New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Most akkor pihen Brady a Bills ellen?undisputedlyEddig egyszer fordult elő, hogy az utolsó forduló előtt megvolt a 1st seed. Akkor egy félidőt játszott. (A hibátlan szezon más volt, ott végig hajtottak a veretlenségért.)
Ő most azt nyilatkozta még a Cinci-Denver meccs előtt, hogy 60 percet szeretne játszani.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Most akkor pihen Brady a Bills ellen?
több mint 11 éve
Pf, hát nem gondoltam volna a szezon elején, de gratula a numero uno kiemeléshez. Bitang nehéz lesz bárkinek is Bostonban alkotni.
több mint 11 éve
És engem miért érdekelne a többi csapat topicja? Szimplán csak hiányoznak Lucas, DoM és a többiek észrevételei. De annak örülök, hogy te még itt vagy és a te véleményeidet mindenki olvashatja. Senki ember fia nem bírná ki ha már nem írnál 😊És ez melyik csapattopicra nem igaz?Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Tudod így működik a világ.
Mindig jönnek az újak, kikopnak a régiek.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem láttam a hajnali meccset, de megnézem. Nagy köszönet a tigriseknek. Bár biztos voltam a broncos zakójában. Első helyen lenni főnyeremény. Most kezdődik a kemény foci. Egy baj van csak. Az első héten nincs meccsünk. 😀DemecsSzerintem a kevesebbet hibázó csapat nyert ma éjjel. Cincy is fumblizott, INT-ezett bőszen😊
több mint 11 éve
Ha október elején valaki azt mondja, hogy 1st seed utolsó körös "pihenővel"... Nagy gratuláció a csapatnak! A java most jön.
több mint 11 éve
Nem láttam a hajnali meccset, de megnézem. Nagy köszönet a tigriseknek. Bár biztos voltam a broncos zakójában. Első helyen lenni főnyeremény. Most kezdődik a kemény foci. Egy baj van csak. Az első héten nincs meccsünk. 😀
több mint 11 éve
Nekem a Denver-Kóc-Lions sorozat volt, amikor úgy éreztem, a csúcson vagyunk. Mindegy, legyen Neked igazad és pörögjenek fel a PO-ra újra. Az égiek - meg a Tigrisek - mindent megtettek értünk a sikeres PO szereplés érdekében és a Denvernél nagyon látszik a formahanyatlás meg igazolódni láttam a régi mantrámat, hogy PM nyomás alatt nem játszik jól. Csúnya interceptionöket dobott az összefoglaló alapján. Köszönet a Bengalsnek, hogy levette a legutolsó terhet is a csapatról az utolsó forduló előtt és rátette a Denverre (akik nem szeretnek nálunk játszani.)Szvsz. nincs para, csak nem voltunk jók (hogy finom legyek), különösen O oldalon. (A D 16 pontja jó teljesítmény ez ellen az O ellen is, annak ellenére, hogy Smith ellen a secondary néha teljesen elképzelés nélkül játszott.) Ami aggasztó, hogy úgy tűnik, hogy a csapat formája hanyatlik novemberhez képest. Az O-line teljesítménye pedig a szezon eleji szinte van és elfogadhatatlan, folyamatosan azt néztem, hogy Brady épkézláb állapotban kell-e fel.BurkusOktóber volt a fénypont, amikor dacból rohadtul megnyomták a srácok a meccseket. Egyértelmű volt, hogy végig nem lehet csúcson játszani, én örülök is neki, hogy még most jött az alapszakaszban egy kis bukkanó, és ennek ellenére nem állunk rosszul. Inkább most, mint a PO-ban, ahol egy hiba végzetes lehet. Remélem ez után a Jets elleni mérkőzés után is úgy szereplünk majd, mint az előző után, akkor pedig nem lesz ez rossz.Wyatt
Mindenki szerencséjére nem én vagyok a HC, de nekem nem lenne egyszerű döntés, hogy ezzel az OL-al kockáztatom-e Brady sérülését a sackkirály Bills D ellen vagy nem.
több mint 11 éve
Na most mindenki a Bengáls topicba menjen és sűrű köszi nektek posztot hagyjon ott! 😀 Csak sikerült a hazai pálya
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Szvsz. nincs para, csak nem voltunk jók (hogy finom legyek), különösen O oldalon. (A D 16 pontja jó teljesítmény ez ellen az O ellen is, annak ellenére, hogy Smith ellen a secondary néha teljesen elképzelés nélkül játszott.) Ami aggasztó, hogy úgy tűnik, hogy a csapat formája hanyatlik novemberhez képest. Az O-line teljesítménye pedig a szezon eleji szinte van és elfogadhatatlan, folyamatosan azt néztem, hogy Brady épkézláb állapotban kell-e fel.BurkusOktóber volt a fénypont, amikor dacból rohadtul megnyomták a srácok a meccseket. Egyértelmű volt, hogy végig nem lehet csúcson játszani, én örülök is neki, hogy még most jött az alapszakaszban egy kis bukkanó, és ennek ellenére nem állunk rosszul. Inkább most, mint a PO-ban, ahol egy hiba végzetes lehet. Remélem ez után a Jets elleni mérkőzés után is úgy szereplünk majd, mint az előző után, akkor pedig nem lesz ez rossz.

több mint 11 éve
le kell védetni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Szvsz. nincs para, csak nem voltunk jók (hogy finom legyek), különösen O oldalon. (A D 16 pontja jó teljesítmény ez ellen az O ellen is, annak ellenére, hogy Smith ellen a secondary néha teljesen elképzelés nélkül játszott.) Ami aggasztó, hogy úgy tűnik, hogy a csapat formája hanyatlik novemberhez képest. Az O-line teljesítménye pedig a szezon eleji szinte van és elfogadhatatlan, folyamatosan azt néztem, hogy Brady épkézláb állapotban kell-e fel.Ennyi. Nem értem ezt a parás hangulatot csak azért mert egy ponttal vertük a Jets-et. Évek óta nehéz meccseket játszunk Rexékkel, egy két kivételtõl eltekintve. A Def pedig jól játszott. Ha nem is elit szinten, de jól.nDRoA két NFC North meccsen a Pats menetrendje szerint alakultak a dolgok. Tegnap a Jets irányított. Más szóval, a Pats Offense teljesítménye a különbség. Ha mennek a hosszú és eredményes drive-ok, akkor az ellenfél támadóit ki tudjuk ütni a komfortzónájukból.Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀WyattTőle sok.
Stafford 264
Ciutler 227
És ez a két szám garbageban, prevent D ellen jött össze, nem élesben, fontos playek során.zinedine5
Érdemes megnézni a múlt heti statisztikát. Amíg tököltek Brady-ék a Dolphins ellen, Tannehill tudott jól játszani. Ahogy megjött az ihlet, vége is volt Tannehill MVP imágójának.
Most a Jets ellen is ez történt kicsiben. A 2. félidőre jobb lett az Off., de nem annyival, hogy teljesen kibillenjen Ryan gameplan-je. Viszont a D tudta hozni a kulcsplay-eket. Collins INT-je Jones majdnem sack-je miatt és Hightower -10 yard-os sack-je. Az i-re a pontot - mint már annyiszor - a ST tette fel. (Jó volt látni, hogy Ryan-ék mennyire be voltak szarva, hogy FG-t kell rúgniuk. Mondjuk, lassan mindenki így lesz vele.)
Ha annyira aprólékosan ismerném a dinasztia csapatát, mint a mostanit, akkor bátrabban mondanám, hogy ennyire magas szinten ennél kiegyensúlyozottabb csapata nem volt még BB-nek.tomi-tomi
több mint 11 éve
Nekem semmi meglepő nem volt abban, hogy ilyen meccs volt ez. Jetsnek kvázi ez volt a Super Bowl. Rex pedig mindig összeteszi úgy a védelmet, hogy mi szenvedjünk... épp ezért remélem én is, hogy elmegy valami TV-showba vagy legalábbis nem az AFC-ben kap állást.Meccsről: O falnak nagyon nehéz napja volt, de a Jets DLine bitang. Brady sem volt annyira éles, meg úgy az egész Offense elég súlytalan volt, onnantól kezdett el működni, hogy váltottunk up tempora. Védelem jó volt összességében, viszont pass rush szinte teljesen súlytalan még Chandler Jonessal is, bár egyedül ő képes hatékonyan nyomást generálni. Viszont ha ez nincs, akkor talán lehetne különböző blitz packegeket összeállítani, mert rossz volt nézni mennyi ideje volt Genonak. ST viszont megint nagyot alkotott a blokkolt FG-vel.
Még annyit, hogy nagyon hiányzik Edelman, Dola remek napot zárt, de nem tudjuk teljesen pótolni őt.
Billst szerintem viszonylag könnyedebben fogjuk verni és meglesz a 1st seed.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Ha annyira aprólékosan ismerném a dinasztia csapatát, mint a mostanit, akkor bátrabban mondanám, hogy ennyire magas szinten ennél kiegyensúlyozottabb csapata nem volt még BB-nek.tomi-tomiA 2003-as D ellen a többség félt játszani, de akkor mások voltak a szabályok. Ha a red zoneban, ha WR csúnyán nézett, a corner és a safety szépen elhantolta az 5 yardosnál és a bírók tartották hozzá a gyertyát. Ma, ha a védő közel megy, már zászlóeső. 8-)
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Azért engem meglepett, hogy a Jets így felszívta magát. Gyakorlatilag nekik már nem volt semmi döntő a meccsben mégis úgy játszottak, mintha a csoport győzelmük múlt volna rajta. Azt hittem Bradyt összetörik, mikor egyszerre hárman mentek neki. Remélem a Bills nem lesz ilyen kemény. Elég lesz a playoffban ilyen kemény meccs.
több mint 11 éve
Ennyi. Nem értem ezt a parás hangulatot csak azért mert egy ponttal vertük a Jets-et. Évek óta nehéz meccseket játszunk Rexékkel, egy két kivételtõl eltekintve. A Def pedig jól játszott. Ha nem is elit szinten, de jól.A két NFC North meccsen a Pats menetrendje szerint alakultak a dolgok. Tegnap a Jets irányított. Más szóval, a Pats Offense teljesítménye a különbség. Ha mennek a hosszú és eredményes drive-ok, akkor az ellenfél támadóit ki tudjuk ütni a komfortzónájukból.Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀WyattTőle sok.
Stafford 264
Ciutler 227
És ez a két szám garbageban, prevent D ellen jött össze, nem élesben, fontos playek során.zinedine5
Érdemes megnézni a múlt heti statisztikát. Amíg tököltek Brady-ék a Dolphins ellen, Tannehill tudott jól játszani. Ahogy megjött az ihlet, vége is volt Tannehill MVP imágójának.
Most a Jets ellen is ez történt kicsiben. A 2. félidőre jobb lett az Off., de nem annyival, hogy teljesen kibillenjen Ryan gameplan-je. Viszont a D tudta hozni a kulcsplay-eket. Collins INT-je Jones majdnem sack-je miatt és Hightower -10 yard-os sack-je. Az i-re a pontot - mint már annyiszor - a ST tette fel. (Jó volt látni, hogy Ryan-ék mennyire be voltak szarva, hogy FG-t kell rúgniuk. Mondjuk, lassan mindenki így lesz vele.)
Ha annyira aprólékosan ismerném a dinasztia csapatát, mint a mostanit, akkor bátrabban mondanám, hogy ennyire magas szinten ennél kiegyensúlyozottabb csapata nem volt még BB-nek.tomi-tomi
több mint 11 éve
A két NFC North meccsen a Pats menetrendje szerint alakultak a dolgok. Tegnap a Jets irányított. Más szóval, a Pats Offense teljesítménye a különbség. Ha mennek a hosszú és eredményes drive-ok, akkor az ellenfél támadóit ki tudjuk ütni a komfortzónájukból.Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀WyattTőle sok.
Stafford 264
Ciutler 227
Ha annyira aprólékosan ismerném a dinasztia csapatát, mint a mostanit, akkor bátrabban mondanám, hogy ennyire magas szinten ennél kiegyensúlyozottabb csapata nem volt még BB-nek.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Azért 210 passzolt yard ne legyen már sok 😀WyattTőle sok.
Rivers 189
De,
Stafford 264
Ciutler 227
És ez a két szám garbageban, prevent D ellen jött össze, nem élesben, fontos playek során.
több mint 11 éve
Rexyt leigazolhatnánk DC-nek. Megszünne a Shit hatás Bill ellen
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5Mindig nem lehet zárva Geno-majálisa, így ünnepekkor ki kell nyitni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
"Danny Amendola -- Receiver saw the most notable increase in playing time in the absence of Julian Edelman (concussion) and provided a spark at times on offense and also in the return game (39-yard return early in the second quarter set up the Patriots' first touchdown drive). " Végre egy ilyet olvashatok. (Up&down)
több mint 11 éve
Sztyopa
315
Hát ha az OAK így folytatja (és Thompkins), lehet,hogy a Buffalonak se lesz élet halál harc az utolsó forduló ellenünk.
Why so serious?
több mint 11 éve
Azért az durva, hogy a 2 legszorosabb W a Jets ellen volt... 1 és 2 pont
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Értem az elkeseredést az O-line-nal vagy az O-val kapcsolatban (bár nem értek vele egyet), de Geno Smith HOGY A VIHARBA PASSZOLHAT 210 YARDOT ELLENÜNK?zinedine5Sith trükk. Hadd maradjon ő a QB a Jets-nél.