New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
miért volt ez ennyire nehéz???😕NB2
mert a JETS ellen játszottunk 😊
paráztam ettől a meccstől mert hiába állnak rossz mérleggel ellenünk úgy is felszívják magukat 3 pontos győzelmet vártam előzetesen, de a lényeg a W 😀

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
miért volt ez ennyire nehéz???😕
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Miért és mikor került ki Dennard ennyire a képből?
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Inaktívok: Connolly, Edelman, Dennard, Blount, Arrington, White, DeveyApril Wine
Azért az kemény, hogy White, Dennard így is inaktív
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
Szerintem tartalékolunk már velük. Lehet játszhatnának, de...a többiek bizonyíthatnak, ők meg addig pihennek.

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Inaktívok: Connolly, Edelman, Dennard, Blount, Arrington, White, Devey
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
Rendeltem egy ilyet Kínából, de nekem nagy lett.

olx.hu/hirdetes/299nfl-new-england-patriots-full-cap-baseball-sapka-ID2SNlH.html#b73d7e3d31

Ha valakit érdekel írjon.
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
Amendola remélem hozza amit kell..
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Arrington, Edelman és Blount nem lesz ma.April Wine
Elő lép Tyms és Gray?DeX
Ryan, Amendola, Gray. Szvsz Butler újra mélyvízben lesz ma , sokszor látjuk majd Harvin mellett/mögött 😀gordon
Mi lehet az oka Tyms hanyagolásának szerintetek? Nem volt ő ám rossz...DeX
A "fly" rout-okon kívül nem is nagyon próbálkozunk nála mással. És ebből is 1 jött össze egész szezonban. Emlékeim szerint 2 INT is ment az irányába.
Ellenben run heavy, short yardage felállásoknál szívese visszük fel "ijeszgetésül" - azt gondolva, h rá tuti safety segítséggel figyelnek.

Egyébként idén állandó tendencia, hogy Tom mélységi dobásai 15-20 centivel szállnak el az elkapók előtt.
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Elő lép Tyms és Gray?DeX
Ryan, Amendola, Gray. Szvsz Butler újra mélyvízben lesz ma , sokszor látjuk majd Harvin mellett/mögött 😀gordon
Mi lehet az oka Tyms hanyagolásának szerintetek? Nem volt ő ám rossz...

több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Elő lép Tyms és Gray?DeX
először azt hittem, hogy Ryan Allen-re gondolsz 😀
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Adja a meccset a C8?polonic
Nem.
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Adja a meccset a C8?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Elő lép Tyms és Gray?DeX
Ryan, Amendola, Gray. Szvsz Butler újra mélyvízben lesz ma , sokszor látjuk majd Harvin mellett/mögött 😀
több mint 11 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Elő lép Tyms és Gray?

több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Arrington, Edelman és Blount nem lesz ma.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most lesem, hogy Brandon Graham sanszosan megy a piacra. Na neki amúgy tudnék majd örülni, ha jönne 😊

több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
OFF
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal. Hiányoznak innen a régi arcok, pl. viito, Danna... és még nagyon sok ember. Szerintem a pats.hu első "írói" közül még én és DoM maradtunk itt. OK én összesen 2 cikket írtam, a honlap indulásakor 😊

ON
Gyulus
Dobjatok össze egy tesztet, 90%felett elérők méltók lesznek hozzászólás írására, 70% felett csak olvashatnak, a maradékkal mi meg elhúzunk a pi...a?NB2
Na ez tök felesleges volt! Speciel én még arra is emlékszem, amikor GSN aktívan írogatott az Index topicban és itt is. Mérhetetlenül sajnálom, hogy mostanság már nem osztja meg a gondolatait a játékkal és a csapattal kapcsolatban. A draftról, prospectekről évekig tőle jöttek a legjobb infók. Ráadásul nekem több szezonon át segített, hogy nézni tudjam a meccseket.

Szóval ezektől az emberektől az elmúlt tíz egynéhány évben nagyon sokat tanultam erről a sportról, a Patriotsról. Nekem is hiányoznak a hozzászólásaik!

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
Nem csodálom, hogy egyre kevesebben írnak a régiek közül...nDRo
És ez melyik csapattopicra nem igaz?
Tudod így működik a világ.
Mindig jönnek az újak, kikopnak a régiek.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
OFF
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal. Hiányoznak innen a régi arcok, pl. viito, Danna... és még nagyon sok ember. Szerintem a pats.hu első "írói" közül még én és DoM maradtunk itt. OK én összesen 2 cikket írtam, a honlap indulásakor 😊

ON
Gyulus
Dobjatok össze egy tesztet, 90%felett elérők méltók lesznek hozzászólás írására, 70% felett csak olvashatnak, a maradékkal mi meg elhúzunk a pi...a?
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tymst egyértelműen mélységi passzokra használjuk, az meg olyan sok nincs, mondjuk így is lehetett volna múltkor is elkapása. Jó, egyszer volt egy rövidebb játék is, de azt elejtette sajna. Én mondjuk szurkolok neki 😊
Wrighttal együtt hozhatnának valami pluszt a PO-ra. Vagy mondjuk Dola... 😊

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊
Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ezWyatt
OFF

ON
az Easley IR annyira szerintem nem érint minket súlyosan.
Ellenben a WR állomány totálisan elfogyott a Thompkins cuttal és Dobson IR-rel, készüljetek egy Boyce PS--> gameday roster igazolásra. LaFell szvsz játszik, Edelman azonban inkább hagyja ki a mai meccset, friss agyrázkódással.

Bármennyire is váltottunk 2 TE, 2 WR-re, 4 WR rohadtul kevés...Gyulus
Szerintetek miért nem kap több lehetőséget Tyms és Wright? Ha valamikor, most - meg a Bills meccsen, ha jól alakul a hétvége - eljöhet az idő, hogy sokkal magasabb snapszámot kapjanak.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azzal együtt, hogy hasonlóan érzem én is, azért "Brady az isten" témában ez a topik évekkel ezelőtt is képes volt orbitális fingreszelésre.😀
Bizony, sokan hiányoznak. Gyulus névsorát kiegészíteném. Lucas is nagy hiányzó.tomi-tomi
És azért volt 4-5 éve egy Tebow nevű gyerek is. Meg a Steelers topic Soldi vs a világgal, és sorolhatnám. 😀

A nosztalgia csodákra képes. A múlt tocsikjait elfelejtjük, és a gorenje turizmus is kedves emlékké nemesül. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OFF
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal. Hiányoznak innen a régi arcok, pl. viito, Danna... és még nagyon sok ember. Szerintem a pats.hu első "írói" közül még én és DoM maradtunk itt. OK én összesen 2 cikket írtam, a honlap indulásakor 😊 Gyulus
Amikor én regisztráltam ide - és az előtt is, mert eleinte csak read only üzemmódban voltam - élmény volt olvasni a hozzászólásokat. Ezzel persze nem a mostani felhasználók ténykedését szeretném kritizálni, de sokkal több a fölösleges vita, és gyakran csak a fingreszelés megy... (pl.: Brady kiégett blablabla)nDRo
Azzal együtt, hogy hasonlóan érzem én is, azért "Brady az isten" témában ez a topik évekkel ezelőtt is képes volt orbitális fingreszelésre.😀

Bizony, sokan hiányoznak. Gyulus névsorát kiegészíteném. Lucas is nagy hiányzó.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
Szerintem nem csak a nosztalgia mondatja velem, hogy 4-5 (vagy akár 7-8) évvel ezelőtt nagyon más volt itt a színvonal.Gyulus
és 1) vissza is szoktad olvasni azokat a kommenteket összehasonlításként, 2) te ugyanott tartasz, mint 7-8 évvel ezelőtt? Amúgy ha x ember abbahagyja a fórumozást, mert y ember kevésbé ért hozzá, akkor azon mi csodálkozni való van, ha az y-t követő z és a többiek nem érnek fel x+x év "színvonalához"?

Pats topic 8 évvel ezelőtt
 web.archive.org/web/20081210114205/http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=7

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal