New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
En azon aggodom, hogy hosszu driveokat vezetnek sok futassal es akkor kenytelenek leszunk paaazolni. Az meg nagyon ket eselyes ellenuk. Rovid passzokkal tudunk haladni.

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Gronk egy állat 😀

több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Jeremy Lane szerint Gronko nem is olyan nagy szám (hogy MVP-esélyesként beszéljenek róla), és ha jól használja a védő a kezét, akkor nem kap el annyi labdát, mint amennyit lehetne.
Simán benne van, hogy nem lesz nagy meccse elkapóként, azért a Seahawksnak elég jó fegyverei vannak védelmi oldalon, de remélem blokkolóként és elkapóként együtt bőven jó teljesítményt nyújt majd (engem az sem zavar, ha Brady 150 yard körül mocorog majd, ha cserébe tudunk futni, jól értékesítjük az RZ-lehetőségeket, és nem kapunk sok pontot. Vagy egyszerűbben, ha nyerünk.
Ha nyerünk, mert mondjuk Gronkóra túl sok embert áldoztak be, és emiatt a többieknek több tér jut, akkor semmivel nem lesz nálam kisebb a szerepe, mintha hoz 8 elkapásból 120 yardot meg két TD-t.Wyatt
Álltalában ilyenkor szokott BB játékot hívni a nagyszájú cornerre gyanítom úgy hogy Gronk legyen rajta és akkor kiszáradhat a lepcses szája! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jeremy Lane szerint Gronko nem is olyan nagy szám (hogy MVP-esélyesként beszéljenek róla), és ha jól használja a védő a kezét, akkor nem kap el annyi labdát, mint amennyit lehetne.
Simán benne van, hogy nem lesz nagy meccse elkapóként, azért a Seahawksnak elég jó fegyverei vannak védelmi oldalon, de remélem blokkolóként és elkapóként együtt bőven jó teljesítményt nyújt majd (engem az sem zavar, ha Brady 150 yard körül mocorog majd, ha cserébe tudunk futni, jól értékesítjük az RZ-lehetőségeket, és nem kapunk sok pontot. Vagy egyszerűbben, ha nyerünk.
Ha nyerünk, mert mondjuk Gronkóra túl sok embert áldoztak be, és emiatt a többieknek több tér jut, akkor semmivel nem lesz nálam kisebb a szerepe, mintha hoz 8 elkapásból 120 yardot meg két TD-t.

több mint 11 éve
Remélem, Amerika Kapitánynak nem lesz bevetése Seattle-ben mostanában... 😊
 www.cbsnews.com/news/chris-pratt-chris-evans-spar-over-super-bowl/

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Ray Rice esete márciusban volt, a videót szeptember 8-án pakolták fel az oldalukrabaggio
Mikor volt az egy meccses eltiltásról szóló döntés? Nem azután tették fel közvetlenül (rövid időn belül)?tomi-tomi
két meccs, de az júliusban volt, majd a videó szeptemberi előkerülésénél vágták ki rögtön a csapatbólbaggio
Én úgy emlékszem, hogy szeptember elején kezdett el az NFL magyarázkodni, hogy miért ilyen alacsony a büntetés. S már az ügy kezdetén volt publikus felvétel. Csak a magyarázkodás miatt ütött akkorát a TMZ "teljes" felvétele. (Én sajnos nem hiszem el Goodell-nek, hogy nem látták az egészet addig.)tomi-tomi
Előtte is volt felvétel, csak nem a liftből, hanem hogy húzta a hajánál fogva a feleségét, majd a TMZ vitte be a döntő csapást. Na de ha a labdást történet off, akkor ez már kilóg a képernyőről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ray Rice esete márciusban volt, a videót szeptember 8-án pakolták fel az oldalukrabaggio
Mikor volt az egy meccses eltiltásról szóló döntés? Nem azután tették fel közvetlenül (rövid időn belül)?tomi-tomi
két meccs, de az júliusban volt, majd a videó szeptemberi előkerülésénél vágták ki rögtön a csapatbólbaggio
Én úgy emlékszem, hogy szeptember elején kezdett el az NFL magyarázkodni, hogy miért ilyen alacsony a büntetés. S már az ügy kezdetén volt publikus felvétel. Csak a magyarázkodás miatt ütött akkorát a TMZ "teljes" felvétele. (Én sajnos nem hiszem el Goodell-nek, hogy nem látták az egészet addig.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
két meccs, de az júliusban volt, majd a videó szeptemberi előkerülésénél vágták ki rögtön a csapatból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 164 — nabege2@yahoo.com
Hogyne lehetne edzeni. Normál felkészülési hét lesz edzés szempontjából. Meg le kell tudni a kötelező média megjelenéseket.tomi-tomi
Ok, köszi.

Más. Szerintem kár ezen a labdagate-en ennyit agyalni. SB-ben vagyunk és kész és azért mert megérdemeljük. És nem csalással jutottunk oda. A többi egy sima médiacirkusz. Gondoljatok jövő vasárnapra, a hangulatra, a meccsre, Katy-re😊 És érezzétek jól magatokat, mert a Pats megint SB-t játszik!
több mint 11 éve
Mikor volt az egy meccses eltiltásról szóló döntés? Nem azután tették fel közvetlenül (rövid időn belül)?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Olvastam, hogy a csapat hétfőn utazik Arizonába. Ott mennyire lehet még edzeni, gyakorolni? Vagy ott már csak videózás megy majd? Vagy már csak a játékosok agyilag "rápihennek" a nagy feladatra?NB2
magas labda... 😊 természetesen edzenek, majdnem ugyanúgy, mint bármelyik meccshétnélbaggio
Csak puha ne legyen

több mint 11 éve
Ott volt 70 ezer ember 70 ezer mobil kamerával, a CBS több tucattal, az NFL Films szintén sokkal. Ha eddig nem került elő felvétel, akkor nem is fog.tomi-tomi
majd a TMZbaggio
Ők már rég feltették volna, ha lenne valamijük.tomi-tomi
Ray Rice esete márciusban volt, a videót szeptember 8-án pakolták fel az oldalukra
a stadionon belüli felvétel pedig még kényesebb kérdés, mert ott automatikusan minden az NFL tulajdona

---
több mint 11 éve
Én azt feltételeztem, hogy hétfőn azzal kezdik a napot, hogy az érintetteket - BB, Brady, TE-ek, WR-ek, futók, stáb tagjai - nyomban kikérdezik, márcsak az esetleges ellentmondások feltárása érdekében is. Ez nekem arra enged következtetést, hogy semmilyen következménnyel nem fog járni a dolog.Burkus
Hétfőn azzal kezdték a napot, hogy megkérdezték a bírót, hogyan ellenőrizte a nyomást. Ő elmondta; nincs több kérdésük máshoz. Átnézték a felvételeket, várnak néhány napot, hátha felbukkan egy nézőtéri, ipari kamerás felvétel. Lassan elkezdik fogalmazni a semmitmondó nyilatkozatot.

Ellenben

Engem összességében nagyon elkeserít a történet. 9 nap a döntőig és egyáltalán nincs meg a hangulatom.LordTamas
Mindenkinek a hangulatát elvették.

Ott volt 70 ezer ember 70 ezer mobil kamerával, a CBS több tucattal, az NFL Films szintén sokkal. Ha eddig nem került elő felvétel, akkor nem is fog.tomi-tomi
majd a TMZbaggio
Ők már rég feltették volna, ha lenne valamijük.

A Bears is érintett lett a SB kapcsán. Az ő felszereléssel foglalkozó vezetőjük fogja vezényelni a labdák biztosítását.
tomi-tomi
Már csak ez hiányzott....leereszt majd egy labda, aztán börtönbe megy az egész stábunk, 2018-ig egyáltalán nem draftolunk, és a Packersnek adjuk az első köreinket 2025-ig.... 😊Bear
Az utolsó kettőt kiválthatjátok. Ha már úgyis börtönbe megy az egész stáb, akkor visszakapjátok az ideit.😊

több mint 11 éve
majd a TMZ

---
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Engem összességében nagyon elkeserít a történet. 9 nap a döntőig és egyáltalán nincs meg a hangulatom.

Ha csaltunk a labdákkal, akkor az a gáz, ha meg nem, vagy ez tényleg ilyen gyakori történet (Rodgers, Vikings, Brad Johnson, stb), akkor a média és a botrányt kirobbantók menjenek a p@csába, hogy elrontják sok százezer drukkernek az örömét. Nem beszélve a semleges, normális NFL rajongókról, akiket sokkal jobban érdekelne a SB felvezetés, mint ez a szar.

Nekem rossz érzésem van Belichick és Brady nyilatkozata láttán, úgy tűnik, hogy megviseli a dolog őket is. A Spygate után sem tűntek ilyen letörtnek, most meg tényleg ilyen "hagyjatok már békén, mi sem tudunk örülni a döntőnek" hangulata volt a beszédeiknek.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A Bears is érintett lett a SB kapcsán. Az ő felszereléssel foglalkozó vezetőjük fogja vezényelni a labdák biztosítását.
tomi-tomi
Már csak ez hiányzott....leereszt majd egy labda, aztán börtönbe megy az egész stábunk, 2018-ig egyáltalán nem draftolunk, és a Packersnek adjuk az első köreinket 2025-ig.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az NFL még nem beszélt Brady-vel az üggyel kapcsolatban, teljesen komolytalan... elméletileg négy napja folyik a vizsgálatbaggio
Mégis mit kérdeztek volna tőle? Mármint olyat, amelyre a válasz értékelhető lenne?

Ez nem az elvárt magatartás politika szürke zónája. A labdák a játék kezdetekor megfeleltek az előírásoknak, hiszen átmentek a bírói ellenőrzéseken. Ettől kezdve kellene a bizonyíték, hogy valaki manipulált a labdákkal. Ott volt 70 ezer ember 70 ezer mobil kamerával, a CBS több tucattal, az NFL Films szintén sokkal. Ha eddig nem került elő felvétel, akkor nem is fog.

Btw számomra nyilvánvaló, hogy a játékosok (irányítók) pontosan tudják/tudták, hogy a meccs előtti ellenőrzés hanyag. Ezen a ponton ereszt a rendszer, de az NFL lesz az utolsó, aki ezt el fogja ismerni.

Olvastam, hogy a csapat hétfőn utazik Arizonába. Ott mennyire lehet még edzeni, gyakorolni? Vagy ott már csak videózás megy majd? Vagy már csak a játékosok agyilag "rápihennek" a nagy feladatra?NB2
Hogyne lehetne edzeni. Normál felkészülési hét lesz edzés szempontjából. Meg le kell tudni a kötelező média megjelenéseket.tomi-tomi
Az amerikai jogászi megközelítés ezzel kapcsolatosan más. Ha valakit nem kérdeznek valamiről, akkor, ha utóbb kiderül, hogy sáros abban a kérdésben, nyugodtan mondhatja, hogy nem kérdezték és ő nem tagadta. Ha viszont kérdezik és nem mond igazat, akkor már hazudott, ami súlyosbító körülmény a megítélés során. (Ezért van pld. az, hogy az amerikai vízumkérelemnél az a sok teljesen lehetetlen kérdés volt - vagy-e ügynök, kommunista kém, náci stb. A válaszok nyilván "nem"-ek, de ha utóbb kiderül, hogy mégis, akkor Te hazudtál, nem ők nem kérdezték.) Én azt feltételeztem, hogy hétfőn azzal kezdik a napot, hogy az érintetteket - BB, Brady, TE-ek, WR-ek, futók, stáb tagjai - nyomban kikérdezik, márcsak az esetleges ellentmondások feltárása érdekében is. Ez nekem arra enged következtetést, hogy semmilyen következménnyel nem fog járni a dolog.
több mint 11 éve
Az NFL még nem beszélt Brady-vel az üggyel kapcsolatban, teljesen komolytalan... elméletileg négy napja folyik a vizsgálatbaggio
Mégis mit kérdeztek volna tőle? Mármint olyat, amelyre a válasz értékelhető lenne?

Ez nem az elvárt magatartás politika szürke zónája. A labdák a játék kezdetekor megfeleltek az előírásoknak, hiszen átmentek a bírói ellenőrzéseken. Ettől kezdve kellene a bizonyíték, hogy valaki manipulált a labdákkal. Ott volt 70 ezer ember 70 ezer mobil kamerával, a CBS több tucattal, az NFL Films szintén sokkal. Ha eddig nem került elő felvétel, akkor nem is fog.

Btw számomra nyilvánvaló, hogy a játékosok (irányítók) pontosan tudják/tudták, hogy a meccs előtti ellenőrzés hanyag. Ezen a ponton ereszt a rendszer, de az NFL lesz az utolsó, aki ezt el fogja ismerni.

Hogyne lehetne edzeni. Normál felkészülési hét lesz edzés szempontjából. Meg le kell tudni a kötelező média megjelenéseket.

több mint 11 éve
magas labda... 😊 természetesen edzenek, majdnem ugyanúgy, mint bármelyik meccshétnél

---
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 164 — nabege2@yahoo.com
Olvastam, hogy a csapat hétfőn utazik Arizonába. Ott mennyire lehet még edzeni, gyakorolni? Vagy ott már csak videózás megy majd? Vagy már csak a játékosok agyilag "rápihennek" a nagy feladatra?
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Belichickkel sem.
több mint 11 éve
Az NFL még nem beszélt Brady-vel az üggyel kapcsolatban, teljesen komolytalan... elméletileg négy napja folyik a vizsgálat

---
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 060 — situational football
#TBT azaz throwback thursday

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Na az a sarokkő egyik része megoldódni látszik, Stork újra edzésben 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Megítélésem szerint két fő sarokköve lesz a SB részvételünknek.
1. Milyen formában játszik az OLine-unk.
2. JMD játékhívásai. Voltak a szezonban nagyon megsüvegelendő és érthetetlen meccsei is.
Egon
nem tudom hogyan de JMD PO-ban eddig nagyon zseniálisan hívta a playeket 😛
Ha Stork is játszik, azért még jó 1,5 hét van SB-ig akár jó esély is van rá,akkor szerintem a fallal nem lesz gond.