New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Minden fontos ember aktív, talán OG Jackson fog igazán hiányozni, de róla már lehetett tudni, hogy nem fog játszani.

Inaktívok: Grissom, Harper, Bostic, Waddle, Kitchen, Jackson és Tavon Wilson. (Ennyit ér a sérültlista: a gipszelt Ebner és Freeney igen, Wilson és Bostic nem.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Az minden esetre nálam tuti, hogy a mai meccs győztesének szurkolok tovább a PO-ban.
zinedine5
Egyértelmű, viszont nálam az NFC-ben, Hawks-t kivéve szimpatikus csapatok vannak még versenyben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az minden esetre nálam tuti, hogy a mai meccs győztesének szurkolok tovább a PO-ban.
zinedine5
Nagyon remélem, hogy én is 😀

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
több mint 10 éve
Végre PO, eljött az idő, előre a címvédés felé.
Egyedüli Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.
G-Force a legfrissebb hírek szerint játszik, szükség is van rá.
Bruschi85
Khm
Wyatt
Az ittenire céloztam értelemszerűen, ez a lényegesebb 😛
Bruschi85
Ja én is az ittenire gondoltam ám 😀
Wyatt
Ok, akkor nem esett le, mert nálad mintha Texans lenne. 😛

több mint 10 éve
Egyedüli Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.
Bruschi85
Khm
Wyatt
Bruschi85
Ja én is az ittenire gondoltam ám 😀
A lenyeg ugyis az, hogy legyen meg a Super Bowl-w 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Bruschi85
Khm
Wyatt

több mint 10 éve
Ha agyonverjük a KC-t, ebből is valami gate lesz, meglátjátok. Ha nem, akkor is.Kollega
Amekkora víz van, simán watergate

több mint 10 éve
Bruschi85
Khm

több mint 10 éve
Egyedüli Wyatt-tel együtt, Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.

Szerkesztette: Bruschi85

több mint 10 éve
triangle 1 283
edelmanről az a mondás, ha nem sérül rá, akkor 90%-os lesz a PO-ban. 3-6 hónap alatt gyógyul teljesen a sérülése. gronk az aggasztóbb szerintem, bár a szteroidinjekciós sztorikat cáfolták.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha agyonverjük a KC-t, ebből is valami gate lesz, meglátjátok. Ha nem, akkor is.
Kollega
Ez azért így erős, agyonverni nem kell senkit.
Ha nem keringésrombolóan izgalmas NE győzelem lesz a vége, az én elvárásaimat már azzal is túlteljesítenék.
Gogo
Pont emiatt a sérült lista miatt nem lehet megmondani, hogy mi lesz. Ez bizony valamennyire kedvez nekünk, akár milyen állapotban is van az a 12.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Tessék hangolni inkább, bocs ha volt:
 www.youtube.com/watch?v=CqDKvc2YHW0

több mint 10 éve
Mondjuk én nem azt írtam, hogy ezek nem játszanak. Azt írtam, hogy tudatosan nem módosították a státusukat, hogy ne lehessen tudni mi a helyzet velük.

Az csak az indoklás volt, amire Te válaszoltál.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha agyonverjük a KC-t, ebből is valami gate lesz, meglátjátok. Ha nem, akkor is.
Kollega
Ez azért így erős, agyonverni nem kell senkit.
Ha nem keringésrombolóan izgalmas NE győzelem lesz a vége, az én elvárásaimat már azzal is túlteljesítenék.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
De nem 12-en nem jatszanak majd azert 😊 mondjuk en jobban orulok annak, hogy van meg eselyuk jatszani, minthogy mondjuk Chris Harpereket lassak a kezdoben

több mint 10 éve
Igazad lenne, ha két-három emberről lenne szó, de itt 12-en vannak.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Nem vagyok orvos, lehet, hogy igazad van. Minden esetre elég fura, hogy két hét pihenő alatt senkinek sem változott a státusa. Viszont senkit se raktunk IR-re, tehát az 53 terhére vannak ott. Sőt három hét, mert a Miami meccset is oda veszem.

Ha ezek az emberek játékra képtelenek lennének, már rég IR-en lennének, mert jobb egy gyengébb de egészséges ember, mint egy hadra foghatatlan. Szerintem inkább bevállalták, hogy limitáltan edzenek, minthogy lehessen tudni mi a valódi státusuk.

Kollega
Aham, szóval, ha valaki csak a konfdöntőben, vagy a Super Bowlban játszhat, akkor azt inkább rakjuk IR-re, hogy az idényben már ne léphessen pályára csak azért, mert a konf-elődöntőben még nem kellene kockáztatni? Hát én simán kibírnám nélküle 😊

több mint 10 éve
Nem vagyok orvos, lehet, hogy igazad van. Minden esetre elég fura, hogy két hét pihenő alatt senkinek sem változott a státusa. Viszont senkit se raktunk IR-re, tehát az 53 terhére vannak ott. Sőt három hét, mert a Miami meccset is oda veszem.

Ha ezek az emberek játékra képtelenek lennének, már rég IR-en lennének, mert jobb egy gyengébb de egészséges ember, mint egy hadra foghatatlan. Szerintem inkább bevállalták, hogy limitáltan edzenek, minthogy lehessen tudni mi a valódi státusuk.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
3 sack

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
A CJ ügy meddig eszkalálódott?
Játszik ma, vagy eltiltották már a sportágtól is?

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Nekem nem kerek, hogy ennyi a kérdéses játékos. Egy bokatörésből azért két hónap alatt fel lehet gyógyulni normál körülmények között is, nemhogy egy csúcskategóriás orvosi stábbal. Szinte mindenkinél az volt a hír, hogy nem olyan komoly a sérülés, a PO-ra jó lesz. Erre a fél csapat kérdéses.

Most vagy ekkora rakás nulla az orvosi stáb nálunk, vagy nagy meglepetés fogja érni a KC-t. Azért az minimum fura, hogy két hét alatt senkinek se javult a minősítése, de közben IR-re se raktunk senkit.
Kollega
Ha Edelmanre gondolsz neki lábközépcsont törése volt, illetve 2 hónap után "saját felhasználásra" (járni, vezetni, hétköznapi életet élni) teljesen meggyógyul, de profi sporthoz, ahol masszív kitámasztások és irányváltások vannak ott 2 hónap nem biztos hogy pont elegendő.
Illetve BB álladóan szeret játszani az injury riporttal.
Amilyen idő van most kint, nem egy láb kímélő játék lesz, aki bármilyen láb miatt sérült az ma este csak ronthat rajta.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Pats sérülés jelentése elég messze van a precíz orvosi diagnózistól. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Nekem nem kerek, hogy ennyi a kérdéses játékos. Egy bokatörésből azért két hónap alatt fel lehet gyógyulni normál körülmények között is, nemhogy egy csúcskategóriás orvosi stábbal. Szinte mindenkinél az volt a hír, hogy nem olyan komoly a sérülés, a PO-ra jó lesz. Erre a fél csapat kérdéses.

Most vagy ekkora rakás nulla az orvosi stáb nálunk, vagy nagy meglepetés fogja érni a KC-t. Azért az minimum fura, hogy két hét alatt senkinek se javult a minősítése, de közben IR-re se raktunk senkit.
Kollega
Nálunk általában eléggé rugalmasan kezelik a sérültlistát, ráraknak mindenkit, akinek benőtt a körme kb., nehogy bünti legyen belőle (lásd Luck, bár abból nyilván nem lett semmi), és valószínűleg a többségnek rendben az egészsége, de rajtamaradnak a sérültek listáján szerintem.
több mint 10 éve

We are all PATRIOTS!