New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Chandler Jones és Dont'a Hightower játszik a Dolphins ellen.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Alakul az a karácsonyi ajándék (Y)
gordon
Na, fél óra alatt csak sikerült működésre bírni ezt a romhalmazt^^
Jó lenne egy futott yard/meccs átlagban a top 10-ben lenni, de sokkal fontosabb a futásonkénti átlag, igaz, ez is javult azért rendesen. Pl a Steelersszel nem cserélnék, hiába van előrébb, szimplán csak kevesebbet futnak darabra ellenük, mert passzokkal is lehet haladni ellenük (100.3-as QB-rate-et engednek!!). Mint a Colts elleni meccs előtt is mondtam, hiába a kevés összyard, amit engednek, kísérletenként nagyon sok az, és rá is feküdtünk rendesen
Kísérletenkénti átlagban 4.1-gyel most a 13. helyen állunk, de 3.9-cel már holtversenyben a 7. helyen lennénk, szal ez már nem olyan rossz, miközben a passz elleni védekezés sem gyenge éppen, még pass rush nélkül sem (83.9-es QB-rate, a 8. legjobb). Szóval ha picit még javulna a futás elleni, miközben a passz elleni sem romlana (vagy éppen javulna), akkor lehetne egy összességében top 5-ös csapatrész is
Ami aggasztóbb, hogy a Denver ellen ennyire nem lehet futni, és hogy nagyon beindult sajna a futójátékuk is

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Alakul az a karácsonyi ajándék (Y)
több mint 11 éve
Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.kolok1972
Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..Muck
Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj,hogy minden egyes szezonnal amivel egy elméletileg impact játékosnak hozott playa-mert az elso körben olyat hoznak-nem tud a csapat játékához hozzátenni semmit,azzal egy szezonnal kevesebb esélyt ad TB-nek ( és ezzel az egész csapatnak) az újabb gyűrűre. Easleyt ugy hoztak a draftrol h elméletileg rendben van a térde. Mitől lenne nagyobb esély hogy egy újabb offseason után előrébb lesz? DHT-vel is az a bajom ,hogy a csapat szempontjából 2 szezon elment a kukába ,mire értékelhetőt tudott nyújtani. Akkor amikor van egy HoF irányítod,akinek csak pár éve van hatra,sztem ez luxus.kolok1972
Easley-t nem erre a szezonra hoztuk, csak ugye elment Kelly. A draft idején épülgetett fel a térdsérüléséből közel sem volt 100%-os ha az lett volna akkor nem csúszott volna le hozzánk. Jó lesz ő csak fel kell építeni, ehhez kell legalább egy év. Folyamatosan top25 felett húzunk, nehéz ott már azonnali impact playat hozni, szvsz top10 felett már lutri a draft de sokszor még alatta is 😀

Btw ha már draft , remélem jövőre eladjuk a fél fencsájzt és felmegyünk Randy Gregory-ért 😛
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.kolok1972
Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..Muck
Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj,hogy minden egyes szezonnal amivel egy elméletileg impact játékosnak hozott playa-mert az elso körben olyat hoznak-nem tud a csapat játékához hozzátenni semmit,azzal egy szezonnal kevesebb esélyt ad TB-nek ( és ezzel az egész csapatnak) az újabb gyűrűre. Easleyt ugy hoztak a draftrol h elméletileg rendben van a térde. Mitől lenne nagyobb esély hogy egy újabb offseason után előrébb lesz? DHT-vel is az a bajom ,hogy a csapat szempontjából 2 szezon elment a kukába ,mire értékelhetőt tudott nyújtani. Akkor amikor van egy HoF irányítod,akinek csak pár éve van hatra,sztem ez luxus.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
topin New England Patriots 2 268
Ezek annyira bosszantó gondolatok..Tegyük fel Clowney lecsúszik hozzánk, senki nem viszi el..vagy feltradelünk érte és úgy választjuk..vagy csak valami csoda folytán lett volna egy pickünk az elején ajándékba a jézuskától..ez mindegy..szóval elvisszük a bohócot, erre az egész szezont kihagyja de még a köv.szezon elejét is ki kell hagynia, hiszen minimum 9 hónap rehab lesz..szóval max a 2. szezonja második felében fog az 1/1 érdemben bemutatkozni, ha nem a 3. szezonjában csak..Nem értem most az mennyivel lenne jobb nekünk? Lehet sírni Easley dupla térdsérülése miatt, lehet kárörvendeni azoknak akiknek nem tetszett h őt húztuk..De nem értem mennyivel jobb egy 1/1 kiesése és Easley esete..amúgy sem ebben az évben vártak tőle olyan hatást a csapatra nézve, amit itt a többség elvár egy első köröstől..HT is 3. évére lett meghatározó..Collins az első 8-9 meccsen pályára se nagyon került és csak az LB sérülés hullám miatt debütált anno..Szóval én nem értem miért kell ennyire negatívan kezelni Easleyt, pláne ha ezzel az IR megoldással egy komolyabb sérülést előznek meg és jövőre az off seasonben, TC-ben is 100%-os lesz és talán megmutathatja mit várnak tőle BB-ék..
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ennek alapján 2015 vízválasztó lesz a T-jeink számára. A leggyengébb menni fog. 2016-ban akár lehet egy Vollmer-Cannon LT-RT páros.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
April Wine New England Patriots 256
Cannon szerződése

The deal includes a $3.2 million signing bonus to be paid out in three installments: $1.2 million upon agreement, $1 million on March 31, 2015 and $1 million on October 31, 2015. The signing bonus accounts for all the guaranteed money in the deal and is spread out over three years as it relates to the salary cap (counting $1.066 million against the cap from 2014-2016).

2015 breakdown
Base salary: $1.2 million
Roster bonus: $250,000 ($15,625 for each game that he is active)
Weight bonus: $100,000 ($30,000 for making weight on 4/15, $35,000 for making weight on 6/1 and $35,000 for making weight on 7/15)
Playing time incentives: $250,000

2016 breakdown
Base salary: $3.4 million
Roster bonus: $250,000 ($15,625 for each game that he is active)
Weight bonus: $100,000 ($30,000 for making weight on 4/15, $35,000 for making weight on 6/1 and $35,000 for making weight on 7/15)
Playing time incentives: $250,000
több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Egyelőre ez az Easley húzás nem tűnik egy nagy ötletnek. Mily meglepő ,hogy a dupla térd műtét után,nem bírja a gyűrődést az NFL-ben a térde.Még szerencse hogy a jelenlegi DT helyzetben ez belefér,de mint pick továbbra sem bejövős.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
 www.patspulpit.com/2014/12/12/7383775/the-patriots-and-the-dolphins-have-changed-a-lot-since-week-1
több mint 11 éve
triangle 1 283
megszállott, nem kérdés.
itt a szerző másik cikke is (még részletesebben a napi rutinjáról - kaja, fizikai/szellemi felkészülés, stb.), elsőre nem mertem nekiállni, mert túl hosszúnak tűnt, mondom ennyire nem érdekel a téma, de megérte ez is. szóval hátha másnak is tetszik:
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitnesstriangle
Vazze, én azt hittem, hogy már elsőre ezt linkelted be.😊tomi-tomi
van egy kis átfedés, de azért nem ugyanaz a kettő😊
több mint 11 éve
megszállott, nem kérdés.
itt a szerző másik cikke is (még részletesebben a napi rutinjáról - kaja, fizikai/szellemi felkészülés, stb.), elsőre nem mertem nekiállni, mert túl hosszúnak tűnt, mondom ennyire nem érdekel a téma, de megérte ez is. szóval hátha másnak is tetszik:
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitnesstriangle
Vazze, én azt hittem, hogy már elsőre ezt linkelted be.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
triangle 1 283
megszállott, nem kérdés.
 www.si.com/nfl/2014/12/10/tom-brady-new-england-patriots-age-fitness
több mint 11 éve
No, volt szerencsém időt szakítani rá, megérte, jóféle volt 😊
És ez a cikk is tökéletesen jól jellemzi, mekkora bullshit az, hogy nem érdekli a játék, és mással foglalkozik már évek óta

több mint 11 éve
Még nem olvastam el, de nagyon durva volt a Gronkós vidi, ahogyan magyarázta, hogy gyakorlatilag félt tőle 😀Wyatt
Nagyjából azt taglalja, hogy Brady hogyan dolgozik 7/24-ben a kora "ellen". Egyszerűen nem hajlandó belegondolni, hogy mikor fog visszavonulni. Akarni, soha nem akar.😊

több mint 11 éve
Nem minden papsajt:
"Source: Patriots considering IR for first-rounder Dominique Easley" (Boston Herald)

Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.tomi-tomi
Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.Gogo
Mármint aláírási bónusz, vagyis ennyi a garantált.

Annyira nem gond most már Easley IR-re pakolása, ahogy Wyatt is írta. Inkább hozzák rendbe a térdeit tavaszra teljesen, hogy az egész offseasont edzéssel tölthesse. Dobson-nak is jobb lett volna, ha tavaly télen már nem erőltetik a játékát.

egy kis Brady háttérinfó hideg téli estékre:
 mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/triangle
Nagyon jó írás! De azért remélem, Gerappa nem olvassa el, mert már kéri is az elcserélését.😀tomi-tomi
Reméljük lesz is belőlük valami pozitív jövőre... 😊
Még nem olvastam el, de nagyon durva volt a Gronkós vidi, ahogyan magyarázta, hogy gyakorlatilag félt tőle 😀

több mint 11 éve
Nem minden papsajt:
"Source: Patriots considering IR for first-rounder Dominique Easley" (Boston Herald)

Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.tomi-tomi
Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.Gogo
Mármint aláírási bónusz, vagyis ennyi a garantált.

Annyira nem gond most már Easley IR-re pakolása, ahogy Wyatt is írta. Inkább hozzák rendbe a térdeit tavaszra teljesen, hogy az egész offseasont edzéssel tölthesse. Dobson-nak is jobb lett volna, ha tavaly télen már nem erőltetik a játékát.

mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/triangle
Nagyon jó írás! De azért remélem, Gerappa nem olvassa el, mert már kéri is az elcserélését.😀

több mint 11 éve
triangle 1 283
 mmqb.si.com/2014/12/12/tom-brady-off-field-former-teammates/
több mint 11 éve
Ó, annak nem örülünk. Bár Chandler Jones fontosabb, szal még így is inkább ő, mint Jones, ha már muszáj valakinek. Effektíve belső védőfalember azért lett mostanában plusz, Branch nem tűnik rossznak (persze, ilyen névvel nálunk illik is 😀), Siliga visszatért, ami nagyon fontos, aztán akkor még ott van Chris Jones is, aki a passzhelyzeteknél mindenképpen jó lehet, talán Wilforknak sem kellene így belerokkannia a terhelésbe. Kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő meccseken mennyivel tud többet pihenni majd ő meg Ninko, jó lenne, ha a PO-ra is frissek maradnának.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem minden papsajt:

Loyko szerint ebből 3,2 millió bónusz.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Cannon kapott egy két éves szerződést. Egyelőre annyit tudni, hogy 9 millió összesen. Elsőre egy kicsit soknak tűnik, meg csak két évre szól; szerintem tele van mindenféle ösztönzőkkel, az alap pénz ennél (jóval) kevesebb lehet.
Solder új szerződése lehet a háttérben. Valószínűleg lehívják 2015-re az opciót, és egy év múlva könnyebb lesz az ügynökével tárgyalni a folytatásról, ha három OT szerződés már zsebben van. (Btw Welker ügynöke Solder-é is, vele eléggé érdekes a kapcsolat. Gyakorlatilag meghazudtolták egymást Kraft-tal.)

több mint 11 éve
Kicsit erősnek érzem ezt a Cannon deal-t így elsőre. Remélem felkészül DMC.
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan

Otthoni kis edzés! Jó idő van Bostonban

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem nincs itt nyitott kérdés. Még szép 😊.LordTamas
Kb szerintem 3* is, + a baràtnöje 😀ParadSEC
Jó! Hát most láttam egy képet erről a srácról, kezében egy kölyökmacskával, és akiről már tudjuk Spongya Bobot néz esténként. Ez a pali aztán hétvégenként, a hátán két-három amúgy is túlméretes emberrel a hátán hosszú métereket menetel, nem éppen finoman kitessékeli a stadionból a szövegelő védőt.

Ez nem egyszerű! 8-)

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
 espn.go.com/video/clip?id=12008628Demecs
Kicsit profán vagyok. Nekem csak egy nyitott kérdés maradt a videó után: most akkor az interjú végén ágyba vitte a riportert, vagy sem? 8-) 😉Kollega
Szerintem nincs itt nyitott kérdés. Még szép 😊.LordTamas
Kb szerintem 3* is, + a baràtnöje 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich