10 éve
Ez volt a csel!...Azért azt szeretném megtudni tőled, hogy ez az egyébként remek fal miért próbálja megöletni az egyetlen ép adunkat a PO-ra?
triangle
Illetve az egyébként brilliáns BB, JMD kombó miért nem a csere QB-t játszatja egy teljesen szemérmetlenül, ugyanakkor szégyentelenül feladott meccsen?
zinedine5

több mint 10 éve
triangle
1 283
szerintem ez a fal nem remek, és így célpontok nélkül sajnos nem tudta talpon tartani bradyt. reménykedek, hogy vollmer, edelman és a többiek felépülése segít ezen....Azért azt szeretném megtudni tőled, hogy ez az egyébként remek fal miért próbálja megöletni az egyetlen ép adunkat a PO-ra?
triangle
Illetve az egyébként brilliáns BB, JMD kombó miért nem a csere QB-t játszatja egy teljesen szemérmetlenül, ugyanakkor szégyentelenül feladott meccsen?
zinedine5
második kérdés fogósabb, és egyet is értek veled abban amit sugallsz. szerintem úgy gondolták, hogy ő egészséges, és vele még egy minimál offense-zel is jó esély van a győzelemre (legalábbis szignifikánsan jobb, mint jimmyvel). de lehet, hogy tévedek.
több mint 10 éve
Jogos. 7x volt célpont ,2 elkapása volt Gronknak összesen 18 yard. Ezek szerint a sérülés még hátráltatja vagy ő is megszüttyedt, mint a többiek. Ma Bradyben sem láttam azt a tüzet, ami egyébként benne szokott lenni.Hát legalább volt 3 passz ami tök értelmetlen volt Gronk felé. Én azt nem értettem, hogy a 2 "kicsi" elkapónk meccsek óta sérült és Martinnál még a Jets ellen láttam némi kémiát, de Lafell egy nudli volt. Azért 5-6 meccs alatt csak kéne valami szikrának lenni.
Burkus
több mint 10 éve
Jogos. 7x volt célpont ,2 elkapása volt Gronknak összesen 18 yard. Ezek szerint a sérülés még hátráltatja vagy ő is megszüttyedt, mint a többiek. Ma Bradyben sem láttam azt a tüzet, ami egyébként benne szokott lenni.Azért a második félidőben dobáltunk már Gronkra, de nagyon szépen leszedték.szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.
Text from someone close to the team: "We only had 37-38 players who were full-go today" #Patriotsnyilván nem jó, hogy nem csúcsformában megyünk a po-ba, nekem is jobban tetszene. de ez van, idén meg vagyunk verve a sérülésekkel.
triangle
Én sem, de itt is, meg a pats.hu-n is vannak páran, akik úgy gondolják, hogy ez számukra az érv, amikor egyébként nincs mivel érvelni.szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Ezt a szarkazmust sosem értettem, a kettő vélemény között azért van középút. Mellesleg a GB pár éve pont egy ilyen szarrá sérült csapattal nyert SB-T és mégsem hivatkozott senki a sérülésekre. Pont ez a bajom,hogy a Next man up filozófiája nem pont az lenne a lényege, hogy mindig azoknak kell elolepnie, aki a sérülések miatt lehetőséget kap. Én ebből ma semmit nem láttam.
Text from someone close to the team: "We only had 37-38 players who were full-go today" #Patriotsnyilván nem jó, hogy nem csúcsformában megyünk a po-ba, nekem is jobban tetszene. de ez van, idén meg vagyunk verve a sérülésekkel.
triangle
kolok1972
Amikor azér' komolyan elővették Gronkot - a Jets meccs utolsó drive-jában 4&soknál kétszer - rögtön megvolt a play. Ezen a két meccsen Gronk, ma Dola gyak. nem volt célpont, úgyhogy ez adhat többletet a PO során, pláne ha Minitron is van. Jackson viszont semmivel nem több mint Blount volt, 14/35 2.5 átlag. Bolden legalább 3.4. (Az is éppen 10 yard három kísérletből.)
Ahogy elnéztem BB arcát meg Kraftékat, nem úgy tűnt, mintha tervszerűen alakultak volna ma az események.
Burkus
A Jackson-részt én kettészedném, jelenleg valószínűleg rosszabb is, mint Blount lenne, viszont egy tíz évig jobb volt, mint amit Blount csak remélni tudna. Sajna már három éve gyenge, de ő nagyon megérdemelné, hogy nyerjen egy gyűrűt 😊
Wyatt
több mint 10 éve
...Azért azt szeretném megtudni tőled, hogy ez az egyébként remek fal miért próbálja megöletni az egyetlen ép adunkat a PO-ra?
triangle
több mint 10 éve
Azért a második félidőben dobáltunk már Gronkra, de nagyon szépen leszedték.szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.
triangle
Én sem, de itt is, meg a pats.hu-n is vannak páran, akik úgy gondolják, hogy ez számukra az érv, amikor egyébként nincs mivel érvelni.szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Ezt a szarkazmust sosem értettem, a kettő vélemény között azért van középút. Mellesleg a GB pár éve pont egy ilyen szarrá sérült csapattal nyert SB-T és mégsem hivatkozott senki a sérülésekre. Pont ez a bajom,hogy a Next man up filozófiája nem pont az lenne a lényege, hogy mindig azoknak kell elolepnie, aki a sérülések miatt lehetőséget kap. Én ebből ma semmit nem láttam.
triangle
kolok1972
Amikor azér' komolyan elővették Gronkot - a Jets meccs utolsó drive-jában 4&soknál kétszer - rögtön megvolt a play. Ezen a két meccsen Gronk, ma Dola gyak. nem volt célpont, úgyhogy ez adhat többletet a PO során, pláne ha Minitron is van. Jackson viszont semmivel nem több mint Blount volt, 14/35 2.5 átlag. Bolden legalább 3.4. (Az is éppen 10 yard három kísérletből.)
Ahogy elnéztem BB arcát meg Kraftékat, nem úgy tűnt, mintha tervszerűen alakultak volna ma az események.
Burkus
A Jackson-részt én kettészedném, jelenleg valószínűleg rosszabb is, mint Blount lenne, viszont egy tíz évig jobb volt, mint amit Blount csak remélni tudna. Sajna már három éve gyenge, de ő nagyon megérdemelné, hogy nyerjen egy gyűrűt 😊

több mint 10 éve
A saját csapatom ellen sosem fogadok! Mint ahogy azzal sem értek egyet, hogy biztos hogy az első meccsunkon a po-ban kikapunk , de azt sem gondolom,hogy minden varazsutesre megoldodik. De persze azért szurkolok érte.nézd, szerintem egy pontig működhet a nextmanup, de nagyon úgy tűnik, hogy már bőven túl vagyunk ezen a ponton. amikor a csapat fele már nfl-cserékből áll (vagy féllábú kezdőkből), akkor már elfogy a kezdeti előny. félek én is, hogy rozsdás lesz az O a div roundban, de egyelőre magunknak nagyobb esélyt adok, bárki is jön foxboroba (amennyiben minden sérült fizikailag közel 100%-osan tér vissza). nyilván valaki meg úgy gondolja, hogy egy formában lévő vendégcsapat majd jól kiüt minket. szíve joga. felőlem fogadhatunk is😀szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Ezt a szarkazmust sosem értettem, a kettő vélemény között azért van középút. Mellesleg a GB pár éve pont egy ilyen szarrá sérült csapattal nyert SB-T és mégsem hivatkozott senki a sérülésekre. Pont ez a bajom,hogy a Next man up filozófiája nem pont az lenne a lényege, hogy mindig azoknak kell elolepnie, aki a sérülések miatt lehetőséget kap. Én ebből ma semmit nem láttam.
triangle
kolok1972
triangle
több mint 10 éve
szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.
triangle
triangle
kolok1972
több mint 10 éve
triangle
1 283
nézd, szerintem egy pontig működhet a nextmanup, de nagyon úgy tűnik, hogy már bőven túl vagyunk ezen a ponton. amikor a csapat fele már nfl-cserékből áll (vagy féllábú kezdőkből), akkor már elfogy a kezdeti előny. félek én is, hogy rozsdás lesz az O a div roundban, de egyelőre magunknak nagyobb esélyt adok, bárki is jön foxboroba (amennyiben minden sérült fizikailag közel 100%-osan tér vissza). nyilván valaki meg úgy gondolja, hogy egy formában lévő vendégcsapat majd jól kiüt minket. szíve joga. felőlem fogadhatunk is😀szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Ezt a szarkazmust sosem értettem, a kettő vélemény között azért van középút. Mellesleg a GB pár éve pont egy ilyen szarrá sérült csapattal nyert SB-T és mégsem hivatkozott senki a sérülésekre. Pont ez a bajom,hogy a Next man up filozófiája nem pont az lenne a lényege, hogy mindig azoknak kell elolepnie, aki a sérülések miatt lehetőséget kap. Én ebből ma semmit nem láttam.
triangle
kolok1972
több mint 10 éve
szerintem cutolni kéne a teljes o-falat (szarok), lafellt, dolát, edelmant (puhák), cb-ket (szarok), hightowert, jonest (szintén puhák). gronkot sem értem, nagyon gyenge, el kéne trédelni offseasonben amíg van értéke. meg biztos lesz még itt pár javaslat.Ezt a szarkazmust sosem értettem, a kettő vélemény között azért van középút. Mellesleg a GB pár éve pont egy ilyen szarrá sérült csapattal nyert SB-T és mégsem hivatkozott senki a sérülésekre. Pont ez a bajom,hogy a Next man up filozófiájának nem pont az lenne a lényege, hogy mindig azoknak kell elolepnie, aki a sérülések miatt lehetőséget kap. Én ebből ma semmit nem láttam.
triangle
Szerkesztette: kolok1972
több mint 10 éve
Hát gyenge volt na. És az a baj, hogy LT-ben Vollmer sem olyan ász, mint RT-ben. De hát ez maradt. Gyorsan elpasszolni a labdát, amihez meg nincs most célpont. Ha lesz Julian, meg játszatjuk rendesen Dolát, akkor Gronkkal hárman jók lesznek, attól nem félek, hogy ezt az elmúlt hetek impotens támadójátékát kell majd néznünk a PO-ban. Csak a védelem tartsa magát azért majd, mert mostanában annyira nem villogott sajnaDehogynem tudod 😊Igen Wyatt,ha ez egy ezerrel pörgő csapat lenne,akkor nagyon nagyot dobna pár visszatérő. Mint mondjuk ha a Steelersbe visszajonne Bell! De én ma itt egy szetesett csapatot láttam és amíg a múlt héten lehetett azzal takarózni, hogy a Jets PO csapat (nem lett az) es maj a kovit megnyerjuk,addig ezt a Miamit azert illett volna verni. Egy abszolút nem fényes D-line atomjaira bontotta a falunak és ennél csak keményebb vedelmekkel fogunk játszani
Más kérdés, bejön-e. Szerintem nagyon megváltozik majd a meccseink képe. Ha nem is a szezon eleji simázások, de azért bőven jó esélyek lesznek itt 😊
A nagyobb baj, hogy Ryan nagyon beragadt pár hete, és ott nincs olyan opciónk, hogy lecseréljük kicsit, mert konkrétan nincs kire
Wyatt
kolok1972