New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Kicsit megnéztem a Chiefst védelmi oldalról.. Mert mindenki emiatt aggódik a legjobban, főleg a "brutál" D# front 7-jük miatt.. Hááát..Lehet, hogy ott játszik Bailey, Poe, Tamba Hali, Houston és Derrick Johnson is, de a statok alapján egyáltalán nem jobbak, mint a mi front 7-ünk..Branch, Hicks, CHJ, Ninko, Sheard, Collins, és HT legalább akkora nyomást tud helyezni elöl az irányítóra, mint ők..Sőt!! Nyomások és sackek számában jobbak is voltunk alapszakaszban..A kérdés csak az, hogy CHJ és HT milyen állapotban tud játszani a meccsen..De hálistennek Houston és Hali sem teljesen egészséges..kyobalu
Ne a statokat nézd, mert azzal ki lehet törölni egy adott meccs esetén, hanem a matchupokat. Pats OL vs Chiefs DL, Pats elkapók vs Chiefs secondary (egyénenként és játszott sémát tekintve), és fordítva, stb. Vagy nézd meg, hogy hogyan védekezett a Chiefs mondjuk a jobb TE-k ellen. Ez többet mond, mint a bekapott pont, vagy a sackek száma.
peterk2005
Nem csak a statokat nézem..Amennyiben Brady előtt 2,5 másodpercig tart a fal, akkor nekünk kedvez minden,mert a kereszt slot, screen játékokat kevésbé tudja levédekezni a Chiefs.. Agresszív, sokat ütköző védelmük van, de a gyors játékokat és a Nohuddle-t nem szeretik..Ugyanez a TE játékoknál..Lehet, hogy most Gronknak nem lesz annyi elkapás utáni yardja, de a Chiefs ütközőgépes cornerei nem lesznek elegek megállítani őt rövid passzos szitukban a pálya közepén.
Minden az O# falunk aktuális állapotán fog múlni..Ha kitartanak 2-3 másodpercet, akkor Jules, Dola, Gronk, White, Jackson hozza a meccset Bradyvel az élen....S szerintem így is lesz..Lassan lendülünk majd be, de a vége sima lesz...BB nagyon készül a bosszúra.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
elnézve a hétvégi wc kört az is számított, hogy ki szagolt már bele a PO légkörébe
NB2
Igen, de azt se felejtsük el, hogy a KC most lendületből érkezik.
gordon
És túl jó sorozatból, aminek meg kell szakadnia lassan 😀
Mi okosan leraktuk ezt a terhet az előző szezonban meg a mostaniban is 😀
Wyatt
Úgy legyen. A WC hétvégén egyetlen otthon játszó csapat sem nyert. Nem jó omen.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
elnézve a hétvégi wc kört az is számított, hogy ki szagolt már bele a PO légkörébe
NB2
gordon
És túl jó sorozatból, aminek meg kell szakadnia lassan 😀
Mi okosan leraktuk ezt a terhet az előző szezonban meg a mostaniban is 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
NB2
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 142 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Kicsit megnéztem a Chiefst védelmi oldalról.. Mert mindenki emiatt aggódik a legjobban, főleg a "brutál" D# front 7-jük miatt.. Hááát..Lehet, hogy ott játszik Bailey, Poe, Tamba Hali, Houston és Derrick Johnson is, de a statok alapján egyáltalán nem jobbak, mint a mi front 7-ünk..Branch, Hicks, CHJ, Ninko, Sheard, Collins, és HT legalább akkora nyomást tud helyezni elöl az irányítóra, mint ők..Sőt!! Nyomások és sackek számában jobbak is voltunk alapszakaszban..A kérdés csak az, hogy CHJ és HT milyen állapotban tud játszani a meccsen..De hálistennek Houston és Hali sem teljesen egészséges..kyobalu
Ne a statokat nézd, mert azzal ki lehet törölni egy adott meccs esetén, hanem a matchupokat. Pats OL vs Chiefs DL, Pats elkapók vs Chiefs secondary (egyénenként és játszott sémát tekintve), és fordítva, stb. Vagy nézd meg, hogy hogyan védekezett a Chiefs mondjuk a jobb TE-k ellen. Ez többet mond, mint a bekapott pont, vagy a sackek száma.
peterk2005
Én inkább a meccset nézem majd😁
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Nehéz megmondani mi lesz. Egyrészt, ha a közelében leszünk annak amit az O az év elején csinált, akkor meg kell lennie azon az oldalon. Ha az O csinál 4 TD-t, akkor a D (főleg, ha Maclin nem játszik) nem hinném, hogy elkúrja.
Viszont, ha azt fogjuk látni az O-tól, amit decemberben, (amit nem hiszek) akkor esélytelenek vagyunk, mert a D sem fog egész meccsen kitartani.
Valószínűleg a kettő között lesz valahol, remélhetőleg az előbbi feltételek közelében.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Azért a chiefs olyan veretes sort nem vert agyon és nem is nagyon pakolt pontokat fel.
Okland 2x, browns, chargers 2x a széthulló ravens...
Azért mi évente játszunk 4x top 5be sorolt D# ellen. 😀

Szerintem mindenki formában lesz a visszatérők közül. Mindenki edz már és van még egy majdnem hét.
Lesz JE Dola Gronk White és a jó öreg Jackson is folymatosan edz és tanul és állítólag jól is halad.

Szerintem lesz két labdabirtoklásnyi előnye a patsnek a végén, amivel meg is fogják nyerni a meccset.
Nem lesz sima, de volt már nehezebb is. Jó kemény felkészítő meccs a denveri túra előtt.
Demecs
Ez a ki kivel játszott és vert meg számomra sokat nem ér.
Számomra 3 kulcs kérdés van:
- Vollmer milyen állapotban lesz és meddig bírja
- HT állapota kulcsfontosságú lesz a futás miatt
- BB fő taktikáját alapul véve, ki védekezik majd Kelce-n

Az borítékolható hogy Cannon, Fleming és Waddle hármassal nem leszünk kisegítve, illetve Mason hogyan tudta magát kijátszani a keretből...
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Itt van egy részletes itiner a Bajnok kezéhez:

Csak meg akartam mutatni, hogy van még ott hely 😊
Az idei rájátszás jelmondata: #LetsGo

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Egyértelmű szabálytalanság volt, még a seahawks szurkolók is elismerték a meccskövetőben.
gordon
Pont ez a vita tárgya: ahogy írtam, "szó se róla" --> elfogadom, h DPI volt, mert a védő részéről igenis volt kontakt, ami akadályozta az elkapható előre passz elkapásában. De fenntartom azt a véleményt, h
1.) azért Rudolph sem tett meg mindent, h kikerülje a védőt, holott ez a támadójátékos feladata a szabályok szerint.
2.) ha ez DPI - amit tényleg simán elfogadok, akkor viszont legyenek Gronknál is bedobva a védők holdingjai (a passz eldobása után) és DPI-jai (miután elment a passz) és ne csak Gronkra menjen mindig a zászló.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Jó kemény felkészítő meccs a denveri túra előtt.
Demecs
Nem fogadnék rá, mármint a denveri túrára. BigBen-t úgyis összevarázsolják vasárnapra; jók lesznek.
tomi-tomi
Ámen! 😀
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jó kemény felkészítő meccs a denveri túra előtt.
Demecs
Nem fogadnék rá, mármint a denveri túrára. BigBen-t úgyis összevarázsolják vasárnapra; jók lesznek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Azért a chiefs olyan veretes sort nem vert agyon és nem is nagyon pakolt pontokat fel.
Okland 2x, browns, chargers 2x a széthulló ravens...
Azért mi évente játszunk 4x top 5be sorolt D# ellen. 😀

Szerintem mindenki formában lesz a visszatérők közül. Mindenki edz már és van még egy majdnem hét.
Lesz JE Dola Gronk White és a jó öreg Jackson is folymatosan edz és tanul és állítólag jól is halad.

Szerintem lesz két labdabirtoklásnyi előnye a patsnek a végén, amivel meg is fogják nyerni a meccset.
Nem lesz sima, de volt már nehezebb is. Jó kemény felkészítő meccs a denveri túra előtt.

több mint 10 éve
Rudolph DPI-je Gronknál simán OPI!
NB2
Nekem is ugyanez a gondolat járta át az agyamat a lassítás után.

Én nagyon szurkoltam - életemben először és sztem utoljára - a Vikesnak, a sokkal esélyesebb Hawks ellen. Nagyon örültem akkor a hívásnak...de az ismétlést látva azért elgondolkoztatónak találtam.
Rudolph konkrétan meg sem kísérelte kikerülni a védőt...konkrétan egy dolgot akart - egy zászlót kapni.
Meg is kapta. Remekül játszotta el a DPI-t...szó se róla...de összehasonlítva azokkal az esetekkel, amikor Gronkra ráfogták, h pick play és ment az OPI-ra a zászló....hááát én nem sok különbséget láttam.
Rule
Egyértelmű szabálytalanság volt, még a seahawks szurkolók is elismerték a meccskövetőben.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Kicsit megnéztem a Chiefst védelmi oldalról..
Mert mindenki emiatt aggódik a legjobban, főleg a "brutál" D# front 7-jük miatt..
Hááát..Lehet, hogy ott játszik Bailey, Poe, Tamba Hali, Houston és Derrick Johnson is, de a statok alapján egyáltalán nem jobbak, mint a mi front 7-ünk..Branch, Hicks, CHJ, Ninko, Sheard, Collins, és HT legalább akkora nyomást tud helyezni elöl az irányítóra, mint ők..Sőt!! Nyomások és sackek számában jobbak is voltunk alapszakaszban..A kérdés csak az, hogy CHJ és HT milyen állapotban tud játszani a meccsen..De hálistennek Houston és Hali sem teljesen egészséges..
Ami miatt picit aggódok, az a secondary-jük..Mert az szerintem jobb, mint a mienk..Mert ami a legfontosabb egy védelemnél, az az engedett pontok száma..Na abban a harmadik helyen végeztek a ligában..Csak a Hóx és a Bengals előzte meg őket..
De a védelmek össz játék-statisztikája alapján nem állnak sokkal jobban nálunk..Ők voltak a hetedikek, mi pedig a kilencedikek...
A meccs úgyis az O# fal állapotán és mentális hozzáállásán fog múlni..Biztos, hogy hatalmas nyomás lesz Brady-n. De amennyiben az ősz eleji játékterveket próbálnánk kivitelezni, ahhoz elvileg elég 2,5 másodpercig tartania a falnak..S akkor talán ficánkolhat Jules, Dola, White és talán Gronk is.. Ha a fal nem tud tartani, akkor úgyis veszett fejsze lesz bármi is..
De a futásukat szerintem meg tudjuk állítani, hiszen Ware és West sem csúcsfutók..Smith-t le kell néha zúzni, hogy ne is akarjon futkározni..Maclin szerintem azzal a bokával nem tud futni szombaton..Kelce-t pedig kettőznünk kell, hogy ne ő legyen az új Gronk..A D# szerintem nagyon-nagyot fog zúzni a PO-ban..De kell is, most az ő előre lépésük, agresszív játékuk!!
Meg kell verni őket! Szerintem játékosállományban és minőségben is jobb csapat a mienk!!!
GóPecc!!! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
NB2
Nekem is ugyanez a gondolat járta át az agyamat a lassítás után.

Én nagyon szurkoltam - életemben először és sztem utoljára - a Vikesnak, a sokkal esélyesebb Hawks ellen. Nagyon örültem akkor a hívásnak...de az ismétlést látva azért elgondolkoztatónak találtam.
Rudolph konkrétan meg sem kísérelte kikerülni a védőt...konkrétan egy dolgot akart - egy zászlót kapni.
Meg is kapta. Remekül játszotta el a DPI-t...szó se róla...de összehasonlítva azokkal az esetekkel, amikor Gronkra ráfogták, h pick play és ment az OPI-ra a zászló....hááát én nem sok különbséget láttam.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
 nep.247sports.com/Bolt/Report-Patriots-Julian-Edelman-cleared-to-play-vs-Chiefs-42718854
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azaz Jackson - Stork - Mason? Vagy Kline - Stork - Mason? Bár szerintem Andrews jobb volt idén centerben.
Burkus
Vollmer-Kline-Stork-Jackson-Cannon
zinedine5
Vagy Vollmer-Stork-Andrews-Jackson-Cannon (Mason valamit nagyon elbaltázhatott, Kline meg sérült és nagyon látszik a teljesítményén.)

NB2
Nekem is ez jutott eszembe! 😊 Talán ki is állítják.
tomi-tomi
Egyik sem túl meggyőző. Mason eltűnését én sem értem, eleinte azt hittem, sérült. Ahhoz képest, hogy még októberben is a megváltót látták benne, nemcsak a fal konzisztenciáját, de a futásblokkolást illetően is, eléggé sikerült lecsúsznia. Remek 😕
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azaz Jackson - Stork - Mason? Vagy Kline - Stork - Mason? Bár szerintem Andrews jobb volt idén centerben.
Burkus
zinedine5
Vagy Vollmer-Stork-Andrews-Jackson-Cannon (Mason valamit nagyon elbaltázhatott, Kline meg sérült és nagyon látszik a teljesítményén.)

NB2
Nekem is ez jutott eszembe! 😊 Talán ki is állítják.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 142 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, ezen a Hawks-Viks-on szép disznótor volt.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Szerintem a KC-val kéne csörtézni nem Vasasokkal mivel nem ők lesznek az ellenfelink a köv. meccsen. Kit érdekel hogy zúzták agyatlan módban egymást? Engem jobban érdekelne mivan a sérültjeinkel? Brady bokája oké lesz? Vmi hír az O falunkról stb...
ParadSEC
Brady keddi sétán nem sántított, állítólag Edelmannal külön is gyakoroltak. Elvileg Vollmer játszani fog, viszont a fal közepe ugyanolyan lesz mint eddig.
zinedine5
Burkus
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Remelem Houston palyan lesz es Hali is jó formaba lendül,Poe meg hozza amit tud...
Janek
Remélem Ch Jones pályán lesz és Sheard is jó formába lendül, Branch meg hozza amit tud...
gordon
Tehát jó kis meccs lesz!

Gyorsan jussunk el oda,hogy TB jobb mint Sanyi a KC sec meg jobb mint a NE azaz lehet bármi.

több mint 10 éve
Szerintem a KC-val kéne csörtézni nem Vasasokkal mivel nem ők lesznek az ellenfelink a köv. meccsen. Kit érdekel hogy zúzták agyatlan módban egymást? Engem jobban érdekelne mivan a sérültjeinkel? Brady bokája oké lesz? Vmi hír az O falunkról stb...
ParadSEC
Brady keddi sétán nem sántított, állítólag Edelmannal külön is gyakoroltak. Elvileg Vollmer játszani fog, viszont a fal közepe ugyanolyan lesz mint eddig.
zinedine5