Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ők egymást, és ez lesz egyből az AFC döntő is? 😀Wyatt
Az AFC döntőt már jó ideje hivatalosan Bostonban rendezik. Amikor netán nem, akkor valami hiba van a Mátrixban.peterk2005
Nem bánnám, ha tényleg ott lenne 😊

több mint 11 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 227 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az AFC döntőt már jó ideje hivatalosan Bostonban rendezik. Amikor netán nem, akkor valami hiba van a Mátrixban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Inkább lelövik őket..Demecs
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?Igor
Mi meg automatikusan bejutunk az sb-be?

több mint 11 éve
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?Igor
Ők egymást, és ez lesz egyből az AFC döntő is? 😀

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 039 — Dr Kongó fan
Az lovakkal van.. de akkor az most Coltsra v Broncosra utal?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 760 — Patriot
Inkább lelövik őket. Amolyan agyaggalamb lövészet...
Rohadtul várom már a meccset. Nyomják a sok sok cikket interjút.

Mi alapján döntik el kié lesz a vasárnap esti főműsor idő?
Rinya tudom, de Broncos.Demecs
A Seahawks a főműsoridő és az is szombaton.
Vasárnap nincs esti meccs.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 11 éve
Inkább lelövik őket. Amolyan agyaggalamb lövészet...
Rohadtul várom már a meccset. Nyomják a sok sok cikket interjút.

Mi alapján döntik el kié lesz a vasárnap esti főműsor idő?
Rinya tudom, de Broncos.

több mint 11 éve
A végén azért nem baj, ha nem felettünk köröznek 😊

több mint 11 éve

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 242 — situational football
Ezen a héten még biztos elmondhatjuk ezeket a mondatokat párszor 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
...Amennyiben meg tudjuk tartani a Suggs-Dumervil- Ngata triót akkor meglesz a meccs...kyobalu
Én is így látom, hogy ez lesz a kulcs a meccsen. Elnézve a szezont, ha az ellenfél D stratégája lennék, arra gyúrnék, hogy Brady minél gyötrelmesebbnek, fizikálisan elnyomottnak érezze magát, mert akkor kevésbé megy neki. Persze ezt is okosan, a fenti hármassal, mert blitznél viszont kifejezetten erős mutatókkal bír.
Azért én bízom benne, hogy megoldja a fal, a védelem pedig odateszi magát, sőt én állok egy fogadást, hogy Browner egész meccsen max 1 zászlót hoz csak össze.

Szerintem gyötrelmes meccsen, de behúzzuk!

több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
én is mennék 😊

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hát, sok szerencsét az Endzone-nal. Most szombaton, a Wild Card meccsek során, kb. hajnali kettőre elfogyott a csapolt sör és az üveges Pilsner, így Steelers meccsen nem maradt más csak 890 forintért 0,33-as Miller, meg kb. ugyanennyiért búzasör. Ez azért gigantikus amatőrség volt, ekkora dilettantizmust még életemben nem láttam...Guggenheim
Engem az se zavar, ha eleve már akkor sincs, amikor megyek.
Engem is fel lehet írni.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordon
Endzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.gordon
Úgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?Kollega
Elég ha itt jelzitek, majd én szólok neki.gordon
Én megyek.Felírhattok.

több mint 11 éve
Guggenheim 38
Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.gordon
Endzone, 9től, Lafleurt keressétek majd, foglalt asztalt 20főre egyenlőre. Ha a tavalyiból indulok ki akkor simán leszünk annyian.
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.gordon
Hát, sok szerencsét az Endzone-nal. Most szombaton, a Wild Card meccsek során, kb. hajnali kettőre elfogyott a csapolt sör és az üveges Pilsner, így Steelers meccsen nem maradt más csak 890 forintért 0,33-as Miller, meg kb. ugyanennyiért búzasör. Ez azért gigantikus amatőrség volt, ekkora dilettantizmust még életemben nem láttam...
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Úgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?Kollega
Elég ha itt jelzitek, majd én szólok neki.
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Úgyis ott leszek este 9-10-ig, három sarokra. Szerintem odatolom magam. Kell valakinek előre szólni?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Ha valaki a Süttő -Dorog-Esztergom-Piliscsaba vonalon lakik és lenne kedve feljönni irjon pm-et szívesen elviszem.
több mint 11 éve
Lesz közös meccsnézés szombaton , Lafleur szervezi a pats.hu-n. Ha van konkrétum akkor beírom ide is.
több mint 11 éve
amúgy szerintetek ki fog majd több labdát kapni, gray vagy blount?ghstzR
Vereen 😀
több mint 11 éve
Ha lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :p

Mondjuk az Endzone a korai meccsen meg igencsak tomve volt/foglalas nelkul eselytelen.. bar attol fugg mekkora a Pats kemenymag :pIgor
Az endzoneba elmehetnénk megnézni. Na???? A keménymagot én sem ismerem. Csak Wyattet.
Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀Demecs
Én, ha minden igaz, akkor megyek egy pár fős csapattal az endzone-ba, így ha Igor is megérkezik, akkor már két "nempecc" drukker is lesz a társulatban. 😊somoskovig
Jó lesz közétek ülni. 😀 Remélem jön még valaki erősíteni a pats tábort.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 737 — Chiefs GM
Ha lesz valami, en is szivesen eljovok esetleg.. 😊 ha mar a multkorit tuleltem egyedul 35 Steelers szurker elleneben es bejott.. ti se lehettek sokkal rosszabbak. :p

Mondjuk az Endzone a korai meccsen meg igencsak tomve volt/foglalas nelkul eselytelen.. bar attol fugg mekkora a Pats kemenymag :pIgor
Az endzoneba elmehetnénk megnézni. Na???? A keménymagot én sem ismerem. Csak Wyattet.
Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀Demecs
Én, ha minden igaz, akkor megyek egy pár fős csapattal az endzone-ba, így ha Igor is megérkezik, akkor már két "nempecc" drukker is lesz a társulatban. 😊

több mint 11 éve

Csak akkor kéne foglalni asztalt 9 körülire és akkor lehet alapozni mire kezdődik a meccs. 😀

több mint 11 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
amúgy szerintetek ki fog majd több labdát kapni, gray vagy blount?

több mint 11 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Optimistának kell lenni!!! Nem lehet úgy neki menni egy meccsnek, egy küzdelemnek hogy nem akarjuk megnyerni. De az is igaz, hogy mindig csak az előttünk lévő küzdelemre szabad koncentrálni. Személy szerint én sem örülök a Ravens-nek..De ez a Ravens nem az ami 2-3 évvel ezelőtt volt. Amennyiben az O# fal nem omlik össze Brady előtt, s meg tudják védeni 2-3 másodpercig akkor a Ravens secondary megszenvedi szerintem..Amennyiben pedig + falember, TE, FB játékkal megtámogatjuk a futásunkat, akkor pedig egy kemény smashmouth foci is lehet belőle..DE szerintem szombaton a dupla TE-es játékok fognak ülni+JE11 fog villogni..Kemény csapat a Ravens, jó a D-line-juk, de szerintem az idei Pats jobb, mint tavaly..Amennyiben meg tudjuk tartani a Suggs-Dumervil- Ngata triót akkor meglesz a meccs..Márcsak azért is, mert az idei D#-ünk lényegesen jobban muzsikál, mint az elmúlt években..Flacco-n nagyobb lesz a nyomás, mint a Steelers ellen, a futás elleni védelmünk pedig jobban muzsikál, mint év elején..A secondarynkpedig más kategória..Persze bármi lehet egy meccsen, kerülhetünk szopóágra is, de a mostani csapatot erősebbnek tartom a tavalyinál..Tavaly pedig idegenben kapott egy méretes zakót a Baltimore.. Kemény meccs lesz, de behúzzuk.

Ward egy paraszt.. 😉