New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal.Gyulus
és 1) vissza is szoktad olvasni azokat a kommenteket összehasonlításként, 2) te ugyanott tartasz, mint 7-8 évvel ezelőtt? Amúgy ha x ember abbahagyja a fórumozást, mert y ember kevésbé ért hozzá, akkor azon mi csodálkozni való van, ha az y-t követő z és a többiek nem érnek fel x+x év "színvonalához"?

Pats topic 8 évvel ezelőtt
 web.archive.org/web/20081210114205/http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
OFF
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal. Hiányoznak innen a régi arcok, pl. viito, Danna... és még nagyon sok ember. Szerintem a pats.hu első "írói" közül még én és DoM maradtunk itt. OK én összesen 2 cikket írtam, a honlap indulásakor 😊 Gyulus
Amikor én regisztráltam ide - és az előtt is, mert eleinte csak read only üzemmódban voltam - élmény volt olvasni a hozzászólásokat. Ezzel persze nem a mostani felhasználók ténykedését szeretném kritizálni, de sokkal több a fölösleges vita, és gyakran csak a fingreszelés megy... (pl.: Brady kiégett blablabla)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
...Az NFL-ben nem lehet 3-4 évre előre QB-t húzni és kész. ...peterk2005
zinedine5
Köszönjük Emese. 😀peterk2005
Nem lehetett kihagyni,olyan magas labda volt.
Ezt elismerheted.zinedine5
Mit ismerjek el? 😀 Ha úgy gondolod, hogy a következő 2-3 évben Brady is eljátssza majd minden évben a kéretős menyasszonyt, összeveszik emiatt évről évre a klubvezetéssel, és csak a TC végén dönt majd arról minden évben, hogy folytatja-e vagy sem, akkor ül az analógiád. Egyébként nem, mert kb. semmi nem egyezik a Rodgers és a Garoppolo sztoriban.

De tudod mit? Kívánom, hogy igazad legyen. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
zinedine5
Köszönjük Emese. 😀peterk2005
Nem lehetett kihagyni,olyan magas labda volt.
Ezt elismerheted.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
zinedine5
Köszönjük Emese. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
több mint 11 éve
Én egyszerűen csak úgy gondolom, hogy Garoppolo sosem lesz Patriots mezben valaha is kezdő (kivéve, ha Brady lesérülne, de akkor úgyis mindegy), ezért csak egy elfecsérelt relative magas picknek érzem. peterk2005
Miért gondolod, hogy Garoppolo nem lesz kezdő? Azért mert szerinted Brady még húz 4-5 évet vagy azért, mert nem tartod őt elég jónak, ahhoz, hogy kezdőként számoljunk vele a Brady korszak után?ervinator
Ejj, most provokálsz? 😀 NEM AKARTAM Garoppolo vitát, csak az Easley témára akartam reagálni, és csak szóba hoztam, mint egy másik példát. 😊

(Egyébként ha valóban csak kérdezed, akkor az első. Szerintem Brady még simán lehúz 3 évet. És emiatt nem számít, hogy Garoppolo mennyire jó, mert ha annyira jó, hogy kezdő potenciál van benne, akkor addigra el fogják vinni. Ha meg végigüli az idejét Brady mögött, akkor annyit is fog érni. Az NFL-ben nem lehet 3-4 évre előre QB-t húzni és kész. Az "építjük a jövőt" dolog QB kérdésben, ilyen távlatban egyszerű wishfull thinking. Denverben sem hittem sosem, hogy Osweilerből valaha Manning utódja lenne, teljesen függetlenül attól, hogy mennyire jó vagy rossz. Szvsz Brady utódja is még valahol valamelyik college csapatban hajtja a csajokat. 😊)

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Én egyszerűen csak úgy gondolom, hogy Garoppolo sosem lesz Patriots mezben valaha is kezdő (kivéve, ha Brady lesérülne, de akkor úgyis mindegy), ezért csak egy elfecsérelt relative magas picknek érzem. peterk2005
Miért gondolod, hogy Garoppolo nem lesz kezdő? Azért mert szerinted Brady még húz 4-5 évet vagy azért, mert nem tartod őt elég jónak, ahhoz, hogy kezdőként számoljunk vele a Brady korszak után?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Te, most konkrétan nem értelek, milyen idősíkban mozgunk. Végig tavalyról beszélsz, de szerintem rohadtul 2014-re gondolsz.Wyatt
Jól gondolod, én fogalmaztam pongyolán. 😊

A postod 95%-át gondolom nem nekem szántad, csak az elejére reagálva: Egyszerűen azért írtam amit írtam, mert az Easley picket is mai fejjel értékelte mindenki, amit miért is ne lehetne megtenni? Trent Richardsonnál sem érdekel senkit, hogy akkor amikor húzták még mennyire volt logikus vagy nem logikus a pick. Ma ordas bust és ez a lényeg. A különbség, hogy az Easley pick viszont szerintem még mai szemmel is még jó pick annak ellenére is, hogy az idei éve olyan amilyen. A Garoppolo pick meg még mindig nem az. Ha neked az mánia, hogy máshogy gondolom mint Te, akkor legyen mánia. 😊 Én egyszerűen csak úgy gondolom, hogy Garoppolo sosem lesz Patriots mezben valaha is kezdő (kivéve, ha Brady lesérülne, de akkor úgyis mindegy), ezért csak egy elfecsérelt relative magas picknek érzem. És nem is neked írtam amit írtam, hanem azoknak, akik az Easley pick miatt elégedetlenkedtek.

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
OFF
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal. Hiányoznak innen a régi arcok, pl. viito, Danna... és még nagyon sok ember. Szerintem a pats.hu első "írói" közül még én és DoM maradtunk itt. OK én összesen 2 cikket írtam, a honlap indulásakor 😊

ON
az Easley IR annyira szerintem nem érint minket súlyosan.
Ellenben a WR állomány totálisan elfogyott a Thompkins cuttal és Dobson IR-rel, készüljetek egy Boyce PS--> gameday roster igazolásra. LaFell szvsz játszik, Edelman azonban inkább hagyja ki a mai meccset, friss agyrázkódással.

Bármennyire is váltottunk 2 TE, 2 WR-re, 4 WR rohadtul kevés...
több mint 11 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha mit csináltam volna másként a kérdés, akkor szerintem továbbra is a második körös Galoppozó húzás lóg ki. Amilyen "jól" sikerült a WR erősítés az elmúlt években, a tavalyi év ideális lett volna a korrekcióra. Olyan mély WR corp mint tavaly évek óta nem volt és nem is hiszem hogy lesz a következő 1-2 évben. De, hát ezt is meg lehet magyarázni azzal, hogy mire jött a Galopper pick, addigra kiment Cooks, Benjamin, Lee, Matthews, és Belichick már nem bízott a Latimer, Landry, Allen Robinson, Moncrief félékben, és ezért döntött inkább a QB pick mellett. Mondjuk szerintem Dobsonhoz képest még ezek is komoly upgrade-ek, de ha az öreg máshogy gondolta akkor máshogy gondolta.peterk2005
De nem ez a lényeg. Lecseréltük az összes WR-t tavaly, hoztunk három újoncot. Az egyik a legjobb itteni újoncévet produkálta a Brady-érában, a kukázott UDFA-nak meccsdöntő momentuma is volt, meg amúgy is bízott benne Brady, és ott volt a sérüléséből felépülő cikk-cakk gyerek. Mellettük visszajött Edelman, és ott volt a remélhetőleg már teljesen egészséges Amendola és az FA-ről hozott LaFell. Ha ezek után az első két körben WR-t hozunk, az lett volna az igazi WTFWyatt
Nem arra írtam amit írtam, hogy tavaly május elején hogy nézett volna ki, hanem arra, hogy jelenleg hogy néz ki. Az Easley pick is az események fényében volt értékelve. Az események fényében pedig most úgy néz ki, hogy az a fiatal aki tavaly "a legjobb újonc évét produkálta a Brady éra alatt", az idén észrevehetetlen, pályára is alig kerül. A kukázott UDFA akiben Brady bízott már a csapatnál sincs. Amendola meg visszahord. Edelman van és LaFell, és aztán a kérdőjel. Utólag a WR pick szvsz ezek alapján abszolút nem WTF. Legalábbis nem nagyobb, mint Garoppolo.peterk2005
Te, most konkrétan nem értelek, milyen idősíkban mozgunk. Végig tavalyról beszélsz, de szerintem rohadtul 2014-re gondolsz.

IDÉN májusban teljesen felesleges lett volna, szimplán elvitte volna a helyet a többiek előtt. Ha IDÉN májusban WR-t húzunk az elején, az totál WTF lett volna minden szempontból, le is írtam, hogy miért.

Tavaly mit kellett volna korrigálni? Konkrétan az összes célpont le lett cserélve. Idén mit kellett volna korrigálni? Leírtam, mik voltak a kiindulások, azok fényében még egy 1. körös WR minek kellett volna? (Most azt ki is hagyom, hogy mi lett volna, ha véletlenül valami csoda folytán nem válik be...) Ott lettünk volna, hogy van három másodéves, egy újonc, egy új FA, egy tavalyi FA. Minek kukázzuk ki azokat, akik beválni látszottak? Persze, ha azt vesszük, hogy nem lehetnek jók, és leesik valami nagy tehetség, aki hótziher, hogy beválik, és tuti javulást tud hozni az első évében jól teljesítőkhöz képest, akkor tegyük fel. De abban a helyzetben akkor is felesleges lett volna egy WR szerintem.

Most sem biztos, hogy egy WR-t kellene első körben hozni, van egy Edelman, LaFell, Gronko hármas, e mellé nem feltétlenül kell egy első körös tehetség ide. Persze lenne olyan, akire azt mondom, hogy hajrá, ha úgy érezzük, hogy Dobson megrekedt, Boyce-ból nem lesz semmi meg Amendolából, most már el lehet gondolkodni akár egy WR-húzáson is. Májusban minimum megkérdőjelezhetetlen lett volna.

A Garoppolo-pick meg valami elképesztő mániáddá vált, pedig konkrétan nálam az év húzása. Az, hogy nem érted, hogy kellett egy QB-pick, mert Mallettnek idén lejárt a szerződése, mellette pedig nem volt senki, az egy dolog. Az is, hogy nem vagy hajlandó foglalkozni vele, hogy Brady 37 éves, és el kell kezdeni gondolkodni az utánpótlásán, 3-4 évnél tovább aligha fog már játszani, azalatt pedig mögötte ki lehet nevelni az utódot egy tehetségben egészen jól álló emberből. Én Bridgewatert húztam volna az első kör végén, a 2. körben pedig jöhetett volna egy DT-tehetség, de így sincs vele gondom, úgy ítéltük meg, hogy az Easley, Garoppolo duó többet tud hozni, mint a Bridgewater, 2. körös DT.

Tudom, hogy fura, hogy egy csapat a jövőre is próbál gondolni, és úgy építkezni, hogy majd a nagy öreg helyét át tudja venni valaki, és a másfél évtizedes dinasztia tovább tudjon élni. Lehet, hogy tényleg egyszerűbb lenne, ha simán kukáznánk egy-két évet, és akkor a top pickekből szépen felhúznánk újra az alapokat. Aztán reménykedni, hogy azok beválnak, nem csak a pénzt viszik el, és vissza tudunk térni a PO-várományos, SB-esélyes csapatok közé. A magam részéről viszont nem bánom, ha látok valami tervszerűt, és Garoppolóban benne van, hogy Brady után úgy tudja átvenni a csapatot, hogy nem a bottom 10 elkerüléséért kell ádáz csatákat folytatni. Ha pedig jó lesz, akkor a 2. kör végén ajándék volt. Ha nem is játszik nálunk, mert Brady még 5-6 éven keresztül képes elit szinten játszani, akkor egy percig nem fogok bánkódni, és majd keresünk valakit akkor.

De elmondom akkor azt is, hogy azért jött RB egészen magasan, mert ott is két olyan játékosunk volt, akinek az utolsó éve jött, és nem a legszerencsésebb, ha teljesen ki kell üríteni az egész posztot, plusz tárgyalásnál sem éppen hátrányos, ha nem az a helyzet, hogy mindenképpen meg kell tartanunk valakit, és tudja is, hogy így többet is elkérhet (ezt persze nem muszáj megadni). Vannak olyan döntések, amelyek nem a következő hetekre vannak hatással. Konkrétan nekünk az Easley-pick sem olyan volt, hogy idén kell hasítania, Garoppolónak pedig alapból nem. Szerencsére volt olyan rosterünk, hogy belefér az is, hogy a jövőre is gondolunk. A tehetség pedig a poszt felett áll, de ha ez a kettő egybevág, az a legjobb.

Említették, hogy kellett volna LB. Jaja, mert konkrétan három darab ember alkotta a posztot a veteránok elküldése után. De komolyan, 1. körben LB-t hozni, amikor ott van a szezon közepétől már nagyon magas szinten játszó Hightower, a rájátszásban nem mondom, hogy berobbanó, de minimum rohadtul biztató Collins, és Mayo. Padra LB-t mennyivel lett volna jobb? A sérülések idején persze szar volt, hogy a 3-4. körökben sem jött senki, aki pluszt adhatott volna, ott hiányoltam is, hogy nem jött senki. Persze igazából a szezon közbeni kukázások, Ayers és Casillas szotyiért, után nem is bánom. Jött két marha hasznos emberke, gyakorlatilag minimális ellenértékért, ezt pedig a drafton nem feltétlenül tudtuk volna ilyen pazarul megoldani.

DE is kellett volna, hogy ne haljon le megint Chandler Jones és Ninko. Ott csak a 7. körben jött ember, bár Easleyt ott is szerették volna bevetni, szal azért valami próbálkozás volt. Mondjuk, ha nem marad bent olyan ember, aki érdekelne minket, akkor max feltrade-elni lehetett volna, de ennyire ezek szerint nem érdekelt minket. Ha pedig választanom kell, hogy egy lehetséges franchise QB vagy egy lehetséges kiváló DE jöjjön, akkor aligha kell gondolkodnom. Szerencsére Ayers lehetőséget biztosított arra, hogy Chandler Jonesnak ne kelljen túl korán visszajönnie és egyből teljes terhelést kapnia, de egy DE akkor sem ártott volna, hogy Ninko is tudjon valamennyit pihenni.

Chungnál nem lehetett tudni, hogy be fog-e válni, de tavaly azért Harmon mutatott biztató jeleket, DMC elit volt, így a fennmaradó helyre el tudom fogadni, hogy úgy voltak vele, hogy valahogy megoldják, a maradékból. De egy olyan SS-t, aki hosszú évekre biztosítja a posztot, el tudtam volna nézni. DT is elfért, reméljük jó is lesz Easley, és be tudja bizonyítani, miért hasonlítgatták sokan Donaldhoz, ha igen, akkor igencsak jó lesz nekünk, én Siligát is megpróbálnám megtartani, nagyon szép dolgokat mutat az előző idény vége óta, én Chris Jonest is bírom, persze nem kezdőként, de csereként nagyon hasznos.

A belső OL-nek nem volt akkora pozíciós értéke, hogy 1. körben húzzunk, persze, ha van olyan, aki megéri, akkor az sem zavart volna, viszont ott lehet hátrébb is jókat szerezni. De ebben is lett volna ráció. QB-ben is, ha úgy ítéljük meg, hogy Gronko sohasem lesz már önmaga/egészséges, akkor akár TE is, DE, DT vagy SS is. LB meglepett volna, CB sem volt feltétlenül szükséges az FA-k és az elmúlt évek draftjai után (btw, Ryannél a 2. év jelentette szokásos visszaesés után szerintem lesz még szép jövő, ő nagyon biztatóan indult, a 7. körös Dennard azért az elmúlt években nem nyomta rosszul, DMC elit lett, az UDFA Butler is ígéretes, Chung a sérülések előtt és a visszatérése után megint, szóval ez a fenenagy, jaj csak DB-t ne hozzunk, mert úgysem válik be életérzést sem adom annyira), de ha úgy vesszük, hogy Revis csak egy évre jön, Dennard szerződése lejár, és Browner minimum kérdéses, akkor ez akár Ryan, Arrington kettőst is jelenthetett volna 2015-ben, így pedig még ezt sem vetettem volna el. RB-nek ma már nincs akkor pozíciós értéke, FB-nek, K-nek, P-nek, LS-nek, returnernek soha nem is volt. Szal ha QB, TE, DE, DT vagy SS érkezik, mindben láttam volna rációt, a WR a teljes sorcsere+fiatalítás mellett viszont óriási meglepetés lett volna azért, egy újabb újonc aligha tudta volna egyből olyan szinten javítani a dolgokat, inkább a meglévőket kellett volna kinevelgetni. Mondjuk abból a szempontból van igazság, hogy idén rohadt mély volt a WR-poszt, és lehetett volna találni pár értékes embert, de alapesetben nagyon a DC végén lettek volna, az sem biztos, hogy első évükben bármit domborítanak. Pedig itt is vannak szép számmal olyanok, akiknek csak az számít, hogy első évében minimum elit legyen valaki, szal aligha lenne nagyobb közmegelégedés most, ha WR jön.

Mondjuk az meg, hogy most hogy néz ki, az alapján visszamenőleg húzzunk valakit megint érdekes. Mert akkor mondjuk 2012-ben az 5. körben el kellett volna hozni Alfred Morrist (tegyük fel, hogy nálunk is olyan szezont futott volna), vagy 2011-ben felmenni 1/17-ről 1/10-re Wattért. Vagy a 3. körben behúzni DeMarco Murrayt és Justin Houstont, de a 4. körből Julius Thomas is elférne most. Esetleg Marcus Cannon helyett Richard Shermant. 2010-ben Cunningham helyett Dunlap sem kizárt, hogy jobb lett volna, Taylor Price helyett pedig NaVorro Bowmant vagy Jimmy Grahamet is el lehetett volna itt nézegetni. Sőt, Hernandez helyett Atkints kellett volna húzni vagy legalább Chancellort. Meskó Zoli helyett pedig Hardyt vagy Antonio Brownt. Egészen jókat lehetett volna találni, bár persze kérdés, hogy nálunk hogyan váltak volna be 😊

több mint 11 éve
Ha mit csináltam volna másként a kérdés, akkor szerintem továbbra is a második körös Galoppozó húzás lóg ki. Amilyen "jól" sikerült a WR erősítés az elmúlt években, a tavalyi év ideális lett volna a korrekcióra. Olyan mély WR corp mint tavaly évek óta nem volt és nem is hiszem hogy lesz a következő 1-2 évben. De, hát ezt is meg lehet magyarázni azzal, hogy mire jött a Galopper pick, addigra kiment Cooks, Benjamin, Lee, Matthews, és Belichick már nem bízott a Latimer, Landry, Allen Robinson, Moncrief félékben, és ezért döntött inkább a QB pick mellett. Mondjuk szerintem Dobsonhoz képest még ezek is komoly upgrade-ek, de ha az öreg máshogy gondolta akkor máshogy gondolta.peterk2005
De nem ez a lényeg. Lecseréltük az összes WR-t tavaly, hoztunk három újoncot. Az egyik a legjobb itteni újoncévet produkálta a Brady-érában, a kukázott UDFA-nak meccsdöntő momentuma is volt, meg amúgy is bízott benne Brady, és ott volt a sérüléséből felépülő cikk-cakk gyerek. Mellettük visszajött Edelman, és ott volt a remélhetőleg már teljesen egészséges Amendola és az FA-ről hozott LaFell. Ha ezek után az első két körben WR-t hozunk, az lett volna az igazi WTFWyatt
Nem arra írtam amit írtam, hogy tavaly május elején hogy nézett volna ki, hanem arra, hogy jelenleg hogy néz ki. Az Easley pick is az események fényében volt értékelve. Az események fényében pedig most úgy néz ki, hogy az a fiatal aki tavaly "a legjobb újonc évét produkálta a Brady éra alatt", az idén észrevehetetlen, pályára is alig kerül. A kukázott UDFA akiben Brady bízott már a csapatnál sincs. Amendola meg visszahord. Edelman van és LaFell, és aztán a kérdőjel. Utólag a WR pick szvsz ezek alapján abszolút nem WTF. Legalábbis nem nagyobb, mint Garoppolo.

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De nem ez a lényeg. Lecseréltük az összes WR-t tavaly, hoztunk három újoncot. Az egyik a legjobb itteni újoncévet produkálta a Brady-érában, a kukázott UDFA-nak meccsdöntő momentuma is volt, meg amúgy is bízott benne Brady, és ott volt a sérüléséből felépülő cikk-cakk gyerek. Mellettük visszajött Edelman, és ott volt a remélhetőleg már teljesen egészséges Amendola és az FA-ről hozott LaFell. Ha ezek után az első két körben WR-t hozunk, az lett volna az igazi WTF

több mint 11 éve
Egy év után miért mondtok ítéletet egy első körös DT felett? Kimondott hiányposztra érkezett, és még ha végig egészséges lett volna akkor is simán benne lenne, hogy első évében se íze se bűze, aztán mégis beválik. A sérülékenység meg valóban kockázat, de hát Clowney mennyivel jött be jobban idén a Houstonnak? És ő 1/1 volt. Ez van, a sérülés mindig kockázatot jelent. Amennyi upside-ja van Easley-nek, szvsz bevállalható volt a rizikó.

Ha mit csináltam volna másként a kérdés, akkor szerintem továbbra is a második körös Galoppozó húzás lóg ki. Amilyen "jól" sikerült a WR erősítés az elmúlt években, a tavalyi év ideális lett volna a korrekcióra. Olyan mély WR corp mint tavaly évek óta nem volt és nem is hiszem hogy lesz a következő 1-2 évben. De, hát ezt is meg lehet magyarázni azzal, hogy mire jött a Galopper pick, addigra kiment Cooks, Benjamin, Lee, Matthews, és Belichick már nem bízott a Latimer, Landry, Allen Robinson, Moncrief félékben, és ezért döntött inkább a QB pick mellett. Mondjuk szerintem Dobsonhoz képest még ezek is komoly upgrade-ek, de ha az öreg máshogy gondolta akkor máshogy gondolta.

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Vannak edzők, akik életükben nem találnak egy komoly tehetséget. Ehhez képest BB már nem is egy HOF várományost is draftolt (engedelmetekkel Gronkot én oda tenném, szépen gyűjtögeti a rekordokat). Volt közben egy defensive rookie of the year, meg egy-két olyan, akit azért a top 5-ben jegyeznek/jegyeztek a posztján. Meg persze egy csomó nagy bust is.
Biztosan vannak nála tehetségesebbek is ebben a témában de szerintem ez simán felette van az átlagnak.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Mégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?Boston
Én Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomi
Mit lehet mondani egy ilyen hülye kérdésre?
...volna...Sobri Jóska
Ha hülyeségnek tartod, esetleg elegánsan át is léphettél volna rajta. "Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."Boston
Végülis ezt is lehet mondani, bár nem nagyon passzol.
Max annyira, mint a közismert:
- Mennyi 2x2?
- Péntek.

párbeszédben.Sobri Jóska
Szerintem meg szívizomhúr.Boston
Ellenben.

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomi
...volna...Sobri Jóska
Ha hülyeségnek tartod, esetleg elegánsan át is léphettél volna rajta. "Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."Boston
- Mennyi 2x2?
- Péntek.

párbeszédben.Sobri Jóska
Szerintem meg szívizomhúr.

Do your job
több mint 11 éve
...volna...Sobri Jóska
- Mennyi 2x2?
- Péntek.

párbeszédben.

több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
...volna...Sobri Jóska
Ha hülyeségnek tartod, esetleg elegánsan át is léphettél volna rajta. "Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."

Do your job
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Kis könnyedség a súlyos témák után. Brady-től félnek a csapattársak, mert nagyon vadul ünneplés közben 😊

www.wsj.com/articles/uh-oh-tom-brady-is-celebrating-again-1418922195?tesla=y&mg=reno64-wsj
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
nem a te feltételezésednek akarok ellent mondani, csak egy másik okra rávilágítani

nem lehet, hogy azért nem váltak be ezek a játékosok(WR), mert egyik sem volt korszakos zseni, esetleg a scout-ok rosszul térképezték fel az upside-jukat?
Egyszerűen, ennyit lehet(et) belőlük kihozni...

nyilván a draft pillanatában, amikor már Minitront és LaFell-t(aki előző évében hatalmas nagy dropkirály volt, én akkor nagyon féltem ettől a döntéstől, de hát BB azért van ott én meg itt a fotelben) is leigazoltuk, tudtuk hogy nem fogunk elkapót draftolni az első körben és tényleg butaság lett volna
csak furcsa belegondolni, hogy a 2013-as WR class-ból, ami egy nem túl erős (közepesen jó??) prospectekből állt, választottunk két elkapót, idén meg 2-5 helyes feltrade árán behúzhattunk volna egy matchup nightmare-t

amúgy nekem konkrétan nincs bajom BB pickjeivel és Dobsonban is bízok (bár tavaly Boyce-al ugyan így voltam 😕 ), egyedül a T.Wilson pick az amit még a mai napig nem tudtam feldolgozni, a többiben sikerült találnom valami rációt, ebben az egyben az ég világon semmitZERO_L
Sötétben tapogatózunk, bármi elképzelhető.

Az teljesen biztos, hogy egyik sem volt korszakos zseni. Csak ezt azokról is el lehet mondani, akik beváltak. (Most tekintsünk el Moss-tól, ilyen tehetség fehér holló.) Volt Pats elkapóról bizton lehet állítani, hogy a Pats-en kívül legfeljebb/jó indulattal közepes teljesítményre képes. (Wes talán-talán kivétel.) A különbség köztük annyi, hogy a Pats-nél hogyan teljesítettek.

Mondjuk azt, hogy a rendszer csinál belőlük jó elkapót. Ha így lenne, akkor az idő előre haladtával egyre biztosabban tudná a rendszer kiválasztani a megfelelő delikvenseket, mivel tudja, hogy milyen minőséget (markereket) keres. Hát... ez, sajnos, nem igaz.

Ennyi időn keresztül csak két tényező volt változatlan: BB és TB. BB módszerei is okozhatnák a dolgot, de akkor ez poszt független jelenség lenne. Ilyen döbbenetesen szar beválási % viszont az elkapókon kívül csak CB-eknél található. Ott egy-két esetben szerintem az egyébként is a legstresszesebb poszton szereplő játékost BB overstressz felkészítési/visszacsatolási módszere tönkre is tett. (A Coltsnál szilárd slot CB Butler erre a legjobb példa.)

Marad Brady. Az ő maximalizmusa, stílusa, eddig elért eredménye sok elkapó számára lehet frusztráló. Nagyjából azt várja el tőle egy szinte tökéletes irányító, hogy legyen számára szinte tökéletes elkapó. Meg tudom érteni, ha valakit ez összenyom. Viszont megfelelő személyiséggel megáldott középszerű játékos jó-nagyon jó-kiváló teljesítményre lehet képes. Welker és Edelman pályafutása szinte ugyanazt az ívet írja le, (csak Julian végig itt volt) és számomra nemcsak habitusban, hanem személyiségben is édestestvérek.

Persze ennek a szépen felépített gondolatmenetnek tökéletesen ellentmond, hogy Brady és az összes számára draftolt (prémium) TE között az első pillanattól kezdve, kivétel nélkül, tökéletesen működött a kapcsolat. Ne akarjunk mindent megmagyarázni, megérteni.😀

(A T. Wilson választással semmi baj nem lenne, ha egy körrel később húzza be BB. Úgy sima reach lett volna, így ordas nagy reach. Én azért örültem most vasárnap, amikor 7 DB-s felállásnál a DMC-Chung-Harmon-Wilson safety négyes lett felküldve. Az utolsónak draftolt is TOP100-as választás!😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
...volna...

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 061 — situational football
én anno a drafton ölni tudtam volna egy Benjamin pickért

persze már akkor se volt semmi realitása(tudtuk hogy nem lesz bent, de ha bent lett volna se húznánk), de hát mégis csak 1 pick volt Easley és közte...

jó volna még egyszer megnézni TB-t egy Moss szerű zsenivel mire lenne megint képes (nekem kicsit hiányoznak azok a mély passzok 😀 )ZERO_L
Oka lehet annak, hogy BB nem húz első körben WR-t. Az egyik legrosszabban beváló poszt a Pats-nél a CB mellett.

Hajlok arra, hogy ebben nem kis szerepe van Brady-nek, Brady maximalizmusának. Gronk a mostani interjújában mesélte, hogyan viselkedett vele Brady újonc évében. Ordibált vele állandóan, majd egyszer odament hozzá és elmagyarázta neki, hogy látja benne a tehetséget és ezt szeretné belőle kihozni. Gronk váltója jó irányba állt (ha egy ekkora irányító ennyit lát bennem, akkor hiszek neki, és meg is fogom mutatni), egy primadonna alkatú WR könnyen mondhatja/gondolhatja azt, hogy a rendkívüli tehetségével mindenki tisztában van, mi a faszért ordibál velem emiatt, inkább dobjon pontosabban.

Moss kivételével soha nem volt a csapatban sztár elkapó, szerintem nem is lesz. Ide jó munkásember mentalitás kell - Moss is, Branch is addig maradhatott, ameddig ezt tudta mutatni. Ez a Givens-ek, Welker-ek, Edelman-ok, LaFell-ek csapata.
(Én nem hiányolom annyira azokat a mélységi bombákat, az nem Brady erőssége.)tomi-tomi
nem a te feltételezésednek akarok ellent mondani, csak egy másik okra rávilágítani

nem lehet, hogy azért nem váltak be ezek a játékosok(WR), mert egyik sem volt korszakos zseni, esetleg a scout-ok rosszul térképezték fel az upside-jukat?
Egyszerűen, ennyit lehet(et) belőlük kihozni...

nyilván a draft pillanatában, amikor már Minitront és LaFell-t(aki előző évében hatalmas nagy dropkirály volt, én akkor nagyon féltem ettől a döntéstől, de hát BB azért van ott én meg itt a fotelben) is leigazoltuk, tudtuk hogy nem fogunk elkapót draftolni az első körben és tényleg butaság lett volna
csak furcsa belegondolni, hogy a 2013-as WR class-ból, ami egy nem túl erős (közepesen jó??) prospectekből állt, választottunk két elkapót, idén meg 2-5 helyes feltrade árán behúzhattunk volna egy matchup nightmare-t

amúgy nekem konkrétan nincs bajom BB pickjeivel és Dobsonban is bízok (bár tavaly Boyce-al ugyan így voltam 😕 ), egyedül a T.Wilson pick az amit még a mai napig nem tudtam feldolgozni, a többiben sikerült találnom valami rációt, ebben az egyben az ég világon semmit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Mai valós:

Nálunk munkahelyen nem sokan vágják az amerikai foci témát. Ma ülök a helyemen a tavaly asszonykám által szerkesztett és neten rendelt Gronk/Pats pólómban, amikor a mérnökgyakornok srác és társa rám szólnak sejtelmesen:

- Ledaráljuk a munkát, amit adtál, mint a Broncos a Patriots-ot.

Tövig voltam a melóban, de azért ez eljutott a receptorokig. Kinyitom az iroda ajtaját és utánuk kiabálok röhögve az üzem zakatoló automatáinak zajába:

- Ne már, akkor abból a munkából nem lesz sz*r se! XD

Aztán az egyik kollégám visszajött és kiderült róla, hogy egyszerre SHawks és 49ers szimpatizáns, de ezt a ziccert nem tudták kihagyni. Na, ez van. Sorry, Broncos drukkerek, én az NHL szeretetem óta az Avs-al egyetemben minden colorado-i csapatot rühellek sportágtól függetlenül és ezen P.Manning sem tud javítani, csak max. köszörülni 😀

Az egyedüli dolog, ami Colorado-hoz köthető és imádom, az a South Park 😀