NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 101
42
18:00, Net4+, DAZN
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
A bent felfujt labda kint mar ereszt 1 psi-t. Esoben mar 2-t. Ennyi. Semmit se talalnak. Csak hagyjak az egesz cirkuszt. Nezd meg a PO meccseket es hangulatba jossz.En a rams elleni elsot SB-t nezem. Hangolodom.
Akinek megvan a tobbi is keressen meg.
több mint 11 éve
Lehet, hogy páran félreértik amúgy, a vizsgálódás teljesen jogos, derítsék is ki mi volt, vegyenek el draftcetliket, vagy pénzt., amennyiben a csapat trükközött, ez rendben van. bár szerintem a sokkal nagyobb büntetést előre megkapták, mert a csaló dolgot akkor sem mossák le magukról már, ha kiderült, hogy maga goodell eresztette le a labdákat. ez viszont már a média bűne, és sajnos tudom, hogy ez így működik, nincs mit tenni, nekik kell a kattintás, meg a like, meg a megosztás meg a tudjami, ebből élnek, de elfogadni attól még nem tudom.. És ilyenkor mindenki kényszert érez, hogy elmondja a véleményét (én is 😀). Ssvsz a nagyobb büntetést már megkapták, bármi is lesz a vizsgálat eredménye, meg megkaptuk mi szurkolók is. Remélem azért a meccs közben nem végig erről fog szólni a dolog. (Aikmen fog közvetíteni?). Ha pedi bebizonyosodik a dolog, akkor persze már nem sokat fog számítani az a pénz vagy draftcetli.
több mint 11 éve
De félretéve a hangulatomat...győzni fogunk!
több mint 11 éve
A linken nem találok hsz-t tomi-tomitól. Szerintem jöhet PÜ-be a lényeg 😊
több mint 11 éve
Nyomtasd ki ezt a hozzászólást: és oszd ki nekik. 😊 (ha nem ugrana rá a link, akkor tomi-tomi írta a hozzászólást)
több mint 11 éve
Hozzám a munkahelyemen idén jött oda 4 ember, hogy érdeklődnek amerikai foci témában, nézegetnek meccseket és, hogy hallották, hogy én mennyire szeretem. Az egész szezont végigkövették velem, ismerkedtek a játékkal én is magyaráztam az alapokat nekik. Megszerették. Egyikük Seahawks rajongó lett (meg is értem, mert a mostani játéka alapján aki új, simán beleszerethet a csapatba), szóval megy a cukkolás, vérszívás, amióta tudjuk, kik játsszák az SB-t 😊 A többiek egyelőre pártatlanok, nincs csapatuk, csak élvezik a sportot. Rólam az elejétől fogva tudják, hogy a Pats a mindenem, jöttek is oda a KC elleni alapszakasz meccsen, hogy hoppá. Mondom: nyugi van 😀Az a nagy büdös helyzet, hogy itt a fórumon is egyértelműen látszik, hogy mi sem tudunk felhőtlenül örülni a SB-ba jutásnak. Sőt.MinitronNekem most rohadtul nincs Super Bowl várós hangulatom. Köszönet a médiának, Akár volt csalás, akár nem, ez így mindenképp csúsztatás (pl az indexes cím). Remélem mindenki kap elég likeot, sharet, kommentet, ami akar, hogy sikeresnek érezze magát.winston
Most pedig ugyanúgy érzek, mint winston. Minden egyes nap, amikor a munkahelyen szóba kerül az NFL meg az SB, erről a szar labdaügyről beszélünk. Egy hozzá nem értő munkatársam meg be is szólt már, hogy: "megint valami csaló csapatnak szurkoltok". Semmit nem tud a sportról, de ennyit azért oda tudott szúrni az alapján, amit hall a beszélgetésekből. Mindenki, akit kicsit is érdekel az SB, csak a labdabotrányról jön oda hozzám kérdezni. Én meg mint pats-fan már nem is tudom, mit mondjak, mert 5 percenként mást lehet olvasni mindenhol. Sehogy nem vágnak egybe, nem passzolnak a nyilatkozatok az ügyben stb. Dehogy a Superbowl-ról konkrétan nem beszél senki, hogy na milyen párharcok lesznek, ki milyen taktikát vethet be, hogyan készülnek fel egymásra a csapatok estébé...az sajnos igaz.
És ha ez van ilyen kis környezetben, ahol csak néhány ember foglalkozik ezzel, mi lehet nagyban...
Nincs SB hangulatom, ez van. Elvették tőlem, nem tudom, ki volt, csak azt, hogy mit kívánok neki...
több mint 11 éve
Az a nagy büdös helyzet, hogy itt a fórumon is egyértelműen látszik, hogy mi sem tudunk felhőtlenül örülni a SB-ba jutásnak. Sőt.MinitronNekem most rohadtul nincs Super Bowl várós hangulatom. Köszönet a médiának, Akár volt csalás, akár nem, ez így mindenképp csúsztatás (pl az indexes cím). Remélem mindenki kap elég likeot, sharet, kommentet, ami akar, hogy sikeresnek érezze magát.
több mint 11 éve
Akármi is legyen a nyomozás vége, itt példát kell statuálnia az NFL-nek, és fejeknek (illetve még inkább egy bizonyos fejnek) hullania kell: Goodell ténykedésének véget kell vetni. Rossz fényt vet az egész NFL-re a működése szerintem!
több mint 11 éve
Az a nagy büdös helyzet, hogy itt a fórumon is egyértelműen látszik, hogy mi sem tudunk felhőtlenül örülni a SB-ba jutásnak. Sőt.MinitronNemááár! Nem a labdán múlt, ráadásul per pillanat az sem biztos, hogy a csapatnak van köze hozzá. De ha van is, kb stiklinek írnám és nem csalásnak.
Jók vagyunk és most már csakazértis megnyerjük😊
több mint 11 éve
Az a nagy büdös helyzet, hogy itt a fórumon is egyértelműen látszik, hogy mi sem tudunk felhőtlenül örülni a SB-ba jutásnak. Sőt.
több mint 11 éve
Ha nem lenne ez a cím, nem lenne olyan rossz cikk. De sajnos az index címlapon ezzel, hogy "Becsalta magát a Patriots a Super Bowlba?", elég gáz. Aztán ott, hogy volt-e már ilyen, elfelejtették megemlíteni, hogy a napokban kiderült Rodgers szokása, Tampa SB döntő, Viking esete és hasonlók. Ami szerintem azért elég fontos, főleg, hogy máshol azért félig hivatalos dolgokat is leírnak.grat a sportgézának és az indexnek a címért, faszán néz ki a címlapon legfelül. (Y)Hazai újságírás magasfokonmetaxa17
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/23/nfl_deflategate_szajbarago/winston
több mint 11 éve
grat a sportgézának és az indexnek a címért, faszán néz ki a címlapon legfelül. (Y)Hazai újságírás magasfokon
sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/23/nfl_deflategate_szajbarago/winston
több mint 11 éve
grat a sportgézának és az indexnek a címért, faszán néz ki a címlapon legfelül. (Y) sportgeza.hu/sport/nfl/2015/01/23/nfl_deflategate_szajbarago/
több mint 11 éve
Asked Friday how much it bothers him that Sherman has repeatedly claimed to be the best corner in the game, Revis responded, "That's great."Revis teljesen szimpatikus játékos és emellett a tudását sem lehet nagyon kikezdeni szerintem. Remélem, megtartjuk és hogy ő is csak röhög a labdabotrányon.
😀ghstzR
több mint 11 éve
Valóban! Kinyomtatva, az egyik szekrényem mélyén, néhány örökkévalóságnak megőrzött NS társaságában.Kezembe került az nfl.hu 2005.07.07-i írása (emlékszik még valaki? Azt hiszem szürkés-kékes színben játszott még akkor az oldal...), "DINASZTIA született" címmel. Feltegyem, érdekes ez most? Vagy babonásak vagyunk, és térjünk rá vissza két hét múlva?jr79február 7-i és szürkés-zöld 😊 hol találtad meg?baggio
több mint 11 éve
Asked Friday how much it bothers him that Sherman has repeatedly claimed to be the best corner in the game, Revis responded, "That's great."😀

több mint 11 éve
Nos, így mindenki jól járt 😕)
több mint 11 éve
ha még nem unjátok nyilvánosságra hoztak egy felvételt, amin egyértelműen látszik hová tűnt a levegő a labdákból:több mint 11 éve
Ó, még így is messze vagyunk a Philly topic-tól hsz-ben 😀
több mint 11 éve
Szégyen nem szégyen de én rohadtul nem a saját csapatomat tartom az esélyesnek.Szerintem a Seattle nem fog még egyszer olyan hibába esni mint a Packers meccsen.Szerintem jó 10 pontos különbség lesz a két csapat között.GaroppoloKöszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. 😀
Na és akkor jöhet még két oldal "lapos, nem lapos, ki csalt, ki nem" hajrá...
több mint 11 éve
Szégyen nem szégyen de én rohadtul nem a saját csapatomat tartom az esélyesnek.Szerintem a Seattle nem fog még egyszer olyan hibába esni mint a Packers meccsen.Szerintem jó 10 pontos különbség lesz a két csapat között.
több mint 11 éve
erről egyébként lemaradtam:Jajam, ezt én is olvastam ma a Pats magyar honlapján. Szimpatikus kérés mindenképp, de csak tovább bonyolódik vele a helyzet, hogy akkor hogyan is volt kérem?...
"A Colts játékosa, D'Qwell Jackson is megszólalt az ügyben. Ő az, aki korábbi hírek szerint, miután megszerezte a labdát, akkor észlelte, hogy puhább a labda és ezt jelezte. Csütörtökön elmondta, hogy ez egyáltalán nem igaz! Ő ilyet soha senkinek nem mondott. Ő csak az INT után odaadta a pályamunkásnak a labdát, hogy őrizzék meg a számára, mert szeretné elrakni emlékbe. Azóta se látta azt a labdát."winston
Ja, és szerintem a liga döntéshozóinak eresztették le a "labdáit" már jó ideje...
több mint 11 éve
erről egyébként lemaradtam: "A Colts játékosa, D'Qwell Jackson is megszólalt az ügyben. Ő az, aki korábbi hírek szerint, miután megszerezte a labdát, akkor észlelte, hogy puhább a labda és ezt jelezte. Csütörtökön elmondta, hogy ez egyáltalán nem igaz! Ő ilyet soha senkinek nem mondott. Ő csak az INT után odaadta a pályamunkásnak a labdát, hogy őrizzék meg a számára, mert szeretné elrakni emlékbe. Azóta se látta azt a labdát."
több mint 11 éve
"To me this isn't about 'Deflategate', this isn't about anything having to do about any particular game last week,'' Hurney said. "And it certainly isn't fodder to get by the first week before the Super Bowl.This is about a culture. Is there a culture of cheating at probably what most people look at as the best franchise in the National Football League?''
Ez Marty Hurney nyilatkozata, aki a Carolina GM-e volt 2003-2004-ben, amikor elvesztették a SB-t, akinek nem telt el nap a vereség óta, hogy nem az jutna eszébe, hogy milyen olyan szabályellenes dolgok történhettek, amik hárompontos előnyt eredményeztek (amennyivel kikaptak.) És ez most így 11 év után jut eszébe... 😊 Elképesztő, hogy micsoda frusztráció van emberekben a Patsszel szemben évtizedek óta és hogy tör fel ennyi idő elteltével. Esküszöm, Magyarországon nincs annyi irigység az emberekben, mint az USA-ban.
több mint 11 éve
NFL döntéshozó bílák? Dobjátok a padlóla le őket, kéllek!