New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5Ezért érzem úgy, hogy valahogy leült a csapat az alapszakasz végére. Mintha úgy lettek volna ezzel a meccsel, hogy majd valahogy összejön a végére. 2007-ben ugyanez volt az érzésem az utolsó 2-3 meccsen azzal az eltéréssel, hogy hajtották a rekordokat (TB és Moss).
több mint 11 éve
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?
több mint 11 éve
A Jets motiváltságáról:A falról:
"Calvin Pryor: "This was going to be our Super Bowl for this season.""
(Cimini, twitter)
Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.ImithekingSolderrel ez azért már előfordult korábban is.Gogo
Sokat ügyeskedünk most azzal, hogy Cannont beküldve Solder átmegy Vollmer mellé és kész egy "egyedi" unbalanced line.
A gond csak az, hogy ezután Solder le is jön a pályáról egy snapre. Ja és Cannon egyszerűen katasztrófális LT poszton. Ma is szoptunk róla rendesen és még azt a fasza false startot is összehozta.
Kline besült (mint anno Devey), Wendell jött át LG-be és Fleminget rakták RG posztra.
Azért mutatja, hogy mennyi poszton inkompetens Cannon... eredetileg ő volt az LG-nk szezonkezdetkor 😀
Egyébként nekem az volt fura, hogy miért nem a Lions elleni playbook volt a kiindulási alap.
Domináns D-line, erős futás elleni védelem... gyors ritmuspasszok, screenek... és rögtön nem zúzzák annyit Tomot. A statisztikák szerint első félidőben 1(!!!) dropbackje volt, ahol nyugiban álldogálhatott a zsebben.
több mint 11 éve
A D# megoldotta Baby Vince vezetésével, az O# gyengén muzsikált.A lényeg a kötelező W és saját kezünkben a sorsunk továbbra is.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
😉Szinte nincs olyan mondat az általad leírtakban amivel egyetértenék. 😀Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSECA D elit közeli? Erős túlzás.A jets-el játszottunk.Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytParadSECNa akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?gordon
Na go Pats !gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
A Jets motiváltságáról:"Calvin Pryor: "This was going to be our Super Bowl for this season.""
(Cimini, twitter)
Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.ImithekingSolderrel ez azért már előfordult korábban is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Szinte nincs olyan mondat az általad leírtakban amivel egyetértenék. 😀Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSECA D elit közeli? Erős túlzás.A jets-el játszottunk.Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytParadSECNa akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?gordon
Na go Pats !
több mint 11 éve
Folyamatosan cserélgettek a falban egész meccsen. Cannont láttam LT és LG poszton is, Fleming is volt LG, Kline is, Solder 6. falember.miért volt ez ennyire nehéz???😕NB2azért kiváncsi leszek melyik OL játékos mennyit játszott, nekem az volt az érzésem, hogy a cserék kicsit több lehetőséget kaptam mint az előző hetekben ZERO_L
több mint 11 éve
Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!ParadSECszerintem hagyjuk már ezt a "padozzon Brady" dolgot. egyrészt tétje van a bills meccsnek, ha a denver győz ma meg jövő héten is, másrészt meg... most komolyan, ezt felesleges leírni 😊
több mint 11 éve
miért volt ez ennyire nehéz???😕NB2maguktól kell megkérdezni a játékosoknak és edzőknek, mert ezt megint mi tettük nehézzé
támadók a szezon elei formát hozták, OL is, TB is
megint kicsit ok-okozati összefüggést látok ebben, de az valami kriminális volt, mikor Solderre 3 ember jutott, az LG-C meg tök egyedül állnak egymás mellett
szerintem nem volt olyan falember aki súlyos hibát ne követett volna el a meccsen, ezekből meg vagy sack vagy egy 3rd down ment el
borzasztó volt nézni
azért kiváncsi leszek melyik OL játékos mennyit játszott, nekem az volt az érzésem, hogy a cserék kicsit több lehetőséget kaptam mint az előző hetekben
D# is árnyéka volt önmagának (kivéve RZ D#-t), de őket a 16 pont+INT miatt nem nagyon lehet megszólni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Közeli közel sem elit! Nem tudom de a PO-t Brady nélkül több mint kockázatos. A mai meccs azért megmutatta hogy az O gyenge.Inkább padozzon Brady és verjük meg mindenkit a -PO-ban ha már bajnokok akarunk lenni mint egy szaros uccsó meccsen ami csak a first seedet dönti el, agyonvágják Bradyt, és a folytatásban sérült, ill. rookie irányítóval kéne játszani!A D elit közeli? Erős túlzás.A jets-el játszottunk.Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytParadSECNa akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Belichick akkor sem padoztatná Bradyt, ha a Bills a cheerleadereivel állna ki. Emlékezhet mindenki Welker houstoni szezonzáró sérülésére. Nálunk szerintem pihenő meg sem fordul a fejekben.
Do your job
több mint 11 éve
Sima volt, pont mint vártam. Megint blokkoltunk egy meccsfordító FG-t 😊A Jets ellen sosem megy. Ha megint úgy beindulunk most, mint az előző után, akkor jó lesz 😊
Nagyon nem fekszik nekünk, ha se futni nem lehet, se a futás megállítása nem megy. De ha az ilyen meccseket is nyerjük, akkor nem lesz baj

több mint 11 éve
Nekem a Steelers így az alapszakasz végére masszív és kiegyensúlyozott csapat benyomását kelti. Egy idénre véglegesen ligaelitté felnövő futóval és egy eddig is ligaelit elkapóval. Én úgy érzem, hogy az az O nem nagyon fekszik nekünk.Ma tudatosult bennem végérvényesen, hogy a Denver mellett a Steelers az a csapat, akitől nagyon fázok a PO-ban.BostonMiért? Azért is kérdezem, mert emlékeim szerint - javítsatok ki, ha tévedek - egy méretes zakó kivételével általában nyertünk ellenük, még a csúcson pörgő Steelers ellen is.Burkus
Do your job
több mint 11 éve
A D elit közeli? Erős túlzás.A jets-el játszottunk.Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytParadSECNa akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
A denver kikapott a bengalstól? Szóljatok ha lemaradtam valamiről. 1.seed kell ,miért padozna Brady?
több mint 11 éve
a jövő heti egy más meccs lesz azért (Broncos vereség esetén akár már lényegtelen is lesz a Bills meccs), viszont 2 dolog zavar: 1. Wright és Tyms nem igazán van bevonva a játékba, pedig biztatóak2. Pass rush nincs, Patriciát kicsit konzervatívnak érzem, ha ennyire nincs pass rush 4 emberrel, akkor kell a blitz főleg ha még Mangold is kiszállt a meccsből, legalább kergettük volna meg Genot....
több mint 11 éve
Garoppolonak adnám ezt a meccset! de szerintem játszatják BradytNa akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.Burkus
több mint 11 éve
Ma tudatosult bennem végérvényesen, hogy a Denver mellett a Steelers az a csapat, akitől nagyon fázok a PO-ban.BostonMiért? Azért is kérdezem, mert emlékeim szerint - javítsatok ki, ha tévedek - egy méretes zakó kivételével általában nyertünk ellenük, még a csúcson pörgő Steelers ellen is.
több mint 11 éve
Na akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.ParadSECRemélem, fel sem engedik a pályára.
több mint 11 éve
Ma tudatosult bennem végérvényesen, hogy a Denver mellett a Steelers az a csapat, akitől nagyon fázok a PO-ban.
Do your job
több mint 11 éve
Na akkor a D elit közel, a ST már ki lehet jelenteni elit, az O meg harmat mint a májusi libafos! Bill meccsen remélem nem ölik meg Bradyt.
több mint 11 éve
Iszonyú meccs volt, Brady 76,1-es rating, 23/35 183 yard. Gondolná az ember, hogy a remek futóteljesítmény miatt nem volt rá szükség - 85 yard 3,6-os átlaggal. Dola legalább mutatott ma valamit, de se Tyms, se Wright nem kapott lehetőséget, annál jobban daráltattuk Bradyt és Gronkot.
több mint 11 éve
Várható volt, hogy szoros lesz, de ez az OL teljesítmény aggasztó. A Bills ellen is, a playoffban is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Kurvára bízom benne, hogy Rex jövőre valamelik csatornánál fog jópofizni szakértőként rengeteg pénzért.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Szokásos év végi idegőrlő Jets meccs. Lépjünk is tovább.