New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezzel a mennyiségű questionable játékossal nem nekünk áll ma a zászló.Burkus az örök optimista 😁
Burkus
több mint 10 éve
twitter.com/FieldYates/status/688347516593680384Sztem nem kell kuzdenie,mert neki annyi lesz
Dobsonnak jövőre már az 53-ba kerülésért kell majd küzdenie
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
twitter.com/FieldYates/status/688347516593680384 Dobsonnak jövőre már az 53-ba kerülésért kell majd küzdenie

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Pats.huPatriots
Nem játszik: Tre Jackson
Kérdéses (50-50%): Danny Amendola, Scott Chandler, Justin Coleman, Nate Ebner, Julian Edelman, Jonathan Freeny, Rob Gronkowski, Dont'a Hightower, Chandler Jones, Rob Ninkovich, Sebastian Vollmer, LaAdrian Waddle. Freeny és Gronk kivételével a többiek nem hagytak ki a héten edzést, de nem végeztek teljesértékű edzésmunkát.
Valószínű (>75%): Tom Brady, Josh Kline, Brandon LaFell, Devin McCourty. Korlátozás nélkül edzettek a héten mind a négyen.
Chiefs
Agyrázkódás miatt nem játszik OL Lauren Duvarnay-Tardif és OL Mitch Morse kezdő támadó falember.
Kérdéses (50-50%): LB Tamba Hali, WR Jeremy Maclin, RB Spencer Ware, LB Justin Houston, WR Albert Wilson.
Valószínű (>75%): OL Jeff Allen, OL Zach Fulton, TE Travis Kelce, LB Josh Mauga, OL Jah Reid.
több mint 10 éve
A Questionable csatát simán hoztuk csak ez éppen a fasz rossz oldala
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
triangle
1 283
két hete kicsit optimistább voltam. akkor úgy gondoltam ennyi idő elég lesz, hogy kicsit beforrjanak a hegek. ehhez képest még mindig a fél csapat limitáltan edz, gronk már csak minden második edzésre tud beállni, a kezdő guard out, és elég kétséges vollmer játéka is...ennek ellenére azt gondolom, ha a védelem hozza magát, akkor brady-ék csak kiizzadnak annyi pontot ami elég lesz. ha viszont betlizik a védelem, akkor nem kicsi lesz a baj, mert ennyi féllábúval nem hiszem, hogy egykönnyen szétkapjuk a chiefs védelmét...(a pályán kívüli dolgok azért nem igazán érdekelnek, mert imád játszani mind, meg fognak dögleni a pályán egymásért, és az eddigi x év alatt senki nem csinált olyat, ami a teljesítményét negatívan befolyásolta volna - kivéve hernandezt..)
több mint 10 éve
Ezzel a mennyiségű questionable játékossal nem nekünk áll ma a zászló.
több mint 10 éve
De a háta is fáj. Következtetés: ne baszakodj a sötét oldallal!sokat filóztam ezen, de ha tényleg fáj a térde Gronknak inkább nem játszatnámtuti letérdelte BB fejét a Chandler Jonesos bulin.
azt mondjuk csak én nem értem, hogy hol a rákban sérült meg?
NB2
pbs.twimg.com/media/CYhzoryUEAEwD8H.png
Borbinho
több mint 10 éve
Idejön trollkodni utána meg visszamegy a saját fórumra panaszkodni.... és még mi vagyunk unszimpik... Grt vasfarkas
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
sokat filóztam ezen, de ha tényleg fáj a térde Gronknak inkább nem játszatnámtuti letérdelte BB fejét a Chandler Jonesos bulin.
azt mondjuk csak én nem értem, hogy hol a rákban sérült meg?
NB2
pbs.twimg.com/media/CYhzoryUEAEwD8H.png
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
sokat filóztam ezen, de ha tényleg fáj a térde Gronknak inkább nem játszatnámazt mondjuk csak én nem értem, hogy hol a rákban sérült meg?
több mint 10 éve
Ugye te is 2040 februárjáról beszélsz 😊Nem arról van szó h most ki hányadik! Azt akarom megérteni h a 2000-es években miért a Patriotsot basztatják! Utálja a liga őket,sikeresek, Brady megdugta Goodell anyját, lányát, fiát .. ? Megérteni akarom, nem veszekedni!Mi holnap játszunk, ti holnapután.
steelwolf
Nem ér rá februárban?
zinedine5
több mint 10 éve
Nem arról van szó h most ki hányadik! Azt akarom megérteni h a 2000-es években miért a Patriotsot basztatják! Utálja a liga őket,sikeresek, Brady megdugta Goodell anyját, lányát, fiát .. ? Megérteni akarom, nem veszekedni!Mi holnap játszunk, ti holnapután.
steelwolf
Nem ér rá februárban?
több mint 10 éve
Ajánlom figyelmedbe mielőtt nem akarsz szájkaratézni...Nem akarok szájkaratézni! De miért ,mindig' a Patriots kerül ilyen helyzetekbe?Csak.
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/14/super_bowl_xxxvi_new_england_patriots_tom_brady_st_louis_rams/
Meg a tavalyi DeflateGate ügy!
steelwolf
HanSoloNem akarok szájkaratézni!Dehogynem!
steelwolf
tomi-tomiMert mindig csalunk. Deal with it.[color][/color]
Wyatt
Köszi a válaszokat!
steelwolf
yourteamcheats.com/cheaters/
"The NFL's Biggest: Cheaters
3. Pittsburgh Steelers
20. New England Patriots"
yourteamcheats.com/PIT
több mint 10 éve
Nem akarok szájkaratézni!Dehogynem!
steelwolf
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
csak hogy ne legyen benne hiba 😉Mert mindig csalunk. Deal with it.Mar eleve gyanus, hogy lehetett minden idok
Wyattegyiklegjobb iranyitojat hatodik korben draftolni? En elvennem az osszes hatodik kort 10 evre a Honvedtol visszamenoleg!
ulpianus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mert mindig csalunk. Deal with it.Mar eleve gyanus, hogy lehetett minden idok egyik legjobb iranyitojat hatodik korben draftolni? En elvennem az osszes hatodik kort 10 evre a Honvedtol visszamenoleg!
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem akarok szájkaratézni! De miért ,mindig' a Patriots kerül ilyen helyzetekbe?Csak.
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/14/super_bowl_xxxvi_new_england_patriots_tom_brady_st_louis_rams/
Meg a tavalyi DeflateGate ügy!
steelwolf
több mint 10 éve
A legfontosabb meccsük majd Február 7-én lesz.Tavaly nem is hallottuk, hogy ekkora baromságokat csinálnak meccshéten.. De mind1.. Ki, hogy készül fel a legfontosabb meccsére.. 😉Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
gordon
kyobalu
több mint 10 éve
Tavaly nem is hallottuk, hogy ekkora baromságokat csinálnak meccshéten.. De mind1.. Ki, hogy készül fel a legfontosabb meccsére.. 😉Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
több mint 10 éve
Én ezeket a bulvár dolgokat úgy fogadom, hogy lehet a fele sem igaz. Azt, hogy ki milyen állapotban van, max akkor tudjuk meg ha season ending ir-re kerül. 😀
Addig csak BB tudja milyen állapotban van, de ő meg nem mond semmit.
Ezeknek a srácoknak maguktól nem jut eszébe szívni meg egyebek. Ez orvosi cucc volt állítólag.
Allergiás reakció. Ennyi.
Elmúlt kiheverte. Jobb mint ha valami illegális cuccal bukna le. A fájdalmat meg valamivel kell csillapítani.
Mindenki kap térd meg könyök gépet azt mehet az aprítás. 😀