New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Rookie év 56 elkapás/709 yard és 7 TD. Olyan teljesítmény mint Deckeré, Brandon Marshallé, jobb mint Bowe-é vagy Reggie Wayne-é. Ez meg nem érv, amit felhoztál, különösen, amikor már tavaly látszott, hogy nem volt egyik sem sikeres döntés. És hányszor volt 1-2. DB pick úgy, hogy az előző egy-két évben is volt?Tavaly miből látszott, hogy Dobson rossz döntés volt?? 12 meccsen 37 elkapásból 519 yard és 4 TD - összehasonlításul Branch újonc évében: 43 elkapás 483 yard és 2 TD. (Ő volt a BB éra legjobban bevált, Pats által draftolt WR.)
Ward pedig SS - abszolút hiányposzt Harrison távozása óta, Chung pedig nem volt a csapatnál (és azt gondolom, mindenki számára kellemes meglepetés.)Burkus
Chung-ot április 3-án szerződtették.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ja értem, szóval a draft előtt tudtuk, hogy Matthews a PHILADELPHIÁNÁL be fog válni, azt is hogy Easley nem (wtf), és azért kellett volna SS-t húzni, mert nem tudtuk, hogy Chung (jó) lesz.Rookie év 56 elkapás/709 yard és 7 TD. Olyan teljesítmény mint Deckeré, Brandon Marshallé, jobb mint Bowe-é vagy Reggie Wayne-é. Ez meg nem érv, amit felhoztál, különösen, amikor már tavaly látszott, hogy nem volt egyik sem sikeres döntés. És hányszor volt 1-2. DB pick úgy, hogy az előző egy-két évben is volt?Ez miből tűnik ki?Úgy tűnik, vele talán sikerült volna végre egyszer jó elkapót választani...Burkus😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomiMégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonÉn Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
Egy előző évi 2. körös és 4. körös választásra ráhúzni egy első köröst, konkrétan a 2. körösöd szerepére? Ezt most tényleg komolyan gondoljátok??tomi-tomi
Ward pedig SS - abszolút hiányposzt Harrison távozása óta, Chung pedig nem volt a csapatnál (és azt gondolom, mindenki számára kellemes meglepetés.)Burkus
De még ezt amúgy úgy ahogy el tudom fogadni, mert SS tényleg kellett

több mint 11 éve
Rookie év 56 elkapás/709 yard és 7 TD. Olyan teljesítmény mint Deckeré, Brandon Marshallé, jobb mint Bowe-é vagy Reggie Wayne-é. Ez meg nem érv, amit felhoztál, különösen, amikor már tavaly látszott, hogy nem volt egyik sem sikeres döntés. És hányszor volt 1-2. DB pick úgy, hogy az előző egy-két évben is volt?Ez miből tűnik ki?Úgy tűnik, vele talán sikerült volna végre egyszer jó elkapót választani...Burkus😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomiMégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonÉn Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
Egy előző évi 2. körös és 4. körös választásra ráhúzni egy első köröst, konkrétan a 2. körösöd szerepére? Ezt most tényleg komolyan gondoljátok??tomi-tomi
Ward pedig SS - abszolút hiányposzt Harrison távozása óta, Chung pedig nem volt a csapatnál (és azt gondolom, mindenki számára kellemes meglepetés.)
több mint 11 éve
Attól tartok, hogy itt egyre többen gondolnak komolyan számodra (és számomra) igencsak meglepő dolgokat 😊Nem baj, majd ha elkezdenek GM-ként gondolkodni, akkor majd lehet, hogy változik ez

több mint 11 éve
Ez miből tűnik ki?Úgy tűnik, vele talán sikerült volna végre egyszer jó elkapót választani...Burkus😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomiMégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonÉn Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
Egy előző évi 2. körös és 4. körös választásra ráhúzni egy első köröst, konkrétan a 2. körösöd szerepére? Ezt most tényleg komolyan gondoljátok??
(Más kérdés, hogy Hörni bandatag múltját/jelenét nem észre venni ritka nagy hiba volt, amit anno azzal magyaráztak, hogy egy angol lett a Pats biztonsági főnöke a korábbi bostoni ex-rendőr helyett, akinek nem voltak meg a forrásai...) Emlékszem, akkor azon hörgött mindenki, hogy milyen álszent a liga, mindenki kokszol mint a gép és egy kis füvön meg ilyen látványos kiakadás van. Lehet, hogy a többiek többet tudtak.Hogyne, mindenki tudott Hörni bandatagságáról, már a 2012-es kettős gyilkosság idején is, csak szándékosan nem szóltak a bostoni rendőrségnek sem, hadd szopjon vele a Pats. Előbb-utóbb csak belekeveredik ez a fasz még egy gyilkosságba.
Burkus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Úgy tűnik, vele talán sikerült volna végre egyszer jó elkapót választani...😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.tomi-tomiMégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonÉn Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Én is úgy emlékszem - és ebben erősítenek meg a netről visszaolvasható cikkek - hogy a TE poszt volt kivételesen mély azon a drafton, Gronkot, Greshamet és Hörnit tartotta mindenki kiemelkedő tehetségnek. Hörniről akkor azt cikkezték, hogy füvezett az egyetemen többször, ezért csúszhat, de akkor senki sem gondolta, hogy a kettőt meg tudunk szerezni a háromból. (Más kérdés, hogy Hörni bandatag múltját/jelenét nem észre venni ritka nagy hiba volt, amit anno azzal magyaráztak, hogy egy angol lett a Pats biztonsági főnöke a korábbi bostoni ex-rendőr helyett, akinek nem voltak meg a forrásai...) Emlékszem, akkor azon hörgött mindenki, hogy milyen álszent a liga, mindenki kokszol mint a gép és egy kis füvön meg ilyen látványos kiakadás van. Lehet, hogy a többiek többet tudtak.Azért nekem Gronknál se rémlik annyira, hogy benne volt a nagy impact lehetősége. Csak ez utólag jött ki. Egyébként egy korrekt kezdő TE-nek tartották. Senki se gondolta, hogy a liga egyik legjobb játékosa lehet. Ennyi pedig Easley-ben is benne volt, hogy ha egészséges lesz akkor egy korrekt kezdő játékos.tamasboldizsarÉn úgy emlékszem, hogy igencsak benne volt a potenciál. Meg az is benne volt, hogy a korábbi hátsérülése miatt végleg elveszítjük egy fél szezon után. Szóval volt benne kockázat. Nekünk muszáj néha ilyen kockázatot vállalni. Hogy ne menjek messzire, ugyanabban az évben 4. körben Hernandez. Őt az előélete miatt nem vállalták be és be is jött sajnos.Kollega
Jordan Matthews vagy Jimmie Ward.
több mint 11 éve
😀 Ez igen! A Pats-nél hagyományosan a legjobban beváló posztra húzni! Ne kockáztassunk, menjünk biztosra, az se zavarjon meg senkit, hogy tavaly duplán húztunk elkapót, tök jó eredménnyel.Mégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonÉn Jordan Matthews WR-t.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Szerintem itt alapvetően más a felfogás sok fórumozó és BB között.Így van. A franchise szempontjából épp az lehet a cél, hogy a poszt-Brady korszakban se legyen túl nagy a visszaesés (ha lehet, maradjon PO-contender a csapat).
Sok ember azt várná, hogy Brady utolsó éveiben, kvázi all-in módban még próbáljunk meg legalább egy gyűrűt összehozni. Ez a short-term stratégia míg BB-ék inkább long-term stratégiában gondolkoznak és olyan játékosokat húznak vagy olyan lépéseket tesznek, ami nem feltétlen azonnali javulást eredményez, hanem később érik be. ervinator
A recepttel az elmúlt tizenkét évben több ízben is nyertek SB-t: megbízható (nem elit) QB, stabil futójáték és betonvédelem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Mégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?BostonEasley 1/29 volt.
( espn.go.com/nfl/player/_/id/16721/dominique-easley )
Én Jordan Matthews WR-t.
több mint 11 éve
Szerintem itt alapvetően más a felfogás sok fórumozó és BB között. Sok ember azt várná, hogy Brady utolsó éveiben, kvázi all-in módban még próbáljunk meg legalább egy gyűrűt összehozni. Ez a short-term stratégia míg BB-ék inkább long-term stratégiában gondolkoznak és olyan játékosokat húznak vagy olyan lépéseket tesznek, ami nem feltétlen azonnali javulást eredményez, hanem később érik be.
Gronk-Easley tökéletes párhuzam. Most aligha cserélnénk el Gronkot pedig rengeteg kockázat volt benne és ha esetleg korábban derékba tört volna a karrierje, akkor sok ember felhozná, hogy minek kellett ilyen játékost húzni 2. körben. Ehelyett megkaptuk a liga legjobb (egyik legjobb) TE-jét.
Easleyben is hatalmas potenciált látnak és ha jövőre hoz egy pro bowler szezont, akkor senki sem fogja bánni, hogy őt húztuk. Akkor sem fogja senki bánni, hogyha idén megnyerjük a Super Bowlt.
Hörnivel is kockáztattunk és az is eredményes volt, hiszen ameddig játszott, addig a 2 TE-s felállásokkal szinte a teljes ligát megvertük. Kár, hogy nála pont a nagy szerződése után jött elő, amitől tartottak, de addig nagy upgrade volt.
Bárkit is húztunk volna idén első körben, nem garantálta volna, hogy egyrészt többet tud hozzátenni a játékhoz mint Easley, másrészt nem IR-n fejezte volna be a szezont.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Jogos! Visszaolvasva félreértettem gordont,azt hittem arra céloz,hogy általában véve 1/30-ra OL-t minek húznának,de persze ez baromság,nyilván arra gondolt,hogy konkrétan nekünk milyen OL ember kellett volna ott. Bocs a felreértésért. Boston kérdésére válaszolva,annál amit Easley ebben a szezonban nyújtott bki többet hozott volna.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Egy giga nagydarab Dt -t hoznék aki képes generálni nyomást a Qb-ra, vagy egy SS. +Lb is elférne mert a kezdők rendeben vannak még HT is 😀, de utánuk nagy az űr! Easleyvel kapcsolatban nem is értem mit gondolt a coach team. Már ilyen fiatalon beszedni 2 ilyen térdsérülést és elvárni tőle egy 1.körös pickben rejlő lehetőséget hát.....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Mégis írjatok már egy nevet, hogy Ti kit húztatok volna 1/30-ra?
Do your job
több mint 11 éve
LolGordon,Nate Solder 1/17-en... Rémlik? Nyilván felfogásokról vitázunk-ami nem baj- és én szándékosan nem csak az Easley pickről beszéltem,hanem felsoroltam,csak az elmúlt két évből 4 olyan játekost akit 1-4 körben húztunk és az idei szezonra semmilyen kihatással nincsenek. A SB az én felfogásomban többek között pont azon is dől el,hogy addigra már sérülésektől tizedelt csapatoknál kinél erősebb a depth. És itt nem értek egyet tomival,hogy igenis lehet hogy a SB pont az e 4 hely bmelyikén húzható tetszőleges játékos pici plusz teljesítményén múlik. Őszintén szólva az pedig ,hogy TB után 9-7es vagy 7-9es mérlegünk lesz-e kurvára nem tud érdekelni,ennél többet viszont pl egy Easley akármennyire is beválik,nem fog tudni befolyásolni. Így is ,úgy is szurkolni fogok a csapatnak.(Btw amikor Easley játszott,akkor sem láttam benne azt a rohadt nagy upgrade-et,ami miatt ne lehett volna elmulasztani)kolok1972értett vele egyet.... Én továbbra is tartom, hogy ennyi need-el (OL, LB, DE, SS) nagy marhaság volt a pick, különösen egy ilyen sérült és sérülésre hajlamos játékos .BurkusBurkus, 1/30 on OL-t ? Minek? Minőséget találhatsz később is (Stork..pl), LB? HT, Collins és Mayo mellé, mikora playek 80%-ban két LB-s felállással nyomjuk? DE? 1/30-on? Jó már nincs, mélység miatt elég később húzni projektet. SS? Top15ben alig találsz olyan DB-t aki azonnali upgradet jelent.
A letradehez partner is kell.
1/30on kevés needel húzhatsz rizikós picket, behúztuk és még simán be is jöhet jövőre. Én Dobson-t sem írnám le, láttuk tavaly, hogy mit tud.
TB után is lesz élet, kicsit sok már ebből a most kell SB-t nyerni ameddig ő játszik dumából.gordon
Kicsit bővebben:
Az LT rohadt fontos poszt, kb az irányító után a pass rusher mellett a legfontosabb. Ott nem feltétlenül kukázott embereket keresnek azért. De. Nekünk van LT-nk, RT-nk. Belső OL-t pedig találni később is, mert azok nem azok a posztok, amelyeket mindenki lerabol az elején, mert olyan rohadtul fontosak.
A többivel sem értek túlnyomó többségben egyet, de ez volt az, amire muszáj volt reagálni

több mint 11 éve
Gordon,Nate Solder 1/17-en... Rémlik? Nyilván felfogásokról vitázunk-ami nem baj- és én szándékosan nem csak az Easley pickről beszéltem,hanem felsoroltam,csak az elmúlt két évből 4 olyan játekost akit 1-4 körben húztunk és az idei szezonra semmilyen kihatással nincsenek. A SB az én felfogásomban többek között pont azon is dől el,hogy addigra már sérülésektől tizedelt csapatoknál kinél erősebb a depth. És itt nem értek egyet tomival,hogy igenis lehet hogy a SB pont az e 4 hely bmelyikén húzható tetszőleges játékos pici plusz teljesítményén múlik. Őszintén szólva az pedig ,hogy TB után 9-7es vagy 7-9es mérlegünk lesz-e kurvára nem tud érdekelni,ennél többet viszont pl egy Easley akármennyire is beválik,nem fog tudni befolyásolni. Így is ,úgy is szurkolni fogok a csapatnak.(Btw amikor Easley játszott,akkor sem láttam benne azt a rohadt nagy upgrade-et,ami miatt ne lehett volna elmulasztani)értett vele egyet.... Én továbbra is tartom, hogy ennyi need-el (OL, LB, DE, SS) nagy marhaság volt a pick, különösen egy ilyen sérült és sérülésre hajlamos játékos .BurkusBurkus, 1/30 on OL-t ? Minek? Minőséget találhatsz később is (Stork..pl), LB? HT, Collins és Mayo mellé, mikora playek 80%-ban két LB-s felállással nyomjuk? DE? 1/30-on? Jó már nincs, mélység miatt elég később húzni projektet. SS? Top15ben alig találsz olyan DB-t aki azonnali upgradet jelent.
1/30on kevés needel húzhatsz rizikós picket, behúztuk és még simán be is jöhet jövőre. Én Dobson-t sem írnám le, láttuk tavaly, hogy mit tud.
TB után is lesz élet, kicsit sok már ebből a most kell SB-t nyerni ameddig ő játszik dumából.gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
(Én nem hiányolom annyira azokat a mélységi bombákat, az nem Brady erőssége.)tomi-tomiAzért voltak abból is nagy játékok
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Azért nekem Gronknál se rémlik annyira, hogy benne volt a nagy impact lehetősége. Csak ez utólag jött ki. Egyébként egy korrekt kezdő TE-nek tartották. Senki se gondolta, hogy a liga egyik legjobb játékosa lehet. Ennyi pedig Easley-ben is benne volt, hogy ha egészséges lesz akkor egy korrekt kezdő játékos.tamasboldizsarÉn úgy emlékszem, hogy igencsak benne volt a potenciál. Meg az is benne volt, hogy a korábbi hátsérülése miatt végleg elveszítjük egy fél szezon után. Szóval volt benne kockázat. Nekünk muszáj néha ilyen kockázatot vállalni. Hogy ne menjek messzire, ugyanabban az évben 4. körben Hernandez. Őt az előélete miatt nem vállalták be és be is jött sajnos.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
... ameddig a future HoF irányítónk vezeti a csapatot, célszerű lenne azonnali erősítést jelentő játékosokat draftolni, hogy segítsék elérni a végső sikert. Az Easley picket Görcs kollégához hasonló mélyre látó szakemberek bizonyára átlátták és megértették a maga nagyszerűségében, az amerikai szaksajtó akkor sem és most sem értett vele egyet.... Burkus(Az a helyzet, hogy itt mindannyian Görcs kollégához hasonló, mélyre látó szakemberek vagyunk. Sőt, az amerikai szaksajtó is szintén zenész. TB néhány éve mondta Harrison egyik szakkommentárjára, hogy nagyon szereti Harrison-t, de (már) fogalma sincs arról, hogy mi folyik a csapatnál.)
Ha megosztanád velünk, hogyan kell azonnali erősítést jelentő játékosokat draftolni, akkor talán megérthetnénk, hogy mi nem tetszik Neked. Most úgy tűnik, hogy szerinted létezik egy ilyen biztos megoldás, csak a Pats FO nem használja.
A most joggal istenített Hightower milyen azonnali erősítést jelentett pályafutásának első két évében? Még provokatívabb leszek, Gronk előretudott sérülékenysége mennyiben gátolta a végső siker elérését? Chung (egyébként nem lett kivágva) és Spikes közül az egyik miért bust, a másik miért nem? Figyelembe véve, hogy mindketten ugyanúgy végezték nálunk?
Még sorolhatnám hosszasan a példákat. Azt szeretném mondani, hogy általában a csapatépítés, és különösen a draft nem egzakt tudomány, amit képletekkel le lehet írni. Minden csapatnál előfordul negatív esemény is, pozitív is. Ha csak ezekre fókuszálunk az összkép helyett, akkor fals képet látunk. Például BB a kukamester, holott azért lehet sorolni a neveket, amikor balul ütött ki a kukázás (Ocho, BigAl).
Ha a Pats roster-ét, annak változását/fejlődését nézem, akkor összességében teljesen rendben van a csapat építése, fejlesztése. Voltak nehez(ebb)en elfogadható lépések - Easley draft, Amendola szerződése, Welker elengedése, Mankins elcserélése stb. -, de a mérleg másik serpenyőjébe is tegyük bele a bevált húzásokat - instant kezdő C húzása 4. körben, Edelman megtartása, LaFell szerződése, ritkán látható minőségű és mélységű Sec összeterelése, Chandler Jones/Hightower/Collins tehetség gondozása stb.
Nekem tetszik ez a csapatépítési filozófia, amibe az is belefér, hogy kockázatosabb TOP10 tehetséget behúzunk az első kör végén. Egyszerűen megtehetjük, mert szerintem egyáltalán nem Easley vagy ott elérhető tetszőleges játékos hiányán fog múlni, hogy idén lesz-e SB győzelem vagy nem.
én anno a drafton ölni tudtam volna egy Benjamin pickértOka lehet annak, hogy BB nem húz első körben WR-t. Az egyik legrosszabban beváló poszt a Pats-nél a CB mellett.
persze már akkor se volt semmi realitása(tudtuk hogy nem lesz bent, de ha bent lett volna se húznánk), de hát mégis csak 1 pick volt Easley és közte...
jó volna még egyszer megnézni TB-t egy Moss szerű zsenivel mire lenne megint képes (nekem kicsit hiányoznak azok a mély passzok 😀 )ZERO_L
Hajlok arra, hogy ebben nem kis szerepe van Brady-nek, Brady maximalizmusának. Gronk a mostani interjújában mesélte, hogyan viselkedett vele Brady újonc évében. Ordibált vele állandóan, majd egyszer odament hozzá és elmagyarázta neki, hogy látja benne a tehetséget és ezt szeretné belőle kihozni. Gronk váltója jó irányba állt (ha egy ekkora irányító ennyit lát bennem, akkor hiszek neki, és meg is fogom mutatni), egy primadonna alkatú WR könnyen mondhatja/gondolhatja azt, hogy a rendkívüli tehetségével mindenki tisztában van, mi a faszért ordibál velem emiatt, inkább dobjon pontosabban.
Moss kivételével soha nem volt a csapatban sztár elkapó, szerintem nem is lesz. Ide jó munkásember mentalitás kell - Moss is, Branch is addig maradhatott, ameddig ezt tudta mutatni. Ez a Givens-ek, Welker-ek, Edelman-ok, LaFell-ek csapata.
(Én nem hiányolom annyira azokat a mélységi bombákat, az nem Brady erőssége.)
több mint 11 éve
Tisztában vagyok vele, nem is az RB-picket sajnálom, én is húztam mindenhová 😊Hú, ezt az iróniát én is benyaltam most 😀White a futó rookie szerződések vége miatt lett húzva. Más kérdés, hogy fogalmunk nincs mit tud, vagy ha már ízlelgetjük ezt a szót, mekkora potenciál van benne.zinedine5
Btw, Easleyről a legtöbb helyen azt írták, hogy ha nincs a sérülés, akkor Donald-szint. Na, az meg kb DRoY. Csak ő megsérült, ezért nem top 10 körüli pick kellett érte, hanem elég volt egy 1. kör vége is. Márpedig, ha ezt a tehetségbeállítást elfogadjuk, akkor hótziher, hogy jövőre az első kör végi pickünkkel nem szereztünk volna ilyet. És tök jó példa Gronk, ott is ott volt az óriási lehetőség, de a sérülés miatt csúszott.
Ha Easleyből lehet egy Donaldhoz hasonló játékos, és az az ára, hogy egy évet várni kell rá, akkor őszintén szólva szarok én a farmra. Mert ez volt annak az ára, hogy 1. kör végén megszerezhettük. Így meg legalább idén már szokta a rendszert, jövőre nem lesz teljesen ismeretlen, és egy jó TC-vel simán állatkodhat. Jövőre nem tudtunk volna hozni a végén egyből sztárt, csak megint olyat, aki majd az lehet, mert valamiért csúszott. Aztán akkor megint az lesz a hiszti, hogy miért nem húzunk egyből kezdőt. Csak mondjuk vagyunk abban a helyzetben, hogy simán bevállalhatunk ilyen húzásokat, mert ha bejön, akkor rohadt nagyot nyerünk, viszonylag alacsony kockázattal. És ezerszer inkább egy Gronk két-három húzásból, mint egy olyan, aki kevesebbet hagy ki, de max jó középszer lesz belőle. Persze idén jobb lett volna, ha van egy jelenleg jobb, és mindenképpen egészségesebb játékos, aki érkezik, csak mondjuk hosszú távon lehet, hogy sokkal jobban járunk, ha a tehetséget toljuk előtérbe. Nem azt mondom, hogy innentől minden szétszakadt embert húzzunk be mindenhol, de ahol akkora a lehetőség, hogy simán lehetne top 10-es pick is akár, azt nem fogom bánni, ha behúzzuk az első körben.
Engem az idei drafton egyelőre egyedül a White-pick zavar. Easley már idén mutatta, hogy életképes lehet, remélem jövőre teljesen egészséges lesz, Garoppolo marha biztatóan indított, Stork is kezdi mutogatni, miért őt akartuk (lehet, hogy nálunk Linsley nem lenne ekkora állat, lehet, hogy igen), és Fleming is jó volt, amikor 6. OL-ként használtuk (6. körtől meg tök jó, ha esik már valami, azokat nem figyelem most)Wyatt
Csak szimplán White nem tetszett már az elején sem, a PS-ben nagyon gyenge volt, azóta pedig előbb játszik egy UDFA és egy szezon közben kukázott ember, mint ő, pedig volt, amikor rohadtul nem volt senki, és meg lett volna a lehetősége. De nekem ő nem tetszik eddig, pedig a futó nem a legbonyolultabb poszt, hogy arra kelljen fogni, hogy sok a tanulnivalója. De legyen jó jövőre, én fogok neki a legjobban örülni, ha mégis rámcáfol

több mint 11 éve
én anno a drafton ölni tudtam volna egy Benjamin pickértpersze már akkor se volt semmi realitása(tudtuk hogy nem lesz bent, de ha bent lett volna se húznánk), de hát mégis csak 1 pick volt Easley és közte...
jó volna még egyszer megnézni TB-t egy Moss szerű zsenivel mire lenne megint képes (nekem kicsit hiányoznak azok a mély passzok 😀 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Hú, ezt az iróniát én is benyaltam most 😀White a futó rookie szerződések vége miatt lett húzva. Más kérdés, hogy fogalmunk nincs mit tud, vagy ha már ízlelgetjük ezt a szót, mekkora potenciál van benne.
Btw, Easleyről a legtöbb helyen azt írták, hogy ha nincs a sérülés, akkor Donald-szint. Na, az meg kb DRoY. Csak ő megsérült, ezért nem top 10 körüli pick kellett érte, hanem elég volt egy 1. kör vége is. Márpedig, ha ezt a tehetségbeállítást elfogadjuk, akkor hótziher, hogy jövőre az első kör végi pickünkkel nem szereztünk volna ilyet. És tök jó példa Gronk, ott is ott volt az óriási lehetőség, de a sérülés miatt csúszott.
Ha Easleyből lehet egy Donaldhoz hasonló játékos, és az az ára, hogy egy évet várni kell rá, akkor őszintén szólva szarok én a farmra. Mert ez volt annak az ára, hogy 1. kör végén megszerezhettük. Így meg legalább idén már szokta a rendszert, jövőre nem lesz teljesen ismeretlen, és egy jó TC-vel simán állatkodhat. Jövőre nem tudtunk volna hozni a végén egyből sztárt, csak megint olyat, aki majd az lehet, mert valamiért csúszott. Aztán akkor megint az lesz a hiszti, hogy miért nem húzunk egyből kezdőt. Csak mondjuk vagyunk abban a helyzetben, hogy simán bevállalhatunk ilyen húzásokat, mert ha bejön, akkor rohadt nagyot nyerünk, viszonylag alacsony kockázattal. És ezerszer inkább egy Gronk két-három húzásból, mint egy olyan, aki kevesebbet hagy ki, de max jó középszer lesz belőle. Persze idén jobb lett volna, ha van egy jelenleg jobb, és mindenképpen egészségesebb játékos, aki érkezik, csak mondjuk hosszú távon lehet, hogy sokkal jobban járunk, ha a tehetséget toljuk előtérbe. Nem azt mondom, hogy innentől minden szétszakadt embert húzzunk be mindenhol, de ahol akkora a lehetőség, hogy simán lehetne top 10-es pick is akár, azt nem fogom bánni, ha behúzzuk az első körben.
Engem az idei drafton egyelőre egyedül a White-pick zavar. Easley már idén mutatta, hogy életképes lehet, remélem jövőre teljesen egészséges lesz, Garoppolo marha biztatóan indított, Stork is kezdi mutogatni, miért őt akartuk (lehet, hogy nálunk Linsley nem lenne ekkora állat, lehet, hogy igen), és Fleming is jó volt, amikor 6. OL-ként használtuk (6. körtől meg tök jó, ha esik már valami, azokat nem figyelem most)Wyatt
több mint 11 éve
Hú, ezt az iróniát én is benyaltam most 😀Btw, Easleyről a legtöbb helyen azt írták, hogy ha nincs a sérülés, akkor Donald-szint. Na, az meg kb DRoY. Csak ő megsérült, ezért nem top 10 körüli pick kellett érte, hanem elég volt egy 1. kör vége is. Márpedig, ha ezt a tehetségbeállítást elfogadjuk, akkor hótziher, hogy jövőre az első kör végi pickünkkel nem szereztünk volna ilyet. És tök jó példa Gronk, ott is ott volt az óriási lehetőség, de a sérülés miatt csúszott.
Engem az idei drafton egyelőre egyedül a White-pick zavar. Easley már idén mutatta, hogy életképes lehet, remélem jövőre teljesen egészséges lesz, Garoppolo marha biztatóan indított, Stork is kezdi mutogatni, miért őt akartuk (lehet, hogy nálunk Linsley nem lenne ekkora állat, lehet, hogy igen), és Fleming is jó volt, amikor 6. OL-ként használtuk (6. körtől meg tök jó, ha esik már valami, azokat nem figyelem most)

több mint 11 éve
Azért nekem Gronknál se rémlik annyira, hogy benne volt a nagy impact lehetősége. Csak ez utólag jött ki. Egyébként egy korrekt kezdő TE-nek tartották. Senki se gondolta, hogy a liga egyik legjobb játékosa lehet. Ennyi pedig Easley-ben is benne volt, hogy ha egészséges lesz akkor egy korrekt kezdő játékos.
több mint 11 éve
értett vele egyet.... Én továbbra is tartom, hogy ennyi need-el (OL, LB, DE, SS) nagy marhaság volt a pick, különösen egy ilyen sérült és sérülésre hajlamos játékos .BurkusBurkus, 1/30 on OL-t ? Minek? Minőséget találhatsz később is (Stork..pl), LB? HT, Collins és Mayo mellé, mikora playek 80%-ban két LB-s felállással nyomjuk? DE? 1/30-on? Jó már nincs, mélység miatt elég később húzni projektet. SS? Top15ben alig találsz olyan DB-t aki azonnali upgradet jelent.
TB után is lesz élet, kicsit sok már ebből a most kell SB-t nyerni ameddig ő játszik dumából.