New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Jó meccs volt,a meccs egyes szakaszaiban az offense szerintem idei legjobbját nyújtotta,azt pedig eleve tudtuk hogy 35 kapott ponttal nincs esélyünk.Az elég meglepő hogy BB közismert ST fetise mellett (emlékezzünk amikor a szép emlékű Ebner horror pénzért kapott szerződést ) ilyen blamat rak le az asztalra a ST,nem először a szezonban.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
De legalábbis azon az oldalon kap valamilyen feladatot. Inkább attól tartok, hogy Mayo-t vinni fogják.Vissza teszik Def kordnakHolnap reggel remélem kirúgnak a picsába pár embert.Kire gondoltál? Mert szerintem Patricia-t nem fogják kirúgni, csak máshol használni.
zinedine5
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Vissza teszik Def kordnakHolnap reggel remélem kirúgnak a picsába pár embert.Kire gondoltál? Mert szerintem Patricia-t nem fogják kirúgni, csak máshol használni.
zinedine5
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Holnap reggel remélem kirúgnak a picsába pár embert.Kire gondoltál? Mert szerintem Patricia-t nem fogják kirúgni, csak máshol használni.
zinedine5
több mint 1 éve
1. kör. ST wr gunner2.kör St kicker
3. OT
4.OC
5. St kicker
a maradék is jöhet az ST-be 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
baszódjon meg az ST és baszódjanak meg a zebrákpersze ha így játszottunk volna az utolsó 4-5 meccsen, akkor ma már nyugodtan nézhettük volna a meccset
de erre a maira lehet alapozni, de azért kell pár ember
több mint 1 éve
Kibaszott nevetséges, hogy nincs egy szájbabaszott kicker, aki touchbacket tudna rúgni...De igen, ha bejutottunk volna még BÁRMI IS ÖSSZEJÖHETETT VOLNA. Facepalm.
Látom magam előtt a kicker+punter picket a 2.-3. körben.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Holnap reggel remélem kirúgnak a picsába pár embert.
több mint 1 éve
Tényleg olyan nem lehetne, hogy mind3 csapatrészünk legalább hoz egy elfogadhatót! Az ST eddig kirak bennünket a PO-ból! Szezon elején elitben tolták, de kb a 10 hét óta folyamatos lejt menetet tolnak.
több mint 1 éve
Eddig jó!O-t nagyon nem szidhatjuk, drága ST, ha nem szopja be az elején a TD-t...
D eddig tartogat, de kell még az O-tól pont, minél több!
A bírók azért remélem a második félidőre normálisabban fújnak, mert azért 1-2 véleményes zászló elmaradt, pl itt a végén azért lehet FG összejöhetett volna, ha befújják a DPI-t.
több mint 1 éve
az a plusz😊 O-tól kell mindenképp 25Nem látom,hogy ez offense 20+ pontot tudna szerezni....esetleg ha D# kisegíti3 esélyt látok....szűken nyerünk 30%kell az O-tól 25 pont, ha nincs meg, szerintem a 2. lesz sajna
Bölények lenyomják a fejünket a seggünkön keresztül( laposra vernek) 60%
szűken nyer a Bills 10%
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Én már akkor elégedett leszek ha nem lesz tele a gatya játékos és edzői oldalon sem és a végéig küzdenek, függetlenül az eredménytől...(Nem úgy mint tavaly...) 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Nem látom,hogy ez offense 20+ pontot tudna szerezni....esetleg ha D# kisegíti3 esélyt látok....szűken nyerünk 30%kell az O-tól 25 pont, ha nincs meg, szerintem a 2. lesz sajna
szűken nyer a Bills 10%
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Draft
több mint 1 éve
3 esélyt látok....szűken nyerünk 30%kell az O-tól 25 pont, ha nincs meg, szerintem a 2. lesz sajna
szűken nyer a Bills 10%
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
3 esélyt látok....szűken nyerünk 30%Bölények lenyomják a fejünket a seggünkön keresztül( laposra vernek) 60%
szűken nyer a Bills 10%
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 1 éve
Szerintem is. Ez nagyon fel fogja spanolni a bölényeketNe legyen igazam, de akkor majd az azért nem lesz értékes győzelem (mint az eddigiek esetében is volt rá indok, hogy miért nem az ...), mert egy lelki traumából jöttek és nem tudtak koncentrálni, hajtani...Hamlin egyre fittebb. Szal a trauma motivációba csavarodott.
FunHun
ulpianus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
A jelenlegi Billst mindenkinek nagy szó megverni. Körülményektől függetlenül.Ne legyen igazam, de akkor majd az azért nem lesz értékes győzelem (mint az eddigiek esetében is volt rá indok, hogy miért nem az ...), mert egy lelki traumából jöttek és nem tudtak koncentrálni, hajtani...Egyetertek, azzal a kiegészítéssel hogy ha ki-ki meccsen megverjük a Billst , akkor szerintem azért az a kérdés se nagyon merülhet fel , hogy megérdemeljük-e a PO-t.Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |Én úgy vagyok vele, hogy ma b@sszuk meg végre a Billst. Álljon össze egy rohadt meccsre az O. És saját erőből jussunk PO-ba, onnantól meg lets have fun.
kolok1972
vpi
kolok1972
FunHun
több mint 1 éve
Ne legyen igazam, de akkor majd az azért nem lesz értékes győzelem (mint az eddigiek esetében is volt rá indok, hogy miért nem az ...), mert egy lelki traumából jöttek és nem tudtak koncentrálni, hajtani...Hamlin egyre fittebb. Szal a trauma motivációba csavarodott.
FunHun
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
ez most nagyon kellett ide...Ne legyen igazam, de akkor majd az azért nem lesz értékes győzelem (mint az eddigiek esetében is volt rá indok, hogy miért nem az ...), mert egy lelki traumából jöttek és nem tudtak koncentrálni, hajtani...Egyetertek, azzal a kiegészítéssel hogy ha ki-ki meccsen megverjük a Billst , akkor szerintem azért az a kérdés se nagyon merülhet fel , hogy megérdemeljük-e a PO-t.Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |Én úgy vagyok vele, hogy ma b@sszuk meg végre a Billst. Álljon össze egy rohadt meccsre az O. És saját erőből jussunk PO-ba, onnantól meg lets have fun.
kolok1972
vpi
kolok1972
FunHun
több mint 1 éve
FunHun
1 493
Ne legyen igazam, de akkor majd az azért nem lesz értékes győzelem (mint az eddigiek esetében is volt rá indok, hogy miért nem az ...), mert egy lelki traumából jöttek és nem tudtak koncentrálni, hajtani...Egyetertek, azzal a kiegészítéssel hogy ha ki-ki meccsen megverjük a Billst , akkor szerintem azért az a kérdés se nagyon merülhet fel , hogy megérdemeljük-e a PO-t.Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |Én úgy vagyok vele, hogy ma b@sszuk meg végre a Billst. Álljon össze egy rohadt meccsre az O. És saját erőből jussunk PO-ba, onnantól meg lets have fun.
kolok1972
vpi
kolok1972
több mint 1 éve
Egyetertek, azzal a kiegészítéssel hogy ha ki-ki meccsen megverjük a Billst , akkor szerintem azért az a kérdés se nagyon merülhet fel , hogy megérdemeljük-e a PO-t.Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |Én úgy vagyok vele, hogy ma b@sszuk meg végre a Billst. Álljon össze egy rohadt meccsre az O. És saját erőből jussunk PO-ba, onnantól meg lets have fun.
kolok1972
vpi
több mint 1 éve
Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |Én úgy vagyok vele, hogy ma b@sszuk meg végre a Billst. Álljon össze egy rohadt meccsre az O. És saját erőből jussunk PO-ba, onnantól meg lets have fun.
kolok1972
több mint 1 éve
Spoiler a Jags meccsről : | Akkor a Titans bukó is megvan,a Jets és a Browns W kell még ha bukunk a Bills ellen. Fortuna továbbra is fogja a kezünk. |
több mint 1 éve
Bailey-t nem is sajnálom 😀 de remélem jack-nek megjön az esze jövőreFK-rólJonesnál nincs szardobálás.Alakul a punter ügy...Jack Jones-sal karöltve...
A statement from Jake Bailey’s agent, Doug Hendrickson, on behalf of Bailey: pic.twitter.com/5SQQfliX7z
— Mike Reiss (@MikeReiss) January 7, 2023
ZERO_L
ParadSEC
Breaking:
— Savage (@SavageSports_) January 6, 2023
Jack Jones agent has spoken out about the suspension. pic.twitter.com/lmY00QYKzx
Aztán lehet ez az első jele, hogy a srácban nincs meg a profi mentalitás, de itt még látom a visszautat.
Baileynél ezt elég nehezen. Aztán lehet csak arról van szó, hogy így akarunk tőle olcsóbban megszabadulni, ami azért elég patkány dolog lenne.
By being on IR for eight weeks this season Jake Bailey did not earn $160,000 in LTBE active roster bonuses. The Patriots will receive a credit on their 2023 cap. Plus, Bailey’s 2023 cap number has decreased to $3.175M. The $3.175M figure is currently the 6th highest for a punter.
— Miguel Benzan Patriots Cap Space Equals 1,625,580 (@patscap) January 6, 2023
Pro tipp: Bailey keresztnevét helyesen írjátok be a twitterre mert érhetnek kellemetlen meglepetések 🤦♂️
ZERO_L
Mindkét játékos két meccspénzt bukhat emiatt, illetve Bailey-nek a nyáron aláírt négy éves szerződésének garantált tartalmait is semmisítheti a Patriots, ami a gyenge játékának fényében jól is jön a gárdának.
Willie Parker
több mint 1 éve
Ebbe a komplett O nyakig benne van, de hogy ki mekkora résszel az már jó kérdésÉdes faszom, ez így leírva 🤮Hát nem sok.
That also means the #Patriots offense is scoring just over 14 points per game when a turnover isn’t involved.
— Evan Lazar (@ezlazar) January 7, 2023
ZERO_L
zinedine5
Draft