New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Brady pedig „cserébe” így lép pályára vasárnap 😀
Bruins kapusa Rask ebben a szép sisakban fog védeni
twitter.com/NHLBruins/status/682618600901992452
ZERO_L
www.facebook.com/TomBrady/photos/a.233362006704957.53331.214003275307497/1042312195809930/?type=3
Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Azért két ilyen jó értelemben vett idiótát, mint Gronk és Jules 😀Folt a zsákját 😀 Ha a nyomtatott pólóikra gondolok még mindig mosoly ül ki az arcomra.
Wyat
Do your job
több mint 10 éve
Azért két ilyen jó értelemben vett idiótát, mint Gronk és Jules 😀Julian viszont megfúrta Julient: twitter.com/Edelman11/status/682871458004074496/photo/1Azért Julien se egy kispályás a maga sportágában. Nyolc szezon alatt a Bocsok csak egyszer maradtak le a rájátszásról és kétszer a döntőbe is bejutott, amiből egyet meg is nyertek. 2014-ben olimpiát nyert a Team Canada másodedzőjeként.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Komoly. Tegnap Bill is jégre szállt: www.patriots.com/video/2015/12/31/bill-belichick-skates-claude-julien
ZERO_L
April Wine
Kollega
April Wine

több mint 10 éve
Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)ugyanúgy 19-től meg Fiesta Bowl Belichick nagy haverjaival
ZERO_L
Az Ohio State-nél Urban Meyerről és Greg Schiano-ról már írtam, de a Notre Dame-es Brian Kelly is igen jóban van BB-vel, 2013-ban pl. Kelly az Irish nagydöntős veresége után Billel elemeztette ki programja hiányosságait.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Julian viszont megfúrta Julient: twitter.com/Edelman11/status/682871458004074496/photo/1Azért Julien se egy kispályás a maga sportágában. Nyolc szezon alatt a Bocsok csak egyszer maradtak le a rájátszásról és kétszer a döntőbe is bejutott, amiből egyet meg is nyertek. 2014-ben olimpiát nyert a Team Canada másodedzőjeként.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Komoly. Tegnap Bill is jégre szállt: www.patriots.com/video/2015/12/31/bill-belichick-skates-claude-julien
ZERO_L
April Wine
Kollega
több mint 10 éve
Azért Julien se egy kispályás a maga sportágában. Nyolc szezon alatt a Bocsok csak egyszer maradtak le a rájátszásról és kétszer a döntőbe is bejutott, amiből egyet meg is nyertek. 2014-ben olimpiát nyert a Team Canada másodedzőjeként.Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Komoly. Tegnap Bill is jégre szállt: www.patriots.com/video/2015/12/31/bill-belichick-skates-claude-julien
ZERO_L
April Wine
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Komoly. Tegnap Bill is jégre szállt: www.patriots.com/video/2015/12/31/bill-belichick-skates-claude-julien
ZERO_L
több mint 10 éve
Este 7-től Winter Classic a Gillette-ből (Sport2)Bruins kapusa Rask ebben a szép sisakban fog védeni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
"The fool on the hillPatriots sign DL Ishmaa'ily Kitchen; Release CB Troy Hill; Re-sign RB Joey Iosefa to practice squadMég jó, hogy nem küldted fel Troyt a dombra
Józsi a gyakorló csapatban, Ishmaa pedig a konyhában 😊
Elnézést kérek tőlük ezúton is!
Kollega
Wyatt
Sees the sun going down
And the eyes in his head
See the world spinning around"
Paul McCartney
Kollega

több mint 10 éve
"The fool on the hillPatriots sign DL Ishmaa'ily Kitchen; Release CB Troy Hill; Re-sign RB Joey Iosefa to practice squadMég jó, hogy nem küldted fel Troyt a dombra
Kollega
Wyatt
Sees the sun going down
And the eyes in his head
See the world spinning around"
Paul McCartney
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Patriots sign DL Ishmaa'ily Kitchen; Release CB Troy Hill; Re-sign RB Joey Iosefa to practice squadMég jó, hogy nem küldted fel Troyt a dombra
Kollega

több mint 10 éve
Patriots sign DL Ishmaa'ily Kitchen; Release CB Troy Hill; Re-sign RB Joey Iosefa to practice squadJózsi a gyakorló csapatban, Ishmaa pedig a konyhában 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Popeye annyira jellegzetes arc, hogy megjegyeztem. Meg hát a neve is magyar fülnek elég jellegzetes. Szerintem ő nem szokott tendenciózusan hibázni. Ha hülye napja van egyformán ront mindkét oldalra.Nekem is ez volt az első 😊, de a bíróra már én bizony nem emlékszem. Arra azonban igen, hogy azóta párszor mérgelődtem miatta.Hochuli sporttárs vezeti a Miami elleni meccset. Na, őt eddig valahogy nem sikerült megkedvelnem.Pedig a Super Bowl XXXVIII-et Popeye vezette. Nem csak, hogy az volt az első NFL meccs, amit életemben láttam (mint oly sok magyarnak), de ráadásul le is győztük a Pantherst.
April Wine
Remélem idén másodszor is megtesszük a döntőben! 😊
Kollega
April Wine
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nekem is ez volt az első 😊, de a bíróra már én bizony nem emlékszem. Arra azonban igen, hogy azóta párszor mérgelődtem miatta.Hochuli sporttárs vezeti a Miami elleni meccset. Na, őt eddig valahogy nem sikerült megkedvelnem.Pedig a Super Bowl XXXVIII-et Popeye vezette. Nem csak, hogy az volt az első NFL meccs, amit életemben láttam (mint oly sok magyarnak), de ráadásul le is győztük a Pantherst.
April Wine
Kollega
több mint 10 éve
Hochuli sporttárs vezeti a Miami elleni meccset. Na, őt eddig valahogy nem sikerült megkedvelnem.Pedig a Super Bowl XXXVIII-et Popeye vezette. Nem csak, hogy az volt az első NFL meccs, amit életemben láttam (mint oly sok magyarnak), de ráadásul le is győztük a Pantherst.
April Wine
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hochuli sporttárs vezeti a Miami elleni meccset. Na, őt eddig valahogy nem sikerült megkedvelnem.
több mint 10 éve
No ez azért nem ilyen egyszerű. Vegyük például 2008-at. Azért az első driveban ráestek Brady lábára, azért még itt volt a liga egyik legjobb O fala. Ennek ellenére Cassel fordulókon keresztül folyamatosan a hátán feküdt. Fontos ugyanis a kommunikáció, és az összeszokottság. Ugyan DeGugli elég szokatlan módon rotálja a falembereket és ez működik is, de azért ez nem úgy van, hogy bárkit bárhova be lehet rakni.Szerintem tényleg elég gyenge, csak általában jól elfedjük a problémákat a gyors passzokkal, meg Brady kiváló pocket mozgásával. Más irányítóval közel liga utolsó lenne az egység, véleményem szerint. Az, hogy a 1st seed a cél 15 éve két állandón múlik......Még az a botrányosan gyenge fal! Biztos lenne még vagy 4-5 csapat a ligában, aki bármikor adná a sajátját cserébe. Könyörgöm, ne essünk már túlzásokba! Mégis a 1st seedert megyünk Miamiba, nem 1st draft pickért. Annyira csak nem lehet botrányos az a fal.
Tény hogy botrányosan gyenge ez a fal, néha tényleg rossz volt nézni őket de azért ne feledjük hogy jelenleg egy ...
Castleai01
Kollega
LordTamas
Amikor meccs közben kirántják a fal egyik legfontosabb lábát, akkor természetes, hogy keletkezik némi zavar. Ennek ellenére a második félidőre nagyon szépen összeálltak. Na most szerintem az az O line, amelyik már amúgy is megtépázott, elveszti az egyik bázispontját, ennek ellenére két negyed alatt összeáll, az szerintem egy kiváló O line és nem egy borzasztó.
Persze Brady gyorsan passzol. De hát nekik Bradyt kell megvédeniük (szerencsére), nem mást. Aki egyébként egy igen kemény gyerek. Nem csak a snake játékokba megy bele, de mostanában megint elővettük azokat a régi szép kis reverse figurákat, ahol kimondottan blokkolnia kell. Szerintem élvezi, hogy ütközhet.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintem tényleg elég gyenge, csak általában jól elfedjük a problémákat a gyors passzokkal, meg Brady kiváló pocket mozgásával. Más irányítóval közel liga utolsó lenne az egység, véleményem szerint. Az, hogy a 1st seed a cél 15 éve két állandón múlik......Még az a botrányosan gyenge fal! Biztos lenne még vagy 4-5 csapat a ligában, aki bármikor adná a sajátját cserébe. Könyörgöm, ne essünk már túlzásokba! Mégis a 1st seedert megyünk Miamiba, nem 1st draft pickért. Annyira csak nem lehet botrányos az a fal.
Tény hogy botrányosan gyenge ez a fal, néha tényleg rossz volt nézni őket de azért ne feledjük hogy jelenleg egy ...
Castleai01
Kollega
több mint 10 éve
...Még az a botrányosan gyenge fal! Biztos lenne még vagy 4-5 csapat a ligában, aki bármikor adná a sajátját cserébe. Könyörgöm, ne essünk már túlzásokba! Mégis a 1st seedert megyünk Miamiba, nem 1st draft pickért. Annyira csak nem lehet botrányos az a fal.
Castleai01
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
triangle
1 283
mikor tavaly ledobtuk az összes majmot a hátunkról megegyeztem magammal, hogy innentől nekem minden meccs ajándék, amin láthatom Brady-t játszani (és BB-t alkotni). manapság úgyis szinte esélytelen a címvédés, szóval ha hősi halált halunk a szökőkútban 😀, ám legyen.kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszt😊csak nehogy arccal előre zuhanjatok bele a szökőkútba 😉
triangle
baggio
én nagyon élveztem ebben az évben is ennek a csapatnak drukkolni 😊
több mint 10 éve
Marmint a we against the world jott be jol 😊Vollmer sérülése állítólag nem komoly, a PO-ra visszatérhet.Ja. 😁
kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszttriangle
Apró probléma csupán, hogy mindenki más szemében mi vagyunk a gonosz akit le kell, akarnak győzni...
S így a lövések mellé még rúgnak is belénk páran.
Sebaj. A 'World against us' tavaly is jól bejött!
FunHun

több mint 10 éve
Vollmer sérülése állítólag nem komoly, a PO-ra visszatérhet.Úgy legyen, bár félig egészségesen lehet még veszélyesebb lenne visszaengedni mint a cseréjét játszani...
kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszt😊
triangle
(Igen, tudom hogy igazából nincsen neki, illetve hát ott van Cannon akinek szerencsétlennek most hirtelen mindkét pTackle posztot be kellene töltenie...) 😛
Tény hogy botrányosan gyenge ez a fal, néha tényleg rossz volt nézni őket de azért ne feledjük hogy jelenleg egy másodéves Centerünk van aki mögött van egy undrafted rookie csere, két rookie Guard meg egy Kline aki egészségesen sem NFL átlag a posztján, Tackle poszton meg Cannon mellett van egy kukázott ex-Lion aki szintén megsérült a Jets ellen és talán Fleming???
Szóval ebből kiindulva akár mélg azt is mondhatnánk hogy az ép ésszel elvárhatónál talán még jobbak is voltak... 😛
Én így utólag éppen ebben látom hogy BB-ék miért nem akartak egy nyilvánvalóan passzolós utolsó driveot vezettetni Bradyvel az első félidő végén... Egyszerűen nem érte volna meg a rizikót...
(Persze lehet csak túlokoskodom a dolgot, nem ez lenne az első alkalom...) 😉.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszt😊csak nehogy arccal előre zuhanjatok bele a szökőkútba 😉
triangle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vollmer sérülése állítólag nem komoly, a PO-ra visszatérhet.Ja. 😁
kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszttriangle
Apró probléma csupán, hogy mindenki más szemében mi vagyunk a gonosz akit le kell, akarnak győzni...
S így a lövések mellé még rúgnak is belénk páran.
Sebaj. A 'World against us' tavaly is jól bejött!
több mint 10 éve
triangle
1 283
Vollmer sérülése állítólag nem komoly, a PO-ra visszatérhet.kicsit az az érzésem ezzel az évvel kapcsolatban, hogy olyanok vagyunk mint egy akcióhős, aki kapja a lövéseket, de megy tovább...már csak a végén kéne legyőzni a gonoszt😊