New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
Mayo hc interjút mondott le akkor szted? 😊Szerintem ez mindenképp remek hír. Inkább az a kérdés, hogy a kis BB-vel mi lesz.Igen.
Boston
Ez így érdekes. Jó kérdés kinek mit ígértek?
zinedine5
több mint 1 éve
Szerintem ez mindenképp remek hír. Inkább az a kérdés, hogy a kis BB-vel mi lesz.Igen.
Boston
Ez így érdekes. Jó kérdés kinek mit ígértek?
több mint 1 éve
Szerintem ez mindenképp remek hír. Inkább az a kérdés, hogy a kis BB-vel mi lesz.
Do your job
több mint 1 éve
Mayo marad..Na az most jó hír vagy rossz hír?
topin
Akkor Matty P mi lesz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
topin
2 007
Mayo marad..
több mint 1 éve
topin
2 007
De ennyi szarakodás nem volt jellemző ránk....Meg 10 éve nem volt ennyi felület sem, és megélhetési nagyot mondó sem.
ThundersNFL a Jobbágy
Ma a legkisebb fingásból is földrengés lesz, annyira sokan nyüzsögnek a csapat körül, annyira sokan akarnak valami izgalmasat lehozni a 3 perc hírnévért..
Lehet, hogy van karakterhibás arc az öltözőben, de az volt előtte is. Majd szépen megbűnhődik érte, vagy kikerül a csapatból egy csere útján..
több mint 1 éve
De ennyi szarakodás nem volt jellemző ránk....Hogy értve rengeteg?Ez a rengeteg hír összevissza a csapat háztájáról.....De komolyan kérdem, mi olyat olvastál most amitől erre jutottál?Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Amit én tudok, az az, hogy mi legyen Mayoval, kit mondogatnak OC-nak és kb. ennyi.
Ha a MJ-s tweetre gondolsz, az fék, de egy kis utánajárással kitalálható volt.
Lúdas Solymi
Draft
több mint 1 éve
Ennek tükrében hogy értelmezed Wilfork szavait…?Hogy értve rengeteg?Ez a rengeteg hír összevissza a csapat háztájáról.....De komolyan kérdem, mi olyat olvastál most amitől erre jutottál?Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Amit én tudok, az az, hogy mi legyen Mayoval, kit mondogatnak OC-nak és kb. ennyi.
Lúdas Solymi
www.nbcsports.com/boston/patriots/patriots-vince-wilfork-calls-out-entitled-young-players-jack-jones-bill-belichick
Vagy ezt :
www.nbcsports.com/boston/patriots/albert-breer-jack-jones-suspension-may-be-sign-disconnect-patriots-locker-room?int
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Hogy értve rengeteg?Ez a rengeteg hír összevissza a csapat háztájáról.....De komolyan kérdem, mi olyat olvastál most amitől erre jutottál?Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Elég volt nektek bőven azaz egy Manning....Mi is sorban állunk ✌️Mekkora kognitív disszonanciát okozna a magyar nfl drukkerek 80%-ában ha Arch Manning lenne a szarszemétpatsnek a következő korszakos irányítója...De nem lesz. Denver lesz és bust 😛
#ShowerThoughts
ZERO_L
laoce
ozibozi
Draft
több mint 1 éve
ozibozi
17 183
Mi is sorban állunk ✌️Mekkora kognitív disszonanciát okozna a magyar nfl drukkerek 80%-ában ha Arch Manning lenne a szarszemétpatsnek a következő korszakos irányítója...De nem lesz. Denver lesz és bust 😛
#ShowerThoughts
ZERO_L
laoce
több mint 1 éve
Ez a rengeteg hír összevissza a csapat háztájáról.....De komolyan kérdem, mi olyat olvastál most amitől erre jutottál?Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
Draft
több mint 1 éve
Mekkora kognitív disszonanciát okozna a magyar nfl drukkerek 80%-ában ha Arch Manning lenne a szarszemétpatsnek a következő korszakos irányítója...De nem lesz. Denver lesz és bust 😛
#ShowerThoughts
ZERO_L
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Mekkora kognitív disszonanciát okozna a magyar nfl drukkerek 80%-ában ha Arch Manning lenne a szarszemétpatsnek a következő korszakos irányítója...#ShowerThoughts
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
De komolyan kérdem, mi olyat olvastál most amitől erre jutottál?Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Szubtérfluxusból baszki 😂😂😂Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
Draft
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....És ezt miből számoltad ki?
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kezd a csapat háztájéka valami elcseszett brazilmexikóivenezuleaiargentin szappanoperára hasonlítani.....
Draft
több mint 1 éve
Szia Uram! 1/1 érdekel?Zsák szotyi?
csi77
Draft
több mint 1 éve
Szia Uram! 1/1 érdekel?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
bogjosi
1 498
Marcus Jones 1st team All Pro punt returner lett!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Láttam a riportot. Ha ez igaz, akkor ez a Patricia döntés még az eddig látottaknál is nagyobb hülyeség volt. (Az meg végképp, hogy, ha tudtuk, hogy bizalom over, lehet elmegy, akkor mi a picsának játszattuk?)Az volt, de egy másodéves irányító akkor se nyafogjon ill. kavarjon a csapaton kívül. Ha ez tényleg igaz, akkor nem csak Patricia, de Jones is lehet egy jókora probléma....
Ha igaz.zinedine5
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
topin
2 007
Raiders topicba beraktam BB-ről a cikket, nem tűnik úgy, hogy valami konok elmaradott fasz lenne. Ezek inkább a döntések mögötti infóhiányból kialakult prekoncepciókból jönnek..
több mint 1 éve
Láttam a riportot. Ha ez igaz, akkor ez a Patricia döntés még az eddig látottaknál is nagyobb hülyeség volt. (Az meg végképp, hogy, ha tudtuk, hogy bizalom over, lehet elmegy, akkor mi a picsának játszattuk?)Szerintem ez egyre jobban érződik hogy az NLF elmegy mellette. Budai Zoliék mondtak egy érdekes statisztikát az EPA alapján a mi D-k az első, mégsem vagyunk ott a playoffban, volt pár csapat aki hasonlóan hozzánk top10-ben volt, mégsem jutott be, viszont aki EPA-ben top volt O oldalon (Lions volt a kivétel) mind ott van a palyoffban.
Ha igaz.
Azon tűnődők, hogy BB mennyire érti a modern idők szavát? Tudja-e 2023-ban, hogy hogyan lehet kezelni a játékosokat?
zinedine5
Valami olyan O kordinátor kellene mellé akinek kicsit nagyobb kezet ad.
Nem bánom ha elmegy MJ, ami már rosszabb hogy egy ilyen szezon után szinte semmi értéke nincs...